Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

As labai abej
ka sbe ko, tik seksas vysnia an ttorto, ir tortas turi buti, bet daznia vyrai nori tik vysnios biggrin.gif
 Taigi tavo isivaizdavimai kakzokie man labia keisti....Tokiu tikrai nemazai 40-50m grazios, turincios savo tiklsius, darbus, pajamas, siekiancios kazko, kur vyrai? bigsmile.gif

Kiekvienam keistai atrodo ,nes gyvena skirtinga gyvenima. Tos kur grazios iesko grazaus ,kazkas tokio - O kur tie grazus metosi ? ar gali parodyt pirstu ir net gal -ji ir ja supirst.

Taigi ,pirma atrast viena kita, patikt vienas kitam ,ir trecia kad noras butu ..

B.t  kiek visokiu luzeriu ,kas nori su bet kuo prasidet ,pradet draugaut.As tiek papasakociau ,ausys nulinku,kiek tos draugystes kainuoja ,uztat ir tipo neranda .

Ta ubaga ar ubage isileidi,o jie paskui dar sika ant taves arba iesko kaip apsikt , 

uztat dauguma tu draugiu turi ,uzsidegusi kamina uzgesint ir gyvena taip, nes taip net lengviau ... o ta kuri issiskiria ras geriau , amzius toks, ateina tas gyvenimo tarpsnis kad ir tos moterys neidomios ... 

ne maxima ,kad atejai issirinkai is vitrinos ir nusipirkai. Cia sudetingiau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 05 liepos 2021 - 21:39

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 05 liepos 2021 - 21:30
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 05, 22:45)
Mano drauges gana gerai gyvena, abi namus turi, neblogas pajamas, tai kad jom bent prilygti reikia irgi neblogai buti susikurus gyvenima ir vaikai jau ju beveik suauge, pas viena su tevu gyvena, pas kita su ja abi virs 40 tai tikrai neiesko nei islaikytoju, nei teveliu savo vaikams.
Iesko normaliu vyru, kurie irgi ne plika sikna sedetu.

Pilnas idijotizmas.
Kad joms prilygti? Cia kur, turto varzybose?

Realiai tokios moterys NEIDOMIOS ir NETTINKAMOS. Turi turto - tai tegu iesko Alfonso arba kokio prasiskolinusio.
Nes kirvis turi atitikti kota o ne kita kirvi, kotas turi atitikti kirvi o ne kita kota, tai elementarus dalykai.
Kuriant santykius svarbu ne turtas o kiti dalykai.
Tos bobos jau su patirtimi, turi vaikus, kurie - sbarbi ju gyvenimo dalis, am tokios bobos reikalingos?
TIk jau ne pasiturinciam vyrui.

Kaip cia cambala sake, geri santykiai kai ir triusikai paskutiniai bendri, o ne kai abu turi daug turto.
Raktinis zodis bendrumas...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 05, 15:31)
biggrin.gif tikriausiai. Nu bet pilna gi tu moteru....bet daugumuma jos iesko rimtu vyru, turiu 2 drauges dabar vienisas, sako del sekso tai pilna ju, o va rimtam bendravimui nera...

Pagalvojau, kazin kiek vyrai fantazuoja apie kitas moteris pvz bendradarbiai , siaip pazystami...sedi kulturingai bendrauji, o kazkin kiek ju va taip isivaizduoja kaip arbuzas nuogas besideginancias lotuliukas.gif

visi vieniši ar šiaip labai testosteroniniai. Gerai, kad aš dėl to niekada praktiškai nepergyvenau, nes su mano papais žiauru būtų, negalėčiau su vyrais bendrauti visai.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 07 05, 21:45)
Dabar is vis kazkoks skyrybu metas, gal lockdown'as paveike zmones labiau... dar 3 pazystamos skiriasi, nes sake atsibodo vyrai nieko nesiekentys, tik alu pliumpinantys laisvu laiku ar siaip nieko nenorintys, atitole, nerodantys demesio ir t.t....dar viena tolimesne pazystama irgi issikyrusi jau labai seniai,bet taip ir neranda normalaus vyro, jau irgi suauges vaikas, pati grazi, prisiziurinti, gerai uzdirbanti, dar papildomai savo nedieli versliuka kurianti. Taigi tavo isivaizdavimai kakzokie man labia keisti....Tokiu tikrai nemazai 40-50m grazios, turincios savo tiklsius, darbus, pajamas, siekiancios kazko, kur vyrai?  bigsmile.gif

pritariu. Lietuvoje moterys labai šaunios. Sugeba daug kurios net ir figūras išsilaikyti po vaikų ir pasiryškinusios, gražiai rengiasi, uždirba. O vyras jei koks prie alaus daugiau vakarais ar niekaip dar neatlipęs nuo draugų, tai kokia normali nepriekaištaus?
Atsakyti

Pilnas idijotizmas.

Realiai tokios moterys NEIDOMIOS ir NETTINKAMOS. Turi turto - tai tegu iesko Alfonso arba kokio prasiskolinusio.
Nes kirvis turi atitikti kota o ne kita kirvi, kotas turi atitikti kirvi o ne kita kota, tai elementarus dalykai.
Tos bobos jau su patirtimi, turi vaikus, kurie - sbarbi ju gyvenimo dalis, am tokios bobos reikalingos?

Kaip cia cambala sake, geri santykiai kai ir triusikai paskutiniai bendri, o ne kai abu turi daug turto.

Jo tos pasiturincios idomios ubagam,gryzusiem is kalejimu .Jie uzsikisa ausis kad negirdetu ,uzsimerkia kai kada ir tinka .pvz kaip ta zurnaliste kur turejo gryzusi is kalejimo,veliau ja nuzude .cia realus pavyzdys .

Tos kurios nieko neturi ,derinasi prie to turtingesnio nes suvokia esanti zemesnio lygio . kaip negrazus prie grazios 😊

Atsakyti

visi vieniši ar šiaip labai testosteroniniai.

Kita kart ,ar su amzium: smagu tik pamatyt ir pakalbet ,kaip ir moterim pakalbet 😂 Jus galvojat kad ,as lekciau kazkur ziuret i nuoga Liutuke  😂😂😂😂  del prikolo cia , aisku jei laipiotu tais laiptais su tom permatomom kelnem  ,aisku paziureciau. Ir tai moterai lipanciai : jei ji nenoretu gundyt uzsidetu neper matomas kelnes 😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 05, 22:59)
Jo tos pasiturincios idomios ubagam,gryzusiem is kalejimu .Jie uzsikisa ausis kad negirdetu ,uzsimerkia kai kada ir tinka .pvz kaip ta zurnaliste kur turejo gryzusi is kalejimo,veliau ja nuzude .cia realus pavyzdys .</p><p>Tos kurios nieko neturi ,derinasi prie to turtingesnio nes suvokia esanti zemesnio lygio . kaip negrazus prie grazios 😊</p>

o ką daryt vienišoms moterims? joms gi daug sunkiau gyventi. Jos turi pachalinti, jei nenori iš tėvų pensijų valgyti ir prie jų glaustis ar už pirmo pasitaikiusio vyro eiti. Juk viskas tiek kainuoja. Vyrams daug lengviau su technika, su mašina, su buto kokiais pataisymais, o moterims? Už viską reiktų susimokėti. Kai kurie vyrai ir valgyti gaminti sau kokybiškai moka. Pvz. mano vyras prie manęs išmoko kokybiškai gaminti, o pats iš savęs ir iš savo tėvo yra perėmęs visokį meistriškumą. Jis ir namą pats pastatytų. Jis be moters puikiai pragyventų. O aš be vyro? Niekaip. Arba už viską turėčiau mokėti, samdytis. Jei kokių draugų prašysi, vis tiek skoloje lieki vienaip ar kitaip.
Atsakyti

o ką daryt vienišoms moterims? joms gi daug sunkiau gyventi. Jos turi pachalinti, jei nenori iš tėvų pensijų valgyti ir prie jų glaustis ar už pirmo pasitaikiusio vyro eiti. Juk viskas tiek kainuoja. Vyrams daug lengviau su technika, su mašina, su buto kokiais pataisymais, o moterims? Už viską reiktų susimokėti. Kai kurie vyrai ir valgyti gaminti sau kokybiškai moka. Pvz. mano vyras prie manęs išmoko kokybiškai gaminti, o pats iš savęs ir iš savo tėvo yra perėmęs visokį meistriškumą. Jis ir namą pats pastatytų. Jis be moters puikiai pragyventų. O aš be vyro? Niekaip. Arba už viską turėčiau mokėti, samdytis. Jei kokių draugų prašysi, vis tiek skoloje lieki vienaip ar kitaip.

Tai tu taikais prie jo ? 

Pvz turejau pazinti su pasiturincia ,namas,tevai turtingi (o ji gavus is tevu viska) nu ta pazintis buvo kaip preke apziurejo ..😂  tipo jos tevai daugiau turi negu as ,  o man kazkaip po...i buvo kiek jie isvis turi ,o kai pasidomejau jie paskende skolose ,ir ieskojo kas juos istemtu . ir taip buna 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 06, 00:21)

Yra zmones kurie materialistai, tai tie ir skaiciuoja, kokia nauda is zmonos ar is vyro.

OO jei pakalbesim apie labiau dvasinius dalykus, tai pamatysim, kad vel kazka gali duoti ir vyras (saugumo stabilumo jausma), o moteeirs dar daugiau - sukurti tam tikra jaukuma, aplinka.

Bet daugumas bobu nieko doro nesugeba, daugiau issizergti ir ta ne visos
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 05, 23:28)
<p>Tai tu taikais prie jo ? </p><p>Pvz turejau pazinti su pasiturincia ,namas,tevai turtingi (o ji gavus is tevu viska) nu ta pazintis buvo kaip preke apziurejo ..😂  tipo jos tevai daugiau turi negu as ,  o man kazkaip po...i buvo kiek jie isvis turi ,o kai pasidomejau jie paskende skolose ,ir ieskojo kas juos istemtu . ir taip buna </p>

tai kad aš nesu palikta kažkieno moteris su vaikais smile.gif aš galiu būti su saviškiu lygiaverčiuose santykiuose.
Tai žinoma, kad visaip būna. Mano vyro pusbrolis buvo prisidirbęs, tai ėmė vyresnę su vaiku, nes jaunesnė nepasiūlys jam užnugario. Jei jaunesnė ir dar turtinga, tai kam jai toks bus reikalingas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 06, 09:18)
Yra zmones kurie materialistai, tai tie ir skaiciuoja, kokia nauda is zmonos ar is vyro.

OO jei pakalbesim apie labiau dvasinius dalykus, tai pamatysim, kad vel kazka gali duoti ir vyras (saugumo stabilumo jausma), o moteeirs dar daugiau - sukurti tam tikra jaukuma, aplinka.

Bet daugumas bobu nieko doro nesugeba, daugiau issizergti ir ta ne visos

žalioje jaunystėje manau neskaičiuoja arba retai taip daro, žmonės dar nesugadinti būna. Aš pvz. net nesupratau iš karto, kad mano būsimasis gyvena savo tėvų bute per studijas. Aš galvojau, kad jis ten nuomoja. Mašinos pvz. dar neturėjo nuo pirmo kurso studijose, nors teises jau turėjo. Ir man tai netrukdė. Ne dėl turtų susitikinėjau. Bet iš esmės juk vis tiek nesusitikinėjau su tuo, kuris nestudijuoja ir valkiojasi gatvėmis. Jei aš studentė, tai studento ir ieškojau.
O kai moteris jau su patirtimi, su vaiku ar vaikais, kai pati savo jau kažką turi, na taip kaip ji gali visai nežiūrėti į turtus? kam jai koks nieko nesiekiantis latras?
Papildyta:
Kaip lyti ėmė pas mus ir visą dieną taip praneša. Verkia Lietuva, kad Minde negeras buvo biggrin.gif Užjaučiu koncertorius visus
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 05, 22:28)
<p>Kiekvienam keistai atrodo ,nes gyvena skirtinga gyvenima. Tos kur grazios iesko grazaus ,kazkas tokio - O kur tie grazus metosi ? ar gali parodyt pirstu ir net gal -ji ir ja supirst.</p>
<p>Taigi ,pirma atrast viena kita, patikt vienas kitam ,ir trecia kad noras butu ..</p>
<p>B.t  kiek visokiu luzeriu ,kas nori su bet kuo prasidet ,pradet draugaut.As tiek papasakociau ,ausys nulinku,kiek tos draugystes kainuoja ,uztat ir tipo neranda .</p>
<p>Ta ubaga ar ubage isileidi,o jie paskui dar sika ant taves arba iesko kaip apsikt , </p>
<p>uztat dauguma tu draugiu turi ,uzsidegusi kamina uzgesint ir gyvena taip, nes taip net lengviau ... o ta kuri issiskiria ras geriau , amzius toks, ateina tas gyvenimo tarpsnis kad ir tos moterys neidomios ... </p>
<p>ne maxima ,kad atejai issirinkai is vitrinos ir nusipirkai. Cia sudetingiau</p>

Na nezinau nei vienos, kuri tokiam amziuje ieskotu grazaus. Na taip, zmogus turi buti patrauklus tau, bet moterys dazniausiai iesko protingo, o ne grazaus. Cia vyrai daznai iesko grazios biggrin.gif
Nezinau, kaip ir sakiau ubagiu nepazystu, tai nezinau kaip su jom. Bet, manau, normalus zmones apie 40 jau turi kazka susikure gyvenime. Nebent vyras issiskyre ir viska paliko zmonai ir vaikam, tada gal ir nieko neturi, bet turi galva, rankas vel susikurs.Todel ir sakau protas esme, o kazkoks grozis subjektyvus.
Aplamai daugumai mano pazystamu, kiek snekam labiau patinka ne tas mergaitiskas grozis vyruose, o toks kaip pasakyti grubesnis stilius, bet protas, charakteris, mokejimas bendrauti su moterim, yra patraukliausia dalis.

Taip zinoma sudetinga issirinkti, megsti santykius, todel ir laisvu, geru vyru virs 40 jau nera daug biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 05, 22:41)
Pilnas idijotizmas.

Labai neteisingai supratai. Ne turtu prilygti, o energija, noru kurti ir susikurti kazka, pasiekti gyvenime, prisiziureti save ir t.t.. Jei moteris siekia daro, o vvyras kaip kelmas namie tik prie tv prilipes, tai nieko gero nebus is tokiu santykiu. Seima, santykiai, buitis galu gale tai dvirju zmoniu pastangos, o ne vieno.
Kodel jos turi ieksoti alfonso? blink.gif Jos nori lygeverciu, turiningu, idomiu santykiu. Sekso ir taip turi kiek nori, jei nori. Bet nori vyro tinkamo salia, jei jau isileisti i savo gyvenima. Butent kirvis turi atitikti kota, abu turi buti panasus, siekiuose, energijoje. o ne kirvsi sunkus metalinis, o kotas is supuvusios medienos...

Tai zinoma zmogus virs 40 bus su patirtim, ne is menulio gi nukris, ta patirtis bus gera arba bloga, arba sugebanti pamokyti. Ir pasiturinciam vyrui protingam reikalingos geros moterys, o ne kazkokiso vienuolyne uzaugintos.
Mano viena drauge jau gal 10m gyvena su airiu, pasiturinciu, issikyre budama gal 40+ , tada turejo dar 2 vaikus paauglius, 2 jau suauge buvo, tas vyras irgi issikyres, turi irgi suaugusiu vaiku, kuo puikiausiai abu gyvena, keliauja, labai jis ja palaiko, jos veikloje, ji irgi ne biedna baznycios pele, kuria savo versla, abu kuo puikiausiai sutaria, bet ji net nesituokia su juo ir nesikesina i jo turtus, na pas ji gyvena, uz nuoma nemoka, buitnes islaidas jis daugmaz dengia, bet tik tiek.

Normaliam vyrui tikrai netrukdys moters vaikai, kaip ir moteriai neturkdys vyro vaikai, nes brandus zmogus supranta, kad tokiam amziuje, vargu ar bus kokiu skaistuoliu. O jei ir yra, jau ne karta esu sakiusi, tai tikriausiai didesniu bedu pozymis, nei nenusisekes seimos kurimas.

Toki bendruma galima susikurti tik anksti susituokus, o jei nepasiseka, tai jau geriau ne bendri triusikai, bet normalus, pagarbus bendravimas, nebutina triusikais dalintis jau tokiu atveju, ne piniguose laime, pats sakai.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 05, 22:58)
visi vieniši ar šiaip labai testosteroniniai. Gerai, kad aš dėl to niekada praktiškai nepergyvenau, nes su mano papais žiauru būtų, negalėčiau su vyrais bendrauti visai.
Papildyta:

pritariu. Lietuvoje moterys labai šaunios. Sugeba daug kurios net ir figūras išsilaikyti po vaikų ir pasiryškinusios, gražiai rengiasi, uždirba. O vyras jei koks prie alaus daugiau vakarais ar niekaip dar neatlipęs nuo draugų, tai kokia normali nepriekaištaus?

tai va butent, bet ne tik lietuves , aplamai ziuri moterys apie 40 buna gana saunios, jau vaikai paauginti, jei turi, sugrista i save, prisiziuri, turi dazniausiai ir neblogus darbus, pajamas, ir matomai uzknisa tokie vyrai, kurie nieko nebenori. Kaip viena sako, nu net pasisneketi nebeturim apie ka, tik apie buiti, jokiu bendru veiklu, jokio noro kazka idomaus nuveikti. Tv , alus koks, na draugeliai dar kokie ir viskas... Tai moterys matyt ir pagalvoja, o kam man jis, jei as viena galiu geriau gyventi ir nereiks nervu gadintis.
Sakau kazkoks skyrybu metas aplink bent unsure.gif
nezinau ar cia taip zmones tas karantinas paveike, labiau pamate vienas kita, daugiau laiko praleisdavo kartu, ar vyram kokia depresija uzpuole, nes prarado kai kurie darbus , ar kokie juodi menuliai, ...sakiau vienai draugei, kad neskubetu, mazu dar susitvarkys viskas...nezinau ziuresim
issiskirti greit gali, kaip sakoma griauti ne statyti...
daznai matau ir moteru klaidas, per daug imasi iniciatyvos ir vyras praranda motyvacija...bet visgi abu turetu stengtis, sneketis...gal isiskrinkt nemoka...
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 05, 22:59)
o tos pasiturincios idomios ubagam,gryzusiem is kalejimu .Jie uzsikisa ausis kad negirdetu ,uzsimerkia kai kada ir tinka .pvz kaip ta zurnaliste kur turejo gryzusi is kalejimo,veliau ja nuzude .cia realus pavyzdys .</p><p>Tos kurios nieko neturi ,derinasi prie to turtingesnio nes suvokia esanti zemesnio lygio . kaip negrazus prie grazios 😊</p>

Rimtai? blink.gif tave tenkintu zemesnio lygio moteris salia? ir kuo jos zemesnio lygio, kad maziau pinigu turi?
Vat nuo tokio mastymo moterys ir bega. biggrin.gif Kompleksuotas vyras nores kazkokio zemesnio lygio, kvailesnes ir t.t. Normalus vyras ieskos normalios moters.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 05, 23:07)
Kita kart ,ar su amzium: smagu tik pamatyt ir pakalbet ,kaip ir moterim pakalbet 😂 Jus galvojat kad ,as lekciau kazkur ziuret i nuoga Liutuke  😂😂😂😂  del prikolo cia , aisku jei laipiotu tais laiptais su tom <strong>permatomom kelnem</strong>  ,aisku paziureciau. Ir tai moterai lipanciai : jei ji nenoretu gundyt uzsidetu neper matomas kelnes 😂😂😂</p>

cia tu tik galvoji, kad moteris dle vyru tas permatomas kelnias dedasi lotuliukas.gif
as irgi turiu baltas linines kelnes, jos siek tiek perismato, na nesioju dazniausiai su tunika, bet nei nebuciua paglavojhusi, kad kazkam gali susisviesti, kad taip nori ale kazka gundyti, jau ir amzius ne tas ir figura ir aplamai tikslo nera kazka gudnyti. Paprasciausiai linines kelnes patogios vasara, man jos graziai atrodo ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 05, 23:21)

ai, siais laikais daug maz panasu, vakaruose vyrai irgi nieko nebemoka, nei techniku, nei remontu smile.gif
O valgyti perkasi take away ar i restoranus eina irgi nebeda , moterys irgi daznai.
Mano tos 2 drauges, kur vienisos, kuo puikiausiai gyvena, sako jei apsigyvent su vyru, tai jau tik su geru, nebelekokiu. Normliai uzdirba, tai viska samdo, ka reikia. Kiek ten tu remontu, ar taisymu. Pas viena pvz masina nauja is salono tai ten garantinis kazkiek, o paskui tokia vis tiek pats netaisytum, i salona veza, jei reikia. Kuo naujesne masina, tuo maziau gali pats namie susitvarkyti. Namas irgi susiremonatvo, kai pirko ir gyvena, jei koks gedimas issikvieia elektirka ar santechnika susimoka ir ramu jai.

O kitos, kur nuomojasi, tai dar lengviau viska daro namo savininkas, ka reikia biggrin.gif Kai kurios vienisos mamos, yra gave socialinius namus cia, tai jom irgi gerai savivaldybe viska tvarko. Vienu zodziu vakaruose tikrai neprapultum , jei ka biggrin.gif
Todel gal vis daugeja skyrybu, norisi kokybisko rysio, o ne tik tureti darbininka uz dyka ar islaikytoja.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 06, 10:41)
tai kad aš nesu palikta kažkieno moteris su vaikais smile.gif aš galiu būti su saviškiu lygiaverčiuose santykiuose.
Tai žinoma, kad visaip būna. Mano vyro pusbrolis buvo prisidirbęs, tai ėmė vyresnę su vaiku, nes jaunesnė nepasiūlys jam užnugario. Jei jaunesnė ir dar turtinga, tai kam jai toks bus reikalingas smile.gif
Papildyta:

žalioje jaunystėje manau neskaičiuoja arba retai taip daro, žmonės dar nesugadinti būna. Aš pvz. net nesupratau iš karto, kad mano būsimasis gyvena savo tėvų bute per studijas. Aš galvojau, kad jis ten nuomoja. Mašinos pvz. dar neturėjo nuo pirmo kurso studijose, nors teises jau turėjo. Ir man tai netrukdė. Ne dėl turtų susitikinėjau. Bet iš esmės juk vis tiek nesusitikinėjau su tuo, kuris nestudijuoja ir valkiojasi gatvėmis. Jei aš studentė, tai studento ir ieškojau.
O kai moteris jau su patirtimi, su vaiku ar vaikais, kai pati savo jau kažką turi, na taip kaip ji gali visai nežiūrėti į turtus? kam jai koks nieko nesiekiantis latras?
Papildyta:
Kaip lyti ėmė pas mus ir visą dieną taip praneša. Verkia Lietuva, kad Minde negeras buvo biggrin.gif Užjaučiu koncertorius visus

butent...

pas mus irgi lyja biggrin.gif matyt.
Atsakyti
tai va tokios rembo moterys ir vienos smile.gif o kurios vienos negali, tos ir turi biggrin.gif
Atsakyti