QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 16:47)
<p>Kikia dar 2011 tavo zinute, mizne?🤣🤣</p><p>Tau gvk bobute liepe nuoroda idet. Kadangi tu nezinai kas yra spirtas, tai pati cia su savim pasnekejai, pati sau parasei, pati sau palinkciojai, o normalus tai supranta kad tu esi tokia, kokia save aprasinejai Viciokes nicu.</p>
tai nemoki susirasti? visą kitą kažkaip moki, o sporto temas persiskaityti slabo?
tu rimtai? tokia psichinė?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 16:55)
<p>Mylimuke buvo tavo, mizne, posta atitempusi, kur tu rasei kad tau spuogais ir pulingom zaizdom nugara ir bronchu srities oda buvom Tai baseine, kur chloras ir kiti vaikai maudosi - tokios astmatikes ir spiguotis nieks neleistu 8r del pacios sveikatos ir iad kitu savi puluais neuzkrestum( nes neaisku dar kuo ten sirgai iad sitaip pas tave.Nemaciau spoguota ir zaizdota oda astmatiku). O dar kai rasei iad lipnus skystis per strenas bego - tai gal arbuzui buvai davus ikist...</p>
mylimuke kažką maišo, pas ją oda žaizdom eina, ne pas mane
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 02, 17:12)
Tai kur nuoroda, pilnatine valkata? Kaip jau supratom, varei į kelnes vos ne iki paauglystės, sirgai astma, kas dar apie tave paaiškės?
Ar tai, kad tu lankei baseiną tipo turėtų įrodyt, kad nesirgai astma?🤣 Tu taip gėdijiesi savo fįzinės negalios, o tai, kad esi psichinė ligonė ir visu gražumu tai parodai, tau px?
prie ko čia tik baseiną? aš nuolat sportavau ir sportuoju (žinutėje parašyta, skaityk debile). Aš net su sportine trauma vis tiek namie sportavau ir aplenkdavau trenere kartais
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 02, 17:12)
Kaip tau atrodo, kodėl ji tapo fanatike ir persimetė į veganizmą? Nuo pat kūdikytės ligų maišas buvo, tai tipo pradėjo sportuot, tapo vegane, galvojo, kad tai padės ligų atsikratyt. Kaip ten jai dabar su sveikata neaišku, bet su galva žiauriai prasti reikalai.
Alzheimeris ir tau? Seniai jau rašiau, kol jūs man jokių ligų neprimetinėjot, kad įkvėpė sportininkė iš USA. Ir ne jokios ligos.
Slabo surasti tikras mano žinutes? Geriau nepagrįstai šmeižti ir įžeidinėti? Tu galvoji tau tas nesugrįš, taip ir nuplauks gyvenime? Ne veltui katinai tavo kojas laužosi ar be laiko miršta
Papildyta:
Žiauriai durna boba, nuoširdžiai dabar atsakyk. Ar geriau savo gyvūną girti, mylėti, maloniai stebėtis juo ar geriau kaip tu įsigyti ir forume skųstis koks prastas katinas? Gal visgi šeimininkė ne kokia, o ne katinas? Toks tokį pritraukėt