QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 15, 10:43)
Nu is kur tu zinai kaji kur ziuredavo tavo namuose, kai tavo vaikus ziurejo
? Kameros visur kambariuose sudetos? Kiek zinau tokiu atveju, kad tevai net dienorascius skaito vaiku, o ispute akis sako, kad tai šventa ir jie nieko neliecia.
Zmogaus prigimris yra baisi.
Ir prie ko cia 'as su mama issipasakoju viska'? As ir issipasqkoju. Tai stebuklas!!!
Papildyta:
Be komentaru.
As visada rasiau, kad tai yra tavo silpniausiai vieta žinojime. Ne tavo tai tema.
Na pazystu zmogu gal bent savo mama?
ji neladzioja, nepletkina, na ne toks zmogus, turi savo uzsiemimu, savo gyevnima, savo draugiu... Reikia stengtis pazinti zmogu ir tada labai gerai gali numanyti, ka jis gali padaryti ir ko ne. Jau kai paaugle buvau maciau, kad ji niekad nesikniso mano asmeniniuose daiktuose, o ir as nelabai ka slepti turiu materialaus, dienorascio niekad nerasiau.
As sakiau
neissipasakoju
mama man yra mama, ne drauge geriausia, na toks santykis pas mus nera labai tolimas, bendraujam, bet nera labai intymus atviras. Na tokie laikai buvo, kai daug tevu taip su vaikus augino, pavelge, aprenkti, tevai darbuose ir tiek...su teciu gal net artimesni musu santykiai buvo, jis mane net geriau suprasdavo ir uzsiimdavo daugiau vaikysteje su manim, mama gi buityje prapuolusi...
Nu daug ka tu rasai, bet tai nebutinai tiesa, tavo toks poziuris ir tiek.
As irgi rasiau, kad jei miegojimas su vyrais suteiktu isminties ar zmoniu pazinimo, prostitutes butu labai gerbiama profesija ir jos pacios ismintingos, nu bet taip nera
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 15, 11:36)
ir gerai, tegu skaito. Nes po to nežino ką vaikai daro, ką galvoja. Šokas būna, kai nusižudo ar narkomanais patampa. Ne visi žmonės ramūs. Kontrolė reikalinga mano nuomone.
sunku aisku pasakyti, as neskaityciau, nes su vaikais daug pasikalbam, as juos matau. Manau svarbiausia abipusis pasitikejimas, kad atsitiktus kam galetu visada i tevus kreiptis. Jie zino, kad namai yra ju visada saugus uostas.
Bet zinoma, jei butu kokie itairmai del kazko negero, o vaikai tyletu, na maza kas, tai stengciausi ivairiais budais gauti informacija. Bet vargu ar tada ir kokiuose dienorasciuose ka rasytu, mano vaikai ju neturi
Nelabai sukontroliuosi jau paaugusi vaika, gali kontruioliuoti iki kokiu 7 metu , o paskui jau ka ismokei, ka sudejai, kokia jo prigimtis taip ir bus, gali siek tiek gal pokalbiais paaiskinti, patarti neikyriai...Man mama laisves labai daug dave, nezinau ar tai gerai ar blogai, bet nelabai butu ir iseje kitaip, kai zmogus nera tylus, paklusnus is prigities, ji palauzti sunku, o ir kam, kam gadinti zmogu?
man net tas lindimas prie vaiku atgrasus, kai kisa maista, kai nuolat bando aprenti silciau ir t.t. riekai leisti zmogui paciam save pajausti, kad ajis alkana,s ka nori valgyti, ar jam salta a rkarsta ir t.t.
o bus kaip tame anekdote, mama saukia vaika pareiti namo, vaikas:
-mama ar as alkanas ar man salta?