Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Klajoklis8421 @ 2017 04 28, 18:18)
Monte, tu pavarai. Kaip gali TIKRAS nerasti JOKIO restorano, kad ir parke. Jeigu tikrai rimtas vyras, tai ras. Po liubooomu, mažule!  mirksiukas.gif biggrin.gif  biggrin.gif

Imi man patikt biggrin.gif

Atsakyti
Na, jeigu mes apie tai, patraukliausi irgi yra vyrai, kurie nieko neieško. Kiba ne taip?
Taip kad nesureikšminkim taip čia kurios nors vienos lyties gal tongue.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 04 28, 19:18)
Siaip, vertingiausios tos merginos moterys, kurios neiesko vyro.
Bet joms reikia labai isskirtiniu asmenu, kad sudominti...

Papildyta:
Nu va, nepraėjo nei 2 paros, ir sulaukiau pirmojo komplimento. Happy rolleyes.gif
Atsilyginu. Tavo fotkė man irgi patinka. Gaila tik, kad iš neto, ne tavo pačios biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2017 04 28, 19:26)
Imi man patikt biggrin.gif

Atsakyti
Visoms dar neužsiresgistravusioms čia (o tokių šiuo metu yra jau net 12, rodo skaitliukas taip mirksiukas.gif ) DJ siunčia dainą. Nors šiandien ir ne antradienis visai, bet... ai, koks skirtumas bendrai? tongue.gif

https://www.youtube....h?v=TWM07bMF2Fw
Atsakyti

Koks klišinis, keistas, kvailas "vyras". Užaugęs forumuose ir čatuose. Nelaimingas, vargšas vyras. Užuojauta tau. Garbėtroška ir vienišas.

Atsakyti

Nakviša
Ai, tu vyrą turi jau? Ir dar gerai jautiesi šalia jo? Na, tokiu atveju nesudominsi manęs. Nematyk, ką rašinėju čia tada mirksiukas.gif
Be to, tu dar ir nakviša, vajee. Aik sau...

"Aš - lunatikė
Ar kažkieno viltis.."
biggrin.gif

Man atrodo, kas cia kol kas visos rasancios turi antras puses. O tu isivaizdavai, kad uzveisi viesa harema, kur visos ateis ir kudakuos aplink tave. Itariu maza saviverte. Ir beje, tie rusiski zodeliai, karoce visokie, labai atstumanciai atrodo. 

Atsakyti

Na, jeigu mes apie tai, patraukliausi irgi yra vyrai, kurie nieko neieško. Kiba ne taip.

Man tai ne taip. Man patrauklus savimi pasitikintis, zinantis ko nori, konkretus ir ryztingas vyras. O kai vyras net nesugeba pasakyti ko iesko, tai nu...Is tokio tik ir gali laukti trynimo, mykimo ir nulis veiksmu. 

Atsakyti
Pasilaikyk tą savo užuojautą gal sau, uogele (vis vien rūgšti esi, kas visai nestebina tongue.gif ). Nežinia, kas pačios dar laukia. Esi tokia tikra, kad pačiai niekada neteks "auginti savęs" niekur...?? tongue.gif

"Neteiskite ir nebūsite teisiami."

QUOTE(Spanguoliukė- @ 2017 04 28, 20:00)
<p>Koks klišinis, keistas, kvailas "vyras". Užaugęs forumuose ir čatuose. Nelaimingas, vargšas vyras. Užuojauta tau. Garbėtroška ir vienišas.</p>

Papildyta:
Galiu pasakyti tau konkrečiai, jei taip norii: tu manęs tikrai nesudomintum. Nieko asmeniško. Tiesiog tokia tavo reakcija į mano postringavimus čia. Ne visoms aš turiu patikt. Kaip ir ne būtinai kiekviena man patiks gi. Peace! mirksiukas.gif

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 04 28, 20:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Klajoklis8421" data-cid="71598168" data-time="1493397267"><div><p>Na, jeigu mes apie tai, patraukliausi irgi yra vyrai, kurie nieko neieško. Kiba ne taip.
</p></div></blockquote><p>Man tai ne taip. Man patrauklus savimi pasitikintis, zinantis ko nori, konkretus ir ryztingas vyras. O kai vyras net nesugeba pasakyti ko iesko, tai nu...Is tokio tik ir gali laukti trynimo, mykimo ir nulis veiksmu. </p>

Atsakyti

Autoriau, gali nedet cia tu youtubes nuorodu. Garantuotai nei viena neatidare nei vienos :D

ir siaip, uzauk gal, ar ka :D

Atsakyti
Klajokli - elgiesi neadekvaciai, kaip zmogus kuris nesuvokia, koki ispudi daro.

Butinai reikia ta suvokti, cia kaip vairuojant matyti kur vaziuoji, nes nesunku nuvaziuot i griovi... su visomis pasekmemis
Atsakyti
O tu čia administratorė gal? Matai visų kompus..? Abejoju biggrin.gif

Matyt nebeužaugsiu daugiau jau mirksiukas.gif

Beje, žinau, kad mano jumoras ne visoms įkandamas. Ką mes ir stebim čia. Bet aš pripratęs prie šito. Galų gale, taip greitai atsifiltruoja akivaizdžiai netinkamos kandidatės mirksiukas.gif

QUOTE(GAILE* @ 2017 04 28, 20:40)
<p>Autoriau, gali nedet cia tu youtubes nuorodu. Garantuotai nei viena neatidare nei vienos biggrin.gif</p><p>ir siaip, uzauk gal, ar ka biggrin.gif</p>

Papildyta:
O tu - profesionali psichologė būsi gal? O tikrai gera, ar tik toookia?
Kokiomis pasekmėmis, kaži?? smile.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 04 28, 20:45)
Klajokli - elgiesi neadekvaciai, kaip zmogus kuris nesuvokia, koki ispudi daro.

Butinai reikia ta suvokti, cia kaip vairuojant matyti kur vaziuoji, nes nesunku nuvaziuot i griovi... su visomis pasekmemis

Atsakyti

Taip, administratore, matau visu kompus. Ir siaip aiskiarege ir visazine :D

Atsakyti
labas vakaras klajokli.o tu man visai patikai.ir kalba man tavo risli 4u.gif .Tik matomai ne cia papuolei lotuliukas.gif.Bet vis delto mintis buvo idomi paieskoti moters wub.gif supermamose .Ir nuoruodos idetos visos atsidare.grazios dainos ax.gif .
Atsakyti