Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 14, 22:34)
Neras jis nekaltos.

o kam ir pats nera nekaltas, kam gadinti jaunai merginai gyvenima? smile.gif O geru , sazinigu, vienisu moteru tikrai pilna...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 14, 23:51)
o kam ir pats nera nekaltas, kam gadinti jaunai merginai gyvenima? smile.gif O geru , sazinigu, vienisu moteru tikrai pilna...

Protingu moteru nera....

Protingu.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 14, 21:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72842696" data-time="1623695188"><div><p>Vat tie 'patarimai', tai kazkas nesveiko. Rimtai. Kaip gali kazkas patarineti su kuo dalintis bendra lova? Gal jie Dievai ir žino kas toje lovoje vyks su vienu ar kitu partneriu?</p></div></blockquote><p>Taigi tevai ,,gerai zino,, su kuriais galima su kuriais ne 😂  cia ne naujiena ... taigi cia pasakojo viena suaugus persona, kai uosviene atvaziavus patikrino saldytuva,paskui triusiku stalcius 😂 nespjauk </p>

Net nupurtė nuo tokių tėvų žinovų.
Mano mama iš tokių 'žonovių', tai as visa gyvenima stengiuosi buti visai kitokia.

O is tikruju manau, kad visos motinos pereina vaiku spintas ir stalcius, ypac, kai priziuri anukus biggrin.gif , tik nieko nesako biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 14, 20:33)
Kadangi pas mane is pareigos viskas, tai aisku, kaip viskas turi veikti.

Cia tas pats, kaip abejoti, kad paemus automobili ir ji uzpildzius kuru neaisku ar bus galima vaziuot

O dabar paaiskink paemes du zmones, kaip pavyzdi, o ne mašinas.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 14, 21:29)
deja, negali ispst visu  biggrin.gif
O kai surasi moteri kuri patiks paparsciausiai ismok ja rupintis, pildyti jos norus, asistuoti, o ne is kart ieskoti tobulos ir bent jau nesistenk is kart ispsti, taip abu augsit....  mirksiukas.gif

Jis jau tokio amziaus, kad tokios tavo pamokos jam juokingos. Ir moteru jis daugiau mates, nei tu vyru.
As nesikabineju, ne tokios mano intencijos. Tik kad moteris, turejusi tik viena vyra, nelabai gali lyginti vyrus ir zinoti ko dauguma nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 birželio 2021 - 22:13
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 15, 00:12)

O dabar paaiskink paemes du zmones, kaip pavyzdi, o ne mašinas.

Jei man tevai butu zmona parinke tai manau nebutu problemu su ja gyvent.

As laikausi nuomones kad susiderinimas turi didesne reiksme nei atitikimas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 14, 22:17)
Jei man tevai butu zmona parinke tai manau nebutu problemu su ja gyvent.

As laikausi nuomones kad susiderinimas turi didesne reiksme nei atitikimas

Nejau? Netikiu. As neisgyvenciau ilgai, nes is prigimties esu rebel. Man jei pasako 'daryk taip, nes as taip sakau', tai as padarysiu visiskai atvirksciai is principo kad ir su nuostoliais sau.

Derintis kartais tenka visa gyvenima. Negerai.
Atsakyti

o kam ir pats nera nekaltas, kam gadinti jaunai merginai gyvenima? smile.gifO geru , sazinigu, vienisu moteru tikrai pilna...

Joo eini zinok tos vienisos stovi autobusu stotelese,parduotuvese prie kasu ... zodziu: xvataj i bery 😁😁😁

visi savuose gyvenimuose

Atsakyti

Mano mama iš tokių 'žonovių', tai as visa gyvenima stengiuosi buti visai kitokia.

Tas lindimas i vaiku triusikus matyt perduodamas is kartos i karta 😁 kultura tokia

Atsakyti

Bet cia jau net blokuot rasyt  pradejo 😂  kur kirmeles jau uzblokuotos?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 14, 23:05)
Protingu moteru nera....

Protingu.

nu jau kaip pasakysi, vadinasi ir tu kvaila, tu gi moteris biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 14, 23:12)
O is tikruju manau, kad visos motinos pereina vaiku spintas ir stalcius, ypac, kai priziuri anukus  biggrin.gif , tik nieko nesako  biggrin.gif

Jis jau tokio amziaus, kad tokios tavo pamokos jam juokingos. Ir moteru jis daugiau mates, nei tu vyru.
As nesikabineju, ne tokios mano intencijos. Tik kad moteris, turejusi tik viena vyra, nelabai gali lyginti vyrus ir zinoti ko dauguma nori.

Del to taip ir reguoji, del negeros patirties. Mano mama net man bunant vaiku nesikniso mano daiktuose, na ne toks ji zmogus ir tiek. Jei toks lindimas ikyrus , aisku noresis daryti viska tavirksciai ir slepti visus santykius ir t.t. Mes su mama nebuvom labai artimos, kad irgi dalintis tom temom, bet ji ir nelido ikyriai i mano gyvenima. Labiau suartejom gal po vaiku gimimo, kai as ja pradejau geriau suprasti ir ji savo klaidas suprato, visgi nelengvi buvo laikai, kai ji augo...

Nu kokie man juokingi tokie "argumentai", periskrusimas su daug zmoniu, nei isminties, neprideda, nei ismoko santykiu kurti ir tikrai nepadeda pazinti zmones, nes ne su tuo organu jie pazystami biggrin.gif
O jei moketu santykiu sukrti tai jau ir butu sukures.
Geriau kontraargumentuok i tai, ka parasiau, o ne apie mane, nes tai visai ne i tema.
Vyrus puikiausiai galiu lyginti ir matau ko jie nori, tam miegioti su jais nereikia. Lovoje manau irgi ne tiek jau baisiai jie skiriasi, bet juk ne tai santykiu esme. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 15, 09:08)
Joo eini zinok tos vienisos stovi autobusu stotelese,parduotuvese prie kasu ... zodziu: xvataj i bery 😁😁😁</p><p>visi savuose gyvenimuose</p>

tu sneki tipo kur ju rasti, kur susipazinti?
Na visur kur isvardinai irgi buna, tikrai nemanau, kad probelma susipazinti, probelma daugumai buna vystyti santykius.
Ziurek Idomucia kaip protingai padare, nepuole su tuo seksu is karto islauke ir turi gera zmona. mirksiukas.gif
Moterys sako, kad pazinciu svetainese dauguma tik seksa siulo, savo organu nuotraukas siuntineja, tipo tai kazkaip suzaveti turetu blink.gif ... nu atgraso gi tai, sekso bus ir kokybiskesnio, jei zmones islauks.
Moteris traukia vyro smegenys, o ne lyt organai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 15, 00:23)
Nejau? Netikiu. As neisgyvenciau ilgai, nes is prigimties esu rebel. Man jei pasako 'daryk taip, nes as taip sakau', tai as padarysiu visiskai atvirksciai is principo  kad ir su nuostoliais sau.

MB yra tokia. Tai ir pjaunames neretai.

Bet ziurek tokia rebel pasirinko despota, nu tam tikra prasme... Tai jos pazistami kraipe galvas, kaip cia taip galejo nutikti.

Bet esme, kad rebel tipo asmenybems maciausia imponuoja nuolankus asileliai
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 15, 11:10)

Vyrus puikiausiai galiu lyginti ir matau ko jie nori, tam miegioti su jais nereikia. Lovoje manau irgi ne tiek jau baisiai jie skiriasi, bet juk ne tai santykiu esme.  biggrin.gif

Viena vyras kazkada prisipazino, kad jis ieskojo ypatingos moters lovoje, bet po kurio laiko suprato, kad visos panasios.

Aplamai juokinga pagal tai rinktis. Cia kaip rinktis ne knygos turini, o nugareles spalva
Atsakyti

nu jau kaip pasakysi, vadinasi ir tu kvaila, tu gi moteris biggrin.gif
Papildyta:
De
Vys.
Moteris traukia vyro smegenys, o ne lyt organai.

https://www.youtube....h?v=MBbgG3s1Xgs

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 15, 09:10)

Del to taip ir reguoji, del negeros patirties. Mano mama...

Nu is kur tu zinai kaji kur ziuredavo tavo namuose, kai tavo vaikus ziurejo biggrin.gif ? Kameros visur kambariuose sudetos? Kiek zinau tokiu atveju, kad tevai net dienorascius skaito vaiku, o ispute akis sako, kad tai šventa ir jie nieko neliecia.

Zmogaus prigimris yra baisi.

Ir prie ko cia 'as su mama issipasakoju viska'? As ir issipasqkoju. Tai stebuklas!!!
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 15, 09:10)

Vyrus puikiausiai galiu lyginti ir matau ko jie nori, tam miegioti su jais nereikia. Lovoje manau irgi ne tiek jau baisiai jie skiriasi, bet juk ne tai santykiu esme.  biggrin.gif

Be komentaru.

As visada rasiau, kad tai yra tavo silpniausiai vieta žinojime. Ne tavo tai tema.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 15, 09:23)
MB yra tokia. Tai ir pjaunames neretai.

Bet ziurek tokia rebel pasirinko despota, nu tam tikra prasme... Tai jos pazistami kraipe galvas, kaip cia taip galejo nutikti.

Bet esme, kad rebel tipo asmenybems maciausia imponuoja nuolankus asileliai

Mano vyras irgi labai jau alfa biggrin.gif. Bet su kitokio charakterio vyru net negaleciau gyventi. Vajaaaaaaaaaazau, trenkciqu durimis ir iseiciau (kaip tai dariau labai daug kartu, kol šitas atsirado ir nesueme I rankas biggrin.gif )
Atsakyti