Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:08)
As jau kuris laikas esu priejus isvados, kad tavo rajono bernai zinojo, jog esi truputį ne to, del to ir niekas I tavo puse neziurejo (tik nesakyk, kad as issigalvoju, nes pati rasei, kad ejai uz pirmo pasitaikiusio, nes zinojai, jog is vietiniu taves niekas neims I zmonas). Klausimas - kada geros figuros ir grazios panos niekas nemori merginti? Kai mamos sūnus perspeja, jog merginos generika prasta.

Kokias paslaptis nuo musu slepi?

Bet juk tu nuo pat paauglystės krušaisi su visais, kas tik panorėjo, dar umd rašei, kad nereikia savęs taupyt, reikia džiaugtis gyvenimu. O kaip savigarba? Nebuvo ir vis dar nėra? O diedai tokie jau yra, gyvenimui ieškosi normalios moters, o va padulkinimui tinka ir tokios storos kiaulės kaip tu, bile duoda įbest. Ar tu bent žinai, kas tavo sūnaus tikras tėvas? Su puse pasaulio persipisus šalava, tavo sūnaus vietoj fėdyčiaus tokios motinos
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 11:32)

saunu, o as tik mokausi save myleti...

Save reikia myleti labiau, nei vyrą. Gyvenimo tiesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:16)
Jazau, jazau  biggrin.gif  biggrin.gif  kokia skaudi man twma - svoris.Burbanti krenta ant lovos ir užrauda  biggrin.gif
Papildyta:

Bet zinok esu savo qkimis macius ir ausimis girdejus ne vieną kūdą moteri, kurias net per balius diedai uidavo, kad maziau valgytu.
Neisivaizduoju del ko moterys gyvena su tokiais vyrais? Aukos?

O tai ne? Dėl kokių priežasžių metei svorį, jei jau tokia laimiiiinga?😂
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 02, 11:35)
Bet juk tu nuo pat paauglystės krušaisi su visais, kas tik panorėjo, dar umd rašei, kad nereikia savęs taupyt, reikia džiaugtis gyvenimu. O kaip savigarba? Nebuvo ir vis dar nėra? O diedai tokie jau yra, gyvenimui ieškosi normalios moters, o va padulkinimui tinka ir tokios storos kiaulės kaip tu, bile duoda įbest. Ar tu bent žinai, kas tavo sūnaus tikras tėvas? Su puse pasaulio persipisus šalava, tavo sūnaus vietoj fėdyčiaus tokios motinos

As suprantu, kad tau norisi manyje rasti kazką nepriimtiną visuomenes atzvilgiu. Nesibodi net erezijas skleisti apie mane biggrin.gif .

Nu neizeisi tu manes kad ir ka rasytum apie mane. Isduosiu paslapti - as per daug save myliu, kad kreipciau demesi i kitu kalbas apie mane mirksiukas.gif . Ne tie metai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 12:18)
kaip liudna....na bet kokius issirinko, tokius turi...
man tai vyras sako, kad as jam labai grazi  wub.gif nors man paciai taip neatrodo... biggrin.gif

Vėlgi tavo svajonėse?🤣 Kiek čia seniai rašei, kad diedas grubus, dėmesio nerodo? Nuo to, kad tu forume prikursi pasakų, realybė juk nepasikeis
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 02, 11:37)
O tai ne? Dėl kokių priežasžių metei svorį, jei jau tokia laimiiiinga?😂

Vat norejau. Atsibodo, pamaciau, kad kankinti pradejau save su tuo amz8nu alkiu ir pagalvojau 'ja, siebia liūbymoju taip kankinsiu!!!!??? Niekada!' biggrin.gif biggrin.gif
As galiu buti tavo guru, ismokinsiu save myleti. Nes tu straggling su tuo
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 02, 11:39)
Vėlgi tavo svajonėse?🤣 Kiek čia seniai rašei, kad diedas grubus, dėmesio nerodo? Nuo to, kad tu forume prikursi pasakų, realybė juk nepasikeis

Na, taviskis nelabqi tau tinka lovoje, o tu vistiek gyveni au juo. Tqi kuri is jusu durnesnė?

Bet tu taip ir issisukai nuo atsakymo apie savo genetiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 birželio 2021 - 11:44
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:24)
Kudomis visos nori buti  biggrin.gif , bet jei neduota, tai ar verta saves del to nemyleti?
Papildyta:

Dar yra viena psichine liga, kai ziurint I veidrodi zmogus mato iskreipta vaizda.

Be abejo pagal puodą ir dangtis. Stipresnio charqktwrio moteriai diedas nedristu garsiai (ar negarsiai  biggrin.gif ) prie visu pasakyti 'baig valgyti'. Paprasciausiai jis liktu kaip boba prie suskilusios geldos vieną dieną.

Wow, ką tu sakai😱😂 Bet juk tu save myli, nors atrodai kaip kašalotas, tai kaip gali būti, kad nori būti kūda? Vadinasi, tik bandai save apgauti, kad save myli, o iš tiesų tik ir svajoji sukūst. Vargšas, kompleksų iškamuotas kašalotas
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:28)
Gal j8 elgiasi, kaip darzelinuke, bet ru paskutinius metus elgiesi , kaip progresuojanti psichinė. Susirupink savo stoviu.

Tu čia apie save?😂
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 02, 11:45)
Wow, ką tu sakai😱😂 Bet juk tu save myli, nors atrodai kaip kašalotas, tai kaip gali būti, kad nori būti kūda? Vadinasi, tik bandai save apgauti, kad save myli, o iš tiesų tik ir svajoji sukūst. Vargšas, kompleksų iškamuotas kašalotas
Papildyta:

Tu čia apie save?😂

Suprantu, norisi tau isivaizduoti, kad tik kudos gali buti laimingos. Bet gi ir vel...tu tai nelaiminga. Tai kaip cia suprasti?
Atsakyti

Bet zinok esu savo qkimis macius ir ausimis girdejus ne vieną kūdą moteri, kurias net per balius diedai uidavo, kad maziau valgytu.
Neisivaizduoju del ko moterys gyvena su tokiais vyrais? Aukos?

Любовь — это не сиськи-письки, любовь — это когда макароны вкусные.

Kas is to kudumo jei boba tik zole,siena valgo  ....  as tuo gyvas nebuciau 

Kol stovi gall svarbu -kai nulinksta px tie kg 😂

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:35)
Save reikia myleti labiau, nei vyrą. Gyvenimo tiesa  biggrin.gif

tikra tiesa... na su vyru, kaip ir pparasta, o va su vaikais, jau taip neiseina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 02, 11:48)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72837955" data-time="1622625385">
<div>
<p>Bet zinok esu savo qkimis macius ir ausimis girdejus ne vieną kūdą moteri, kurias net per balius diedai uidavo, kad maziau valgytu.

Neisivaizduoju del ko moterys gyvena su tokiais vyrais? Aukos?</p>
</div>
</blockquote>
<p><span>Любовь — это </span><span style="font-weight:bold;">не</span><span> сиськи-письки, любовь — это когда макароны вкусные.</span></p>
<p><span>Kas is to kudumo jei boba tik zole,siena valgo  ....  as tuo gyvas nebuciau </span></p>
<p>Kol stovi gall svarbu -kai nulinksta px tie kg 😂</p>

Mano vyras buvo kūdas, kudas, kai zenyjomes. Dabar gi vyras, vyras. Bet as nematau jo pasikeitusio kuno. Rimtai. Net nekyla mintis lyginti koks buvo pries 25 metus. As laiminga, kad j8s šalia, jo kuno kvapas vis dar svaigina. Ko daugiau reikia buti laimingai?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 11:52)
tikra tiesa... na su vyru, kaip ir pparasta, o va su vaikais, jau taip neiseina  biggrin.gif

Vaikams meile yra begaline (ne visoms, kaip matome netgi is mamku kontingento), bet tai visai kitokia meile. Tokia meilė, kad net negalvodama gali atiduoti gyvybę uz savo vaiką.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:42)
Vat norejau. Atsibodo, pamaciau, kad kankinti pradejau save su tuo amz8nu alkiu ir pagalvojau 'ja, siebia liūbymoju taip  kankinsiu!!!!??? Niekada!'  biggrin.gif  biggrin.gif 
As galiu buti tavo guru, ismokinsiu save myleti. Nes tu straggling su tuo

mano guru gali buti, man labai reikia apsvietimo toje temoje biggrin.gif as cia nejuokauju.
Atsakyti