QUOTE(Monteverte @ 2021 06 04, 09:36)
Užaugus? Kada skaitosi "užaugus"? Aš nuo 6 metų sportuoju
Aha, turbūt ir profesionalai USA sportininkai ligų maišai, jei veganai ar vegetarai?
Debile tu nelaiminga. Tu net nesuvoki, kad tai filosofija daugiau dėl gyvūnų neskerdimo, o ne dėl sveikatos.
Ach jau nesiskundi? Vien tik teigiamai rašai? Visi gi prisimena ką rašei, atmata tu nelaiminga
Papildyta:
Taip, man labai gaila gyvūnų. Aš nuo vaikystės net ir kaimynų labiau apleistus paglobodavau. Todėl jų ir nevalgau. O tu sociopatė psichopatė mėgaujiesi jų kančiomis ėsdama mėsas ir tuo pačiu vaidindama, kad myli gyvūnus ir juos laikydama.
Geriau pasitikrink savo ligoto katino pykčio liaukas, apie kurias tiek rašei
Papildyta:
tada aš jos įkelsiu, jei ji valkios mano draugės postus
tai tu dar neradai to posto apie Mylimukės odą? Slabo surasti?
"Sportininkė", myžanti į kelnes
O kur dar astma😱 Varganas ligų maišeli tu, kiek dar kursi apie save nebūtas istorijas? Bože bože, kokia tu traumuota. Atsirado mat supista gyvūnų mylėtoja, dvornias iš daugyklų perkanti😆
Taip, nesiskundžiu, tu pilnatine nuopisa. Seniai problemų nebėra, skirtingai nei pas tave😀 ir mano namai, skirtingai nei pas tave, niekad nebuvo ir nėra nušikta numyžta išvietė. Kur tai matyta, kad šuo šiktų namie, myžtų ant lovų? Baisu ir įsivaizduot, kaip dvokia tavo irštva🤢
Gailestingoji atsirado🤣 Tu pasižiūrėk, kaip putom drabstaisi, įniršus visa, baisu, kad ant savo psichavoto dvorterjero neišsilietum😱 Ir taip jau nuskriaustas gyvenimo, pakliuvo pas tave, lovoj rišamas, dar ir užvoži jam iš nervų, ane? Aprėki? Ir tik nesakyk, kad ne, pati rašei kad rėki ant savo šuns ir užploji. Cambos katiną grasinai numarint. Va čia tai gyvūnų "mylėtoja" gailestingoji, lįsk į savo urvą svieto nejuokinus, debile tu.
Taip taip, pilnatine šiukšle, visi jau patikėjo pasaka apie tavo "draugę"😂
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 06 03, 22:12)
<p>Tai kaip iddomiai yra - realiai mizne menkaverte silpnu nervu, o dar Moonte skalbe neva ko ji forume skaito, raso, kaip silpnus nervus tadina su tokia baisia liga...</p><p>OMG, koks nelaimingas menkavertis zmogelis Viciuos Vici/ Monteverte.</p>
Yra rašius, kad jai skanu mėsa, o kai peršoko į veganizmą, nabagė rašė, kad jai net silpna pasidaro, kai praeina pro restoraną ir užuodžia mėsos kvapą, kaip norėtų suėst mėsos šmotą😄 Gaila, screenshoto nepasidariau, o iš naujo neieškosiu tikrai. Vai vai, nuo vaikystės gaili gyvūnų, o mėsą nustojo ėst tik kai suaugo ir tai čia abejotina😄