Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 02, 14:11)
Tai sakai, šunų temose apie sportą rašei?🤣 Uch, kokia sparcmienka🤣 Klausimas, ką tu ten sportuoji, bet faktas, kad tau tai psichinės sveikatos nepridėjo. Džiaukis, kad šunų temos gerokai pratrintos, nes jau ir taip miršti iš gėdos, kai tavo kliedesius atitempiu.

Rašei, kad gavai 11.5 metų, debile. O dabartinė tavo dvornia ant tiek nestabili, kad net ant mašinos valytuvų puola, nu nafik😱

Imaginary friends tikrai neturiu🤣 O tu? Tik tą vieną turi, ar yra ir daugiau "asmenybių"?

Aš tai dar ne kartą čia ateisiu, būk tuo tikra😀

tik tokia debilė kaip tu rašytų apie tai šunų temose biggrin.gif tai kaip suprantu "protingoji" dar neradai sporto skyrelio? tai gal ateik kai išsiblaivysi, mažu rasis biggrin.gif ir gal tada atskirsi, kad tai du skirtingi žmonės? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 14:15)
<p>Ko cia metaisi su kazkokiais metais, mizne. Faktai yra visa tavo rasliava Viciuos Vici nicu.  Tu pati apie save rasei kad i lova sisioji, slapimo pusle prasta, tevai pas daktarus nevede, antibais nuo astmos sere, daktare Santariskese ausu iskeikei nes su ausim problemos, sanariai tau nuo 20 ies jau traskejo.</p><p>Apgailetinas tavo elgesys ir tiek. Ok, sirgai, tai sirgai( ir dabar su galva sergi), bet budama toks ligu maisas tyciodavaisi is onkoligoniuku, serganciu zmoniu. </p><p></p>

tu mirei iš gėdos, kai perskaitei mano 2011 žinutę, kad aš baseiną nuo vaikystės lankiau.
Nuokvaka tu nelaiminga. Karma ne tik tavo motiną, o ir tave nubaus, tai jau patikėk biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Kikia dar 2011 tavo zinute, mizne?🤣🤣

Tau gvk bobute liepe nuoroda idet. Kadangi tu nezinai kas yra spirtas, tai pati cia su savim pasnekejai, pati sau parasei, pati sau palinkciojai, o normalus tai supranta kad tu esi tokia, kokia save aprasinejai Viciokes nicu.

Atsakyti

Įsivaizduoji, kaip turi būti graudu iškrypėliui arbūzui kai nori įkišt ir neturi ką. 😱 O dar sifilitikas, išvis baisu

Blt sujuokinai... as nenusileisiu i tavo lygi . 😂😂😂 o tu nebijai kad as galiu but koks iskrypes mm?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 02 birželio 2021 - 15:53

Mylimuke buvo tavo, mizne, posta atitempusi, kur tu rasei kad tau spuogais ir pulingom zaizdom nugara ir bronchu srities oda buvom Tai baseine, kur chloras ir kiti vaikai maudosi - tokios astmatikes ir spiguotis nieks neleistu 8r del pacios sveikatos ir iad kitu savi puluais neuzkrestum( nes neaisku dar kuo ten sirgai iad sitaip pas tave.Nemaciau spoguota ir zaizdota oda astmatiku). O dar kai rasei iad lipnus skystis per strenas bego - tai gal arbuzui buvai davus ikist...

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 02, 16:41)
tik tokia debilė kaip tu rašytų apie tai šunų temose biggrin.gif tai kaip suprantu "protingoji" dar neradai sporto skyrelio? tai gal ateik kai išsiblaivysi, mažu rasis biggrin.gif ir gal tada atskirsi, kad tai du skirtingi žmonės? biggrin.gif

tu mirei iš gėdos, kai perskaitei mano 2011 žinutę, kad aš baseiną nuo vaikystės lankiau.
Nuokvaka tu nelaiminga. Karma ne tik tavo motiną, o ir tave nubaus, tai jau patikėk biggrin.gif  4u.gif

Tai kur nuoroda, pilnatine valkata? Kaip jau supratom, varei į kelnes vos ne iki paauglystės, sirgai astma, kas dar apie tave paaiškės?

Ar tai, kad tu lankei baseiną tipo turėtų įrodyt, kad nesirgai astma?🤣 Tu taip gėdijiesi savo fįzinės negalios, o tai, kad esi psichinė ligonė ir visu gražumu tai parodai, tau px?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 16:47)
<p>Kikia dar 2011 tavo zinute, mizne?🤣🤣</p><p>Tau gvk bobute liepe nuoroda idet. Kadangi tu nezinai kas yra spirtas, tai pati cia su savim pasnekejai, pati sau parasei, pati sau palinkciojai, o normalus tai supranta kad tu esi tokia, kokia save aprasinejai Viciokes nicu.</p>

Kaip tau atrodo, kodėl ji tapo fanatike ir persimetė į veganizmą? Nuo pat kūdikytės ligų maišas buvo, tai tipo pradėjo sportuot, tapo vegane, galvojo, kad tai padės ligų atsikratyt. Kaip ten jai dabar su sveikata neaišku, bet su galva žiauriai prasti reikalai.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 02, 16:49)
<p>Blt sujuokinai... as nenusileisiu i tavo lygi . 😂😂😂 o tu nebijai kad as galiu but koks iskrypes mm?</p>

Juoktis sveika, bepimpi sifilitike
Papildyta:
Pažvengimui🤣
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

🤣🤣🤣bl, konkreciai montevertei su galva negerai🤣.

Tai ji dar yra rasius, kad jos ziurkpalaike kalnuose mqte lektuvo katastrofoj zuvusiu zmoniu sielas.Tipo eina eina ir sustoja, sustingsta🤣🤣. Vunderciuce ten buvo vnz🤣.

O realiai tai seimininke nukvakus konkreciai. Nu rase, kad pas psichiatra lankosi. Bet kas is to lankymosi, jei vaistu negeria.

Atsakyti
Ojej...teletabės vakar prarymojo mamkose visą dieną...mdaaaaaas...
Atsakyti

O ka storas sikinzarnis vakar nuveike? Tulikus sveite ir ede be perstojo?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 16:47)
<p>Kikia dar 2011 tavo zinute, mizne?🤣🤣</p><p>Tau gvk bobute liepe nuoroda idet. Kadangi tu nezinai kas yra spirtas, tai pati cia su savim pasnekejai, pati sau parasei, pati sau palinkciojai, o normalus tai supranta kad tu esi tokia, kokia save aprasinejai Viciokes nicu.</p>

tai nemoki susirasti? visą kitą kažkaip moki, o sporto temas persiskaityti slabo? biggrin.gif
tu rimtai? tokia psichinė? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 16:55)
<p>Mylimuke buvo tavo, mizne, posta atitempusi, kur tu rasei kad tau spuogais ir pulingom zaizdom nugara ir bronchu srities oda buvom Tai baseine, kur chloras ir kiti vaikai maudosi - tokios astmatikes ir spiguotis nieks neleistu 8r del pacios sveikatos ir iad kitu savi puluais neuzkrestum( nes neaisku dar kuo ten sirgai iad sitaip pas tave.Nemaciau spoguota ir zaizdota oda astmatiku). O dar kai rasei iad lipnus skystis per strenas bego - tai gal arbuzui buvai davus ikist...</p>

mylimuke kažką maišo, pas ją oda žaizdom eina, ne pas mane biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 02, 17:12)
Tai kur nuoroda, pilnatine valkata? Kaip jau supratom, varei į kelnes vos ne iki paauglystės, sirgai astma, kas dar apie tave paaiškės?

Ar tai, kad tu lankei baseiną tipo turėtų įrodyt, kad nesirgai astma?🤣 Tu taip gėdijiesi savo fįzinės negalios, o tai, kad esi psichinė ligonė ir visu gražumu tai parodai, tau px?

prie ko čia tik baseiną? aš nuolat sportavau ir sportuoju (žinutėje parašyta, skaityk debile). Aš net su sportine trauma vis tiek namie sportavau ir aplenkdavau trenere kartais tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 02, 17:12)
Kaip tau atrodo, kodėl ji tapo fanatike ir persimetė į veganizmą? Nuo pat kūdikytės ligų maišas buvo, tai tipo pradėjo sportuot, tapo vegane, galvojo, kad tai padės ligų atsikratyt. Kaip ten jai dabar su sveikata neaišku, bet su galva žiauriai prasti reikalai.

Alzheimeris ir tau? Seniai jau rašiau, kol jūs man jokių ligų neprimetinėjot, kad įkvėpė sportininkė iš USA. Ir ne jokios ligos.
Slabo surasti tikras mano žinutes? Geriau nepagrįstai šmeižti ir įžeidinėti? Tu galvoji tau tas nesugrįš, taip ir nuplauks gyvenime? Ne veltui katinai tavo kojas laužosi ar be laiko miršta ax.gif
Papildyta:
Žiauriai durna boba, nuoširdžiai dabar atsakyk. Ar geriau savo gyvūną girti, mylėti, maloniai stebėtis juo ar geriau kaip tu įsigyti ir forume skųstis koks prastas katinas? Gal visgi šeimininkė ne kokia, o ne katinas? Toks tokį pritraukėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 03, 19:53)
tai nemoki susirasti? visą kitą kažkaip moki, o sporto temas persiskaityti slabo? biggrin.gif
tu rimtai? tokia psichinė? 4u.gif
Papildyta:

mylimuke kažką maišo, pas ją oda žaizdom eina, ne pas mane biggrin.gif
Papildyta:

prie ko čia tik baseiną? aš nuolat sportavau ir sportuoju (žinutėje parašyta, skaityk debile). Aš net su sportine trauma vis tiek namie sportavau ir aplenkdavau trenere kartais tongue.gif
Papildyta:

Alzheimeris ir tau? Seniai jau rašiau, kol jūs man jokių ligų neprimetinėjot, kad įkvėpė sportininkė iš USA. Ir ne jokios ligos.
Slabo surasti tikras mano žinutes? Geriau nepagrįstai šmeižti ir įžeidinėti? Tu galvoji tau tas nesugrįš, taip ir nuplauks gyvenime? Ne veltui katinai tavo kojas laužosi ar be laiko miršta ax.gif
Papildyta:
Žiauriai durna boba, nuoširdžiai dabar atsakyk. Ar geriau savo gyvūną girti, mylėti, maloniai stebėtis juo ar geriau kaip tu įsigyti ir forume skųstis koks prastas katinas? Gal visgi šeimininkė ne kokia, o ne katinas? Toks tokį pritraukėt biggrin.gif

Nu gal tai jom siaudas gyvenime prisikurti apie kitus liudnu istoriju, kad pacios geriau psijaustu?Neatimk is ju iliuziju..... unsure.gif

Tas jos katinas matyt labai protingas, ir atitinkamai elgiasi, pagal seiminkes charakteri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 03, 19:53)
Papildyta:

Papildyta:

Tai kur nuoroda, pilnatine šiukšle? Kur parašyta, kad tu vaikystėje nemyžai į kelnes ir nesirgai astma, nes kol kas matau atvirkštinį variantą😂 jeigu tu užaugus pradėjai atseit sportuot, pasinešei į veganizmą, juk viskas tik dėl to, kad buvai ligų maišas, o galimai ir tebesi( psichika tavo traumuota, niekas to nepaneigs) Kodėl tu taip gėdiniesi savo vaikystės ligų? Argi taip elgiasi subrendę, sveiko proto žmonės? Usaino Bolto besi aplenkus?🤣

Tu nepilno proto traumuota šiukšle, aš savo gyvūnais nesiskundžiu. O tu iš savo dvornios statai genijų, nors ji yra grynai kaip tu- kvaila, nestabilios psichikos, puolanti ant visko kas juda neišauklėta dvornia.
Atsakyti

Mizne yra dar ir silpnu nervu. Pati apie save rase sunu temoje/ Senas suo/ 6 psl.

Tuoj ikelsiu jos rasliava - kam idomu -pasitiorinkit.

Atsakyti