Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 05, 12:54)
4u.gif lutuke, dėl vaikučių paauginimo čia daug rašei. labai tau pritariu. joks darbas, karjera ar pinigai niekada negali būti aukščiau šeimos, santykių,  namų jaukumo, šilumos.

Dekui ir as taip manau smile.gif
Buna, kad nera iseities, kaip moteris pvz viena turi auginti vaikus, bet kai yra galimybes moteriai nedirbti kelis metus, man nesuvokiama, ko ten i ta darba taip verstis, visas pasaulis ir visi pirkiniai palauks, o vaikai uzaugs ir laikas bus praejes.

O jums nespejau atrasyti, ten ,kur apie save raset Klajokliui, kad neiko neisiskiriat is kitu, tai klystat, manau jus labai issiskiriat, pirma savo siluma, mokejimu bendrauti ir antra saziningumu su savim. 4u.gif
________________________________________________________________________________

Cia radau i tema straipni, toks idomus, sukelentis daug apmastymu, mano reakcija i ji labai priestaringa, bet tiesos gruda tikrai matau jame smile.gif Cia gal ir yra tas sunkus darbas apie kuri kalbejom kitoj temoj, kai zmogui norinciam ne tik susirasti antra puse, bet ir su ja sekmingai gyventi reikia visgi pasiziureti i save pirmiausia.
http://seimairnamai....alinga-moteris/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 birželio 2018 - 13:23
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 05, 11:16)

<p>Žinote dėl ko..? Šiuolaikinė moteris nori griežti PIRMU smuiku.

as tai drisciau teigti, jog siuolaikine moteris nori lygiavercio partnerio ir lygiaverciu santykiu. O ne tokiu, kur ir pati pinigus uzkalineja (kaip ir vyras) ir pati viska namuose daro (o vyras sedi ant sofkutes ar prie kompo). Bet daznai jei moteris dirsta pasakyt, kad galetu ir vyras vakariene galetu paruost ar grindis irplaut, tai tas tuoj isizeidzia. Mat gi dauguma iniciatyvos buity nesiima, o jei moteris ka pasako, tai jau "griezia pirmu smuiku" ar "laiko vyra po padu".
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 05, 14:21)
O jums nespejau atrasyti, ten ,kur apie save raset Klajokliui, kad neiko neisiskiriat is kitu, tai klystat, manau jus labai issiskiriat, pirma savo siluma, mokejimu bendrauti ir antra saziningumu su savim.  4u.gif

4u.gif labai, lutuke, dėkui. Tai atvažiuosi su manim tokia protinga ir vertinga valandėlę prie kavutės paplepėti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 05, 15:05)
4u.gif labai, lutuke, dėkui. Tai atvažiuosi su manim tokia protinga ir vertinga valandėlę prie kavutės paplepėti? biggrin.gif

Tai ,kad as Airijoje, Lietuvoje buciau tikrai butu visai idomu susipazinti smile.gif Kurioj jus mazdaug dalyje Lietuvos?
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 05, 14:45)
as tai drisciau teigti, jog siuolaikine moteris nori lygiavercio partnerio ir lygiaverciu santykiu. O ne tokiu, kur ir pati pinigus uzkalineja (kaip ir vyras) ir pati viska namuose daro (o vyras sedi ant sofkutes ar prie kompo). Bet daznai jei moteris dirsta pasakyt, kad galetu ir vyras vakariene galetu paruost ar grindis irplaut, tai tas tuoj isizeidzia. Mat gi dauguma iniciatyvos buity nesiima, o jei moteris ka pasako, tai jau "griezia pirmu smuiku" ar "laiko vyra po padu".

jusu noras kaip ir suprantamas bent mintys formuojamos klaidingai, su tokiu mastymu vargu ar eitu rasti lygiaverti partneri. Moteris turi ne noreti lygevercio partnerio, o tiesiog net nesusimastyti, kad gali gauti ne toki net, pvz jei eini i parduotuve susirenki prekes ir susimoki kasoje, juk nenorime, kad tas prekes mums atiduotu ar ne, mes net nepagalvojame, kad gali mums ju kas nors neduoti, jauciat skirtuma? arba gale menesio juk nenorime gauti atlyginima, o zinome, kad ji gausime?
Moteris turi save myleti, buti ismintinga ir tada ir partneris toks bus. O kompleskai pritraukia kompleksus. Pasejus ridiselius, juk nelaukiame agurku derliaus, o nepasejus nieko butu kvaila tiketis, kad turesim pilna darza darzoviu, o noreti aisku galime lotuliukas.gif Taip va daznai ir zmones nieko nepasodine , nori to ar ano...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 05, 15:08)
Tai ,kad as Airijoje, Lietuvoje buciau tikrai butu visai idomu susipazinti smile.gif Kurioj jus mazdaug dalyje Lietuvos?

4u.gif Na va, jau ir išsisukinėji biggrin.gif Norėtum- atvažiuotum bigsmile.gif
Neįsižeisk, juokauju mirksiukas.gif
Kiek aš jau prisiklausius sostinės vyrukų to "atstumas- ne kliūtis", bet viso labo iš to pulko vienas pas mane važiavo, ir tai ties ukmerge apsigalvojo, biggrin.gif pasliko pas savo tėvukus. Sako, ką dar pora šimtų kilų dėl to kavos puodelio. blink.gif O kad aš visą laiką mandagiai įrodinėjau, kad neprilakstys, tai širdo, kaip aš mat pragmatikė, šiokia tokia anokia. blink.gif

Lutuke, neatrenku aš tavo asmenybės čia, ar dalyvavai ankstesnėse temose prieš ketetą metų, bet kur tik ką skaičiau, man tavo mintys artimiausios rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 05, 15:15)
Papildyta:

jusu noras kaip ir suprantamas bent mintys formuojamos klaidingai, su tokiu mastymu vargu ar eitu rasti lygiaverti partneri. Moteris turi ne noreti lygevercio partnerio, o tiesiog net nesusimastyti, kad gali gauti ne toki net, pvz jei eini i parduotuve susirenki prekes ir susimoki kasoje, juk nenorime, kad tas prekes mums atiduotu ar ne, mes net nepagalvojame, kad gali mums ju kas nors neduoti, jauciat skirtuma? arba gale menesio juk nenorime gauti atlyginima, o zinome, kad ji gausime?
Moteris turi save myleti, buti ismintinga ir tada ir partneris toks bus. O kompleskai pritraukia kompleksus. Pasejus ridiselius, juk nelaukiame agurku derliaus, o nepasejus nieko butu kvaila tiketis, kad turesim pilna darza darzoviu, o noreti aisku galime lotuliukas.gif  Taip va daznai ir zmones nieko nepasodine , nori to ar ano...

Lutuke, kad tie ridisėliai jau labai agurkais moka dėtis iš pat pradžių, kad mes net patikim, o jau paskum va būna kaip jau būna, kartais kartūs kaip pipirai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 05 birželio 2018 - 14:23

"O jums nespejau atrasyti, ten ,kur apie save raset Klajokliui, kad neiko neisiskiriat is kitu, tai klystat, manau jus labai issiskiriat, pirma savo siluma, mokejimu bendrauti ir antra saziningumu su savim. :4u:"

Rene',

Lutuke jau atsakė už mane...  O 200 km nėra Airija bent. Nereikia net kelto ar lėktuvo, ta prasme :D

Atsakyti

Rene',

Va, ką sugalvojau dar. Kad jau apie tas kojas kalba pasisuko... Tarp kojų reikia turėti, matyt, kažką daugiau nei visos..? Tuomet ne tik kad tie 200, bet ir visi 2000 nepasirodys nepragmatiška..?? :D :P :D

Atsakyti
biggrin.gif Klajokli, tikras šelmis tu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 04, 20:48)
tiesa sakant, as jau ir Lt matau nemazai teciu, kurie zaidzia su mazais vaikais, iseina, vezioja vezimelius, net tevystes atostogu eina.

Tai dabar, taip. Bet, tai buvo pries dvidesimt metu. mirksiukas.gif

Kai as auginau dukras, tai is musu penkiaaukscio bloko, tik vienas vyras eidavo su savo mazyte dukra i lauka. Supdavo ja ant supyniu. Zaisdavo smelio dezeje. O kaip velaiu suzinojome, jis buvo Lietuvos rusas. mirksiukas.gif Tai buvo beveik pries 50 metu. mirksiukas.gif
Atsakyti

Rene',

aš ne tik šelmis, aš dar ir toliau nei iki Ukmergės sugebu atlėkt, žinok :P

Vien per praeitą savaitgalį sukoriau bendroj sumoj apie 900 km LT keleliais... [ Neskaitant važiavimo dviračiu -- dar keliasdešimt km :) ] -- Man patinka kelias. Klajoklis juk esu šiaip ar taip -- sakiau gi jau... :)

Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 05, 15:28)
4u.gif Na va, jau ir išsisukinėji biggrin.gif Norėtum- atvažiuotum bigsmile.gif
Neįsižeisk, juokauju mirksiukas.gif
Kiek aš jau prisiklausius sostinės vyrukų to "atstumas- ne kliūtis", bet viso labo iš to pulko vienas pas mane važiavo, ir tai ties ukmerge apsigalvojo,  biggrin.gif pasliko pas savo tėvukus. Sako, ką dar pora šimtų kilų dėl to kavos puodelio. blink.gif  O kad aš visą laiką mandagiai įrodinėjau, kad neprilakstys, tai širdo, kaip aš mat pragmatikė, šiokia tokia anokia.  blink.gif

Lutuke, neatrenku aš tavo asmenybės čia, ar dalyvavai ankstesnėse temose prieš ketetą metų, bet kur tik ką skaičiau, man tavo mintys artimiausios rolleyes.gif
Papildyta:

Lutuke, kad tie ridisėliai jau labai agurkais moka dėtis iš pat pradžių, kad mes net patikim, o jau paskum va būna kaip jau būna, kartais kartūs kaip pipirai bigsmile.gif

lotuliukas.gif neprisisnekekit lotuliukas.gif galvoju gal vaziuot atostogu i Lietuva vasara...

as rasiau seniau Sani ir Ubuntu niku.

Mano asmenine patirtis visai kitokia, mano vyras buvo toks pipiras nuo pat pradziu, ka as jame labai gerbiu, tai visiska nesimaivyma ir neapsiimetinejima, kartais net i kita puse namie sugeba buti toks geras svelnus, o prie kitu atrodo pasakys gera zodi, tai liezuvis nukris lotuliukas.gif tai is pat pradziu irgi nebuvo nei kazkokiu pazadu saldziu , nei dovanu, nei geliu, nei saldainiu lotuliukas.gif o tokiu ridiseliu as labai nemegstu, kurie agurkais pasimeta lotuliukas.gif aplamai nemegstu besimaivanciu vyru, kazka vaizduojanciu, ir daug snekanciu, nu ne man tokie....tokie man kaip draugai gali buti.
man viena vertingiausiu savybiu yra sazinigumas gyvenime ir pirmiausia su savim, nesimaivymas, nevaidinimas kuo nesi, va jumyse atrodo yra sis saziningumas, aisku kiek cia imanoma zmogu pazinti.
Atsakyti
QUOTE(Klajoklis8422 @ 2018 06 05, 17:59)
<p>Rene',</p>
<p>aš ne tik šelmis, aš dar ir toliau nei iki Ukmergės sugebu atlėkt, žinok tongue.gif</p>
<p>Vien per praeitą savaitgalį sukoriau bendroj sumoj apie 900 km LT keleliais... [ Neskaitant važiavimo dviračiu -- dar keliasdešimt km smile.gif ] -- Man patinka kelias. Klajoklis juk esu šiaip ar taip -- sakiau gi jau... smile.gif

</p>

O aš kaip tik į sostinę atalėkiau, blink.gif žiūriu ir šiaip ir taip,- klajoklio nėr blink.gif biggrin.gif
Atsakyti