Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 14, 14:01)
o kiek ka stos nuojautos turi, dauguma neturi, nezino, nei kaip vyra /zmona issirinkti, nei kaip santykius kurti..isbarste musu proteviai kazkada tas zinias....

biggrin.gif o vargeli, nepaeiciau  biggrin.gif

taip. Mes su draugėm niekaip nesuprasdavom kaip kitos panos gali nesirinkti. Dauguma lėkdavo paskui pirmą, kuris pakalbindavo. Juk būna, kad tenka ilgai laukti savojo. Jei aš būčiau lėkusi paskui pirmus kurie kalbino, tai žiauriai būtų. Būtų irgi arba nusikaltėlis ar šiaip koks nevykėlis, nes tik tokie būna visų pirma labai drąsūs. Normaliems reikia ilgiau laiko subręsti, kad išdrįstų kalbinti. Vienas kuris mane kalbino, vėliau nusižudė. Tai net jei aš jam būčiau pasakiusi taip, imčiau draugauti kas pasikeistų? Jis ir su manimi nusižudytų, kai iškiltų koks sunkumas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 14, 14:09)
taip. Mes su draugėm niekaip nesuprasdavom kaip kitos panos gali nesirinkti. Dauguma lėkdavo paskui pirmą, kuris pakalbindavo. Juk būna, kad tenka ilgai laukti savojo. Jei aš būčiau lėkusi paskui pirmus kurie kalbino, tai žiauriai būtų. Būtų irgi arba nusikaltėlis ar šiaip koks nevykėlis, nes tik tokie būna visų pirma labai drąsūs. Normaliems reikia ilgiau laiko subręsti, kad išdrįstų kalbinti. Vienas kuris mane kalbino, vėliau nusižudė. Tai net jei aš jam būčiau pasakiusi taip, imčiau draugauti kas pasikeistų? Jis ir su manimi nusižudytų, kai iškiltų koks sunkumas

is vienos puses atrodo renkiesi, is kitos irgi kakzokia gal karma yra ar panasiai, kiti ziurek renkasi renkasi, taip galu gale ir neissirenka gero, ar issiskiria 3 k, o paskui sukuria gera seima.... is vis kai pasiziurri i tuos gyvenimus, net ne tik issirinkimas svarbu, bet ir santykiu kurimas... viena pora pvz gyvena ten peiliai laksto, o issiskiria su kitais su situokai abu geriausi zmones...
kaip loterija kartais atrodo, o kartais matai, kad pas visus kazkokios problemos, jei ne vienos, tai kitos, svarbu, kaip moketi su jomis tvarkytis...
dabar is vis mada gyventi kol gerai, kol smagu ir tiek, neberupi zmonem nei seimos kurimas, nei santykiu kurimas, siaip toks gyvenimas kaip vienas balius jiem, na kaip komunizmas sieke, kad visi uliavos, o vaikai vaiku namuose augs... kazkada taip snekejo, bet isrado KT.....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 14, 14:22)
dabar is vis mada gyventi kol gerai, kol smagu ir tiek, neberupi zmonem nei seimos kurimas, nei santykiu kurimas, siaip toks gyvenimas kaip vienas balius jiem, na kaip komunizmas sieke, kad visi uliavos, o vaikai vaiku namuose augs... kazkada taip snekejo, bet isrado KT.....

jo. Meilės reikalai iš viso žiaurus dalykas. Vieni ant tiek nenormalūs, kad įsikala tik vieną žmogų (dažniausiai jau užimtą) ir nebetiki, kad iš milijardų pasaulyje kitas, kuris laisvas jiems galėtų būti skirtas. Kiti būna tik iki tol, kol smagu ir gera. Treti iškenčia per daug, nors jau tikrai reiktų bėgti neatsigręžus. Džiaugiuosi, kad man to netenka patirti ir nemoku mylėti aklai ar neatsakingai.
Atsakyti

Pzd lietuvaitem,gales teket uz amerikonu,turku, muslimu, papuasu...

Startuoja projektas zenykis ukrainiete https://www.tv3.lt/n...lavima-n1100349

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 14, 14:46)
<p>Pzd lietuvaitem,gales teket uz amerikonu,turku, muslimu, papuasu...</p><p>Startuoja projektas zenykis ukrainiete <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.tv3.lt/naujiena/zmones/uzburiancios-grazuoles-is-ukrainos-del-meiles-padarytu-viska-isteketi-galetu-nors-ir-rytoj-taciau-lietuviams-turi-ne-viena-reikalavima-n1100349'>https://www.tv3.lt/naujiena/zmones/uzburiancios-grazuoles-is-ukrainos-del-meiles-padarytu-viska-isteketi-galetu-nors-ir-rytoj-taciau-lietuviams-turi-ne-viena-reikalavima-n1100349</a></p>

kurią jau išsirinkai? kada vestuvės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 14, 14:32)
jo. Meilės reikalai iš viso žiaurus dalykas. Vieni ant tiek nenormalūs, kad įsikala tik vieną žmogų (dažniausiai jau užimtą) ir nebetiki, kad iš milijardų pasaulyje kitas, kuris laisvas jiems galėtų būti skirtas. Kiti būna tik iki tol, kol smagu ir gera. Treti iškenčia per daug, nors jau tikrai reiktų bėgti neatsigręžus. Džiaugiuosi, kad man to netenka patirti ir nemoku mylėti aklai ar neatsakingai.

jo toks mitas sukurtas tipo rasti artima siela, ir tipo tik ji vienintele zemeje is tu milijardu smile.gif
Pabando, pagyvena, tipo jei kas ne taip vadinasi ci ane tas skirtasis, atrodo tik apsigyvenus kartu viskas klostysis tobulai, zmones netures savu ydu, blogu ipraciu ar t.t.
Gali myleti, tik ir per atsuma, as taip vyrui sakiau, kai ji palikinejau Lt, kai sivaziavau, sakau as tave myliu, bet gyventi sitaip negaliu, nei vaikam neleisiu. Gal tai ne tik musu santykius isgelbejo bet ir ji pati. Manau geriausia, ka gali padaryti, jei visai viskas blogai, tai bent laikinai issikirti, negyventi vienam name.
O jei mazesni konfliktai, ar kokios bedos, tai galima sneketis, aptarti, aiskinti.

Blogai yra, kai moterys isimyli ju nemylincius vyrus, pacios raitosi lenda, koki vaika sugalvoja dar pasidaryti, kad zenytusi, na ir turi toki paskui gyvenima, kai ju niekas nenori... ir gyvena vienas kita esdami..

Bet nelabai kas keiciasi ir jaunoje kartoje, pasiziuriu jaunos merginos, gyvena susimetusiso su vyrais, tie vaiku su jom nenori, jos priverstos kazkaip saugotis, atrodo grazios, sveikos, jaunos, taip liudna del ju...sakiau vienai pazystamai, tai jei jis vaiku su tavim nenori, zenyti snenori, tai ar is vis nori taves, kam gyveni kartu su juo, o jei apstosi, ka abrotas? tipo patogi tarnaite - prostitute? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 14, 14:46)
<p>Pzd lietuvaitem,gales teket uz amerikonu,turku, muslimu, papuasu...</p><p>Startuoja projektas zenykis ukrainiete 

o iki siol tipo negalejo? lotuliukas.gif
Teka jau seniai, kaip ir lietuviai tuokiasi su uzsienietem. viska stame gerai, pati tautybe nelabai turi itakos, jei zmones sugeba pazinti vienas kita iki santuokos.

o tokie projektai, tai akzkas tragisko, panasu i prostituciu issirinkima raudonuosiuose bulvaruose...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 14, 14:47)
tai vadinama absoliučiu nuojautos neturėjimu, jei buvo iš viso susidėta su tokiu žmogumi, gimdyti jam vaikai ir t.t. Labai didelė kaina yra mokama už tai, kai žmogus nepažįsta savęs, atsako "taip" pirmam pasitaikiusiam ir pan.

Na sakysim apie exe as jau tiek pripasakojau, kad MB isitikinus, kad skirybos su manimi imanomos tik per lavonine ar psichuske.
Bet kazkaip mane issirinko...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 14, 15:42)
Na sakysim apie exe as jau tiek pripasakojau, kad MB isitikinus, kad skirybos su manimi imanomos tik per lavonine ar psichuske.

toks toki pritraukia gi lotuliukas.gif Mes renkames dazniausiai zmogu, kuris panasus i mus, bent jau vertybemis, dvasiniu lygiu ir t.t..
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 14, 15:30)
jo toks mitas sukurtas tipo rasti artima siela, ir tipo tik ji vienintele zemeje is tu milijardu smile.gif
Pabando, pagyvena, tipo jei kas ne taip vadinasi ci ane tas skirtasis, atrodo tik apsigyvenus kartu viskas klostysis tobulai, zmones netures savu ydu, blogu ipraciu ar t.t.
Gali myleti, tik ir per atsuma, as taip vyrui sakiau, kai ji palikinejau Lt, kai sivaziavau, sakau as tave myliu, bet gyventi sitaip negaliu, nei vaikam neleisiu. Gal tai ne tik musu santykius isgelbejo bet ir ji pati. Manau geriausia, ka gali padaryti, jei visai viskas blogai, tai bent laikinai issikirti, negyventi vienam name.
O jei mazesni konfliktai, ar kokios bedos, tai galima sneketis, aptarti, aiskinti.

Blogai yra, kai moterys isimyli ju nemylincius vyrus, pacios raitosi lenda, koki vaika sugalvoja dar pasidaryti, kad zenytusi, na ir turi toki paskui gyvenima, kai ju niekas nenori... ir gyvena vienas kita esdami..

Bet nelabai kas keiciasi ir jaunoje kartoje, pasiziuriu jaunos merginos, gyvena susimetusiso su vyrais, tie vaiku su jom nenori, jos priverstos kazkaip saugotis, atrodo grazios, sveikos, jaunos, taip liudna del ju...sakiau vienai pazystamai, tai jei jis vaiku su tavim nenori, zenyti snenori, tai ar is vis nori taves, kam gyveni kartu su juo, o jei apstosi, ka abrotas? tipo patogi tarnaite - prostitute? unsure.gif

pritariu. Vyrams būna reikia patirti šoką, kad suprastų kaip elgtis. Juk dalis lengvai būna draugų įtakojami ar darbe. Ne vienas ir ne du pvz. prasigeria ar ima rūkyti, jei kiti kompanijoje geria. Tada tikrai gerai, kai žmonos susirenka vaikus ir bėga, o jie tada pakovoja už šeimą. Tada visam gyvenimui pamena ir žiūrėk gerais vyrais patampa. Akys tarsi atsiveria, kas svarbiausia pamato.
Išties. Kažkaip merginos drauges tai moka išsirinkti, atitinka jos jų požiūrį, energetiką dažniausiai, o su vyrais viskas apsiverčia tarsi, susimaišo. Nenori matyti trūkumų ir pan. Jei amžius panašus abiejų, tai ir požiūris į vaikus turi atitikti iš karto.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 14, 15:42)

gal tai ją ir sužavėjo biggrin.gif Juk mes visi skirtingi. Mane vieni dalykai žavi, tave kiti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 14, 15:54)
pritariu. Vyrams būna reikia patirti šoką, kad suprastų kaip elgtis. Juk dalis lengvai būna draugų įtakojami ar darbe. Ne vienas ir ne du pvz. prasigeria ar ima rūkyti, jei kiti kompanijoje geria. Tada tikrai gerai, kai žmonos susirenka vaikus ir bėga, o jie tada pakovoja už šeimą. Tada visam gyvenimui pamena ir žiūrėk gerais vyrais patampa. Akys tarsi atsiveria, kas svarbiausia pamato.
Išties. Kažkaip merginos drauges tai moka išsirinkti, atitinka jos jų požiūrį, energetiką dažniausiai, o su vyrais viskas apsiverčia tarsi, susimaišo. Nenori matyti trūkumų ir pan. Jei amžius panašus abiejų, tai ir požiūris į vaikus turi atitikti iš karto.
Papildyta:

gal tai ją ir sužavėjo biggrin.gif  Juk mes visi skirtingi. Mane vieni dalykai žavi, tave kiti ir t.t.

gamta pasaukia, aistros matyt uztemdo proteli lotuliukas.gif

del draugiu toks idomus suvokiams atejo, Kai atsirado interneta soc svetaines, fb, "sugrizo" daug senu draugu, susibendravom internetu, tapom draugais fb ir zinai, seku juos ir mastau, na ne be reikalo visgi iskiria gyveniams zmones, o tie bendraminciai pasilieka visa gyvenima... Panasiai gal ir su vyrais, kai buni jaunas vienaip mastai, gal neatkreipi demesio i tam tikrus dalykus, tai be nuojautos nelabai kur, vien is proto tiek neismastysi, keik keisis gyvenimas, pats keik keisiesi, ir t.t. Apie kai kuria sbuvusias drauges dabar mastau, nu kaip as nemaciau, kad mes tokios skirtingos... biggrin.gif

man vis labiau patinka tas rytuose vyraujantis arrange marriage, nesakau, kad tevai turi isrinkti, bet tevu patiries, patarimu reikia, kad teisingai ne tik pasirinkti, bet ir konfliktus spresti... nes jaunas budamas dar tikrai labai mazai zinai apie gyvenima, nors pats sau atrodai jau toks suauges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 14, 16:20)
man vis labiau patinka tas rytuose vyraujantis arrange marriage, nesakau, kad tevai turi isrinkti, bet tevu patiries, patarimu reikia, kad teisingai ne tik pasirinkti, bet ir konfliktus spresti... nes jaunas budamas dar tikrai labai mazai zinai apie gyvenima, nors pats sau atrodai jau toks suauges  biggrin.gif

man mama visada patardavo ir teisingai. Visgi patirtis duoda savo. Nuo tetės tai teko slėptis, nes jis pavydėjo manęs bernams biggrin.gif aš jo lepūnėlė visada buvau, mama net pavydėdavo biggrin.gif tai mama vargšė ir atlaikydavo visus jo moralus, kai mane kur išleisdavo. Pusę nakties jį ramindavo, kad aš sveika gyva grįšiu smile.gif
Atsakyti
Nu jau...man niwkas nenurodinejo su kuo as vedybineje lovoje vartysiuosi ir as savo vaikui putės nerinksiu..Tfu bl koks iškrypimas.
Atsakyti