QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 07, 13:36)
Cia gaunasi tas pats aie ta pati.
Jau puikiai isaiskinai, kad tav vyrai tau nerupi, ar jam reikia sekso ar ne, gal nerupi ir kiti poreikiai.
paciai yra noras - darai, nera - tegu uzsikrusa.
man toks zmogus su tokiu poziuriu netiktu is principo.
Vyras jaucia pareiga tai gyvena ir taikosi.
Bet kitas nesitaikytu
Papildyta:
kaip matai sedii vienos ir siaip.
ir vel nusikalbi, neisivaizduojki, kiek ko gyvenime del vyro padariau. Del sekso, oi, tikrai didziaja dali santykiu nebuvo del to problemu, kai vaikai mazi buvo tik buvo sunkiau, nes elementariai labai pavargusi buvau , bet manau duagumai poru taip.
Tau zinoma netiktu, nes tu nelabai ir vyru jautiesi ar ne? Bet dauguma vyru tinka, nes kaip pats sakai pacio lyt akto poreikis pas juos didesnis dazniausiai, jiem nieko nelieka tik sugebeti susilaikyti kartais, per tai jie auga. O tie kas prievartauja zmonas su pareigom ar laksto laukais ilgai neisbuna santykiuose. nes nu moteru psichika ne taip veikia, jos degraduoja, jei uzsiima seksu tada, kada pacios nenori.
Mano vyras myli mane, o ne jaucia pareiga gyventi su manim
Kokia cia pariega gali buti, laisvi zmones esam. Kas nesitaikytu tai ir negyvenciau as su tokiu
Oi tikrai ne visos. Turiu, kaip sakiau, ne viena pazystama seima, kur buvo sukurta jau turint vaiku ar tai is moters puses ar is vyro ar abieju. Paprasciausiai vyresnem, jau issikyrusiom, jau ne taip makaronai ant ausu limpa dazniausiai, jos jau renkasi, o ne aklai isimyli , jau pasimoke skaudziai...
Zinau ir vyresnio amziaus tokiu seimu. Mano drauges mama pvz jau seniai sukure antra seima, susilauke dar vieno vaiko ir tas patevis mano drauge ir jos sese uzaugino kaip tevas, labai sauni seima, geras vyras, jau gal 30 m kartu ir laimingi, o pirmas vyras baisus buvo, ja net iki invalidumo sumuses buvo.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 07, 13:52)
Nu jau mane daktarai lauzia, kad dokumentus bobiskus pasiimciau, tik va dar pute susikonstruot ir buciau dar viena "tobulybe" kuri isivaizduos, kad jau jei turi pute, tai visas pasaulis po kojomis, visi pasiruose tarnaut.
Realiai daug bobu sedi vienos ir svaigsta, jau nekalbant apie podruzkes
deja, deja, reikia gimti moterim, kad butum tobulybe
dabar tu tik vyriskos gimines atsotvas, kuris nenori buti vyru...organu issipjaustymai zmogaus kokybei neturi itakos..
beda tame, kad moterys labai isgasdintos, augintos kaip berniukai, jos nei nezino nei savo vertes, nei paskirties, nei galimybiu, Jos gyvena vyriskus gyvenimus. Todel daznai susitaiko su prastu vyro elgesiu ir t.t. augdami nemato geru pavzydziu ir isivaizduoja, kad taip turi buti, kad jis jau misteris tobulybe visos jam duoda, visos apie ji sukasi, net nebemoka didelis dalis vyru buti dzentelmenais, aistuoti moetriai, jos visos jiem pasikloja pacios... siekti ju nebereikia...ugdytis vvyriskumo nebereikia...o paskui visi nuo to kencia...gi dabar lygiava...