ai, na, bala nematė, tą liniuotę išmečiau. sena jau buvo, sudilo ir sulūžo
O besmegenis. na, kas gi daugiau mane taip tiksliai atspindėtų
Rene',
svekinu su esminiu savo gyvenimo pokyčiu! Liniuotę nulaužei vis tik. Visai kaip koks ubuntu hakeris...
O skaičiavo 8-sius metelius jau ji... tik-tak tik-tak...
Dėl tavojo credo -- leisk man pagalvoti. Kas nors ateis galvon prasmingo su laiku. Ne tik skambaus [ tokį jau turiu dabar ]
Besmegenį visai gerai pakeistų... eee... Čeburaška, tarkim. Ji tokia pozityvi, nuoširdi ir draugiška -- su visais tokia, beje. "Mes statėme, statėme ir pagaliau pastatėme!" [ štai ir credo būtų -- prie to pačio, nu :D ] -- Be to, nepriklausoma nuo sezonų Čeburaška ta -- netirpsta, ta prasme
Joo, mintis gera. Perku surasiu kūlverstuką. Einu tik Genai vakarienę padaryt
Tiesa, žadėjau klaust, kaip šapokliaka besilaiko su ja oho ten būta plepalų, faina ji tokia
Tiesa, žadėjau klaust, kaip šapokliaka besilaiko su ja oho ten būta plepalų, faina ji tokia
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 06 05, 19:05)
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 05, 11:32)
Dauguma dabartiniu moteru aplamai nesugeba buti moteriskomis, net keista, kad jos vyru randa. Matyt varrgsai is bado ima bet ka.
Man užkliuvo šita frazė.Gal paaiškintumėte,kaip suprasti kad moteris turi sugebėti būti moteriška.Ir kas mums leistų tokiomis būti?Nes atsakymą jau daugmaž žinau.
Abejoju... Moteriskumas, tai veikimo budas gyvenime. Bet kuriuo atveju nugali stipresne asmenybe, bet stiprumas yra daugiamatis.
Sakysim jusu cia dauguma propaguojat grynai vyriskas vertybes, kaip jus busit kietesnes, nenusileisit, kaip busit lygios. Ta pati ir kur kas daugiau galima iskovoti minkstumu pazeidziamumu, nuolaidumo ir bunant antrame plane. Tai tiesiog kitokia taktika ir ji naturalesne.
Moteriška moterimi gali būti,kai šalia tikras vyras.O kitaip, su savo gerumu ir švelnumu, būsi sutrypta.Tai gal pirmiau vyrai pradeda nuo savęs, užuot kėlę nerealius reikalavimus.
Klajokli, kartais ne po vandenio ženklu esi gimęs?
Klajokli, kartais ne po vandenio ženklu esi gimęs?
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 06, 22:28)
Abejoju... Moteriskumas, tai veikimo budas gyvenime. Bet kuriuo atveju nugali stipresne asmenybe, bet stiprumas yra daugiamatis.
Sakysim jusu cia dauguma propaguojat grynai vyriskas vertybes, kaip jus busit kietesnes, nenusileisit, kaip busit lygios. Ta pati ir kur kas daugiau galima iskovoti minkstumu pazeidziamumu, nuolaidumo ir bunant antrame plane. Tai tiesiog kitokia taktika ir ji naturalesne.
Teisingai susakei. Galiu prie tavo tezės dar prisegti puikų pavyzdį. Mano buvusio vyro giminaitis vakar siūlė man "draugauti" (aš tikrai niekam nesisakau, kad jau nebe viena). Draugauti, NES su manim būtų paprasčiau. Ir pigiau. T.y. be išlaidų. Žinoma, aš pasakiau "ne, nes mes per gerai vienas kitą pažįstam"(tas pats atsakymas būtų buvęs, jei iš tikrųjų tupėčiau viena). Istorija tokia. Artėjantis link 60 vyras, 5 vaikų patvirkęs tėtis, turėjęs pora santuokų ir begalę meilės ryšių, šiuo metu yra apsėstas čigonėlės. Tik 45kg sverianti smulki daili meili lėlytė. Ji dirbusi nėra ir neketina, bet ji labai puiki nuo ryto sutvarkyt namus, paruošti valgį, straksėti ir čiauškėti apie meilę. Be perstojo myluotis mėgsta. Ir nuolat prašo pinigėlių gėrimams ir cigaretėms. Taip moteriškai švelniai. Sėdasi ant kelių ir burkuoja, sako myliu, duok kelis eurus arba nupirk ten to ano. Jei jau kada kantrybės jis netekęs neperka, ši pasipuošia ir išeina. Grįžta soti girta laiminga, susipažinusi su restoranų savininkais ir žinanti kur ir kada be pinigų bus laukiama. Vyrukas atsivertęs banko duomenis, pasižiūrėjo, kad išlaidos viršijančios pajamas ir išėjusios viena kryptimi. Tada prisiminė mane Na, man liežuvis nesamdytas, sakau, žiūrėk rimčiau draugas.lt, dairykis savo metų. Oi buvęs matęs ir turėjęs, ale vat ta gražesnė. Tai ir moka už tą grožį. Paaiškinau dar Virgos apsakytą filipiniečių jaunesnių 20-čia metų išlaikymo taisykles. Tai baisiai įsižeidė, esą jo mergina tiktai 16-ka jaunesnė Na, pasakyk man, idomucia, ar tas mano vyro pusbrolis ne senas veršis.
QUOTE(rene' @ 2018 06 06, 13:49)
Matau, pakibus given. Labas pasiilgau
Labas jau trečiu niku berods čia esi...
dieve...kaip prisimenu mūsų pradinius laikus čia( 2012? ar kelintais)...ačiū už tavo stilių, temas ir tave pačią....ir mūsų vsą tuometinį būrį...
smagu, kad vis dar pasirodai....
QUOTE(rene' @ 2018 06 07, 07:41)
Na, pasakyk man, idomucia, ar tas mano vyro pusbrolis ne senas veršis.
Nemegstu vyru...ir nepasitikiu jais. Jie nenuspejami
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 06 07, 06:34)
Moteriška moterimi gali būti,kai šalia tikras vyras.O kitaip, su savo gerumu ir švelnumu, būsi sutrypta.
Moteriskumas NERA SILPNYBE ir vyro vyriskumas cia nee prie ko. Tai nera gleznumas ar silpnumas.
Silpnumas ir genumas yra taktikos elementai ne strategijos
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 06, 22:28)
pritariu Idomucios minciai, kad moterys labai vyrsikeja, vyrai moteriskeja siais laikais, gal taip ir turi buti....gal susivoksim greiciau ir grisim prie savu saknu...
Papildyta:
Man tai dar viena mintis vakar kilo. Daznai moterys sako noriu vyro, kiap muro, uz kurio kaip uz sienos. bet jei vyras turi tokias savybes, tai ir buna nelankstus, paskui tada dejuoja, ji stumt / trauk reikia, bet jei jis butu lankstus, su juo jau nebutu, kaip uz sienos, nesuteiktu saugumo jausmo. Tie lankstus vyrai , ju stumpt -trauk nereikia, daznai tokiu verlsininku tipo, tik juos gaudyti daznai reikia
Ka noriu pasakyti, kad su kiekviena gera musu savybe yra paraleliai ir neigiama, jei keikiam vyrus del neigiamu, gal pagalvokim ar beturetu jie tas musu mylimas teigiamas savybes. nes tobulu nebuna, svarbu su kuom galim susitaikyti, su kuom ne.
QUOTE(given444 @ 2018 06 07, 08:59)
Labas jau trečiu niku berods čia esi...
dieve...kaip prisimenu mūsų pradinius laikus čia( 2012? ar kelintais)...ačiū už tavo stilių, temas ir tave pačią....ir mūsų vsą tuometinį būrį...
Na tu kaip visad maloni. Dėkoju
Kaip vaizdžiai pamenu, kai tu tuos grikius valgei prieš vyriškį žavų sėdėdama
Iš tikro, tai ne tik nicus, bet ir iš viso būvį po tokių blevyzgų reiktų keisti, kad neatpažintumėt manęs, pvz tapti sraige, ar kūlverstuku, kaip kad klajoklis siūlė. juk su nauju nicu, dedu kryželį viskam ką parašius ir ateinu nauja, miela ir draugiška pradėt iš naujo pradžią. O gaunasi, kaip visada
Ką aš praleidau? Kas tavo pastogėj, given?
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 07, 12:34)
Ka noriu pasakyti, kad su kiekviena gera musu savybe yra paraleliai ir neigiama, jei keikiam vyrus del neigiamu, gal pagalvokim ar beturetu jie tas musu mylimas teigiamas savybes. nes tobulu nebuna, svarbu su kuom galim susitaikyti, su kuom ne.
Galvojau visą dieną, perskaičius tave, lutuke, ir beveik su tavim sutinku, kad su kiekviena gera MŪSŲ savybe gali, (ar net privalo) būti ir bloga. Čia kad ant sprando neužliptų mums. O savo vyriškio visą dieną mąsčius, radau tik vieną gerą savybę - šiltas kojas, o minusų oi oi Na nesigavo man šita pusiausvyra O kaipgi sekės su šitom svarstyklėm tau?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 07, 10:00)
Nemegstu vyru...ir nepasitikiu jais. Jie nenuspejami
Idomucia, mano aprašytu atveju per kurią vietą šitas bernas nenuspėjamas? Durnumo ribos nenuspėjamos nebent Ir beširdystės, kai penki vaikai, kuriems centus pabarsto, o pinigus kažkokiai kekšei kiša.