Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Cia kuri parke ciulpe?
Tada gerai dar pavyko, nes galejo ateiti paskui ja torpedos, viska isvogti ir dar prilupti iki invalidumo

Nea ,cia is tu rimtu,padoriu,ir netokiu kaip visos. 😂

p.s  jos visos ciulpia ,po 30m ir parkuose ,kur nori . 

I ta  savoka :,,rimta,, -tai sakyciau itilptu , apsirengus ir negirta  o daugiau kaip Die.. duos  

Atsakyti

https://www.delfi.lt...d_0SWK72ICweQFE

Cia grynai is mano gyvenimo,dar galeciau prirasyt daugiau ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 07 liepos 2021 - 10:45
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 07, 12:35)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.delfi.lt/pilietis/voxpopuli/vyras-papasakojo-kokios-moters-nenoretu-abejotina.d?id=81465585&fbclid=IwAR11a-LGmGnBZ9UvSwaM-5QGffGM8MQuNxywMyGGP1A9d_0SWK72ICweQFE'>https://www.delfi.lt/pilietis/voxpopuli/vyras-papasakojo-kokios-moters-nenoretu-abejotina.d?id=81465585&fbclid=IwAR11a-LGmGnBZ9UvSwaM-5QGffGM8MQuNxywMyGGP1A9d_0SWK72ICweQFE</a></p>
<p>Cia grynai is mano gyvenimo,dar galeciau prirasyt daugiau ...</p>

Puikus straipsnis. Neitiketina.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 07, 06:48)
<p>Geriau surast tokia- kuri nekrus abi galvas , siaip kai keicia partnerius ir dar ten viskas be tabu -slykstu ,tiek moteryse tiek vyruose . pvz moteris turi vyra ir dar kokius 2 meiluzius ,arba vyras 3 meiluzes aktyvias ...kitas dalykas kitiem uztenka vieno (os) pastovios ,del ligu ,pripratimo ,o kai neatitinka kiekis norai vaistai nepades. </p>

Nu taip aisku pasileidimas atstumia, jei pats nesi pasileides, kas be ko.
Normaliai zmonem tikrai nereikai sekso 3 k per diena nuolat santykiuose, santykiu pradzioje aistros didesnes buti, paskui gi nusistovi. Svarbu vyrui moketi patenkinti moteri, ne tik save pasitenkinti ir visi bus laimingi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 07, 10:44)
mane tai uzmusa faktas, kad narius diskusijose nemazai, iskaitant teletabes kurios vis pasivaidendavo. O nei pas viena... nei pas viena nerasta  meiles savo vyrams.
Tik kazkokie reikalavimai ultimatumai grasinimai nepasitenkinimai isskaiciavimai.

Tiesa pasakant pries kelis metus dar  buvo viena kita kuri ISDRISDAVO parasyt, kadd vyra myli, kad tai normalu, kad del jo kazka daryti jai malonu ir tame yra prasme

nu kaip nerašom? pameni kaip teletabės plėšėsi, kad aš iš meilės perjungiu vyrui kanalą, kad šlykštynių nežiūrėtų. Jo psich. sveikata rūpinuosi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 07, 10:48)
cia is gyvenimo repertuaro  ,maloniu akimirku ... </p><p>kaip pvz :parsivedi antra karta gyvenime motera i namus o ji visus stalcius isvercia ,nuknisa pinigus ir viskas OK. po to stebisi kodel praspiri von . '</p><p>Tai tu man sakyk,koks pats turi buti igaves visokiu patirciu ? </p><p>visi geri ir rimti is tolo ,kol nepabuna salia😉</p>

siaubas. O moterys sako, kad tik vyrai kiaulės smile.gif
teks tau tokios ieškotis, kad rimta būtų
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 07, 09:28)
Man toks jausmas, lyg bendrauciau su turginiu del pardavimo ir mane grubiai spaustu del lkainos.

Pasikartosiu, tokie zmones kaip pati, labai iskelia savo poreikius. Po to nukencia patys nes nesupranta, kad patys nieko doro negali pasiulyti.

Tada atsiranda ir tokios moterys kurios neranda, nes neturi ka pasiulyti, (turtai neidomus), o toliau smulkiai desto savo reikalavimus ir poreikius, va dar sekso poreikiu turi...

Gal dar kokiu. O duoti nieko jos doro negali. Bet to fakto jos nesupranta.

Panasios i koki pirkeja neturinti pinigu, bet prabangioje parduotuveje besipiktinancio menka pasiula

Tai taip ir neastakysi tiesiai? As noriu surpasti tavo poziuri, tai tik moters pareiga patenkinti vyra ar ir vyro pareiga patenkinti moteri?

Tu labai keistai supratai ta turta ir aplamai as niekur nerasiau, ka moterys turi pasiulyti, nes butent ne turgus ir as ne vyras, kad is tos puses vertinciau moetris, man jos atrodo saunios, buciau vyras tikria griebciau, bet nezinau ko vyrai nori biggrin.gif .
O del turto, tai dar karta buvo tik atsakymas arbuzui, kad nu ne biednos visos vienisos, kaip jis rase. Tai nereiskia, kad turtas ju kazkoks privalumas, as pagal tai zmoniu nevertinu. Tai tik reiskia, kad jom nereikia vyru, kaip islaikytoju, Jos iesko ne spponsoriu, o kokybisko rysio. O ka konkreciai gali pasiulyti konkretus zmogus, cia jau reikia bendrauti, ziureti, kiekvienas gal kitko iesko. O pasiulyti kazka turi kiekvienas zmogus, priklausomai ko nori.

Man pareiga asociajuojasi su meiles trukumu. jei zmogu myli duodi jam laisve, jis neprivalo nieko del taves daryti, jis daro, nes nori, nes jam tai patinka, o ne is pareigos jausmo. Man asmeniskai butu liudna buti santykiuose, kur partneris man kazka daro is pareigos, geriau jau vienai tada.

O del susiradimu, tai geriausiai jaunysteje susirasti, kuo toliau paskui tuo sunkiau ir porblematiskiau gaunais, bet ne neimanoma. Faktas tas, kad europieciu daug prasigerusiu vyresnio amziaus, apsileidusiu, jei vienisi. Kaip sakiau turiu kelias saunias drauges vienisas, bet vyru sauniu vienisu nepazystu, pazystu 2 issiskyrusius ir prasigerusius. Geri vyrai seimose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 07, 10:25)
šlykščiai rašote. Jūsų pačių postuose meilės mažai ax.gif

butent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 07, 14:22)
Tai taip ir neastakysi tiesiai? As noriu surpasti tavo poziuri, tai tik moters pareiga patenkinti vyra ar ir vyro pareiga patenkinti moteri?

Tu labai keistai supratai ta turta ir aplamai as niekur nerasiau, ka moterys turi pasiulyti, nes butent ne turgus ir as ne vyras, kad is tos puses vertinciau moetris, man jos atrodo saunios, buciau vyras tikria griebciau, bet nezinau ko vyrai nori  biggrin.gif .
O del turto, tai dar karta buvo tik atsakymas arbuzui, kad nu ne biednos visos vienisos, kaip jis rase. Tai nereiskia, kad turtas ju kazkoks privalumas, as pagal tai zmoniu nevertinu. Tai tik reiskia, kad jom nereikia vyru, kaip islaikytoju, Jos iesko ne spponsoriu, o kokybisko rysio. O ka konkreciai gali pasiulyti konkretus zmogus, cia jau reikia bendrauti, ziureti, kiekvienas gal kitko iesko. O pasiulyti kazka turi kiekvienas zmogus, priklausomai ko nori.

Man pareiga asociajuojasi su meiles trukumu.  jei zmogu myli duodi jam laisve, jis neprivalo nieko del taves daryti, jis daro, nes nori, nes jam tai patinka, o ne is pareigos jausmo. Man asmeniskai butu liudna buti santykiuose, kur partneris man kazka daro is pareigos, geriau jau vienai tada.

O del susiradimu, tai geriausiai jaunysteje susirasti, kuo toliau paskui tuo sunkiau ir porblematiskiau gaunais, bet ne neimanoma. Faktas tas, kad europieciu daug prasigerusiu vyresnio amziaus, apsileidusiu, jei vienisi. Kaip sakiau turiu kelias saunias drauges vienisas, bet vyru sauniu vienisu nepazystu, pazystu 2 issiskyrusius ir prasigerusius. Geri vyrai seimose  biggrin.gif

Moterims parastai maziau reikia, todel vyru poreikius as akcentuoju.

Reikia domeetis, ko kam reikia... Gl but moteriai reikia pirmiausia sekso - taii gali buti, bet gal kitu dalyku dar labiau reikia...

Jei visko reikia tai idomu, ar ji viska vyrui duos ko vyrui reikia.
parastai moterus mazai ka sugeba...
Pirmam vyrui jos gali duoti daugiau, jei jis vienintelis vyras ju gyvenime. Jos gali suteikti nepaprasta aplinka.
O jau tos nusivalkiojusios tai joms sunkiau.
Barsciai ant stalo, busto kuopimas, lovos paslaugos... tur but viskas?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 07, 10:44)
mane tai uzmusa faktas, kad narius diskusijose nemazai, iskaitant teletabes kurios vis pasivaidendavo. O nei pas viena... nei pas viena nerasta  meiles savo vyrams.
Tik kazkokie reikalavimai ultimatumai grasinimai nepasitenkinimai isskaiciavimai.

Tiesa pasakant pries kelis metus dar  buvo viena kita kuri ISDRISDAVO parasyt, kadd vyra myli, kad tai normalu, kad del jo kazka daryti jai malonu ir tame yra prasme

tai kaip tik pas tave kazkokie reikalavimai, pareigos, privalo duoti, privalo buti be vaiku, "nenunesiota" ir t.t.

As pvz myliu savo vyra ir jis nieko del manes neprivalo daryti ir as del jo neprivalau, bet mes darom, nes norim, nes tai ir yra malonu daryti. Zinoma malonu kazka daryti del mylimo zmoguas, net pusrycius pagaminti malonu, kaip gali buti nemalonu? Jei butu nemalonu su tuo zmogum gyventi tai ir negyventum...
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 07, 10:48)
kaip pvz :parsivedi antra karta gyvenime motera i namus o ji visus stalcius isvercia ,nuknisa pinigus ir viskas OK. po to stebisi kodel praspiri von . '</p><p>Tai tu man sakyk,koks pats turi buti igaves visokiu patirciu ? </p><p>visi geri ir rimti is tolo ,kol nepabuna salia😉</p>

veiksmas lygus atoveiksmiui parsivedi panaudoti, ir ji tave panaudoja.
Siaip nereiktu nepazystamu zmoniu i namus vedziotis , tai ir situaciju tokiu nebus. Ko ieskai ta ir randi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 07, 11:35)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.delfi.lt/pilietis/voxpopuli/vyras-papasakojo-kokios-moters-nenoretu-abejotina.d?id=81465585&fbclid=IwAR11a-LGmGnBZ9UvSwaM-5QGffGM8MQuNxywMyGGP1A9d_0SWK72ICweQFE'>https://www.delfi.lt/pilietis/voxpopuli/vyras-papasakojo-kokios-moters-nenoretu-abejotina.d?id=81465585&fbclid=IwAR11a-LGmGnBZ9UvSwaM-5QGffGM8MQuNxywMyGGP1A9d_0SWK72ICweQFE</a></p>
<p>Cia grynai is mano gyvenimo,dar galeciau prirasyt daugiau ...</p>

manau begciau kuo toliau nuo tokio vyro. Gyvenime tikrai zinau sauniu vyru, kurie vede moetris su vaikais ir sekmingai sugeba viska suderinti.
cia kazkokio egoisto, narcizo, nemokancio myleti zmogaus straipsnis.
dabar net galvoju, labai gerai tureti vaika moteriai, kad atkristu va tokie nesubrende is kandidatu i vyrus...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 07, 14:30)
tai kaip tik pas tave kazkokie reikalavimai, pareigos, privalo duoti, privalo buti be vaiku, "nenunesiota" ir t.t.

As pvz myliu savo vyra ir jis nieko del manes neprivalo daryti ir as del jo neprivalau, bet mes darom, nes norim, nes tai ir yra malonu daryti. Zinoma malonu kazka daryti del mylimo zmoguas, net pusrycius pagaminti malonu, kaip gali buti nemalonu? Jei butu nemalonu su tuo zmogum gyventi tai ir negyventum...

Cia gaunasi tas pats aie ta pati.
Jau puikiai isaiskinai, kad tav vyrai tau nerupi, ar jam reikia sekso ar ne, gal nerupi ir kiti poreikiai.
paciai yra noras - darai, nera - tegu uzsikrusa.
man toks zmogus su tokiu poziuriu netiktu is principo.

Vyras jaucia pareiga tai gyvena ir taikosi.
Bet kitas nesitaikytu
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 07, 14:34)
labai gerai tureti vaika moteriai, kad atkristu va tokie nesubrende is kandidatu i vyrus...

kaip matai sedii vienos ir siaip.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 07, 13:27)
Moterims parastai maziau reikia, todel vyru poreikius as akcentuoju.

Reikia domeetis, ko kam reikia... Gl but moteriai reikia pirmiausia sekso - taii gali buti, bet gal kitu dalyku dar labiau reikia...

Jei visko reikia tai idomu, ar ji viska vyrui duos ko vyrui reikia.
parastai moterus mazai ka sugeba...
Pirmam vyrui jos gali duoti daugiau, jei jis vienintelis vyras ju gyvenime. Jos gali suteikti nepaprasta aplinka.
O jau tos nusivalkiojusios tai joms sunkiau.
Barsciai ant stalo, busto kuopimas, lovos paslaugos... tur but viskas?

Tikrai nemaziau, bet kitaip reikia. Seksas moteriai ir vyrui, ne visai tie patys dalykai.

Tai gal neakcentuok poreikiu, jei nenori atrodyti, kaip is turgaus? Visi ju turim visokiu. Ir jei tuoktis su sarasu poreikiu ir primesti kitam, tai kaip pareiga, gaunasi kazkoks prekybinis kontraktas ar ne?

Tam yra pazinties laikotarpis, draugyste, kur susipazysti, ziuri abu ar ju poreikiai, lukesciai gyvenimo vertybes ir t.t. sutampa, paskui tik seksas. Seksas is tikro maziausia problema, be reikalo tu ja taip sureiksmini, jei visose sferose bus gerai, nebus bedu su seksu, tai tik maza dalis santykiuose. Ir lengvaisuai atlikti sekso "pareiga" , nes ji ir siaip malonumas biggrin.gif

Tu labai zemini moteris, Kazkoks isankstinis nusistatymas, matomai is labai giliai ir seniai pareinantis. Moterys labai daug ka sugeba ir labai daug duoda, jos is prigimties linkusios aukotis, net savo sveikatos ar gyvybes kaina. Ir visai nesvarbu kelintas tas vyras, sirdis, meile begaline, tai nera resuras, kuris issenka. Svarbu issigydyti zaizdas, jei ju buvo is senesniu santykiu.

Sakoma vyrui, vesk ta moteri, kuria malonu tau pakesti, butent malonu. O moteriai istekek uz to vyro, kuris del taves sugeba keistis. nes moteris is saves tobula, o vyrui daug kasiekti reikia gyvenime, kad tapt vyru. Blogai, kai moteris susigriebia vyro role ir eina tais keliais ar kai vyras gauna viska ant lekstutes ir netampa vyru, tik kokiu lepsiu su vyro pavidalu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 07, 14:46)
nes moteris is saves tobula, o vyrui daug kasiekti reikia gyvenime, kad tapt vyru. Blogai, kai moteris susigriebia vyro role ir eina tais keliais ar kai vyras gauna viska ant lekstutes ir netampa vyru, tik kokiu lepsiu su vyro pavidalu.

Nu jau mane daktarai lauzia, kad dokumentus bobiskus pasiimciau, tik va dar pute susikonstruot ir buciau dar viena "tobulybe" kuri isivaizduos, kad jau jei turi pute, tai visas pasaulis po kojomis, visi pasiruose tarnaut.

Realiai daug bobu sedi vienos ir svaigsta, jau nekalbant apie podruzkes
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 07, 13:36)
Cia gaunasi tas pats aie ta pati.
Jau puikiai isaiskinai, kad tav vyrai tau nerupi, ar jam reikia sekso ar ne, gal nerupi ir kiti poreikiai.
paciai yra noras - darai, nera - tegu uzsikrusa.
man toks zmogus su tokiu poziuriu netiktu is principo.

Vyras jaucia pareiga tai gyvena ir taikosi.
Bet kitas nesitaikytu
Papildyta:
kaip matai sedii vienos ir siaip.

biggrin.gif ir vel nusikalbi, neisivaizduojki, kiek ko gyvenime del vyro padariau. Del sekso, oi, tikrai didziaja dali santykiu nebuvo del to problemu, kai vaikai mazi buvo tik buvo sunkiau, nes elementariai labai pavargusi buvau , bet manau duagumai poru taip.

Tau zinoma netiktu, nes tu nelabai ir vyru jautiesi ar ne? Bet dauguma vyru tinka, nes kaip pats sakai pacio lyt akto poreikis pas juos didesnis dazniausiai, jiem nieko nelieka tik sugebeti susilaikyti kartais, per tai jie auga. O tie kas prievartauja zmonas su pareigom ar laksto laukais ilgai neisbuna santykiuose. nes nu moteru psichika ne taip veikia, jos degraduoja, jei uzsiima seksu tada, kada pacios nenori.

Mano vyras myli mane, o ne jaucia pareiga gyventi su manim biggrin.gif Kokia cia pariega gali buti, laisvi zmones esam. Kas nesitaikytu tai ir negyvenciau as su tokiu biggrin.gif

Oi tikrai ne visos. Turiu, kaip sakiau, ne viena pazystama seima, kur buvo sukurta jau turint vaiku ar tai is moters puses ar is vyro ar abieju. Paprasciausiai vyresnem, jau issikyrusiom, jau ne taip makaronai ant ausu limpa dazniausiai, jos jau renkasi, o ne aklai isimyli , jau pasimoke skaudziai...
Zinau ir vyresnio amziaus tokiu seimu. Mano drauges mama pvz jau seniai sukure antra seima, susilauke dar vieno vaiko ir tas patevis mano drauge ir jos sese uzaugino kaip tevas, labai sauni seima, geras vyras, jau gal 30 m kartu ir laimingi, o pirmas vyras baisus buvo, ja net iki invalidumo sumuses buvo.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 07, 13:52)
Nu jau mane daktarai lauzia, kad dokumentus bobiskus pasiimciau, tik va dar pute susikonstruot ir buciau dar viena "tobulybe" kuri isivaizduos, kad jau jei turi pute, tai visas pasaulis po kojomis, visi pasiruose tarnaut.

Realiai daug bobu sedi vienos ir svaigsta, jau nekalbant apie podruzkes

deja, deja, reikia gimti moterim, kad butum tobulybe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dabar tu tik vyriskos gimines atsotvas, kuris nenori buti vyru...organu issipjaustymai zmogaus kokybei neturi itakos..
beda tame, kad moterys labai isgasdintos, augintos kaip berniukai, jos nei nezino nei savo vertes, nei paskirties, nei galimybiu, Jos gyvena vyriskus gyvenimus. Todel daznai susitaiko su prastu vyro elgesiu ir t.t. augdami nemato geru pavzydziu ir isivaizduoja, kad taip turi buti, kad jis jau misteris tobulybe visos jam duoda, visos apie ji sukasi, net nebemoka didelis dalis vyru buti dzentelmenais, aistuoti moetriai, jos visos jiem pasikloja pacios... siekti ju nebereikia...ugdytis vvyriskumo nebereikia...o paskui visi nuo to kencia...gi dabar lygiava... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 liepos 2021 - 13:01