Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

man mama visada patardavo ir teisingai. Visgi patirtis duoda savo. Nuo tetės tai teko slėptis, nes jis pavydėjo manęs bernams biggrin.gifaš jo lepūnėlė visada buvau, mama net pavydėdavo biggrin.giftai mama vargšė ir atlaikydavo visus jo moralus, kai mane kur išleisdavo. Pusę nakties jį ramindavo, kad aš sveika gyva grįšiu smile.gif

Gaila jam buvo,kad nenuciupinetu .exes vyras drausdavo savo dukrai su manim kalbetis 😂 tipo negeru dalyku primokinu 😂😂😂  primesk ,investuoja i tave visa atlyginima ,ar puse o bernai svetimi zavisi ,ciupineja,kyrkina.😂   gaila jam 

Atsakyti

jo toks mitas sukurtas tipo rasti artima siela, ir tipo tik ji vienintele zemeje is tu milijardu smile.gif
Pabando, pagyvena, ti

Be
Papildyta:
o iki siol tipo negalejo? lotuliukas.gif
Teka jau seniai, kaip ir lietuviai tuokiasi su uzsienietem. viska stame gerai, pati tautybe nelabai turi itakos, jei zmones sugeba pazinti vienas kita iki santuokos.

o tokie projektai, tai akzkas tragisko, panasu i prostituciu issirinkima raudonuosiuose bulvaruose...

Pagyvensim,pämatysim .. 

Mm as zaviuosi ukrainietem ,ypac tos is kaimo..nu nera kur visai klin klin .Bet jos darbscios ,viska daro, ne tai kaip pas mus adatos net neturi .. arba nuokrusa paskutine arba vaidina siuolaikiska dama turtinga kuri viska moka nupirkti is draugo pinigu 😂

Dabar eina laida per lnk ,kur pasikeicia vietom ..blyn ziauri ta lenke buvo su savo storom lupom -ir ka ,lenkijoj ji viena augina vaika ,pusk neputus tas lupas,papus(va toks marazmas) o ukrainiete be papu,lupu paprasta -bet istikima su vyru augina vaikus. visur tas pats ,dazniausia tas feminizmas kaltas ,prisisvaiksta i padebesius ir svaigsta po to likusi gyvenima

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 14, 17:30)
Nu jau...man niwkas nenurodinejo su kuo as  vedybineje lovoje vartysiuosi ir as savo vaikui putės nerinksiu..Tfu bl koks iškrypimas.

tarp nurodineti ir patarti yra didelsi skirtumas, ir jei i merginas ziuri kaip i putes, nu tai liudna...tikrai buti iskrypimas...
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 14, 17:49)
Pagyvensim,pämatysim .. </p><p>Mm as zaviuosi ukrainietem ,ypac tos is kaimo..nu nera kur visai klin klin .Bet jos darbscios ,viska daro, ne tai kaip pas mus adatos net neturi .. arba nuokrusa paskutine arba vaidina siuolaikiska dama turtinga kuri viska moka nupirkti is draugo pinigu 😂</p><p>Dabar eina laida per lnk ,kur pasikeicia vietom ..blyn ziauri ta lenke buvo su savo storom lupom -ir ka ,lenkijoj ji viena augina vaika ,pusk neputus tas lupas,papus(va toks marazmas) o ukrainiete be papu,lupu paprasta -bet istikima su vyru augina vaikus. visur tas pats ,dazniausia tas feminizmas kaltas ,prisisvaiksta i padebesius ir svaigsta po to likusi gyvenima</p>

cia tikrai tautybes ne prie ko, visokiu tautybiu gali rasti visokiu, kokiu ieskai , koks pats esi tokios ir moterys aplink sukasi...As pvz neturiu nei vienos drauges, nei artimos pazystamos lietuves, kuri butu panasi, i tavo nupasakotas.
Man veinas pazystams seniai seniai aiskino, kad visos bobos k ir su juo pirma pasimatyma permiega..na bet jis atitinkamu ir ieskojo, turejo labai faina mergina vienu metu, bet issikyre, sako per daug protinga biggrin.gif
Atsakyti

tarp nurodineti ir patarti yra didelsi skirtumas, ir jei i merginas ziuri kaip i putes, nu tai liudna...tikrai buti iskrypimas...
Papildyta:
cia tikrai tautybes ne prie ko, visokiu tautybiu gali rasti visokiu, kokiu ieskai , koks pats esi tokios ir moterys aplink sukasi...As pvz neturiu nei vienos drauges, nei artimos pazystamos lietuves, kuri butu panasi, i tavo nupasakotas.
Man veinas pazystams seniai seniai aiskino, kad visos bobos k ir su juo pirma pasimatyma permiega..na bet jis atitinkamu ir ieskojo, turejo labai faina mergina vienu metu, bet issikyre, sako per daug protinga biggrin.gif

Su tavim neissemiamas pokalbis .

Tai jei per pirma karta pasimyli ,tai kokia nuomone susidarai?   o ka tu pagalvotum , jei tarkim eini i pasimatyma pirma karta o jis praso palaizyt ... 

Koks pats .... pas mane darbas namai ,darbas namai... as nesu vakareliu liutas ,ar kristupas kolumbas keliaujantis po svieta ...ir isivaizduok kad sutinku kristupe kolumbyte , arba koncertu parasiutininke 😞  gyvenimo ritmas ne tas . Jus galvojat kad jau moterys visos geros ir nebuna kur... nei kazkokiu anomaliju.. Rode nesenai per tv vaziuoja su motociklu aplink pasauli ar panasiai,

Sako jai:vaikus eik gimdyt .

O jai ant motociklo patinka jot 😁 

Su amziumi ir tos mergos-bobos-moterys pasidaro palaidesnes ,dar jei is kito miesto,provincijos  .Nu jos ir to kedenimo nori 😁😁  su pirstu sake ne tas efektas ,net supyksta 😆

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 14 birželio 2021 - 19:07
Vat tie 'patarimai', tai kazkas nesveiko. Rimtai. Kaip gali kazkas patarineti su kuo dalintis bendra lova? Gal jie Dievai ir žino kas toje lovoje vyks su vienu ar kitu partneriu?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 14, 22:26)
Vat tie 'patarimai', tai kazkas nesveiko. Rimtai. Kaip gali kazkas patarineti su kuo dalintis bendra lova? Gal jie Dievai ir žino kas toje lovoje vyks su vienu ar kitu partneriu?

Kadangi pas mane is pareigos viskas, tai aisku, kaip viskas turi veikti.

Cia tas pats, kaip abejoti, kad paemus automobili ir ji uzpildzius kuru neaisku ar bus galima vaziuot
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 14, 21:26)

Na apie lova zinoma patarimu nereikia.
O visa kito agyvenime mums reikia ismokti ir gerai, jei salia yra ismintingi tevai, nebutinai aiskinantys, nurodantys ar besikisantys i saugusiu vaiku gyvenima, bet ismintingai bunanciu salia vaiku, kai jiem to reikia, duodantys ismintingus patarimus.
Tai daug geriau nei jaunam zmogui bandyti israsti dvirati is naujo..Zinoma geros seimos, darniu tevu santykiu pavyzdys jau pagalba pati savaime. Na mano tokia nuomone, kitu gali buti kitokia, toks jau sis pasaulis margas.
As irgi seniau buvau labai pries tevu kisimasi i tokius reikalas, nes uzaugau tokioje kulturoje, kur tai nelabai iprasta, o ir saknys musu nukarpytos per ivairius karus, blaskymus, tai nei nelabai ir buvo tokiu tevu, kurie sugebetu ismintingai patarti...Bet kai pamaciau siek tiek kitu pvz gyvenime pradejau mastyti siek tiek kitaip...Galima patiem israsti dvirati, bet daug geriau, kai kazkas salia jau zinantis padeda...manau.
Atsakyti

Taigi tevai ,,gerai zino,, su kuriais galima su kuriais ne 😂  cia ne naujiena ... taigi cia pasakojo viena suaugus persona, kai uosviene atvaziavus patikrino saldytuva,paskui triusiku stalcius 😂 nespjauk 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 14, 19:57)
<p>Su tavim neissemiamas pokalbis .</p>
<p>Tai jei per pirma karta pasimyli ,tai kokia nuomone susidarai?   o ka tu pagalvotum , jei tarkim eini i pasimatyma pirma karta o jis praso palaizyt ... </p>
<p>Koks pats .... pas mane darbas namai ,darbas namai... as nesu vakareliu liutas ,ar kristupas kolumbas keliaujantis po svieta ...ir isivaizduok kad sutinku kristupe kolumbyte , arba koncertu parasiutininke 😞  gyvenimo ritmas ne tas . Jus galvojat kad jau moterys visos geros ir nebuna kur... nei kazkokiu anomaliju.. Rode nesenai per tv vaziuoja su motociklu aplink pasauli ar panasiai,</p>
<p>Sako jai:vaikus eik gimdyt .</p>
<p>O jai ant motociklo patinka jot 😁 </p>
<p>Su amziumi ir tos mergos-bobos-moterys pasidaro palaidesnes ,dar jei is kito miesto,provincijos  .Nu jos ir to kedenimo nori 😁😁  su pirstu sake ne tas efektas ,net supyksta 😆</p>

Kokiu ieskai tokiu randi , nera is vis tokio apribrezimo, kad visos tokios ar anokios, visos nei geros, nei blogos, sakau yra visokiu ir geru, ir blogu, ir kencianciu, ir mylinciu, ir norinciu meiles ir t.t. ir su amziumi irgi pasidaro visokios...
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 14, 22:14)
Taigi tevai ,,gerai zino,, su kuriais galima su kuriais ne 😂  cia ne naujiena ... taigi cia pasakojo viena suaugus persona, kai uosviene atvaziavus patikrino saldytuva,paskui triusiku stalcius 😂 nespjauk </p>

cia pavyzdys, kaip negalima daryti ir kaip yra kvaila elgtis su vaikais... unsure.gif
Atsakyti

Kokiu ieskai tokiu randi , nera is vis tokio apribrezimo, kad visos tokios ar anokios, visos nei geros, nei blogos, sakau yra visokiu ir geru, ir blogu, ir kencianciu, ir mylinciu, ir norinciu meiles ir t.t. ir su amziumi irgi pasidaro visokios...

Aciu Die.. prapletei akirati ... 👍 isp...t gali visas, bet gyvent neiseina su visom 😉

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 14, 22:21)
Aciu Die.. prapletei akirati ... 👍 isp...t gali visas, bet gyvent neiseina su visom 😉</p>

deja, negali ispst visu biggrin.gif
O kai surasi moteri kuri patiks paparsciausiai ismok ja rupintis, pildyti jos norus, asistuoti, o ne is kart ieskoti tobulos ir bent jau nesistenk is kart ispsti, taip abu augsit.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 14, 23:29)
deja, negali ispst visu  biggrin.gif
O kai surasi moteri kuri patiks paparsciausiai ismok ja rupintis, pildyti jos norus, asistuoti, o ne is kart ieskoti tobulos ir bent jau nesistenk is kart ispsti, taip abu augsit....  mirksiukas.gif

Neras jis nekaltos.
Atsakyti