Tiek vyras, tiek moteris yra visuomenės dalis.
Vyras nekelia moteriai tiek reikalavimu, nes jis iš jos daug nesitiki, būtent todėl, kad mes gyvename tokioje visuomenėje, kurioje tikimąsi, kad vyras išlaikys šeimą ir bus jos galva, o moteris - augins vaikus, ir, jei dirbs, tai tik sau ant kosmetikos.
Ir nereikia sapalioti apie hipotetines idealias šeimas. Tokių nebuvo, nėra ir nebus.
Keista skaityti, kai zmogus prikuria kazko, ko nei nerasei, paskui sako painiojiesi savo mintyse.
Sneku apie paprasciausiai vyro poziuri ir lukescius is busimos zmonos, kaip ir moters lukescius is busimo vyro ir VISKAS.
Prie ko cia visuomene? cia zmogaus asmeniniai poreikiai, ar tau visuomene iteige, kad turi seksu uzsiimineti su vyru, net jei nenori? Man zinok neiteige.
Gal tada priklauso keik esi pavaldi visuomenes itakai ir nuomonei kitu, ko tau reikia gyvenime, kiek negirdi saves ir savo poreikiu? Gal cia visa probelma?
Bet gi panasu , kad visuomene iteige moterim daugumai atvirkstinius dalykus, nei tu sakai. dauguma masto, kad turi dirbti, uzsidirbti, islaikyti save, kartais ir seima, nes gi jos jei nedirbs, taigi nerelizuos saves, bus nelabai ko vertos, kaip zmogus, kaip cia rasei, kaip kokie nepilno porto zmones, is kuriu nieko nesitikima.... kur kada visuomene itikinejo tave, kad moteris turi nedirbti, auginti vaikus, rupintis seima, namais?
Yra, nebutinai idealios, bet tikrai ne visi gyvena, daro ka is pareigos ar mylisi is pareigos....pvz aistra man su vyru niekur nedingusi po daug meru kartu, nei man kazkaip saves prisiversti uzsinoreti nereikia,nei vyrui, nes niekad nesimylejau, jei nenorejau gyvenime. Taip pat buities darbus atlieku ne is pareigos, o kad smagu seimai kazka daryti gera, smagu namuose svariuose gyventi, patinka skaniai pavalgyti, smagu darza auginti , nes myli seima savo ir rupi ju sveikata, o ne tai, kad kazkokia pareiga butu.
Aplamai reikia moketi dziaugtis gyvenimu, megautis juo, ir maziau visokiu reikia.... tada smagiau visiem. As bendrai gyvenime labai retai, ka darau , jei nematau tame prasmes, vien is pareigos, ar kad visuomene to nori