Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 05, 21:26)
Taip, žinoma, ir saulė teka dėl manęs, ir mėnuo leidžias ax.gif
Ei, Monteverte, neišsisukinėk, buvai? Tai pasakok mirksiukas.gif

Aš neištverčiau, išpilčiau kavą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 05, 21:46)
<p>O bejeee, kodėl kai kurios moterys (o tokių yra ne viena) kava vadina KAŽKĄ TEN... Aš asmeniškai, kai kviečiu kažką kavos, būtent apie kavą ir galvoju... smile.gif
</p>

Tai matosi, kad apie kavą, todėl ir moters šalia nėra smile.gif
Atsakyti

"O tu čia nieko egoistiško arba nesveiko nedarei čia temą kurdamas ir turėdamas kokių tai lūkesčių."

Nesveiko gal ir nieko. Bet tai buvo įžūlu. Kai dabar pagalvoju. Atsibelsti į "moterų šventovę" [ plg. moterų paplūdimį :P ] ir pradėti ten "reikštis"...  Dabar taip nedaryčiau, ko geeero...? -- Bet prieš metus man tai atrodė "nieko tokio"...  Būna :D

Aš žinau, kad galiu būti geras pašnekovas. Tam tikrai moterų grupei [ palyginti mažai ]. Ar galėsiu būti kažkuom daugiau kuriai nors iš jų.. laikas parodys. Bent jau nesu "uždara sistema" vis dar. Nors su metais vis mažiau noriu kažką prisileisti arčiau, teisybė irgi...

Labanakt :)

O kavą aš mėgstu itin kokybišką -- gal dėl to taip..? [ paaiškinimas Montevertei... ;) ]

Atsakyti

QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 05, 22:26)
<p>Nebuvau aš joks šaunuolis. Atėjau ten grynai iš egoistinių sumetimų. Susirasti sau draugę.

susirasti drauge? Mamu forume? Na... pagalvojus... maza tikimybe. Cia juk ne pazinciu portalas, nepagalvojai? Tiesiog, ne ten ieskai. Ar ne paprasciau pasiskelbti pazinciu portale?
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 05, 19:46)
<p>O bejeee, kodėl kai kurios moterys (o tokių yra ne viena) kava vadina KAŽKĄ TEN... Aš asmeniškai, kai kviečiu kažką kavos, būtent apie kavą ir galvoju... smile.gif
</p>

Zinai, moterims neitiksi. Galvoji apie kava, blogai.(reiskias ji tau neidomi)
Galvoji ne apie kava irgi blogai. (tiems vyrams tik vienas dalykas galvoje)

[I]Mokslininkai ilgai sprende, ieskojo ir surado atsakyma i Ko reikia moteriai? Bet ji persigalvojo.[I] ax.gif

QUOTE(Leksa @ 2018 06 06, 06:54)
susirasti drauge? Mamu forume? Na... pagalvojus... maza tikimybe. Cia juk ne pazinciu portalas, nepagalvojai? Tiesiog, ne ten ieskai. Ar ne paprasciau pasiskelbti pazinciu portale?

Manau Klajoklis pasirinko gera taktika. Cia moterys yra tokios kokios yra. Pazinciu portaluose, tokios, kokios nori atrodyti kitiems.

Suras jis savo. Net neabejoju. mirksiukas.gif
Atsakyti

Virgute,

Tu -- auksas / Du ar et stykke gull :D

Kadangi pats irgi esu mokslininkas - šioks ar toks, turiu pritarti: (pačių moterų nuomone) vyrams galvose visada yra NE TIE dalykai [ ir į tai įeina ne vien toji kava -- su kabutėmis ar be jų :P ]. Bet kol kas apsiribokim tik ta mistine kava. Taigi...

Jie būtinai galvoja vien apie kavą, kuomet damai norisi (dar ir) "kavos". Arba jie drįsta (koks įžūlumas -- tik pamanykit!) galvoti apie "kavą", kai damai tuo metu viso labo norisi tik kavos. Nulis supratimo, nulis intuicijos, nulis kūno kalbos skaitymo įgūdžių... Ką jau ten šnekėt apie empaaatiją dar... Kokie nevyyyykėliai, vajeee... :P :D :P

Atsakyti
Klajokli, gal su kitu vyru būtų paprasčiau? mirksiukas.gif
Atsakyti

Yra geresnis variantas. Moteris, kuri kažkada buvo vyru. Vat čia bus tikroji FATALIŠKOJI moteris -- ir supras tave, ir nekels bereikalingų scenų dėl (galimai / matomai) neteisingų tavo interpretacijų. Jokios "lūkesčių infliacijos" taigi. Vieni privalumai, žodžiu :P

Atsakyti
Prabėgau paviršiukais ankstesnes temas. Galvoju, dieve, kaip ten mums tada liežuviai nenukrito bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti

Rene',

jei tavo besmegenis neištirpsta net per vasaros karščius... kodėl turėtų tas liežuvis nukrist tuomet..? :D :P

O ir liniuotė tavoji skaičiuoja bele ką ten apačioje. Visi tą žino dabar jau. Ir niekam tas nemaišo juk..?? :D :P

Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 05, 18:46)
Sani, taikus ir mielas padariukas buvo, kuek dar pamenu rolleyes.gif o ką tie žodžiai reiškia? Sani ir ubuntu. Kokią prasmę turi, ar kokie trumpiniai?
Dėl vyrų kartais būna taip, kad vienaip sako, o kitaip girdi. Sueinànt kartu būti, manasis sakė, kad jam reikia žmogaus. Na, spėkit, kaip aš supratau. Ir ką jis turėjo galvoje.  Jam reikė žmogaus prie namų ūkio ir verslo, pasitarti ir pasidalinti krūviu. Apie mylimą moterį jis neužsiminė.  bigsmile.gif

dekui lotuliukas.gif
Ubuntu reiskia "as esu, nes mes esame", afrikos genciu terminas, reiskaintis zmonija.
https://www.youtube....h?v=pAhEUJff_qQ
Sani, reiskia Sunny(sauleta). tik sulietuvintai.
Lutuke nieko nereiskia , siaip sove i galva grazus zodis smile.gif

lotuliukas.gif buna ir taip, mes moterys daznai linkusios prisifantazuoti, o vyrai konkretus, ka turi galvoje ta ir sako. Nors su manim tai atvirksciai buna, jau keli metai va cambala vaiksto ir aiskina, ka sakiau, nors zodziai kaip ir panasus, bet mintis visiskai buvo issakyta skirtinga daug kartu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 05, 20:41)
tai kad turiu as vyra  bigsmile.gif ir nesiskundziu. Radau kazkaip su tokiu mastymu  biggrin.gif
Gal tuomet tavo mastymas klaidingas, kad galima kazko NORETI?

As snekejau ne apie vyro turejima, o apie lygeverti partneri ir nesnekejau apie jus mirksiukas.gif
Noreti galima , jei kazko neturi, tik reikia tas mintis teisingai susidelioti smile.gif Jei galviosi, kad kazko nori nori, gali ilgai nesulauti, nes tu ometu formuoji minti, kad to neturi, o pildosi mintys, o ne norai , geriau kurti planus, kaip kazka gauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Matau, pakibus given. Labas 4u.gif pasiilgau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 06, 14:18)
dekui lotuliukas.gif
Ubuntu reiskia "as esu, nes mes esame", afrikos genciu terminas, reiskaintis zmonija.
https://www.youtube....h?v=pAhEUJff_qQ
Sani, reiskia Sunny(sauleta). tik sulietuvintai.
Lutuke nieko nereiskia , siaip sove  i galva grazus zodis smile.gif

Ačiū, kad atsakei, ubuntu geras žodis. 4u.gif lutuke tai liūtukė man atrodo, ne kitaip bigsmile.gif
Kažin ką veika kakavaryte, juk jos pirma paieškų temutė buvo, įdomu, kokią saulę jinai rado. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 06, 13:37)
<p>Rene',
</p><p>jei tavo besmegenis neištirpsta net per vasaros karščius... kodėl turėtų tas liežuvis nukrist tuomet..? biggrin.gif tongue.gif
</p><p>O ir liniuotė tavoji skaičiuoja bele ką ten apačioje. Visi tą žino dabar jau. Ir niekam tas nemaišo juk..?? biggrin.gif tongue.gif
</p>

Klajokli, čia tik tau tą didžią paslaptį aš pasakiau, daugiau nežino niekas. Anei darbe, nei kur kitur, nepasakoju niekam. Mieste kai einam, tai aš tris žingsnius į priekį pabėgėju, jei ką pažįstamą sutiktume, kad ko neapgalvotų. Nukentėtų mano moralinis veidas biggrin.gif Kai jau kas nors žiedelį man užmaus, tada jau neviena ir būsiu, o jei manęs nieks vesti nesiruošia, aš tinku tiktai kaip gera kompanija ir pagalbėlė, tai būnu, vistiek juk nelabai turiu ką veikt. bigsmile.gif
O jei rimtai, tai tik apsileidimas, reikėtų tą liniuotę keist kokia gražia fraze, kur mano credo būtų. prašyčiau patarimų 4u.gif
ir besmegenį kokį užužpernykštį kuo nors keisti. paieškosiu rolleyes.gif
Atsakyti