Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2021 06 23, 17:00)
nešvenčiu, jau viską atšventėm ax.gif pas mus lyg ir audra ateina, ot duos Jonams biggrin.gif

mes ir anksciau sekmadieni, bet vis tiek tai to pacio saules- zemes proceso dalis smile.gif
nu smagu bus, nereiks nei nmaudytis eiti, ismaudys biggrin.gif Oi pamenu tas liutis Lietuvoje is masinos iki namu paeini 3 s ir kiaurai slapia biggrin.gif Cia nors daznai lyja, bet labai retai, taip stipriai, dazniau purskia...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 23, 17:54)
Megstu isgerti ir skaniai pavalgyt

bele proga butu ane? lotuliukas.gif tourist5.gif

as tai prasysiu , kad vel pastatytu kieme vyras palapine, smagu visai ir vaikam ilysti diena ir siaip gal kokia nakti nores kas pernakvoti i svecius uzklydes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 23, 18:15)
biggrin.gif  prajuokino atsakymas
Mes ir be Joninių visokiais renginiais uzsikrovę šį savaitgali.
Uz pusvalanduko baigiu darba ir varysiu namo ikristi I supynes, kaulus pailsinti. Vakarienei bulviniu blynu pakepsiu ir daugiau nieko nedarysiu  rolleyes.gif  biggrin.gif

As rugstyniu sriubos pasidariau, su kiemo rukstynem, pridejau dar pupeliu tu dideliu , kaip skanu essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 birželio 2021 - 17:38
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 23, 18:33)
mes ir anksciau sekmadieni, bet vis tiek tai to pacio saules- zemes proceso dalis smile.gif
nu smagu bus, nereiks nei nmaudytis eiti, ismaudys  biggrin.gif Oi pamenu tas liutis Lietuvoje is masinos iki namu paeini 3 s ir kiaurai slapia  biggrin.gif Cia nors daznai lyja, bet labai retai, taip stipriai, dazniau purskia...

jau vakar Saulė nebe tokia graži buvo, nors oficialiai ilgiausia diena. Pirmadienį astronominė Saulėgrįža, tai pirmadienį ir šventėm labiausiai smile.gif
Audros gražu labai ant didelio ežero ar jūros, kai stebi sau saugiai, bent jau mašinoje ar iš namų ant kranto.
Papildyta:
tokie gražūs orai, o futbolo čempionatas. biškį graužiam pirštus, daug praleidom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 23, 18:37)
jau vakar Saulė nebe tokia graži buvo, nors oficialiai ilgiausia diena. Pirmadienį astronominė Saulėgrįža, tai pirmadienį ir šventėm labiausiai smile.gif
Audros gražu labai ant didelio ežero ar jūros, kai stebi sau saugiai, bent jau mašinoje ar iš namų ant kranto.
Papildyta:
tokie gražūs orai, o futbolo čempionatas. biškį graužiam pirštus, daug praleidom biggrin.gif

tai va mes isvakarese ir sventem pagla yogistus ten tipo ta diena svencia , ai man tai kas smagu susirinkus pabuti biggrin.gif
Saulelydziai keli paskutiniai tikria labai nuostabus buvo.

Sekiau futbolo pasaulines varzymas , kai buvau vaikas, dabar jau nelabai idomu, pasikele daznai tie futbolistai, o ir zaidimas toks nuobodokas, ne taip, kaip krepsinis, nors ir to neziuriu lotuliukas.gif
Hurlingo klausausi biggrin.gif , dabar vel leido treniruotis, zaisti lauke, tai mes ne taip toli nuo stadijono gyvenam, tai savaitgali aistros liejasi laisvai, reiks sakau, kada nueiti is arciau paziureti , nors ir kaime, bet sake, jei rimtesnes varzybos, tai bilietus ispreka is anksto smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 23, 18:43)
tai va mes isvakarese ir sventem pagla yogistus ten tipo ta diena svencia , ai man tai kas smagu susirinkus pabuti  biggrin.gif
Saulelydziai keli paskutiniai tikria labai nuostabus buvo.

Sekiau futbolo pasaulines varzymas , kai buvau vaikas, dabar jau nelabai idomu, pasikele daznai tie futbolistai, o ir zaidimas toks nuobodokas, ne taip, kaip krepsinis, nors ir to neziuriu lotuliukas.gif
Hurlingo klausausi  biggrin.gif , dabar vel leido treniruotis, zaisti lauke, tai mes ne taip toli nuo stadijono gyvenam, tai savaitgali aistros liejasi laisvai, reiks sakau, kada nueiti is arciau paziureti , nors ir kaime, bet sake, jei rimtesnes varzybos, tai bilietus ispreka is anksto smile.gif

o aš kaip tik manau, kad futbolas intelektualesnis. Nuo vaikystės kažkaip į jį linkusi labiau. Gal dar įtaka, kad tete žiūrėdavo.
Ir mes netoli stadiono, matai koks sutapimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 23, 19:05)
o aš kaip tik manau, kad futbolas intelektualesnis. Nuo vaikystės kažkaip į jį linkusi labiau. Gal dar įtaka, kad tete žiūrėdavo.
Ir mes netoli stadiono, matai koks sutapimas biggrin.gif

Nezinau, as niekad neieskojau intelekto sporte, sachmatai butu tikrai intelektualus zaidimas, o komandiniuose zaidimuose, man tai matosi tik vyrai lakstantys paskui kamuoli biggrin.gif Na jei grauzs vyrai ir graziai zaidzia, tai grazu bigsmile.gif , bet tik tiek, as ten i ju strategijas, nesigilinu.
Zinau viena , kad Lietuvoje labai prastai moko futbola zaisti.
Vienas giminaitis, cia gana ritmai treniravosi, paskui nuvazivao i jau ala rimta stovykla futbolo Lietuvoje, sake nustebo, visai kazkokia betvarke,
Neturi jie savo vietos, ten kuris puolejes, kuris gyvenas ir t.t. gal del to nelabai ka ir pasiekia lietuviai futbole. aplamai visas demesys , lesos skiriamos tik krepsiniui,
As buvau labai nustebusi, kai suzinojau, kad Zuvedrai, sokio kolektyvui, skinanciam pirmas veitas Europoje ir net pasaulyje, tena trenktis su autobusais i varzbas, nes nelabai kas juos finansuoja...
Atsakyti
taip, rimtai nesąmonė, kad tik tas krepšinis išaukštintas pas mus (o dar ir vyrai kažkokie isštypėliai biggrin.gif)
Atsakyti
i vyru tema. gera vaizda maciau atvyko komanda prie juros, mes su draugem deginomesi, vaikai musu maudesi. Nu sakau faini vyrukai atvyko, visi tokie gerai pasportave, presiukai tobuli......ir nuejo i jura, nu blm reikejo pafotkinti, susitrauke nuo salcio, nei nepaniro normliai, pabraidziojo, padejavo, kad salta ir islipo lotuliukas.gif
Koks klaidingas daznai pirmas vaizdas buna, maniau, kad jau soks visi isibegeje i bangas lotuliukas.gif
Atsakyti
aš dar visai jaunutė buvau, negalėjau visko suprasti ir ėjo vienas pirmųjų realybės šou su rungtimis. Ir buvo rungtis išlaikyti bidonus su vandeniu ar smėliu gal? kuo ilgiau. Tai vienas toks vyresnis dėdė, stambesnis kaip tyčiojosi, pirštu badė į varžovą (toks paprastas, jaunas bernas, kūdokas), kad tipo jau liuosiai nugalės jį. O galiausiai stovi abu, laiko tuos bidonus, diedas jau visas dreba, raudonuoja, mėlsta ir numetė juos. O tas bernužėlis dar palaikė, iš karto net nemetė po to diedo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 29, 13:06)
aš dar visai jaunutė buvau, negalėjau visko suprasti ir ėjo vienas pirmųjų realybės šou su rungtimis. Ir buvo rungtis išlaikyti bidonus su vandeniu ar smėliu gal? kuo ilgiau. Tai vienas toks vyresnis dėdė, stambesnis kaip tyčiojosi, pirštu badė į varžovą (toks paprastas, jaunas bernas, kūdokas), kad tipo jau liuosiai nugalės jį. O galiausiai stovi abu, laiko tuos bidonus, diedas jau visas dreba, raudonuoja, mėlsta ir numetė juos. O tas bernužėlis dar palaikė, iš karto net nemetė po to diedo bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tai va, kazkoki esu video maciusi, na toki aparodija, kaip vyrukas pasitreniraves raumenuotas aiskina, kad jis treniruojasi ne del to, akd apgintu merginas, o kad graziai atrodytu, sako nepasitikekit manim, jei kas as pirmas mauciau i kurmus lotuliukas.gif bet panasu su daug dabartinio jaunimo panasiai, jei ir pasportave, tai raumenys tik del grozio biggrin.gif
Atsakyti

ziurit ... is uzsienio tokia laida ?

https://www.youtube....h?v=DMWPvSwkU5w

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 23, 07:09)
Tu labai pasitiki savo durnumu .</p>

Oi nesiseka tau, sifilitike, atsikirst, gal dėl to, kad smegenys sifilio pažeistos, nesimąsto? console.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 23, 18:15)
kaulus pailsinti.

Norėjai pasakyt lašinius?🤭
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 29 birželio 2021 - 20:49
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 29, 21:41)
<p>ziurit ... is uzsienio tokia laida ?</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=DMWPvSwkU5w'>https://www.youtube.com/watch?v=DMWPvSwkU5w</a></p>

ne. Kai buvo junginėjami kanalai gal 5 min. pažiūrėjau biggrin.gif Šiaip tai smagi laida, aišku turėtų būti, jei tai ne visiškas teatras biggrin.gif
Atsakyti