Imi man patikt
Imi man patikt
Taip kad nesureikšminkim taip čia kurios nors vienos lyties gal
Bet joms reikia labai isskirtiniu asmenu, kad sudominti...
Papildyta:
Nu va, nepraėjo nei 2 paros, ir sulaukiau pirmojo komplimento. Happy
Atsilyginu. Tavo fotkė man irgi patinka. Gaila tik, kad iš neto, ne tavo pačios
https://www.youtube....h?v=TWM07bMF2Fw
Koks klišinis, keistas, kvailas "vyras". Užaugęs forumuose ir čatuose. Nelaimingas, vargšas vyras. Užuojauta tau. Garbėtroška ir vienišas.
Nakviša
Ai, tu vyrą turi jau? Ir dar gerai jautiesi šalia jo? Na, tokiu atveju nesudominsi manęs. Nematyk, ką rašinėju čia tada
Be to, tu dar ir nakviša, vajee. Aik sau...
"Aš - lunatikė
Ar kažkieno viltis.."
Man atrodo, kas cia kol kas visos rasancios turi antras puses. O tu isivaizdavai, kad uzveisi viesa harema, kur visos ateis ir kudakuos aplink tave. Itariu maza saviverte. Ir beje, tie rusiski zodeliai, karoce visokie, labai atstumanciai atrodo.
Na, jeigu mes apie tai, patraukliausi irgi yra vyrai, kurie nieko neieško. Kiba ne taip.
Man tai ne taip. Man patrauklus savimi pasitikintis, zinantis ko nori, konkretus ir ryztingas vyras. O kai vyras net nesugeba pasakyti ko iesko, tai nu...Is tokio tik ir gali laukti trynimo, mykimo ir nulis veiksmu.
"Neteiskite ir nebūsite teisiami."
Papildyta:
Galiu pasakyti tau konkrečiai, jei taip norii: tu manęs tikrai nesudomintum. Nieko asmeniško. Tiesiog tokia tavo reakcija į mano postringavimus čia. Ne visoms aš turiu patikt. Kaip ir ne būtinai kiekviena man patiks gi. Peace!
</p></div></blockquote><p>Man tai ne taip. Man patrauklus savimi pasitikintis, zinantis ko nori, konkretus ir ryztingas vyras. O kai vyras net nesugeba pasakyti ko iesko, tai nu...Is tokio tik ir gali laukti trynimo, mykimo ir nulis veiksmu. </p>
Matyt nebeužaugsiu daugiau jau
Beje, žinau, kad mano jumoras ne visoms įkandamas. Ką mes ir stebim čia. Bet aš pripratęs prie šito. Galų gale, taip greitai atsifiltruoja akivaizdžiai netinkamos kandidatės
Papildyta:
O tu - profesionali psichologė būsi gal? O tikrai gera, ar tik toookia?
Kokiomis pasekmėmis, kaži??
Butinai reikia ta suvokti, cia kaip vairuojant matyti kur vaziuoji, nes nesunku nuvaziuot i griovi... su visomis pasekmemis