Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 11:12)
<p>Mizne, kokios sporto temos, pati susirasei cia ka norejai ir bandai kazka itikint🤣. Kokia tu " sportinyke" jau buvo aisku kai rasei jog sportuodama neprakaituoji visai🤣. O kur dar prigavau apie baseina, nes astmatikei tokiai kaip tu anais laikais gydytojas nerasytu sveikatos pazymos baseinui lankyti, nes chloras kenkia. </p><p>Melage apsimelavus iki negaliu, todel ir su Given bijai susutikt, nes realybe kitokia.</p>

Ji desperatiškai bando įrodyt atseit neserga. Nu ok, šlapimo nelaikymą, astmą tarkim "išaugo". Bet proto negalia niekur nedingo, tai yra faktas. Ir nesigydo žmogus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 02 birželio 2021 - 11:18
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:16)
Bet zinok esu savo qkimis macius ir ausimis girdejus ne vieną kūdą moteri, kurias net per balius diedai uidavo, kad maziau valgytu.
Neisivaizduoju del ko moterys gyvena su tokiais vyrais? Aukos?

kaip liudna....na bet kokius issirinko, tokius turi...
man tai vyras sako, kad as jam labai grazi wub.gif nors man paciai taip neatrodo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 11:16)
a\s pradedu itarti, kad bobute pati su virsvoriu(savo galvoje), kad jai ta tema tokia skaudi ir aktuali - svoris, na zinai kaip ten rodo 2mm pilvo ir sako, man reikia svori numesti ir dar kitiem vis baksnoja, oi tau tikrai reikia numesti, buna tokiu pazystamu lotuliukas.gif

Jo, yra tokių. Bet cia irgi liga. As tik neatsimenu pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:20)
Jo, yra tokių. Bet cia irgi liga. As tik neatsimenu pavadinimo.

na anoreksija jau ziauria forma, bet buna svelnesniu, kai nuo lat dietinasi, nuolat ta svori meta, kai ziuri ir nematai, ka ten mesti...bet gal jos tokius ir vyrus atitinkamai susiranda...zinai toks toki traukia...
buna zmones susikoncentrave i isore, kiti i kitas vertybes...
bet tokios nuolat ir apie kitus pletkinasi...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 11:18)
kaip liudna....na bet kokius issirinko, tokius turi...
man tai vyras sako, kad as jam labai grazi  wub.gif nors man paciai taip neatrodo... biggrin.gif

Kudomis visos nori buti biggrin.gif , bet jei neduota, tai ar verta saves del to nemyleti?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 11:22)
na anoreksija jau ziauria forma, bet buna svelnesniu, kai nuo lat dietinasi, nuolat ta svori meta, kai ziuri ir nematai, ka ten mesti...bet gal jos tokius ir vyrus atitinkamai susiranda...zinai toks toki traukia...
buna zmones susikoncentrave i isore, kiti i kitas vertybes...
bet tokios nuolat ir apie kitus pletkinasi...

Dar yra viena psichine liga, kai ziurint I veidrodi zmogus mato iskreipta vaizda.

Be abejo pagal puodą ir dangtis. Stipresnio charqktwrio moteriai diedas nedristu garsiai (ar negarsiai biggrin.gif ) prie visu pasakyti 'baig valgyti'. Paprasciausiai jis liktu kaip boba prie suskilusios geldos vieną dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 birželio 2021 - 11:26
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 11:33)
<p>Mizne, kokius tu man cia savo 2011 metus delioji? Susikisk i subine savo rasliava, patalogine melage esi, parodyk man zmogu, kuris tavim tiketu. Net tavo drauges tau netiki, tik i akis to nepasakys aisku.</p><p>Jau kiek melavai apie savo amziu, jauninais cia,  lyginais su is Sviesos ir mylimuke.
</p><p>Triochala nupezusi esi ir tiek.</p>

Paskaičiuojam, protingieji kurmiai, kiek pilnatinei šiukšlei metų😁 Pirmą savo šunį gavo, kai jai buvo 11.5 metų, pirmasis pragyveno berods 12. 2005 nusipirko dvornią iš daugyklos, dabar jam 16, tai primesk, bobai ~40, o elgiasi kaip darželinukė😱
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 11:58)
padaro grama ir kuria lotuliukas.gif net kuryboje susipainioje, bet tai niekam netrukdo... paskui jos sheshkes bobute ir mylimuke jos rasliavas tampo, ta didvyre jauciasi lotuliukas.gif

Pagal save sprendi? Padarius gramą lengviau paklodės pilasi😂 Viskas aišku su tavim, va ir priežastis, kodėl tau taip pinasi raidės
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 02, 11:59)
<p>uzs3.14... tu su savo tuo sifiliu ,   Sergi -kad zinai kas kuom serga.Ir sifili gali nustatyt tik krauja istyrus o ne per atstuma ar paziurejus .Jeigu metais tokiais postais turetum bent siek tiek issimokslinusi but toj srityj . Te skaityk...</p><p><strong>Sifilio diagnostika</strong>
<span>Sifilis diagnozuojamas remiantis būdingais klinikiniais požymiais bei kraujo tyrimais, kartais mikroskopu tiriama medžiaga iš bėrimų. Kraujas imamas iš venos. Antikūnai kraujyje, rodantys organizme esančią infekciją, atsiranda kelios dienos po klinikinių požymių pasireiškimų.</span></p><p><span>​</span>
</p><p></p>

Nesinervink tu taip, sifilitike😄
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 02, 11:24)
Paskaičiuojam, protingieji kurmiai, kiek pilnatinei šiukšlei metų😁 Pirmą savo šunį gavo, kai jai buvo 11.5 metų, pirmasis pragyveno berods 12. 2005 nusipirko dvornią iš daugyklos, dabar jam 16, tai primesk, bobai ~40, o elgiasi kaip darželinukė😱

Gal j8 elgiasi, kaip darzelinuke, bet ru paskutinius metus elgiesi , kaip progresuojanti psichinė. Susirupink savo stoviu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:24)
Kudomis visos nori buti  biggrin.gif , bet jei neduota, tai ar verta saves del to nemyleti?
Papildyta:

Dar yra viena psichine liga, kai ziurint I veidrodi zmogus mato iskreipta vaizda.

zinok, kai buni visa gyvenima kuda, jau nebenori biggrin.gif is tikro as dziaugiuosi priaugusiu svoriu, as jauciuosi dabar daug geriau, moteriskiau, man nei tas pilvas nemaiso, tik kitiem pasirodo maiso, o kai kurie sako, kad dabar graziau atrodau lotuliukas.gif visur savi pliusai ir minusai, geriausia, aisku, itilpti i normalu KMI del sveikatos ir tiek.

na tai anoreksija ir bulimija abiem atvejais, kad ir labai plonas zmogus mato save kaip stora...taip ir iki mirties save davaro...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 12:00)

man viena drauge pasakojo

Eilinė tavo išgalvota draugė?🤣 Kaip ten sakoma, imaginary friend. Vaikams tai lyg ir normalu, o tau, suaugusiai bobai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 11:29)
zinok, kai buni visa gyvenima kuda, jau nebenori  biggrin.gif  is tikro as dziaugiuosi priaugusiu svoriu, as jauciuosi dabar daug geriau, moteriskiau, man nei tas pilvas nemaiso, tik kitiem pasirodo maiso, o kai kurie sako, kad dabar graziau atrodau lotuliukas.gif visur savi pliusai ir minusai, geriausia, aisku, itilpti i normalu KMI del sveikatos ir tiek.

na tai anoreksija ir bulimija abiem atvejais, kad ir labai plonas zmogus mato save kaip stora...taip ir iki mirties save davaro...

As visokia buvau. Ir visada save labai mylėjau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:28)
Gal j8 elgiasi, kaip darzelinuke, bet ru paskutinius metus elgiesi , kaip progresuojanti psichinė. Susirupink savo stoviu.

bet pastebi, kaip ji niekinanciai apie vaikus daznai raso... kai nori parasyti, kad zmogus prastai, kvailai elgiasi, lygina su vaikais... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:30)
As visokia buvau. Ir visada save labai mylėjau  biggrin.gif  biggrin.gif

saunu, o as tik mokausi save myleti...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 02, 11:31)
bet pastebi, kaip ji niekinanciai apie vaikus daznai raso... kai nori parasyti,  kad zmogus prastai, kvailai elgiasi, lygina su vaikais... unsure.gif

Neskaitau as...pirma, nu du, sakini paskaitau ir man viskas aisku..
Ji taip uzaugus, todel tokios ir kalbos. Uzburtas ratas tai vadinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 birželio 2021 - 11:34