Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 07, 17:40)
Nevadovauk, kašalotai. Ant tiek tau nuobodu su protiškai neįgaliom  pilnatinėm, kad net landžioji po profilius, tikrini kas ką uždaroj tenoj parašė, bože, kokia apgailėtina boba🤣

Tau visai kū-kū...visiškai kū-kū.
Kokios gliukos! Kas jus tokios esat, kad ieskoti jusu postų? Jus tiek cia, tiek gyvenime esat dideli nuliai. Nieko is saves nereiškiat. Užmiršk tokius dalykus, kad as jus skaityciau biggrin.gif kazkokioje autsaideriu grupeleje.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 07, 19:00)
Bet tu tokia nenuspejama ,kad paskui gali viena visus is 3.14...😂</p>

Svajone lik sveika. Eik savo giliuko trint😉
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 07, 19:22)
Tau visai kū-kū...visiškai kū-kū.
Kokios gliukos! Kas jus tokios esat, kad ieskoti jusu postų? Jus tiek cia, tiek gyvenime esat dideli nuliai. Nieko is saves nereiškiat. Užmiršk tokius dalykus, kad as jus skaityciau  biggrin.gif  kazkokioje autsaideriu grupeleje.

Nesinervuok tu taip, kašalotikai. Kiek šiandien profilių patikrinai?😄 Va žiūrėk, pilnatinė šiukšlė atsivilko, paklausk jos, kodėl taip žiauriai gėdinasi vaikystės ligų😱
Atsakyti
Tau rimtai su galva negerai, jei galvoji, kad as bent vieną teletabių postą perskaiciau uzdaroje temoje. Tu galvoji, kad as saves taip nemyliu?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 07, 22:45)
Tau rimtai su galva negerai, jei galvoji, kad as bent vieną teletabių postą perskaiciau uzdaroje temoje. Tu galvoji, kad as saves taip nemyliu?

Teip teip, neskaitai taip pat, kaip ir anos temos "neskaitei"🤣 Aha, jau patikėjom. Nesiteisink tu tiek
Atsakyti
irnesakyk.gif tu paprasciausiai nori pateisinti savo laksrymus paskui mane ir skaitymu visko, ka parašau. Išlysk I gyvenimą iš telefono. Padaryk ka nors gero. Eik pasavanoriauti, jei dirbti nenori - nebus laiko lakstyti paskui mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 08, 00:16)
irnesakyk.gif  tu paprasciausiai nori pateisinti savo laksrymus paskui mane ir skaitymu visko, ka parašau. Išlysk I gyvenimą iš telefono. Padaryk ka nors gero. Eik pasavanoriauti, jei dirbti nenori - nebus laiko lakstyti paskui mane  4u.gif

Vėl paranojos priepuolis ar didybės manija? Tu pastoviai įsivaizduoji, kad paskui tave laksto, kad tave pamėgdžioja, kad tavo sakinius atkartoja, bet viskas tik tavo ligotoje galvoje. Tu labai nori būti "kažkuo", bet esi viso labo nupušus sena stora boba. Niekam tu neįdomi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 08 birželio 2021 - 00:28
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 08, 00:28)
Vėl paranojos priepuolis ar didybės manija? Tu pastoviai įsivaizduoji, kad paskui tave laksto, kad tave pamėgdžioja, kad tavo sakinius atkartoja, bet viskas tik tavo ligotoje galvoje. Tu labai nori būti "kažkuo", bet esi viso labo nupušus sena stora boba. Niekam tu neįdomi.

biggrin.gif taigi jus psichinės teletabės lakstot po visus saitus, ieskot kad ir menkiausios uzuominos apie mane internetineje platybeje biggrin.gif Jūs apie mane, ne as apie jus biggrin.gif Kaip jums idomu mano gyvenimas, kiekvienas mano zingsnis ir atodūsis biggrin.gif Prilipę, kaip lapai prie šiknos biggrin.gif
Pavydi, kad as daug storesne uz tave, bet daug laimingesnė?
Pati kalta, keisk charakterį 4u.gif
Ir cia, ir gyvenime esi nulis...zero...zilch...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 birželio 2021 - 00:48
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 08, 01:42)
biggrin.gif taigi jus psichinės teletabės  lakstot po visus saitus, ieskot kad ir menkiausios uzuominos apie mane internetineje platybeje  biggrin.gif  Jūs apie mane, ne as apie jus  biggrin.gif Kaip jums idomu mano gyvenimas, kiekvienas mano zingsnis ir atodūsis  biggrin.gif Prilipę, kaip lapai prie šiknos  biggrin.gif
Pavydi, kad as daug storesne uz tave, bet daug laimingesnė?
Pati kalta, keisk charakterį  4u.gif
Ir cia, ir gyvenime esi nulis...zero...zilch...

Ar jau spėjai paskaityti, kas šiandien parašyta uždaroj temoj? 😂
Vargše tu vargše, bet juk tai tu ištisai čia sėdi savo pavandenijusias akis išsproginus ir ciokini, kas ką parašė, taip pat fb anketas ciokini😀 Grynai apie save parašei, kašalotikai hah.gif
Atsakyti
Ziurejau filma viena, ten prie kita ko ir toks scenarijaus vingis, tetis su mergina siek tiek pasibarskina, paskui sunus ja isimyli irgi ten surum murum su ja. Pamasciau, kad biski slykstoka, o kaip jum? biggrin.gif kai kas sako, kad ai cia visai nesvarbu partneriu skaicius, svarbu, pats zmogus ar galetumet taip pvz su vyru, kuris su jusu mama butu buves? man visgi fu, man visfgi svarbu zmogaus visas gyvenimas, ka jis iki manes veike .

QUOTE(given444 @ 2021 06 04, 18:11)
as irgi....moterys lankstesnės, resistant labiau...atsigauna po tragedijų lengviau...nenusigeria, nenusidegraduoja...(čia bendrai imant, o ne tos, kurios ima gerti, tada taip  -moteiai ir po 6men gali būti šakės, tuo tapru vyras gali ir 6 metus gerti, ir nieko)
mes - emociškai stipresnės - kokiais 9 kartais - taip bentrytų filosofijos sako...

Na visur savi minusai ir pliusai ir tu moteru ir vyru yra visokiu smile.gif Bet man smagu buti tuom, kuom esu.
Vyras gi irgi gali tapti psichologiskai stipresnis, jei to siekia, gal darytis lankstus, juk musu charakteris nera ikaltas i akmeni, duag ka galime lavinti, stirpinti, keisti...Moterys irgi gal ne tiek stiprios, kiek gal homronai ju skaitna save ir kitus labiau saugotis, bet kai ziuriu i moteris, tai tikria labai ivairiu matau siais laikais, gal nuo to gyvenimo budo, jos keiciasi...

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 08, 10:23)
Ar jau spėjai paskaityti, kas šiandien parašyta uždaroj temoj? 😂
Vargše tu vargše, bet juk tai tu ištisai čia sėdi savo pavandenijusias akis išsproginus ir ciokini, kas ką parašė, taip pat fb anketas ciokini😀 Grynai apie save parašei, kašalotikai hah.gif

biggrin.gif
Tave socialiniai turėtu siūsti patikrinimui del mental health awareness
Atsakyti

Svajone lik sveika. Eik savo giliuko trint😉
Papildyta:
ų😱

Kokia cia svajone , tipo istikima siaubinga savo vyrui 😂😂

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 08, 12:09)
biggrin.gif
Tave socialiniai turėtu siūsti patikrinimui del mental health awareness

Paskųsk🤣🤣🤣
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 08, 13:15)
Kokia cia svajone , tipo istikima siaubinga savo vyrui 😂😂</p>

Ko taip susirūpinai? Liūdnas tavo gyvenimas, by.bio nėr, smegenys sifilio pažeistos ir net stoties šliundros nepasirašo😱
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 08 birželio 2021 - 13:14