Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 05, 21:46)
<p>O bejeee, kodėl kai kurios moterys (o tokių yra ne viena) kava vadina KAŽKĄ TEN... Aš asmeniškai, kai kviečiu kažką kavos, būtent apie kavą ir galvoju... smile.gif
</p>

Ops, pakliuvau. bigsmile.gif Sakydama kavos, turėjau omeny arbatą. Nes pamenu, sakei, kad kavos negeri, tik rytinį ritualinį puoduką. O ir aš, pakviesta kavos, visada užsisakydavau žalios arbatos. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 05 birželio 2018 - 20:52

O Monteverte teisi. Negali matyti kitų, kai matai tik kažkurią vieną... :P -- Jooo :D :D

Atsakyti
Klajokli, klausimas man pasistojo. Kai pernai man rašei až, gavsi atsakymą?
Paaiškinsiu ir pasiteisinsiu iš karto. Neskaičiau sm ilgesnį laiką ir nesupratau kas rašo, maniau kuri mergaitė iš ankstesnių pašnekovių. Tai paprastai ir draugiškai tau atsakiau, kad buvo smagūs laikai ir pan. Galvoju, gal neišsiunčiau to laiško, nes dar sena versija naudoju. O tu galvojai, kad esu nemandagi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 05 birželio 2018 - 21:19

Turbūt ne... o rašei..???

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 05, 22:14)
<p>Turbūt ne... o rašei..???
</p>

Bent jau bandžiau ax.gif . O tavo laiškas buvo tą pačią dieną, kai temą čia užkūrei rolleyes.gif
Šaunuolis. Sutelkei mergas iš jau išsemtos temos vėl naujiems pašnekesiams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 05 birželio 2018 - 21:22

Ne. Aš galvojau, kad buvai užimta. Užimtos negali būti "mandagios" per se... :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajoklis8422: 05 birželio 2018 - 21:22
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 05, 22:22)
<p>Ne. Aš galvojau, kad buvai užimta. Užimtos negali būti "mandagios" per se... smile.gif</p>

Visų pirma, aš manau, kad esi supermama, ne super tėtis bigsmile.gif
Nebūčiau apsižioplinus tada, nuo pat pirmos pastraipos šitą temą būtume padarę turbo bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 05 birželio 2018 - 21:29

Nebuvau aš joks šaunuolis. Atėjau ten grynai iš egoistinių sumetimų. Susirasti sau draugę. Man patiko ne viena moteris iš ano 2014-jų forumo. Norėjau išsiaiškinti, kiek iš jų ten liko dar, ir kiek iš tų likusių nėra užimtos... Šansų nebuvo daug, žinoma, bet nesužinosi juk, kol neišbandysi..? :)

Atsakyti

"Visų pirma, aš manau, kad esi supermama, ne super tėtis :bigsmile:"

Nepagavau mintelės čia jau...  Galima detaliau gal..?? :D

Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 05, 22:27)
<p>"Visų pirma, aš manau, kad esi supermama, ne super tėtis <span> bigsmile.gif"</span>
</p><p><span></span>
</p><p><span>Nepagavau mintelės čia jau...  Galima detaliau gal..?? biggrin.gif</span>
</p>

Dar kartą #627 žinutę perskaityk, koregavau, papildžiau, tai suprasi
Pask žinutėj ne manau, o maniau turėjo būti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 05 birželio 2018 - 21:34

"Nebūčiau apsižioplinus tada, nuo pat pirmos pastraipos šitą temą būtume padarę turbo :bigsmile: :bigsmile:"

Nieko nepadarysi: pasaulį valdo atsitiktinumai. Niekas nevyksta šiaip sau... Ir viskas yra susiję... :)

Papildyta:  po koreguotos versijos supratau jau :D

Dar papildyta: kaip kartais vienas minkštumo ženklelis keičia prasmę... :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajoklis8422: 05 birželio 2018 - 21:36
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 05, 22:26)
<p>Nebuvau aš joks šaunuolis. Atėjau ten grynai iš egoistinių sumetimų. Susirasti sau draugę. Man patiko ne viena moteris iš ano 2014-jų forumo. Norėjau išsiaiškinti, kiek iš jų ten liko dar, ir kiek iš tų likusių nėra užimtos... Šansų nebuvo daug, žinoma, bet nesužinosi juk, kol neišbandysi..? smile.gif
</p>

Ir dar iš tikro kiek mes buvom laisvos, kiek kokių dalinai ryšių turėjom, kiek ką išsakėm, kiek ko slėpėm. Kiek ieškojom ir kiek nesinorėjo kažką keisti, ten daug niuansų buvo. Be to juk buvo kelios ir ankstesnės temos iš tos setijos ir gretimai. Betods rašiau ten skliaustuose (ne)ieškančioms. Mano tikslai buvo gal kažkaip su savimi, vidumi susitart, savam jausmų kokteily išsipainiot. O temos taip kaip sniego kamuoliai,- paleidi gniūžtę ir nesuvaldai, nurieda, apsilimpa, žiū ir besmegenis bigsmile.gif
Kaip sakoma, jei žmoguje viduj harmonija, tai ir aplink harmonija susidėlios. Žinojau, kad nebūsiu su kažkuo, kol su savim sutarti nepavyks, kol baigsis gedulas, kol pasimirš, kol dusitaikysiu su viskuo, tuo, kas buvo ir tuo, kas nebuvo, o galėjo būti.
O tu čia nieko egoistiško arba nesveiko nedarei čia temą kurdamas ir turėdamas kokių tai lūkesčių.
Pameni, kaip damos čia mėgdavo sakyti: apvirs vieną dieną ir tavo kieme sunkvežimis su meduoliais mirksiukas.gif biggrin.gif
Tu tikrai puikus pašnekovas, kai neperlenki. bigsmile.gif
Labanakt
Atsakyti