o palapinėj vis tiek reikia vyro
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 18, 22:11)
o palapinėj vis tiek reikia vyro
Palapineje reikia geros žygio lovos
čiur tą iš dešinės
ir tau gero
Nu jo pas ta,nors matos kad kiausiniai yra 😂😂😂😂
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 19, 19:45)
<p>Nu jo pas ta,nors matos kad kiausiniai yra 😂😂😂😂</p>
ei, aš į veidą žiūrėjau, į rimtumą, į rūstumą. Aš labai gera mergaitė
ei, aš į veidą žiūrėjau, į rimtumą, į rūstumą. Aš labai gera mergaitė
O as i pilva ,blyn tas karantinas uzaugino ir pas mane pilva 😤😤😤 tikciau tarp tu i vidury ,bet giliukas dar matyt 😤😤😤😤
kur kirmeles,jau uzblokavo?
Tu tik nieko nesakyk apie psichavotas, taip ramu be jų psichozių.I rudeni reikia jų laukti, kai pas psichinius paastrejimai buna.
Man tai atsibostu vemt ta pati per ta pati... zodziu :uzstrigo kazkur paauglystej.
karsta ,my in place ,+34 ... kieme turiu ,,saules,,dusa ,tai vanduo per karstas bega 😤
O as žolę pjoviau kieme....ka tik po lietaus...nupjauta žolė kvepiaaaaaaaa
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 18, 21:50)
sunku net pasirinkti vienas uz kita grazesni kaip keiciasi visgi mados...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 18, 22:54)
As tai palapinę renkuosi
ka jau su ta palapine darysi?...as tai jau per sena palapinem
Mes karta I metus visada vaziuojam savaitei su palapinemis
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 21, 13:28)
Mes karta I metus visada vaziuojam savaitei su palapinemis
Man jau reiktu su visa lova vaziuot Atrodo romantiskai, bet man jau nepatogu, neisimiegu, duso nera, tualeto normalaus, o jei i kempinga paprasta, tai is vis neidomu
Pameginom cia pries kelis metus ir nusprendziau, kad B&B ar viesbuti, issinuomuot smagiau, jaunysteje kazkaip kitaip viskas atorode
Yra pas mus dabar kiemas didelis, lauza daznai susikuriam ir pavakarojam ilgai, o paskui i silta, minksta lovyte man daznai vyras sako, kad as princese turejau gimti, na labai megstu komforta..
Tai mes su lovomis ir vaziuojam Trys lovos kainavo ar ne £700, bet tai atsiguli ir uzmiegi. Raskladuškės, bet modernios.
Nezinau kur ten pas jus duso nera, bet musu kempinge yra absoliuciai visi patogumai. Nuobodu pas mus nebuna. 15 20 šeimų, profesionaliu dainininku yra, tai prie lauzo kas vakara dainuojam, gitaros groja, barbekiu kepa. Vaziuojam prie juros visi viena diena, kita diena I užeiga, darom turnyrus. Nelabqi yra kada nuobodziauti. Nors as esu megeja isitaisyti kedeje prie palapines ir skaitytiknygas, nes taip laikojoms amziais truksta.
Nezinau kur ten pas jus duso nera, bet musu kempinge yra absoliuciai visi patogumai. Nuobodu pas mus nebuna. 15 20 šeimų, profesionaliu dainininku yra, tai prie lauzo kas vakara dainuojam, gitaros groja, barbekiu kepa. Vaziuojam prie juros visi viena diena, kita diena I užeiga, darom turnyrus. Nelabqi yra kada nuobodziauti. Nors as esu megeja isitaisyti kedeje prie palapines ir skaitytiknygas, nes taip laikojoms amziais truksta.