Ei, Monteverte, neišsisukinėk, buvai? Tai pasakok
Aš neištverčiau, išpilčiau kavą
Papildyta:
</p>
Tai matosi, kad apie kavą, todėl ir moters šalia nėra
"O tu čia nieko egoistiško arba nesveiko nedarei čia temą kurdamas ir turėdamas kokių tai lūkesčių."
Nesveiko gal ir nieko. Bet tai buvo įžūlu. Kai dabar pagalvoju. Atsibelsti į "moterų šventovę" [ plg. moterų paplūdimį ] ir pradėti ten "reikštis"... Dabar taip nedaryčiau, ko geeero...? -- Bet prieš metus man tai atrodė "nieko tokio"... Būna
Aš žinau, kad galiu būti geras pašnekovas. Tam tikrai moterų grupei [ palyginti mažai ]. Ar galėsiu būti kažkuom daugiau kuriai nors iš jų.. laikas parodys. Bent jau nesu "uždara sistema" vis dar. Nors su metais vis mažiau noriu kažką prisileisti arčiau, teisybė irgi...
Labanakt
O kavą aš mėgstu itin kokybišką -- gal dėl to taip..? [ paaiškinimas Montevertei... ;) ]
Virgute,
Tu -- auksas / Du ar et stykke gull
Kadangi pats irgi esu mokslininkas - šioks ar toks, turiu pritarti: (pačių moterų nuomone) vyrams galvose visada yra NE TIE dalykai [ ir į tai įeina ne vien toji kava -- su kabutėmis ar be jų ]. Bet kol kas apsiribokim tik ta mistine kava. Taigi...
Jie būtinai galvoja vien apie kavą, kuomet damai norisi (dar ir) "kavos". Arba jie drįsta (koks įžūlumas -- tik pamanykit!) galvoti apie "kavą", kai damai tuo metu viso labo norisi tik kavos. Nulis supratimo, nulis intuicijos, nulis kūno kalbos skaitymo įgūdžių... Ką jau ten šnekėt apie empaaatiją dar... Kokie nevyyyykėliai, vajeee...