QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 17, 12:34)
Kai palieka auginti tevams, tetoms, auklems ir t.t. - ir as nesuprantu. Bet as kalbu apie atostogas.
Vaikui idiegus šeimos vertybiu principus. Maciau del ko issiskyre su viena krasnavica nesikisau ne gramo, tik stebejau. Esu rami. Tokios, kaip tu, jis neissirinks.
Papildyta:
Tu negali kalbeti apie atostogas su vaikais, nes tu ju neturi.
Mane pvz restoranuose nervina, kai prisiveda rėkianciu vaiku. Mano niekada niekur nereke, todel zinau, kad tureti ne isterikus vaikus - imanoma. Isterikai vaikai aplinkai parodo kokie tevu santykiai uz uzdaru duru.
nu nespjauk i bala dazniausiai taip buna, kad ko labiausiai nenori tokia issirenka
O tavo sunus daznai su mociute atostogavo?
Gerai jei mociute jauna, o jei vyresne, mano vaikai judrus, nesedejo kaip pabuciuoti, suziureti nelengva, nu maza kas susirgtu, uzsigautu, kiek buna ir dingsta vaikai tuose uzsieniuose, ypac maziukai. Mes megstam aktyvu poilsi, kai mama atvaziuoja su ja kartu vaziuojam kazkur kazka veikiam ir jai smagu ir vaikam kartu ir jai nera tokios atsakomybes. Ar Lietuvoje kartu vaziuojam, ten irgi idomiu vietu yra.
ai, Burba, nepradek, turi neturi, koks skirtumas,Matai gi seimas aplink, vaikus, ne salioje negyvenamoje gyveni. Nuomone gali tureti. Manau jei neturedama vaiku galvoji, kad ju nepaliktum kitiem, turint dar maziau to norisi. Buna, kad jau nuo gimimo mamom dzin palieka iseina dirbti anksti ar net nezindo, ale vyras netures kaip padeti ir t.t. Kiekviena turim poziuri i rnuomone apie tai.
Airijoje gana normaliai vaikus auginasi visur vedasi nuo mazu dienu, tai tu isteriku nelabai esu maciusi, Va, kad daro bardakus restorane tai maciau ir ne viena
, bet dazniausiai is tu vargingesniu seimu, turtingiausios labai graziai dazniausia vaikus aukleja. Siaip kur pati vaizuoju nera vaikai uzkliuve, niekad. Pamenu viena kokiu 3 m mergyte vos pasnekedama "pardon me , could I have glass of water, please."