QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 07, 16:51)
Ne, nereikia... Tarp kitko tos perdarytos turi 10 kart didesne paklausa, nes pakrypusiu vyru yra daug daugiau nei perdarytu.
Buvo filmas apie Tailanda... Ten kazkoks UK isimylejo vietine perdaryta ar nedadaryta... Sako, as neturiu tiek pinigu, ana per savaite pasidaro keliss tukstancius svaru, man sako pora menesiu reikia dirbti
deja, reikia del to apie ka as rasau.
o del pakrypimu tikrai ne mano sfera
ir ne apie paklausuma rasiau...
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 07, 17:27)
o tu galvoji ten du kart susitinki ir ta antra kart vediesi i namus? dabar as suprantu ,kaip tos kalbos sklinda neatinkancios tikroves ,viena boba pasake:kita pridejo,trecia dadejo ir gaunasi kd net sapne nesapnuotum taip .. kaip greit viskas pas jus issirutuliuoja</p><p></p>
Nesvarbu kartai, jei tu zmogaus nepazinai tiek, kad suprastum, jog tave apvogti gali, vadinasi jis tau nepazystamas, vadinasi labai anksti ir santykiu pradzia. Labai abejoju ar metus su ja draugavai, asistavai, pildei jos norus, pasipirsai, susituoket, namo parsivedei ir seksuoti pradejot, o ji pyst ir apvoge.
gal buvo panasiau i : nuejom i kabaka koldunu suvalgem 3 kartus, paskui pavezinau masina karta ir paskui jau namo i lova ir stebiesi, bln kodel ji nerimta tokia
vieni anksciau kiti veliau sugeba zmogu pazinti, bet kaip bebutu pirma reikia susiderinti visose kitose sferose, paziureti ar sutampa vertybes poziuris i gyvenima, poreikiai ir svajones, paskui puilti seksu uzsiimineti ar i namus vestis.
Sakau reikia atsirinkti ar tu ieskai sekso ar tu kuri santykius, pagagl tai atininkami veiksmai.
Mane stebina vyrai, kurie nori gauti ir greito sekso ir tuo paciu rimta moteri
Nezinau visu aplinkybiu, bet apvogti po sekso pas vyra namuose nu gali tik prostitutes, nei viena normlai moteris taip nepadarys, net tokia, kuri laisvai seksu uzsiima be didesniu stabdziu. As neisivaizduoju, kur tu tokias randi.