Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Laba, ką geriat? biggrin.gif
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 10, 11:54)
Vaakar buvom prie ezero. Siesarties. Jau ir ten yra tu bjaaurybiu.  Prie to ezero paprastai nebudavo jokiu...
Tai MB brangioji pavarrgo nuo poilsio. Nes ant kranto skruzdes, dar vejas pute, tai ir salta ir karsta. Degintis per karsta.. Siandien nzn ka darysim, ji sake nieko nenori, nezino ko jau nori

nigavari. Ant mūsų ežero jau irgi atlėkė. Pajūry irgi žmonės dėl to verkia. Karštis turi savo kainą. Bet mes nusipelnėm karščio, ilgoka žiema buvo.
Išlepinta biggrin.gif Žiūrėk, kad nuo uolų nešoktų kaip toje graikų ar kokioje ten legendoje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 12, 22:49)
Uzzvakar buvom ir siandien.
Vanduo ezeruose jau toks siltas kaip vonioje kartais uzeina tokio silto srove, kad jau norisi atsigaivinti. Manau apie 27 laipsniusvanduo pavirsiuje.
Neatsimenu tokiu dalyku LT
Papildyta:
Atspejau, tikrai 27-26 daugelyje ezeru. NEREALU

http://www.meteo.lt/...idroinformacija

mūsiškis didelis, tai ne toks šiltas. Svarbiausia neįkaisti per daug. Nes kai kūnas karštas, vanduo iš viso atrodo labai šaltas.
Atsakyti
aš girioj. pasiilgau karščio. 32-33, arba kai išeini vakare iš parduotuvės į lipnų ne-orą, arba kai miegi prie atdaro lango, nuogas, nereikia dengti - dvelkia man kūne nostalgija. atsimenu indiją, i kurią ilgai trubūt dar nepateksiu.
jau 20, ir man šalta... per vėsu...

kokie rudens planai?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 07 22, 12:44)
aš girioj. pasiilgau karščio. 32-33, arba kai išeini vakare iš parduotuvės į lipnų ne-orą, arba kai miegi prie atdaro lango, nuogas, nereikia dengti - dvelkia man kūne nostalgija. atsimenu indiją, i kurią ilgai trubūt dar nepateksiu.
jau 20, ir man šalta... per vėsu...
kokie rudens planai?

tu kaip mano vyras biggrin.gif o kaip nuo uodų giniesi? kažkokie uodų tornadai net susidaro, mačiau straipsnio pavadinimą blink.gif biggrin.gif
gausint šeimą biggrin.gif
Atsakyti

j

Cia,kaip is tos dainos:

Ant sofos as viena miegojau,

pridengus ta vieta delneliu...

Bet kietas rubas -margo svieto,

ejau as karta nakty m......

uzsinorejau daikto kieto 

nors mirk bet turi man uzskist .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 25 liepos 2021 - 10:31
ką geri, arbuze?
monteverte, uodu nebera, (ir cia kaip kur, pas mus ju niekad nera istisai, tarkim, mes neturime prudo salia namo, kur tikimybe uodams didesne.) yra bimbalai, bet tie daugiau paciam miske, prie vandens.
verandoje, aplink namą, labai normalu. ir nepatikesi, baisiausias vabzdys man igele mieste. meigu prie atviro lango, galvoju, muse kazkokia nakti tupineja, tokia svelni, paskui kaip gele i keleni, kaip sokau, nubegau su kaldra i kt kambari, ir kas 10 min su hidrolatu (saltmetes, ir zojos tirpalu) iki pat ryto prabuvau atvirom akim. smile.gif
neseniai igele girioj sirse, tai ka tu...niekalai visi...tad ir galvoju, koks tas vabzdys modifikuotas galejo buti, uzpuolęs mane naktį...
Atsakyti
Dabar jau maziau kandiku, nes praejo ju laikas.
Atsakyti

ką geri, arbuze?

Vandeni blyn ,vandeni  :P​  

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 07 26, 10:13)
ką geri, arbuze?
monteverte, uodu nebera, (ir cia kaip kur, pas mus ju niekad nera istisai, tarkim, mes neturime prudo salia namo, kur tikimybe uodams didesne.) yra bimbalai, bet tie daugiau paciam miske, prie vandens.
verandoje, aplink namą, labai normalu. ir nepatikesi, baisiausias vabzdys man igele mieste. meigu prie atviro lango, galvoju, muse kazkokia nakti tupineja, tokia svelni, paskui kaip gele i keleni, kaip sokau, nubegau su kaldra i kt kambari, ir kas 10 min su hidrolatu (saltmetes, ir zojos tirpalu) iki pat ryto prabuvau atvirom akim.  smile.gif
neseniai igele girioj sirse, tai ka tu...niekalai visi...tad ir galvoju, koks tas vabzdys modifikuotas galejo buti, uzpuolęs mane naktį...

akliai irgi kanda. Kartą prie Asvejos ežero užpuolė, į mašiną prilindo, ot rėkiau biggrin.gif
nu jo, mažėja jau. Rugpjūtį gal dar ramiau bus, galima bus naktinėti, pievoje sėdėti po dangum
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 26, 19:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72854950" data-time="1627283584"><div><p>ką geri, <strong>arbuze</strong>?

</p></div></blockquote><p>Vandeni blyn ,vandeni  tongue.gif​  </p>

bet tai gradusų kiek? biggrin.gif
Atsakyti

ką geri, arbuze?
i...tad ir galvoju, koks tas vabzdys modifikuotas galejo buti, uzpuolęs mane naktį...

...Tas mano vabalas issvajotas ,

uz sienos buvo netoli...

o as gulejau kiek protas sake,

sakau:ikaski jei gali ..😁

Atsakyti
Tai ką? Prausia po karščių, maudo? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, kas naujesnio, kaip vasara einasi? Pas mus jau atveso, oi tie karsciai ir smagu is vienos puses, bet ir isvargina is kitos, visai nieko neina dirbti, tik pavesyje guleti hamake biggrin.gif Jau ir musu jura silta buvo tiek, kad ir as maudziausi. Bet vel grizo airiski orai ir vel ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 02, 13:37)
Sveiki, kas naujesnio, kaip vasara einasi? Pas mus jau atveso, oi tie karsciai ir smagu is vienos puses, bet ir isvargina is kitos, visai nieko neina dirbti, tik pavesyje guleti hamake  biggrin.gif Jau ir musu jura silta buvo tiek, kad ir as maudziausi. Bet vel grizo airiski orai ir vel ramu  biggrin.gif

Galvojau, kad paskendai juroje
Atsakyti