Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 11:57)
mano guru gali buti, man labai reikia apsvietimo toje temoje  biggrin.gif as cia nejuokauju.

Pirma ir vienintele taisyklė:
Padek skersą ant visko ir visų. Tu gyveni čia ir dabar ir niekas tau naujo gyvenimo neduos. biggrin.gif
P.s. vaikas yra tavo kūnas ir kraujas, jie į šią tqisyklę neieina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 birželio 2021 - 12:01
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:54)
Mano vyras buvo kūdas, kudas, kai zenyjomes. Dabar gi vyras, vyras. Bet as nematau jo pasikeitusio kuno. Rimtai. Net nekyla mintis lyginti koks buvo pries 25 metus. As laiminga, kad j8s šalia, jo kuno kvapas vis dar svaigina. Ko daugiau reikia buti laimingai?
Papildyta:

Vaikams meile yra begaline (ne visoms, kaip matome netgi is mamku kontingento), bet tai visai kitokia meile. Tokia meilė, kad net negalvodama gali atiduoti gyvybę uz savo vaiką.

net atrodo nematai to vyro pokyciu, tik kai pasiziuri i nuotrauka spamatai biggrin.gif

tikrai taip...gyvybe atiduoti lengva, bet va kaip ismokyti gerai gyventi, save myleti...tas gyvenimas tok sbeprotiskas atrodo dabar , musu vaiksyteje jis paprastesnis buvo...
bet kai mes augom buvo tokia dazna tradicija, per daug savo vaiku negirti, na kad neislepintum ir meiles nelabai tie tevai daug rode, tetis gal net labiau, daug uzsiimdavo su manim, zaisdavom, vakarais pasakas sekdavo ir karines paslaptis man atskleidinejo, sake, kad niekam nesakyciau o as ir tikejau ir laikiau pasalpty wub.gif
Atsakyti

Jo, Gvk bobute, apie burbos vaik9 teva teisingai pastebejai. Abu gi su Dainium kiaules, nedidelio ugio. Burba buvo ikelusi sunaus foto uztusuotu veidu kai ryza paltuka nupirko. Kudas, aukstas. Kazi i ka toks?

Bet tai jos vyras isvis p*zdos nemates buvo, kad eme tokia nusikrususia zymiai vyresne moteri?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 12:32)
bet pastebi, kaip ji niekinanciai apie vaikus daznai raso... kai nori parasyti,  kad zmogus prastai, kvailai elgiasi, lygina su vaikais... unsure.gif
Papildyta:

saunu, o as tik mokausi save myleti...

Adaptuota šiukšle, maži vaikai meluoja atitinkamais vystymosi etapais ir tai yra normalu, bet kai tai daro 40metė boba, tai yra visiškai sick, tokiam žmogui reikia kreiptis pagalbos. Kaip ir tau.

Aik tu? Nu čia tai naujiena🤣 Tai melavai, kai ubuntienės nicku rašei, kokia tu pati sau gražOLė ir kaip sau ir nesidažiusi patinki, o ant prisižiūrinčių stūmei, vadinai kompleksuotom🤣 Viskas su tavim aišku, kompleksuota žiurkė, nemylinti savęs, miršti iš pavydo gražioms, prisižiūrėjusioms. Pastebėjau, kad jūs, šiukšlės turit bendrą bruožą- savo problemas kabinat kitiems. Tu badai sardeliniais pirštais į prisižiūrėjusias ir vadini jas kompleksuotom, nors pati esi konpleksų maišas. Kašalotas jau n metų dergiasi iš lieknų, nors pati svajoja tokia būti, atrodo, kad jei apdergs moterį, iki kurios lygio jai nedasirident, nuo to jos poplintusinė savivertė pakils? Pas pilnatinę nuo pat kūdikystės visa ligų puokštė, bet ji visada dergėsi iš ligonių, lygtai pati nuo to sveikesnė pataptų. Bože, kokios apgailėtinos vargšės😱
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:59)
Pirma ir vienintele taisyklė:
Padek skersą ant visko ir visų. Tu gyveni čia ir dabar ir niekas tau naujo gyvenimo neduos.  biggrin.gif
P.s. vaikas yra tavo kūnas ir kraujas, jie į šią tqisyklę neieina

teisingi zodziai, zinai atrodo tai, protu suvoki, bet vis tiek gyvenime daznai save i paskutine vieta pastatau...
net buna pvz perku maista parduotuveje, visiem visko priperku, kas ka megsta, gristu namo , ogi ziuriu sau tai nieko nenusipirkusi... biggrin.gif na bet mokomes pamazu...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 12:01)
net atrodo nematai to vyro pokyciu, tik kai pasiziuri i nuotrauka spamatai  biggrin.gif

tikrai taip...gyvybe atiduoti lengva, bet va kaip ismokyti gerai gyventi, save myleti...tas gyvenimas tok sbeprotiskas atrodo dabar , musu vaiksyteje jis paprastesnis buvo...
bet kai mes augom buvo tokia dazna tradicija, per daug savo vaiku negirti, na kad neislepintum ir meiles nelabai tie tevai daug rode, tetis gal net labiau, daug uzsiimdavo su manim, zaisdavom, vakarais pasakas sekdavo ir karines paslaptis man atskleidinejo, sake, kad niekam nesakyciau o as ir tikejau ir laikiau pasalpty  wub.gif

Mes cia neperseniai ziurinejome savo nuotraukas kaip esam pasikeitę. O nuo ko prasidejo...o prasidejo nuo to, kad ziurejom mano numyletinę (mano guru biggrin.gif ) Lariską is 'Davaj poženymsia'. Vyras ir sao - bet ir pasikeitusi ji, tokia grazi buvo jaunysteje'. As kaip uzpykau, kad mano Lariską tqip ižeidė biggrin.gif Tai tik šast jam albumus ant stalo, sakau 'davai dabar pasiziurim kaip tu pasikeitei' biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:38)
As suprantu, kad tau norisi manyje rasti kazką nepriimtiną visuomenes atzvilgiu. Nesibodi net erezijas skleisti apie mane  biggrin.gif .

Nu neizeisi tu manes kad ir ka rasytum apie mane. Isduosiu paslapti - as per daug save myliu, kad kreipciau demesi i kitu kalbas apie mane  mirksiukas.gif . Ne tie metai  4u.gif

Tai sakai yra kuo didžiuotis, kad nugraužei bbių tiek pat, kiek statinėj agurkų?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 13:02)
<p>Jo, Gvk bobute, apie burbos vaik9 teva teisingai pastebejai. Abu gi su Dainium kiaules, nedidelio ugio. Burba buvo ikelusi sunaus foto uztusuotu veidu kai ryza paltuka nupirko. Kudas, aukstas. Kazi i ka toks?</p><p></p><p>Bet tai jos vyras isvis p*zdos nemates buvo, kad eme tokia nusikrususia zymiai vyresne moteri?</p>

Tu gal geriau apie savo bandita papasakok ir tokias greitas vestuves su vyru is reikalo... nuo ko vaikas? bigsmile.gif

o del isvaizdos, tai genetika siek tiek pasidomek ir kas kaip kokius genus paveldi biggrin.gif

bet ka sbaisiausia sioje zinuteje, ta poziuris i moteris, tu save p*zda lalikai? unsure.gif
Atsakyti

Jazau, 🤣🤣🤣 jau nezinau kuri graudziau atrodo - mizne su savo vartymusi, lutuke su tuo " ja dievinanciu alchasu ar burba, pasakodama cia pasakas apie tai kok8a ji laiminga.🤣🤣🤣

Atsakyti
Oi, per daug jau cia uzsikalbejau. Reikia eiti darbus dirbti. Viena motera tiek sukudo, kad net ziedai krenta nuo pirstu. Savo zieda paemiau pataisyti, o kito ne - liepiau siusti tam, kas jai gamino pqgal individualu uzsakymą. Butu labai didelis nusikaltimas is mano puses taisyti kito meistro darbą. Tai yra nerasyta taisyklė juvelyrikos pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 13:05)
Mes cia neperseniai ziurinejome savo nuotraukas kaip esam pasikeitę. O nuo ko prasidejo...o prasidejo nuo to, kad ziurejom mano numyletinę (mano guru  biggrin.gif ) Lariską is 'Davaj poženymsia'. Vyras ir sao - bet ir pasikeitusi ji, tokia grazi buvo jaunysteje'. As kaip uzpykau, kad mano Lariską tqip ižeidė  biggrin.gif  Tai  tik šast jam albumus ant stalo, sakau 'davai dabar pasiziurim kaip tu pasikeitei'  biggrin.gif  biggrin.gif

jo visi senstam, man irgi buna soka skartasi kai kokia lietuvsika zvaigzde , ar siaip pazystama pamatau, kai daug metu nemaciusi , blyn galvoju kaip visi senstam biggrin.gif
Atsakyti

O ka man pasakot - pastojau po vestuviu po gero pusmecio.

Nenugriuk tik nuo kedes besiseiledama 

Atsakyti