QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 14, 23:05)
Protingu moteru nera....
Protingu.
nu jau kaip pasakysi, vadinasi ir tu kvaila, tu gi moteris
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 14, 23:12)
Net nupurtė nuo tokių tėvų žinovų.
Mano mama iš tokių 'žonovių', tai as visa gyvenima stengiuosi buti visai kitokia.
O is tikruju manau, kad visos motinos pereina vaiku spintas ir stalcius, ypac, kai priziuri anukus
, tik nieko nesako
Jis jau tokio amziaus, kad tokios tavo pamokos jam juokingos. Ir moteru jis daugiau mates, nei tu vyru.
As nesikabineju, ne tokios mano intencijos. Tik kad moteris, turejusi tik viena vyra, nelabai gali lyginti vyrus ir zinoti ko dauguma nori.
Del to taip ir reguoji, del negeros patirties. Mano mama net man bunant vaiku nesikniso mano daiktuose, na ne toks ji zmogus ir tiek. Jei toks lindimas ikyrus , aisku noresis daryti viska tavirksciai ir slepti visus santykius ir t.t. Mes su mama nebuvom labai artimos, kad irgi dalintis tom temom, bet ji ir nelido ikyriai i mano gyvenima. Labiau suartejom gal po vaiku gimimo, kai as ja pradejau geriau suprasti ir ji savo klaidas suprato, visgi nelengvi buvo laikai, kai ji augo...
Nu kokie man juokingi tokie "argumentai", periskrusimas su daug zmoniu, nei isminties, neprideda, nei ismoko santykiu kurti ir tikrai nepadeda pazinti zmones, nes ne su tuo organu jie pazystami
O jei moketu santykiu sukrti tai jau ir butu sukures.
Geriau kontraargumentuok i tai, ka parasiau, o ne apie mane, nes tai visai ne i tema.
Vyrus puikiausiai galiu lyginti ir matau ko jie nori, tam miegioti su jais nereikia. Lovoje manau irgi ne tiek jau baisiai jie skiriasi, bet juk ne tai santykiu esme.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 15, 09:08)
Joo eini zinok tos vienisos stovi autobusu stotelese,parduotuvese prie kasu ... zodziu: xvataj i bery 😁😁😁</p><p>visi savuose gyvenimuose</p>
tu sneki tipo kur ju rasti, kur susipazinti?
Na visur kur isvardinai irgi buna, tikrai nemanau, kad probelma susipazinti, probelma daugumai buna vystyti santykius.
Ziurek Idomucia kaip protingai padare, nepuole su tuo seksu is karto islauke ir turi gera zmona.
Moterys sako, kad pazinciu svetainese dauguma tik seksa siulo, savo organu nuotraukas siuntineja, tipo tai kazkaip suzaveti turetu
... nu atgraso gi tai, sekso bus ir kokybiskesnio, jei zmones islauks.
Moteris traukia vyro smegenys, o ne lyt organai.