Ziurejau filma viena, ten prie kita ko ir toks scenarijaus vingis, tetis su mergina siek tiek pasibarskina, paskui sunus ja isimyli irgi ten surum murum su ja. Pamasciau, kad biski slykstoka, o kaip jum?
kai kas sako, kad ai cia visai nesvarbu partneriu skaicius, svarbu, pats zmogus ar galetumet taip pvz su vyru, kuris su jusu mama butu buves? man visgi fu, man visfgi svarbu zmogaus visas gyvenimas, ka jis iki manes veike .
QUOTE(given444 @ 2021 06 04, 18:11)
as irgi....moterys lankstesnės, resistant labiau...atsigauna po tragedijų lengviau...nenusigeria, nenusidegraduoja...(čia bendrai imant, o ne tos, kurios ima gerti, tada taip -moteiai ir po 6men gali būti šakės, tuo tapru vyras gali ir 6 metus gerti, ir nieko)
mes - emociškai stipresnės - kokiais 9 kartais - taip bentrytų filosofijos sako...
Na visur savi minusai ir pliusai ir tu moteru ir vyru yra visokiu
Bet man smagu buti tuom, kuom esu.
Vyras gi irgi gali tapti psichologiskai stipresnis, jei to siekia, gal darytis lankstus, juk musu charakteris nera ikaltas i akmeni, duag ka galime lavinti, stirpinti, keisti...Moterys irgi gal ne tiek stiprios, kiek gal homronai ju skaitna save ir kitus labiau saugotis, bet kai ziuriu i moteris, tai tikria labai ivairiu matau siais laikais, gal nuo to gyvenimo budo, jos keiciasi...