Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Rene',

kur tūnai tuomet..? Sakyk, adresą greitai -- jei jau taip... Sėdu į mašiną iš karto ir atvarau va. Kad ir su tapkėm. Nėra laiko cackoms pacackoms, kaip suprantu..? :D

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 05, 18:07)
lotuliukas.gif neprisisnekekit lotuliukas.gif galvoju gal vaziuot atostogu i Lietuva vasara...

as rasiau seniau Sani ir Ubuntu niku.

Mano asmenine patirtis visai kitokia, mano vyras buvo toks pipiras nuo pat pradziu, ka as jame labai gerbiu, tai visiska nesimaivyma ir neapsiimetinejima, kartais net i kita puse namie sugeba buti toks geras svelnus, o prie kitu atrodo pasakys gera zodi, tai liezuvis nukris lotuliukas.gif  tai is pat pradziu irgi nebuvo nei kazkokiu pazadu saldziu  , nei dovanu, nei geliu, nei saldainiu lotuliukas.gif o tokiu ridiseliu as labai nemegstu, kurie agurkais pasimeta lotuliukas.gif aplamai nemegstu besimaivanciu vyru, kazka vaizduojanciu, ir daug snekanciu, nu ne man tokie....tokie man kaip draugai gali buti.
man viena vertingiausiu savybiu yra sazinigumas gyvenime ir pirmiausia su savim, nesimaivymas, nevaidinimas kuo nesi, va jumyse atrodo yra sis saziningumas, aisku kiek cia imanoma zmogu pazinti.

Sani, taikus ir mielas padariukas buvo, kuek dar pamenu rolleyes.gif o ką tie žodžiai reiškia? Sani ir ubuntu. Kokią prasmę turi, ar kokie trumpiniai?
Dėl vyrų kartais būna taip, kad vienaip sako, o kitaip girdi. Sueinànt kartu būti, manasis sakė, kad jam reikia žmogaus. Na, spėkit, kaip aš supratau. Ir ką jis turėjo galvoje. Jam reikė žmogaus prie namų ūkio ir verslo, pasitarti ir pasidalinti krūviu. Apie mylimą moterį jis neužsiminė. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 05, 18:38)
<p>Rene',
</p><p>kur tūnai tuomet..? Sakyk, adresą greitai -- jei jau taip... Sėdu į mašiną iš karto ir atvarau va. Kad ir su tapkėm. Nėra laiko cackoms pacackoms, kaip suprantu..? biggrin.gif
</p>

Tai aš savaitgalį buvau, kai tu tas mylias mynei. Darbadieniai dabar, vėl sėdau į stakles, kur ten po jūsų miestą besitabaluočiau bigsmile.gif o juk be to jau antros šviežios bulvės kai su berniukais nebesikavinėju. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 05 birželio 2018 - 17:48

"Tai aš savaitgalį buvau, kai tu tas mylias mynei. Darbadieniai dabar, vėl sėdau į stakles, kur ten po jūsų miestą besitabaluočiau :bigsmile: o juk be to jau antros šviežios bulvės kai su berniukais nebesikavinėju".

Tada buvo / yra net dviguba priežastis tam NE. Viena momentinė, tiesa. Užtat kita "pig_mentinė"... :D :D

Atsakyti
Čia ne pažinčių portalas, o mamyčių pliurpalai bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=IDOMUCIA,2018 06 05, 11:32]

Dauguma dabartiniu moteru aplamai nesugeba buti moteriskomis, net keista, kad jos vyru randa. Matyt varrgsai is bado ima bet ka.

Man užkliuvo šita frazė.Gal paaiškintumėte,kaip suprasti kad moteris turi sugebėti būti moteriška.Ir kas mums leistų tokiomis būti?Nes atsakymą jau daugmaž žinau.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 05, 15:15)

jusu noras kaip ir suprantamas bent mintys formuojamos klaidingai, su tokiu mastymu vargu ar eitu rasti lygiaverti partneri.

tai kad turiu as vyra bigsmile.gif ir nesiskundziu. Radau kazkaip su tokiu mastymu biggrin.gif
Gal tuomet tavo mastymas klaidingas, kad galima kazko NORETI?
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 05, 18:38)
<p>Rene',
</p><p>kur tūnai tuomet..? Sakyk, adresą greitai -- jei jau taip... Sėdu į mašiną iš karto ir atvarau va. Kad ir su tapkėm. Nėra laiko cackoms pacackoms, kaip suprantu..? biggrin.gif
</p>

nu jau, su tapkem... apsiauk kaip reikiant, kvietku nupirk. Pries pasimatyma pasiruost reikia, pirmo ispudzio pakartot negalesi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 05, 20:41)
nu jau, su tapkem... apsiauk kaip reikiant, kvietku nupirk. Pries pasimatyma pasiruost reikia, pirmo ispudzio pakartot negalesi  bigsmile.gif

Taip taip ir sakoma: niekada neturėsi antros progos padaryti pirmą įspūdį. rolleyes.gif
Su tapkėm. Nukleištom. Aha bigsmile.gif net laimė, sako, neužeina, jei šlepetes nušliurusias palei duris pamato. ax.gif
O jei rimtai, merginos, tema nuo pernai metų, nejaugi nė viena smalsi pelė nebuvot su klajokliu kavai, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 05, 20:52)

O jei rimtai, merginos, tema nuo pernai metų, nejaugi nė viena smalsi pelė nebuvot  su klajokliu kavai, a? mirksiukas.gif

Tai kad jis jus įsimylėjęs, dėl jūsų čia
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 05, 21:17)
Tai kad jis jus įsimylėjęs, dėl jūsų čia

Taip, žinoma, ir saulė teka dėl manęs, ir mėnuo leidžias ax.gif
Ei, Monteverte, neišsisukinėk, buvai? Tai pasakok mirksiukas.gif
Atsakyti

Mergos, ne(b)varkit. Nebuvo nei viena. Iš čia esančių. Tad net nespėliokit. Neatspėsit vis vien :P

Be tooo, esu nesugyvenamo charakterio. Kas matosi plika akimi. Net ir durnai. O čia visos protingos juk ;)

Išvada: koks čia smalsumas dar gali būti tuomet..?? Ir kieno..??? :P :D

Atsakyti
Aš tik paklausiau apie kavą ax.gif
Atsakyti

O bejeee, kodėl kai kurios moterys (o tokių yra ne viena) kava vadina KAŽKĄ TEN... Aš asmeniškai, kai kviečiu kažką kavos, būtent apie kavą ir galvoju... :)

Atsakyti