Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Priaugau 3-4kg. hmm. krūtine esu dėl to patenkinta, gal ir veidu, bet visa kita nelb.
ir dar pilvo kaipo tokio did nėra.
bet ką daryt, vos sau imu jaustis lengvesnė, jokių love handles prie šonų, tada papų nėra ir visai nusvyra.
ot dilema, atseit kitų bėdų neturiu.

mergos, galvoju pirkt električką, autoplius užmačiau yra nuo 13.8000 (žinoma, turbūt sulipdytos visos) ir tt, bet visgi maniau prasideda kainos nuo 22t, kokia jūsų patirtis?

pastebėjau, mano amžiaus moterys tai tyliai visokiais hibridais /električkais važinėja, lb fainai kad tokios mašinos ir garso nekelia ir gamtos neteršia.
nėra prasmės tiek dvir prasivažinėjus šokti į žiauriai taršią mašiną.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 06 09, 18:31)
Priaugau 3-4kg. hmm. krūtine esu dėl to patenkinta, gal ir veidu, bet visa kita nelb.
bet ką daryt, vos sau imu jaustis lengvesnė, jokių love handles prie šonų, tada papų nėra ir visai nusvyra.
mergos, galvoju pirkt električką, autoplius užmačiau yra nuo 13.8000 (žinoma, turbūt sulipdytos visos) ir tt, bet visgi maniau prasideda kainos nuo 22t, kokia jūsų patirtis?

pastebėjau, mano amžiaus moterys tai tyliai visokiais hibridais /električkais važinėja, lb fainai kad tokios mašinos ir garso nekelia ir gamtos neteršia.

Na tai cia daugiau pavalgius tiek priauga, cia nesiskaito, o ypac tau biggrin.gif Man tai garzu, siek tiek apvalesne moteris, kur matosi, kur liemuo, kur krutine,kur sikniukas biggrin.gif , na tam gi ir moteris smile.gif

O pas jus jau yra nemazai jau pakrovimo stoteliu?
As neturiu elektrines masinos, bet apie senesnius modelius tai ne kokie atsiliepimai, nebent nauja pirkti? Bet gal hibridai geriau, jei baigtusi elektra turi kita buda? Bet Lietuvoje su dujom galima ir pigiai ir maziau tarsiai vazinetis, na bent seniau taip buvo, dabar jau senokai tu kainu nezinau.

O del tos tylos, tai kita problema, sake pestiesiem nesigirdi, kad masina, didesne avariju tikimybe, kazka pervaziuoti...na bet tu tai nelakstysi siaip ar tai.

O matei dabar labai populiaru elektriniai paspirtukai, bent pas mus, maciau labai daug vazinejinciu.

O del trasos, tai priklausomai is ko ta elektra gaminama.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 06 09, 18:31)

tai kur tuos papus padėjai? gi tokius turėjai smile.gif

jo, Lietuvoje su mašinom visai ne kas. Arba naują reikia pirkti arba iš pažįstamo gero arba iš Amerikos ax.gif
Atsakyti
Nei viena masina netersia, kol ja nevazineji. Tai nustokit vazinet. Nuseskite kur kaime, leiskit laika darzuose, nu dar koki gelyna uzsiveiskit, kai nuvaziuosit kas kelinta diena i vietine parduotuve kiomentra tai jau busit visai zalios... kaimietes.

Bet siaip gyvenimas idomiai veikia zmones...
Pries kelias dienas as MB veziau i miesta... tiksliau i Utenos savartyna...(Moletu raj jau priklauso Utenai pasirodo) Pridavem ant jos vardo atlieku. Bent buvo proga pasipuosti
Atsakyti
Mano kita mašina bus normalaus benzininis bimbaliykas biggrin.gif . Vienintelė normali elektrinė yra Tesla, kitos - kaimas kyžkelėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 10, 00:19)
Mano kita mašina bus normalaus benzininis bimbaliykas biggrin.gif . Vienintelė normali elektrinė yra Tesla, kitos - kaimas kyžkelėj  biggrin.gif

Dar isidek LPG. Pigiau ir LPG yra draugiskesne aplinkai nes ten CO2 maziau gaminasi (daugiau vandenilio)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 09, 19:07)
tai kur tuos papus padėjai? gi tokius turėjai smile.gif

jo, Lietuvoje su mašinom visai ne kas. Arba naują reikia pirkti arba iš pažįstamo gero arba iš Amerikos ax.gif

taigi sako svori numete, dazniausiai taip ir buna, kai kreta svoris tai nuo tu vietu, kur nenori, o nuo kur nori ten nekrenta lotuliukas.gif

rimtai? Budavo gi geru uzvesdavo is Prancizijos, Vokietijos...
Is Jav nera ten su 4 l varikliais? biggrin.gif jiem gi kas benzinas pigus...

pas mus ziuriu brangsta ir benzinas, ir dyzelis... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 09, 23:19)
Mano kita mašina bus normalaus benzininis bimbaliykas biggrin.gif . Vienintelė normali elektrinė yra Tesla, kitos - kaimas kyžkelėj  biggrin.gif

jo noreciau ir as Teslos, man jos grazios, labai daug nesidomejau apie detales, bet sunus itikino, kad geros biggrin.gif
Nusipirkau bent Teslos akciju biggrin.gif nedaug, bet ziuresim, gal reiks daugiau investuoti, manau si kompanija turi ateiti. Dar zinok siek tiek bitcoino nusipirkau, kai cia buvo pakritusi kaina, jau gal ir per velu, ne pres 5 m, n bet ziuresim, mazu dar kaina kils biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 10, 09:18)
Dar isidek LPG. Pigiau ir LPG yra draugiskesne aplinkai nes ten  CO2 maziau gaminasi (daugiau vandenilio)

dujas? nu ir as taip sakau, bet Lt, nezinau kaip Uk, bet Airijoje su tuo siek tiek problematiska , nemanau, kad butu meistru kas is tikro gerai idetu ar is vis idetu biggrin.gif ir pasipildyti nelabai matau cia degaliniu su dujom, n agal demesio neatkreipiau, kai nereikia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 birželio 2021 - 13:29
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 10, 08:18)
Dar isidek LPG. Pigiau ir LPG yra draugiskesne aplinkai nes ten  CO2 maziau gaminasi (daugiau vandenilio)

Niekada. Smarvė, fui.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 10, 13:32)
jo noreciau ir as Teslos, man jos grazios, labai daug nesidomejau apie detales, bet sunus itikino, kad geros  biggrin.gif
Nusipirkau bent Teslos akciju  biggrin.gif nedaug, bet ziuresim, gal reiks daugiau investuoti, manau si kompanija turi ateiti. Dar zinok siek tiek bitcoino nusipirkau, kai cia buvo pakritusi kaina, jau gal ir per velu, ne pres 5 m, n bet ziuresim, mazu dar kaina kils  biggrin.gif

Dabar? Teslos akciju? Pavelavai gerus kelis metus biggrin.gif

As esu nusipirkus Rolls- Royce truputi akciju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 birželio 2021 - 16:05
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 10, 18:03)
Niekada. Smarvė, fui.

Jei jau smirda tai reiskia blogai idejo... Gali sprogti
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 10, 17:03)
Niekada. Smarvė, fui.
Papildyta:

Dabar? Teslos akciju? Pavelavai gerus kelis metus  biggrin.gif

As esu nusipirkus Rolls- Royce truputi akciju.

Nelabai , jei gerai ideta ir iranga gera, nesmirdi.

zinau,kad galejau ankciau, bet vis tiek nemanau, kad kompanija bankrutuos ar akciju verte nekils smile.gif ai tiek isleidau, kad nelabia butu gaila , jei ir prarasciau smile.gif o jei siek tiek uzdirbsiu su laiku tai bus tik smagu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 06 10, 18:34)
Jei jau smirda tai reiskia blogai idejo... Gali sprogti

jo pas msu miestelyje Lt vienas geras meistras buvo ir gera iranga dedavo, tai be problemu, bet ji brangi, Kiek zinau kiti dedavosi visokias dishovas, tai ir budavo ir smarve, ir sproginedavo, nezinau gal dabar jau griesciau ziuri...Budavo pavienes masinos su gamyklose ideta duju iranga, tos tai patikimiausios.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 10, 19:45)
Nelabai , jei gerai ideta ir iranga gera, nesmirdi.

zinau,kad galejau ankciau, bet vis tiek nemanau, kad kompanija bankrutuos ar akciju verte nekils smile.gif ai tiek isleidau, kad nelabia butu gaila , jei ir prarasciau smile.gif o jei siek tiek uzdirbsiu su laiku tai bus tik smagu smile.gif

As vadovaujuosi vienu pagrindiniu principu - isleisti tiek, kiek galiu prarasti ir tai nepadarys jokios itakos mano finansams.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 10, 14:32)
taigi sako svori numete, dazniausiai taip ir buna, kai kreta svoris tai nuo tu vietu, kur nenori, o nuo kur nori ten nekrenta lotuliukas.gif

rimtai? Budavo gi geru uzvesdavo is Prancizijos, Vokietijos...
Is Jav nera ten su 4 l varikliais?  biggrin.gif jiem gi kas benzinas pigus...

jo noreciau ir as Teslos, man jos grazios, labai daug nesidomejau apie detales, bet sunus itikino, kad geros  biggrin.gif
Nusipirkau bent Teslos akciju  biggrin.gif nedaug, bet ziuresim, gal reiks daugiau investuoti, manau si kompanija turi ateiti. Dar zinok siek tiek bitcoino nusipirkau, kai cia buvo pakritusi kaina, jau gal ir per velu, ne pres 5 m, n bet ziuresim, mazu dar kaina kils  biggrin.gif

nebent papai buvo tik tada, kai buvo stambesnė. Bet gi ne pas visas taip smile.gif

jo, labai daug sukčių, tiesiog perrinktos garažuose būna. Jav būna ir mažesniais varikliais, kurios būna Europoje gamintos, bet Jav rinkai (berods). Negarantuoju, bet regis taip.

Pamenu juoką dėl Teslos. Kurį laiką pastoviai vis matėme tą pačią Teslą kas vakarą kraunamą prie to pačio prekybcentrio. Tai juokdavomės, kad tik tiek tenuvažiuoja ir ne toliau smile.gif

Oho, drąsi tu dėl tų akcijų ar bitcoinų smile.gif aš iš pažįstamų neigiamų atsiliepimų apie tokius dalykus žinau.
Atsakyti