Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 30, 21:11)
Vaziuodama namo is darbo klausiausi radijo. Pranese, kad kazkokia baznycia Anglijoje, lygtais katalikiskos pakraipos, dabar leis zenytis gėjams  biggrin.gif  Svieto pabaiga  biggrin.gif

Na tikrai ne katalikiskos, gal kokie vietine anglikonu ar pan....Kataliku popiezius jau seniai pareiske, kad tai neimanoma, nes gejiski santykia mirtina nuodeme ir niekaip kitaip nebus...
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 30, 23:17)
<p>Idomu ,kaip tikrom moterim su tokia varzytis ..</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=vw_ZlJSompE'>https://www.youtube.com/watch?v=vw_ZlJSompE</a></p>

jo maciau straipsni, kad si "moteris", susizede kiausius lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 01, 11:29)
bijo gal, kad kunigų vaikai išnešios bažnyčių turtus? iš esmės visi juk nori didelių, puošnių bažnyčių, kurioms daug resursų išlaikyti reikia, o vaikams kai jų yra juk irgi daug reikia. Sunkus reikalas, žodžiu
Papildyta:

absoliučiai nesąžininga

butent tai ir buvo priezastis, manau nesikeis niekas, greiciau numirs si religija ir gims pamazu naujos kokios, taip nuolat istorijoje kartojasi...

kuo toliau tuo daugiau debilizmo pasaulyje ala kaip norma daroma...
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 01, 00:17)
<p>Idomu ,kaip tikrom moterim su tokia varzytis ..</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=vw_ZlJSompE'>https://www.youtube.com/watch?v=vw_ZlJSompE</a></p>

Varzymosi sporta aplamai reikia uzdrausti, kaip niekam nenaudinga uzsiemima. Tegu jei kas nori susitinka privaciai ir varosi be reiklamos. Tai tustybe
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 01, 15:12)
Varzymosi sporta aplamai reikia uzdrausti, kaip niekam nenaudinga uzsiemima. Tegu jei kas nori susitinka privaciai ir varosi be reiklamos. Tai tustybe

nu baik jau, baik jau hammer_1.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 07 01, 15:12)

sakyciau porfesionalu sporta reiktu uzdrausti, nes jis sveikatai kenkia.
O del varzymosi, deja tuo musu vakaru civilizacija pagrysta. Kitur yra bendruomene, yra dalinimasis, o pas mus lipimas per galvas, gali vienas buti visko pertekes, o salia kaimynas badauti ir visiem dzin...
Man irgi labiau patinka zaidimai, kurie nepagristi varzymusi, kaip ir gyvenimas drauge, o ne varzantis, kuris geresnis...
Atsakyti
aš jums uždrausiu, aš jums kaip uždrausiu
susirinko čia mat du vienodi starwars.gif ispejimai.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 07 01, 21:57)
aš jums uždrausiu, aš jums kaip uždrausiu
susirinko čia mat du vienodi starwars.gif  ispejimai.gif  gun_bandana.gif

vaje, kiek violence angel.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti

O del varzymosi, deja tuo musu vakaru civilizacija pagrysta. Kitur yra bendruomene, yra dalinimasis, o pas mus lipimas per galvas, gali vienas buti visko pertekes, o salia kaimynas badauti ir visiem dzin...
Man irgi labiau patinka zaidimai, kurie nepagristi varzymusi, kaip ir gyvenimas drauge, o ne varzantis, kuris geresnis...

Yra tokiu zmoniu ,kuriem reikia tokio sporto kaip tau vandens atsigert ,nebus juk visi vienodi

Atsakyti

Yra tokiu zmoniu ,kuriem reikia tokio sporto kaip tau vandens atsigert ,nebus juk visi vienodi

Atsakyti

pvz klei.z a ,kur butu pasukes -jei ne krepsinis?

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 07 02, 13:25)
Yra tokiu zmoniu ,kuriem reikia tokio sporto kaip tau vandens atsigert ,nebus juk visi vienodi</p>

Na sulyginimas nelabai koks, vandnens visiem reikai gerti smile.gif Bet tai as ir nesakau, kad tokiu nera, sakau, kaip tai kenksminga, nes zmones labiau konkuruoti pradejo, nei bendradarbiauti.
Atsakyti