Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 21:17)
nepyk bet tingiu skaityti tavo kliedesius  mirksiukas.gif  4u.gif

Tu mano postus perskaitai visus nuo iki, o aš(ir ne tik aš) tavo nebent pirmą ir paskutinį sakinį😂
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 00:22)
Vargšės teletabės, sėdincios ant žemiausios laktos  biggrin.gif 
Niekam jus neidomios uzdaroje temoje, kaip matom. Vargšelės.

Vargšas tu kašalotas. Pyksti, kad niekas tavęs į uždarą temą nepakvietė, kaip visada likai už borto, šiukšlių ketveriukė stalkinat apsiseilėję, kiekvieną žinutę skaitot😂
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 02, 08:26)
<p>Bobute aiskiai pavydi liutukei 😂😂😂 bent jos rasybai..nori pazemint kad ja dievintu ir ji butu lydere ,kad ja laikytu sekminga ,grazia, sexy .Sexy tai  galvoju pirmiau noretu buti ,nu truksta jo jai. Tas blt orgazmas kaltas iskreipia pririsa prie vyro ,kad gyvent negali be to orgazmo.</p>

Tu bent pats supratai, ką čia parašei? Va ką padaro su žmogum negydomas sifilis😱
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 10:16)
Dar viena monologistė  biggrin.gif

padaro grama ir kuria lotuliukas.gif net kuryboje susipainioje, bet tai niekam netrukdo... paskui jos sheshkes bobute ir mylimuke jos rasliavas tampo, ta didvyre jauciasi lotuliukas.gif
Atsakyti

uzs3.14... tu su savo tuo sifiliu ,   Sergi -kad zinai kas kuom serga.Ir sifili gali nustatyt tik krauja istyrus o ne per atstuma ar paziurejus .Jeigu metais tokiais postais turetum bent siek tiek issimokslinusi but toj srityj . Te skaityk...

Sifilio diagnostika
Sifilis diagnozuojamas remiantis būdingais klinikiniais požymiais bei kraujo tyrimais, kartais mikroskopu tiriama medžiaga iš bėrimų. Kraujas imamas iš venos. Antikūnai kraujyje, rodantys organizme esančią infekciją, atsiranda kelios dienos po klinikinių požymių pasireiškimų.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 10:32)
As geriau busiu stora ir laiminga, nei anoreksikė ir nelaiminga  4u.gif

Niekaip negali susitaikyti su mintimi, kad storos moterys geriau gyvena uz tave? Tau atrodo, kad tik kudos turi teisę I laimę?

zinok, gal jos vyras nepakencia storesniu ir ji priversta nuolat del to pergyventi ir taip i augo i krauja, kad mano, kad tai jos norai ir mintys...na ar gal nuo vaikystes tevu itaka sunku pasakyti, kas taip traumavo...

man viena drauge pasakojo, kad vyras jai net per nestuma kelis lycnus kg prikaisiojo, tipo tu ka dabar tokia stora busi doh.gif na ji su juo jau issikyrusi, bet kai isgirdau, tai pakraupau, kokiu debilu buna...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 10:32)
As geriau busiu stora ir laiminga, nei anoreksikė ir nelaiminga  4u.gif

Niekaip negali susitaikyti su mintimi, kad storos moterys geriau gyvena uz tave? Tau atrodo, kad tik kudos turi teisę I laimę?

Tu? Laiminga?🤣 Turbūt iš tos didelės laimės vis landžioji po svetimus triusikus, ieškai prie ko prisipist😂
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 10:37)
<p>Dar viena bando kitus itikint kazkuo. </p><p></p>

Nu. Ypač kai sanariai išeina šaibom, šlubuoja širdis ir cherry on top- suplyšta šiknaskylė😱 O viskas dėl besaikio ėdimo
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 10:41)
<p>Jei jau taip butum patenkinta savo antsvoriu, tai nemestum svorio ir nesigirtum sm kad numetei 20 kg.</p><p>Bet kai pucyji viska loviais, saiko nejauti, tai ir sugrizo tau tie kilogramai su virsum, charia i ekrana net netelpa.</p>

zmogusgali stengtis sumaiznti svori ar paliakyti esama, daryti tai del sveikatos, prisiziureti maista ar sportuoti, bet tai nereiskia, akd jis del to kazkaip parinasi ar jauciasi nelaimingas....Buna graziausios figuros moteris ir nuolat nelaiminga del 3 mm per didelio anot jos pilvo... viskas galvoje , laimes pajautimas taip pat..

o kas linkes i virsvori is tikro kontorliuoti svori nelengva, tik ne visi tai supranta...jei neteisinga dieta isderina hormonus tai ir priauga paskui daugiau svorio, net valgant maziau...
pas ka greita medziagu apytaka, gali valgyti, ka nori , kiek nori tas svoris neaugs, kalbu is patirties.
Atsakyti

zinok, g, kokiu debilu buna...

Man ex sake ta pati apie save ,kazkada planavom vaika .O jeigu as sustoresiu 😁😁😁   O man net nekilo tokiu minciu del to ,esme kai nera mailes tai netinka net gele vazone ant lango 

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 02, 10:51)
Tu mano postus perskaitai visus nuo iki, o aš(ir ne tik aš) tavo nebent pirmą ir paskutinį sakinį😂
Papildyta:

Vargšas tu kašalotas. Pyksti, kad niekas tavęs į uždarą temą nepakvietė, kaip visada likai už borto, šiukšlių ketveriukė stalkinat apsiseilėję, kiekvieną žinutę skaitot😂
Papildyta:

Tu bent pats supratai, ką čia parašei? Va ką padaro su žmogum negydomas sifilis😱
vartotojo įkelta nuotrauka

As jau kuris laikas esu priejus isvados, kad tavo rajono bernai zinojo, jog esi truputį ne to, del to ir niekas I tavo puse neziurejo (tik nesakyk, kad as issigalvoju, nes pati rasei, kad ejai uz pirmo pasitaikiusio, nes zinojai, jog is vietiniu taves niekas neims I zmonas). Klausimas - kada geros figuros ir grazios panos niekas nemori merginti? Kai mamos sūnus perspeja, jog merginos generika prasta.

Kokias paslaptis nuo musu slepi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 birželio 2021 - 11:19
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 11:01)
<p>Siaip jei skaitant tavo zinute, tai tu kazkaip surisi laime su svoriu, nes pirma apie tai rasai.</p><p>Tai drasiai galiu teigti kad tu nesi laiminga del savo prakaituotu lasininiu riekiu.</p><p></p>

Svoris jai yra skaudi vieta. Ji visą gyvenimą graužia nagus iš pavydo dailioms, lieknoms moterims, dar umd laikais tyčiodavosi iš lieknų, nors pati tokia svajojo būt. Tokia jau ta realybė, kašalotu gimus gazele netaps😄
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 02, 11:06)
tai gal tu už mane sporto temose žinutes tada rašei?
ant tiek nesveika būti. Tokių dar paieškoti reikia? Kaip vienas ir tas pats žmogus gali būti ir sportininkas ir ligonis? biggrin.gif

Vargše, užsiciklinai ant tų sporto temų, bet nuorodos kaip nėra taip nėra😱 Ligota šmara tu
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 02, 12:05)
Man ex sake ta pati apie save ,kazkada planavom vaika .O jeigu as sustoresiu 😁😁😁   O man net nekilo tokiu minciu del to ,esme kai nera mailes tai netinka net gele vazone ant lango </p>

butent..i senatve vis tiek tie kunai keiciasi, ne tik gi plonumas ar storumas svarbu, oda tampa maziau elastinga, isryskeja visokie celiulitai, ir vyram pilvukai buna uzauga, ir rauksles atsiranda, ir plaukai zyla... nu ziurint, kas i ka genetiskai labiau linkes... ir kiek prisiziuri , kaip gyvena...bet kai gyvena tik del isores tai jau liudna...

vakar buvau prie juros seima tokia praejo grazi, moteris tokia pilnute , vyras dar gana garzaus sudejimo i ri sveido toks grazus gana, gal 50ciai panasiai, bet jis ja laiko uz rankos , salia dvi mergaites paaugles, matomai dukros, taip grazu ziureti, abejoju ar tas vyras mato jos ta virsvori, jam ji - mylima moteris ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 02, 11:12)
Svoris jai yra skaudi vieta. Ji visą gyvenimą graužia nagus iš pavydo dailioms, lieknoms moterims, dar umd laikais tyčiodavosi iš lieknų, nors pati tokia svajojo būt. Tokia jau ta realybė, kašalotu gimus gazele netaps😄
Papildyta:

Vargše, užsiciklinai ant tų sporto temų, bet nuorodos kaip nėra taip nėra😱 Ligota šmara tu

Jazau, jazau biggrin.gif biggrin.gif kokia skaudi man twma - svoris.Burbanti krenta ant lovos ir užrauda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 02, 11:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72837946" data-time="1622624446"><div><p>zinok, g, kokiu debilu buna...</p></div></blockquote><p>Man ex sake ta pati apie save ,kazkada planavom vaika .O jeigu as sustoresiu 😁😁😁   O man net nekilo tokiu minciu del to ,esme kai nera mailes tai netinka net gele vazone ant lango </p>

Bet zinok esu savo qkimis macius ir ausimis girdejus ne vieną kūdą moteri, kurias net per balius diedai uidavo, kad maziau valgytu.
Neisivaizduoju del ko moterys gyvena su tokiais vyrais? Aukos?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 12:14)
Jazau, jazau  biggrin.gif  biggrin.gif  kokia skaudi man twma - svoris.Burbanti krenta ant lovos ir užrauda  biggrin.gif

a\s pradedu itarti, kad bobute pati su virsvoriu(savo galvoje), kad jai ta tema tokia skaudi ir aktuali - svoris, na zinai kaip ten rodo 2mm pilvo ir sako, man reikia svori numesti ir dar kitiem vis baksnoja, oi tau tikrai reikia numesti, buna tokiu pazystamu lotuliukas.gif
Atsakyti