Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Ciccio @ 2021 07 08, 11:35)
sorry, nieko nesumaišiau. Pati painiojies savo mintyse.
Tiek vyras, tiek moteris yra visuomenės dalis.
Vyras nekelia moteriai tiek reikalavimu, nes jis iš jos daug nesitiki, būtent todėl, kad mes gyvename tokioje visuomenėje, kurioje tikimąsi, kad vyras išlaikys šeimą ir bus jos galva, o moteris - augins vaikus, ir, jei dirbs, tai tik sau ant kosmetikos.

Ir nereikia sapalioti apie hipotetines idealias šeimas. Tokių nebuvo, nėra ir nebus.

Keista skaityti, kai zmogus prikuria kazko, ko nei nerasei, paskui sako painiojiesi savo mintyse.
Sneku apie paprasciausiai vyro poziuri ir lukescius is busimos zmonos, kaip ir moters lukescius is busimo vyro ir VISKAS.
Prie ko cia visuomene? cia zmogaus asmeniniai poreikiai, ar tau visuomene iteige, kad turi seksu uzsiimineti su vyru, net jei nenori? Man zinok neiteige.
Gal tada priklauso keik esi pavaldi visuomenes itakai ir nuomonei kitu, ko tau reikia gyvenime, kiek negirdi saves ir savo poreikiu? Gal cia visa probelma?
Bet gi panasu , kad visuomene iteige moterim daugumai atvirkstinius dalykus, nei tu sakai. dauguma masto, kad turi dirbti, uzsidirbti, islaikyti save, kartais ir seima, nes gi jos jei nedirbs, taigi nerelizuos saves, bus nelabai ko vertos, kaip zmogus, kaip cia rasei, kaip kokie nepilno porto zmones, is kuriu nieko nesitikima.... kur kada visuomene itikinejo tave, kad moteris turi nedirbti, auginti vaikus, rupintis seima, namais?

Yra, nebutinai idealios, bet tikrai ne visi gyvena, daro ka is pareigos ar mylisi is pareigos....pvz aistra man su vyru niekur nedingusi po daug meru kartu, nei man kazkaip saves prisiversti uzsinoreti nereikia,nei vyrui, nes niekad nesimylejau, jei nenorejau gyvenime. mirksiukas.gif Taip pat buities darbus atlieku ne is pareigos, o kad smagu seimai kazka daryti gera, smagu namuose svariuose gyventi, patinka skaniai pavalgyti, smagu darza auginti , nes myli seima savo ir rupi ju sveikata, o ne tai, kad kazkokia pareiga butu.

Aplamai reikia moketi dziaugtis gyvenimu, megautis juo, ir maziau visokiu reikia.... tada smagiau visiem. As bendrai gyvenime labai retai, ka darau , jei nematau tame prasmes, vien is pareigos, ar kad visuomene to nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 08, 14:16)
tai dar gerai, kad tik 24 val. biggrin.gif

Jei moki zaisti su IP ir skirtingais browseriai tai tu FB accountu gali tureti daug
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 08, 11:46)
tai kad dabar jau madoje 'viskas per pusę'. Baisi man tokia mada. Bet jei kam gerai, tai man kas. Tegu pasiima kitos tik tokio stiprumo vyrus kaip jos pačios, man daugiau stipresnių liks smile.gif

kad senokai tokia mada gal ja 50 m tai tikrai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 08, 12:29)
Siaip idomus terminai.

Sakysim bobiskas vyras kuris teko moteriai...

Tai visai nereiskia, kad jis keicia lyti ar planuoja.
Paprastai tai bevalis nevykelis... Tokiu atveju moteris turi vyrisket.

O kai su tokiu padaru kaip as susiduria, tai moteris prisimena, kad gerai buti ir zmona smile.gif

tai taip ir yra. Skaiciau kazkada studija, apie tai, kaip po karo liko mazai vyru ir moterys augino sunus, va taip ir isaugo moterisku vyru kartos, viena po kitos... Buvimu vyru suprantama keistai siais laikais daznai arba per smurta, galios rodyma arba pradedama aiskinti, kad visi vienodi...
Nelabai kas sneka, kad vyras turi prisiimti atsakomybe, tapti istvermingu, susivaldanciu, kad moteris turetu uz ko isteketi, o ne ka vesti biggrin.gif
is tikro lietuviu kalboje labai daug tiesu uzkoduota, pvz vesti ir teketi...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 08, 13:17)
Jei moki zaisti su IP ir skirtingais browseriai tai tu FB accountu gali tureti daug

tikrai nei to nereikia, susikuri ir tiek, niekas ten netikrina, kaip ir cia biggrin.gif banina, jei kas paskundzia. Nors ir tai esu maciusi zmones guodziasi,kad ju naudoja varda, pavarde, net nuotraukas, o Fb tame nemato bedos...
dabar tik del lgbt "izeidimu " banina dazniausiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 08, 12:35)
Jei tavo vyras numirtu ar pabegtu(neduok Die..)   kur  ieskotum kito ,tarp vedusiu draugu ? taves drauges  apsiribos nes ju vyrai nores iskru....t  ir tik  iskr...t  .</p><p>dauguma sutiktu vyru tik to ir nores nebent netycia rasi kuris bus be pympis ir tu jo nenoresi , o kol ieskosi tai bus kaip is tos dainos :ir kas mane nepi.... cigonai,vagys,ubagai  ...ir t.t</p>

Kodel manai, kad ieskociau? kuo puikiausiai galiu ir be vyro gyventi. biggrin.gif Vaikai pagimdyti, buitis sutvarkyta daug maz, seimos kurti naujos poreikio tikrai nera.
Specialiai tikrai neieskociau, na jei atsirastu koks padorus, vertas demesio bendrauciau ir ziureciau ar jis man tinka ir patinka. Matai, kai nera poreikio, tai nelabai ir zvalgaisi aplink biggrin.gif Bet per visa gyvenima tikrai yra buve visokiu pasiulymu, tik nedomina manes kiti vyrai visiskai.

Rimtai? blink.gif tu dometumeisi savo zmonos draugem ir noretum jas isk*? blink.gif
As neatsiriboju nuo vienisu draugiu, neturiu tokiu baimiu del savo vyro, kaip ir turiu istekejusiu draugiu ir manes ju vyrai tikrai nedomina. Kokios drauges tada, jei keiciantis vyram pabegtu? doh.gif
bet kas svarbiausia kokie ju vyrai ir kokios seimos tada su tokiom beimem? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 08, 12:42)
komentarai du mano po lukasenka,nepatiko jo troliu komandai ,facebukas nusprende kad izeidziau ir 24h negaliu net palaikint foto bet kokios 😁</p><p>nuo geru moteru vyrai nebega 😉</p>

Bet labai gi retai vyrai buna skyrybu iniciatoriai, jie aplamai tingi kazkur begti biggrin.gif dazniausiai moterys bega nuo vyru, kurie buna nelabai geri jom.
Nors is esmes danziausiai matau klaida nuo pat pradzios nemokejima issirinkti ir kurti santykius.
Buna lyg ir abu neblogi zmones, tik su labai skirtingais isitikinimais , isivaidavimais...paskuba, uzpuola iastra sugula, paskui zenyjasi,o santykiu, meiles kurti taip ir neismoksta.. ateina sunkumai, gimsta vaikai .ir prasideda.... issiskaudinimai, pykciai, nemokijimai tvarkytis ir skyrybos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 liepos 2021 - 12:23
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 08, 13:35)
kad senokai tokia mada gal ja  50 m tai tikrai  biggrin.gif

rimtai? ten kur aš augau taip nebuvo. Net minties nebūdavo kažkaip atsilyginti bernui už vyno taurę ar kavos puoduką. Kviečia, tai ir moka, net tada, jei jam niekas nešviečia ax.gif Bet pabendravimas su jam gražia merga irgi turi kainuoti biggrin.gif
Papildyta:
apie lygias teises aš išgirdau iš sporto partnerio aikidišniko iš Lenkijos. Man tada 19 metų buvo. Jis man pylė vyno tiek kiek sau ir piktybiškai aiškino, kad turiu tiek pat išgerti, nes mol' "jūs norėjote lygių teisių" blink.gif biggrin.gif man tada nesuprantama buvo ir nemalonu, nekenčiau jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 08, 13:40)
rimtai? ten kur aš augau taip nebuvo. Net minties nebūdavo kažkaip atsilyginti bernui už vyno taurę ar kavos puoduką. Kviečia, tai ir moka, net tada, jei jam niekas nešviečia ax.gif Bet pabendravimas su jam gražia merga irgi turi kainuoti biggrin.gif

Ne, tas tai taip, Lietuvoje nors ir kuriama ta lygiava seniai, bet dar pedsakai dzentelmeniskumo like, nors kaip sakai jo vis mazeja, dabar jo tikriausiai jau nelabia vaikinai vaisina merginas uz grazias akis....

As turejau omenyje, kad seimoje budavo dauguma gi dirbo abu, atlyginimai irgi panasus, vaikai darzelyje, Mokykloje visus moke vienodai kaip belytes ir beasmenias butybes , tiek, kad dar siek tiek per darbus ir fizini atskirdavo. Bet siaip bendra tendencija nuo socializmo kurimo pradzios buvo, kad vyrai ir moterys vienodi ir lygus abu gali tapti kosmonautais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
As aplamai tik gana velai suvokiau gyvenime, kad mes visgi labai skirtingi ir supratau, kiek klaidu kvailu pridariau del tokio nezinojimo...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 08, 13:44)
apie lygias teises aš išgirdau iš sporto partnerio aikidišniko iš Lenkijos. Man tada 19 metų buvo. Jis man pylė vyno tiek kiek sau ir piktybiškai aiškino, kad turiu tiek pat išgerti, nes mol' "jūs norėjote lygių teisių" blink.gif  biggrin.gif man tada nesuprantama buvo ir nemalonu, nekenčiau jo biggrin.gif

labai keistas lygiu teisiu supratimas biggrin.gif
Man labiausiai "patinka" ,kai Airijoje nepriimta moterim padeti, nes nu gi lygios teises, turiu omenyje fizini darba koki, panesti ar pakelti ir t.t.
Atsakyti

rimtai?
Papildyta:
apie lygias teises aš išgirdau iš sporto partnerio aikidišniko iš Lenkijos. Man tada 19 metų buvo. Jis man pylė vyno tiek kiek sau ir piktybiškai aiškino, kad turiu tiek pat išgerti, nes mol' "jūs norėjote lygių teisių" blink.gifbiggrin.gifman tada nesuprantama buvo ir nemalonu, nekenčiau jo biggrin.gif

Jis tave norejo nugyrdit ir isp...t  😂  tos teises tai akiu dumimas . O vynas skanus buvo ir ar atsidavei jam?😊

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 08, 14:43)
<p>Jis tave norejo nugyrdit ir isp...t  😂  tos teises tai akiu dumimas . O vynas skanus buvo ir ar atsidavei jam?😊</p>

tai aš žinau ko jis norėjo, bet jis vis tiek tokių pažiūrų buvo. Jam buvo kažkur 23 metai, o jau išsiskyręs ir varė ant buvusios. Matomai jai tos lygios teisės nepatiko. Ir su broliu nebendravo, nes tipo jo žmona ragana biggrin.gif Toks vaizdas, kad toje šeimynėlėje dėl tų lygių teisių moterys negerbiamos, nors kaip supratau iniciatyva irgi iš moters, iš jo mamelės ėjo biggrin.gif
Atsakyti

tai aš žinau ko jis norėjo, bet jis vis tiek tokių pažiūrų buvo. Jam buvo kažkur 23 metai, o jau išsiskyręs ir varė ant buvusios. Matomai jai tos lygios teisės nepatiko. Ir su broliu nebendravo, nes tipo jo žmona ragana biggrin.gifToks vaizdas, kad toje šeimynėlėje dėl tų lygių teisių moterys negerbiamos, nors kaip supratau iniciatyva irgi iš moters, iš jo mamelės ėjo biggrin.gif

Tai atsidavei jam ar ne 😊? zmuogus vyna pirko ir t.t 😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 08, 19:03)
Tai atsidavei jam ar ne 😊? zmuogus vyna pirko ir t.t 😂😂😂</p>

tamsiems jaučiu silpnybę, jis tamsus buvo
Atsakyti

Va tas pirmas ,,klink ,,daug ka reiskia pazinciai ,jei jo nera tai ir ta pazintis nesivysto .ir nepasimirsta ,bet i pastovu drauga issirinkai kitoki ... ar jis issirinko?

Atsakyti
kaip aš galėjau rinktis tą, kuris ant manęs bando dominuoti, vyno perpilti ir pan.? jau nekalbant apie tai, kad jis varo ant moterų. Tai tegu ir gyvena su savo mama. Be to, jis užsienietis, tikras lenkas. Net jei jis man būtų labai patikęs, nežinau kaip aš viena važiuočiau ten gyventi. Pas mane per didelis ryšys su tėvais, kad taip daryčiau. O jis irgi čia nevažiuotų. Aš visada prieš važiuodama į vasaros stovyklas žinodavau, kad susipažinsiu su ne vienu žaviu sportininku ir visada sau pasakydavau: valdykis, jie ne tau. Tik nebandyk įsimylėt.
Taip ir dariau. Aš visada jausmus mokėjau valdyti protu. Man svetima akla meilė. O mano vyras labai geras. Labai manimi rūpinasi. Jis priešingybė visiems tiems naglybėms, kurie manęs siekė, per prievartą bandydavo tempti pašokti, nors aš nenoriu ar pan. smile.gif
Atsakyti

kaip aš galėjau rinktis tą, kuris ant manęs bando dominuoti, 

Su sportininkais sako sunku, pas juos hormonai pramusa dangti , ypac jei vartoja koki papilda ir t.t....  pvz kai jurbarke tas sumuse ,norejo ispriestaraut ... 

Atsakyti