Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 15, 17:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72843092" data-time="1623762589"><div><p>jo laimė, sveikata tikriausiai</p></div></blockquote><p>O kodel neisivaikinat?  kad ir kokia bjaurybe tas svetimas ,bet smagu su juo . As jei negalaciau padaryt,pagalvociau apie tai . </p>

nu dar ko. Kodėl turėčiau? Jei norėsiu, turėsiu savo, jei ne tai ne. Man šiaip niekada nepatiko vaikai, aš su jais nemoku smile.gif
Atsakyti
Man ir po siai dienai svetimi vaikai nulio vietoje, bet savas - kita kalba.

Jei bus anūkų - veziosim juos po visa pasauli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 birželio 2021 - 16:42
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 15, 17:34)
O tavo brukimas tau patinkancios merginos jam i lovą - irgi is didelio noro ji padaryti laimingu, butu?
Dienorascio - švento iš šventų- skaitymas atneštų tavo vaikui laimes ir pasitikejima tavimi, jei suzinotu ka darai?

taigi ne apie suaugusių dienoraštį kalbu, o vaiko ar paauglio. Tokie būna ne visada pasakojasi, o kenčia savyje. Ir jokiu būdu negalima pasakyti, kad skaitei ar kad tai pastebėtų. Turi veikti meistriškai. Na tarkim jį terorizuoja klasiokas. Tai neklaustum iš karto kokie santykiai su tuo būtent, o pradėtum pokalbį iš tolo, aplamai apie patyčias. Ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 15, 16:42)
taigi ne apie suaugusių dienoraštį kalbu, o vaiko ar paauglio. Tokie būna ne visada pasakojasi, o kenčia savyje. Ir jokiu būdu negalima pasakyti, kad skaitei ar kad tai pastebėtų. Turi veikti meistriškai. Na tarkim jį terorizuoja klasiokas. Tai neklaustum iš karto kokie santykiai su tuo būtent, o pradėtum pokalbį iš tolo, aplamai apie patyčias. Ir t.t.

Savo vaike matai kiekvieną isitempusi raumeneli ar prigesintą žvilgsni, nereikia nieko net skaityti. Bet mato tik tie, kuriems vaikai yra daugiau, nei uzdeta varnele, kad pagimdė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 15, 18:41)

Jei bus anūkų - veziosim juos po visa pasauli  biggrin.gif

Vienoje vokieciu seimoje maciau ireminta teksta pakabinta ant sienos.

Your children are not your children.
They are the sons and daughters of Life's longing for itself.
They come through you but not from you,
And though they are with you yet they belong not to you.
You may give them your love but not your thoughts,
For they have their own thoughts.
You may house their bodies but not their souls,
For their souls dwell in the house of tomorrow, which you cannot visit, not even in your dreams.
You may strive to be like them, but seek not to make them like you.
For life goes not backward nor tarries with yesterday.
You are the bows from which your children as living arrows are sent forth.
The archer sees the mark upon the path of the infinite, and He bends you with His might that His arrows may go swift and far.
Let your bending in the archer's hand be for gladness;
For even as he loves the arrow that flies, so He loves also the bow that is stable.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 15, 15:22)
Kas tau šventa butu, jei turetum vaikų?
Papildyta:
Eikit jus peklon su savo tomis paklodėmis.  biggrin.gif
Bet sitaip nemoketi  reiksti savo mintis glaustai  biggrin.gif

na matai, ne visi ateina glaustai mintis reiksti biggrin.gif
as darbe glaustai mintis prisireiskiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 15, 17:41)

Jei bus anūkų - veziosim juos po visa pasauli  biggrin.gif

o jei marti neleis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 15, 18:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72843092" data-time="1623762589"><div><p>jo laimė, sveikata tikriausiai</p></div></blockquote><p>O kodel neisivaikinat?  kad ir kokia bjaurybe tas svetimas ,bet smagu su juo . As jei negalaciau padaryt,pagalvociau apie tai . </p>

Taigi prisima visokiuu sumpalaikiu ir kaciu, chamiaku... Tipo is meiles... O as manau, kazkas tiems zmonems negerai, kad jiems reikia kazko priklausomo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 15, 18:45)
Vienoje vokieciu seimoje maciau ireminta teksta pakabinta ant sienos.

Your children are not your children.
They are the sons and daughters of Life's longing for itself.
They come through you but not from you,
And though they are with you yet they belong not to you.
You may give them your love but not your thoughts,
For they have their own thoughts.
You may house their bodies but not their souls,
For their souls dwell in the house of tomorrow, which you cannot visit, not even in your dreams.
You may strive to be like them, but seek not to make them like you.
For life goes not backward nor tarries with yesterday.
You are the bows from which your children as living arrows are sent forth.
The archer sees the mark upon the path of the infinite, and He bends you with His might that His arrows may go swift and far.
Let your bending in the archer's hand be for gladness;
For even as he loves the arrow that flies, so He loves also the bow that is stable.

Kahlil Gibran turejau jo knyga visa labai gera... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 15, 18:48)
Taigi prisima visokiuu sumpalaikiu ir kaciu, chamiaku... Tipo is meiles... O as manau, kazkas tiems zmonems negerai, kad jiems reikia kazko priklausomo

tai kad normalus, veržlus šuo irgi nelabai priklausomas. Aš tų išdresuotų vargšiukų, kurie bėga iš karto prie kojos nelabai už šunis skaitau. Tarniukai tokie ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 15, 17:46)
na matai, ne visi ateina glaustai mintis reiksti  biggrin.gif
as darbe glaustai mintis prisireiskiu  biggrin.gif
Papildyta:

o jei marti neleis?  bigsmile.gif

As savo pozicijos nekeiciu. Rašai paklodes - skaitai pati viska, o as tik pirma sakini.

O kodel marti gali neleisti? As net tokios minties neturiu, kad lysiu kada i vaiko gyvenima ir 'patarinėsiu'. Kam man pyktis su marčia?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 15, 19:41)
As savo pozicijos nekeiciu. Rašai paklodes - skaitai pati viska, o as tik pirma sakini.

O kodel marti gali neleisti? As net tokios minties neturiu, kad lysiu kada i vaiko gyvenima ir 'patarinėsiu'. Kam man pyktis su marčia?

Man zinok iki lemputes, as rasau, kaip noriu, ka noriu, kas nori skaito, kas nenori neskaito... biggrin.gif man cia nera tik informacijos apsikeitimas, kad talpintis i viena, du sakinius.

Vaiko veziojimas ir yra kisimasis, jei vaziuosi kartu su jais, tai bus vis tiek kisimasis, jei pasiimsi vienus anukus, tai irgi kisimasis i seimos gyvenima, as asmeniskai nebuciau davusi seneliam vieno vaiko veziotis niekur, na nebent kartu paatostogaut kur nors kartais... biggrin.gif
Atsakyti

nu dar ko. Kodėl turėčiau? Jei norėsiu, turėsiu savo, jei ne tai ne. Man šiaip niekada nepatiko vaikai, aš su jais nemoku smile.gif

Smagu su jais ,einu  surasiu filmuka .. jei jie geri uzaugtu ,paguoda senatvej, senatve vistiek ateis 

Atsakyti