Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 13:06)
Tu gal geriau apie savo bandita papasakok ir tokias greitas vestuves su vyru is reikalo... nuo ko vaikas? bigsmile.gif

Oj oj, tik pamanykit, banditas🤣 O kiek čia seniai plėšeis bliuskę, gynei visokio plauko žulikus, kokie ale sąžiningi, geri žmonės wub.gif ar jau užsimiršai?🤣
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 13:08)
Oi, per daug jau cia uzsikalbejau. Reikia eiti darbus dirbti. Viena motera tiek sukudo, kad net ziedai krenta nuo pirstu. Savo zieda paemiau pataisyti, o kito ne - liepiau siusti tam, kas jai gamino pqgal individualu uzsakymą. Butu labai didelis nusikaltimas is mano puses taisyti kito meistro darbą. Tai yra nerasyta taisyklė juvelyrikos pasaulyje.

Kaip gerai, kad tu visada praneši, kad išeini ir kada vėl ateisi😂 Atia, kašalotikai👋😘
Atsakyti

Jazau, ziuri tokias kvailas laidas kaio " davaj pazenimsia"..🤣🤣

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 13:12)
Neikerti mano teksto prssmės? Smegenys nesukrqmto tokios 8nfo?  As cia bejege ka pakeisti.

Kokio teksto? Kad "mylinti" save boba tokią, kokia yra, užsimano mest svorį? Tai taip ir sakyk, kad dėl sveikatos, jau kai subinė suplyšta, čia yra rimta priežastis😱
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 13:05)
Mes cia neperseniai ziurinejome savo nuotraukas kaip esam pasikeitę. O nuo ko prasidejo...o prasidejo nuo to, kad ziurejom mano numyletinę (mano guru  biggrin.gif ) Lariską is 'Davaj poženymsia'. Vyras ir sao - bet ir pasikeitusi ji, tokia grazi buvo jaunysteje'. As kaip uzpykau, kad mano Lariską tqip ižeidė  biggrin.gif  Tai  tik šast jam albumus ant stalo, sakau 'davai dabar pasiziurim kaip tu pasikeitei'  biggrin.gif  biggrin.gif

Man drauge atsiunte paziureti apie sias moteris , sake jai patiko

Светланой Ермаковой
https://www.youtube....h?v=EJMOMTaN0Uc

Алёной Полынь,
https://www.youtube....vj2CDJo&t=4214s

Gal ka zinai api ejas? man tos pirmos mintys patiko.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 13:16)
ji net nezino, ka reiskia save myleti...

Tu net nežinai, ką reiškia gyventi su negeriančiu vyru😄
Popadinė kompleksuota šiukšlė kalba apie meilę sau, cirkai
Atsakyti

Gvnbobut, pasakysiu bajeri - lutuke kazkur menesi laiko lakste paskui mane ir klausinejo kieni jis banditas buvo. Nu reik suprast kaip profesija🤣🤣.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 02, 13:25)
Kaip ir ta bobute ,pamato bby ir isizioja 😂</p>

Bet matai kaip yra, prieš tave niekas nesižioja, ot bėda🤣
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Oo, sikinzarnis issiridena. Bet tai pastoviai pranesineja🤣🤣.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 13:27)
<p>Adaptuota stebisi kaip per  tris metus galima su keliais bernais padraugaut, isteket ir pagimdyt🤣🤣.</p><p>Galvoja kad visi turi elgtis kaip jos gyvenimeli vienas chronius demesi atkreipe.</p>

Ir tam pačiam neduoda, kol grindų neišplauna, žmogus žiūri por.no pasislėpęs, mazolius ant delnų trina
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 13:37)
<p>Gvnbobut, pasakysiu bajeri - lutuke kazkur menesi laiko lakste paskui mane ir klausinejo kieni jis banditas buvo. Nu reik suprast kaip profesija🤣🤣.</p><p></p>

Tai gal ji bandė su savo chronia sulygint, kuris aukštesnio "rango" banditas, nes įtariu, kad jos chronia kalėjimo kamštis buvęs
Atsakyti

Realiai gaila man to vyro, nirs ir chronius. Gal zmogus ir nusigere su tokia dauzta gyvendamas. Tu pagalvok, pareina zmogus is darbo ir ta neuzsiciaupia. Ji yra rasiusikad jai mama sake valgyt neduok, duok pasneket. Dar suprasciau jei tis snekos normalios butu, o dabar tik tryda apie nieka.

Ir jo, iam tokia boba reikalinga, kuri i vyra ziuri kaip i kazkoki tarna ir laiko uzspaudus savo sausa bulka manipuliacijoms. Tas nabagas ne partneris, ne mylimas zmogus. Iklimpo , matomai tik del vaiku ir gyvena, todel ir laksto po pubus.

O anoji gi bega i tuos pubus ciokint, nes rase, kad zino jig ten moteru nera🤣.

Atsakyti

Nzn ka ji ten su kuo n9ri lygint, bet pas visas klausinedavo " kiek pas tave vyru buvo, jei ne paslaptis"🤣🤣.

Bl, koks triusiku uistymas. Matomai smegeninej orgazma pajaucia.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 11:26)
<p>Bet tai mizne issprogdinusi savo zvairas akis vis ciokini ka ten mergos raso. Bet va sikt tai ten negalit. Tame ir saunu.</p><p></p><p>Oo, sikinzarnis i savo adresa malones praso🤣. Falsyvna alkoholike kazko nori🤣🤣.</p>

jo jo, ten viena jūsų narė baisisi tokiom debilėm kaip tu, kurios vis seka kiekviena postą po visur kitų gyvenime biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 11:33)
<p>Mizne, kokius tu man cia savo 2011 metus delioji? Susikisk i subine savo rasliava, patalogine melage esi, parodyk man zmogu, kuris tavim tiketu. Net tavo drauges tau netiki, tik i akis to nepasakys aisku.</p><p>Jau kiek melavai apie savo amziu, jauninais cia,  lyginais su is Sviesos ir mylimuke.
</p><p>Triochala nupezusi esi ir tiek.</p>

kai tai kokius? dėlioju tai, ką rašiau 2011. Kas tau nepatinka tryzne apsišikus? Akys išdribo apie sportą perskaičius? biggrin.gif
Atsakyti