Iseik I zmones...I gyvenimą. Nesedek telefone visa dieną.
As tai va koki svecia turiu siandien pas save. Labai charizmatiskas menininkas.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 08, 15:01)
Iseik I zmones...I gyvenimą. Nesedek telefone visa dieną.
koks geras oras pas jus, pas mus lyja, apsiniauke Itariu nebus siemet vasaros is vis, buvo siek tiek silciau savaitgali , bet ir tai apisniauke daugiausia...
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 08, 15:02)
koks geras oras pas jus, pas mus lyja, apsiniauke Itariu nebus siemet vasaros is vis, buvo siek tiek silciau savaitgali , bet ir tai apisniauke daugiausia...
jūriniai 'privalumai' panervuosiu pas mus irgi labai geras oras dabar. Net keista persistatyti mintimis vis dar iš to šalčio. Vyras net žiūriu neskuba į maikes lyst, vis megztuką dar traukiasi
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 08, 15:12)
jūriniai 'privalumai' panervuosiu pas mus irgi labai geras oras dabar. Net keista persistatyti mintimis vis dar iš to šalčio. Vyras net žiūriu neskuba į maikes lyst, vis megztuką dar traukiasi
jo visur savi pliusai i rminusai, na bet sis pavasaaris iskirtinai saltas buvo, kaip palyginimui pvz pranese pernai siltu dienu geguze buvo virs 20,siemet 2. Birzelis kol kas netoks blogas, bet ir nelabaigeras...keiciasi klimatas, neaisku i kuria puse arba ji kas keicia.....blogiausia tai vejai, audros nuolatiniai ,net ne lietus...ant saules uzuovejoj karsta, o vejas ledinis toks...Vaikai issimaude vakar juroj, o as ant kranto susalau
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 08, 17:04)
jo visur savi pliusai i rminusai, na bet sis pavasaaris iskirtinai saltas buvo, kaip palyginimui pvz pranese pernai siltu dienu geguze buvo virs 20,siemet 2. Birzelis kol kas netoks blogas, bet ir nelabaigeras...keiciasi klimatas, neaisku i kuria puse arba ji kas keicia.....blogiausia tai vejai, audros nuolatiniai ,net ne lietus...ant saules uzuovejoj karsta, o vejas ledinis toks...Vaikai issimaude vakar juroj, o as ant kranto susalau
jo, dangus labai kinta. Aišku, jis niekada nebuvo vienodas, bet dabar iš viso kažkoks kitoks, netipiškas pastaraisiais metais Lietuvoje. Grožiu gražus, net labai, žiūri ir būna tarsi kalnai tarp debesų matosi, bet kartu labai ir kaitą simbolizuojantis
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 08, 18:52)
jo, dangus labai kinta. Aišku, jis niekada nebuvo vienodas, bet dabar iš viso kažkoks kitoks, netipiškas pastaraisiais metais Lietuvoje. Grožiu gražus, net labai, žiūri ir būna tarsi kalnai tarp debesų matosi, bet kartu labai ir kaitą simbolizuojantis
ir net pati siluma kitokia. Cia Airijoje tropinis karstis darosi, nors tos temperaturos neaukstos, bet jau jau buna siek tiek virs 20, tai jau sunku buna buti lauke. Net kolgeos is Indijos taip sako, kurie jau atrodo turetu buti priprate prie karscio
QUOTE(cambala @ 2021 06 04, 17:25)
<p>Ja ja, va lutukes drauge Given prisijunge. Pasipasakok savo paskutiniji psichikos sutrikima kaip perdirbinejai zinutes apie Moonte.
čia man?
apie ka kalbates visą šį laiką?
ar verta skaitytit ar iškart from now jūsų klausytis ?
kokie vasaros planai, nuotaikos?
QUOTE(given444 @ 2021 06 09, 10:24)
čia man?
A tai ir tu padirbenejai zinutes apie Moontę, jau ne tik aš? Ai ne, teletabes sake, kad as suorganizavau zinuciu padirbinejima
Bet kaip man gerai gyvenime, dazniusiai zmones apie mane geriau galvoja, nei yra is tikruju
Aisku cia Burba su Given viska suglavojo, padare, as tai ka as tik ikeliau as is vis kaip sakoma ne prie ko
Papildyta:
Vasaros, vasaros, kur ta vasara pirmiausiai
Galvoju kada imti atostogas ir is vis ar verta imti
Aisku cia Burba su Given viska suglavojo, padare, as tai ka as tik ikeliau as is vis kaip sakoma ne prie ko
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 06 09, 11:24)
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 09, 12:12)
Bet kaip man gerai gyvenime, dazniusiai zmones apie mane geriau galvoja, nei yra is tikruju
Papildyta:
Papildyta:
tu tik mokeisi iš geriausiosios, iš šiame reikale diplomuotosios cambalinės
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 09, 13:38)
tu tik mokeisi iš geriausiosios, iš šiame reikale diplomuotosios cambalinės
baiktu as is vis ne prie ko cambala nuhakino mano account ir prirase visko
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 08, 15:02)
Ko čia skundies, pašalpine šiukšle? Tu bet kokiu oru vistiek forume rūgsti, tai koks tau skirtumas tas oras?