QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 05, 18:07)
neprisisnekekit
galvoju gal vaziuot atostogu i Lietuva vasara...
as rasiau seniau Sani ir Ubuntu niku.
Mano asmenine patirtis visai kitokia, mano vyras buvo toks pipiras nuo pat pradziu, ka as jame labai gerbiu, tai visiska nesimaivyma ir neapsiimetinejima, kartais net i kita puse namie sugeba buti toks geras svelnus, o prie kitu atrodo pasakys gera zodi, tai liezuvis nukris
tai is pat pradziu irgi nebuvo nei kazkokiu pazadu saldziu , nei dovanu, nei geliu, nei saldainiu
o tokiu ridiseliu as labai nemegstu, kurie agurkais pasimeta
aplamai nemegstu besimaivanciu vyru, kazka vaizduojanciu, ir daug snekanciu, nu ne man tokie....tokie man kaip draugai gali buti.
man viena vertingiausiu savybiu yra sazinigumas gyvenime ir pirmiausia su savim, nesimaivymas, nevaidinimas kuo nesi, va jumyse atrodo yra sis saziningumas, aisku kiek cia imanoma zmogu pazinti.
Sani, taikus ir mielas padariukas buvo, kuek dar pamenu
o ką tie žodžiai reiškia? Sani ir ubuntu. Kokią prasmę turi, ar kokie trumpiniai?
Dėl vyrų kartais būna taip, kad vienaip sako, o kitaip girdi. Sueinànt kartu būti, manasis sakė, kad jam reikia žmogaus. Na, spėkit, kaip aš supratau. Ir ką jis turėjo galvoje. Jam reikė žmogaus prie namų ūkio ir verslo, pasitarti ir pasidalinti krūviu. Apie mylimą moterį jis neužsiminė.
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 05, 18:38)
<p>Rene',
</p><p>kur tūnai tuomet..? Sakyk, adresą greitai -- jei jau taip... Sėdu į mašiną iš karto ir atvarau va. Kad ir su tapkėm. Nėra laiko cackoms pacackoms, kaip suprantu..?
</p>
Tai aš savaitgalį buvau, kai tu tas mylias mynei. Darbadieniai dabar, vėl sėdau į stakles, kur ten po jūsų miestą besitabaluočiau
o juk be to jau antros šviežios bulvės kai su berniukais nebesikavinėju.