QUOTE(Monteverte @ 2021 06 11, 08:57)
nebent papai buvo tik tada, kai buvo stambesnė. Bet gi ne pas visas taip
jo, labai daug sukčių, tiesiog perrinktos garažuose būna. Jav būna ir mažesniais varikliais, kurios būna Europoje gamintos, bet Jav rinkai (berods). Negarantuoju, bet regis taip.
Pamenu juoką dėl Teslos. Kurį laiką pastoviai vis matėme tą pačią Teslą kas vakarą kraunamą prie to pačio prekybcentrio. Tai juokdavomės, kad tik tiek tenuvažiuoja ir ne toliau
Oho, drąsi tu dėl tų akcijų ar bitcoinų aš iš pažįstamų neigiamų atsiliepimų apie tokius dalykus žinau.
jo, labai daug sukčių, tiesiog perrinktos garažuose būna. Jav būna ir mažesniais varikliais, kurios būna Europoje gamintos, bet Jav rinkai (berods). Negarantuoju, bet regis taip.
Pamenu juoką dėl Teslos. Kurį laiką pastoviai vis matėme tą pačią Teslą kas vakarą kraunamą prie to pačio prekybcentrio. Tai juokdavomės, kad tik tiek tenuvažiuoja ir ne toliau
Oho, drąsi tu dėl tų akcijų ar bitcoinų aš iš pažįstamų neigiamų atsiliepimų apie tokius dalykus žinau.
Taip, tikrai ne pas visas, zinau moteru, kurios pacios lieknos, o krutine didele, bet daugumai svoris kartu su krutine dideja ar mazeja
Na jo tu perpardavinetoju(perekupu) tai pilna visada visokiu buvo su savom aferom, bet geri mechanikai atsikria, galima nuvaryti patikrai i garaza patikima.
tai jo su tom elektrinem masinom visko buna, o dar infrastruktura bent pas mus mazai isvystyta, nera per daug tu krovimosi koloneliu, Namuose pas zmones irengia pas mus nemokamai, jei perki elektrine masina, bet jei nori toliau kur vaziuoti, jau tiri zinoti taskus, kur krausiesi. Naujesnes kartos jau geresnes, bet apie senesnias tai visko prisiklausau. Pvz jei vaziuoji isijungi siluma ar muzika, tai elktra naudojasi, maziau km nuvaziuosi ir t.t. dar jei vaziuoji maziau stabiliai, pagazuoji ir t.t. vel maziau km.
ai nu tokia ir drasa, daug neinvestavau. Na su bitcoinais tai negalejo nieko bloga girdeti, nes ju verte tik kilo paskutinius metus, kvaila buvau, kad pries kelis metus nepirkau, irgi maniau jau daugiau tikrai nekils, o prasau kiek iskilo, dabar galvoju dra keliu kitu kriptovaliutu isigyti pamazu...
Jav krize, jei dar negirdejot, infliacija baisi, kazin kas bus su tais popieriniais pinigais...o kad investuoti i NT daugiau neturiu Kainos namu ziauriai isaugo pas mus, laiku nusipirkom, ir is vis nera ka pirkti, drauge iesko jau iki 500t ribos ir nieko neranda tinkamo jau keli menesiai.
Bet ir Lt ziuriu kainos gerokai pasokiusios NT, jau greit su Airija susilygins net nuomos pakilo, musu mazma meistukyje, kur darbo ne kazi kas,paprastas mazas butukas 200-300e uz nuoma plius dar mokesciia gi nemazi ypac ziema...kainos irgi jau lipa iki 100t
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 10, 21:09)
As vadovaujuosi vienu pagrindiniu principu - isleisti tiek, kiek galiu prarasti ir tai nepadarys jokios itakos mano finansams.
jo as irgi. Ir siaip tame saite kur investavau, tai labai atsakingai ziuri, ten supildai viska apie save, ko nori, kiek uzdirbi ir t.t., tai duoda rekomendacijas, kiek gali investuoti is vis. nes tokios investicijos zinoma, nera visiska patikimos.
bet kol kas kainos kyla pamazu