Vaikysteje patirtas bulinimas paveikia zmogaus prichiką negriztamai, jei negaunama psichologine pagalba savo laiku.
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 11:12)
<p>Mizne, kokios sporto temos, pati susirasei cia ka norejai ir bandai kazka itikint🤣. Kokia tu " sportinyke" jau buvo aisku kai rasei jog sportuodama neprakaituoji visai🤣. O kur dar prigavau apie baseina, nes astmatikei tokiai kaip tu anais laikais gydytojas nerasytu sveikatos pazymos baseinui lankyti, nes chloras kenkia. </p><p>Melage apsimelavus iki negaliu, todel ir su Given bijai susutikt, nes realybe kitokia.</p>
o tai kaip tavo manymu aš dar tavęs kaip cambalos nepažinodama, nes tu prisijungei 2012 metais rašiau apie baseino lankymą 2011 metais?
kaip tu tai debile paaiškinsi?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 11:13)
Vaikysteje patirtas bulinimas paveikia zmogaus prichiką negriztamai, jei negaunama psichologine pagalba savo laiku.
tuo turėjo pasirūpinti jos mama. Mūsų mamas tai ji kaltina nebūtais dalykais, įžeidinėja. O jos motinėlė? Įdomu už ką dabar ji taip kenčia?
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 10:12)
Melage apsimelavus iki negaliu, todel ir su Given bijai susutikt, nes realybe kitokia.</p>
Sitai tu jai rasei gql jau 120 kartų...
Pasakyk man vieną dalyką - tu gyvenime mintyse nekartoji ištisai vienu ir tu paciu fraziu?
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 11:17)
<p>Sikinzarni, o kodel as tureciau ateiti i jusu pilnatiniu tema su saules sviesa? Isedet visa foruma, mergos apsisaugojo nuo jusu, o dabar mano reikalas tampyti jus ar ne.</p><p>Mizne gi spiege kad irgi tema uzsirakinsit. Tai kada? Nes ziuriu Idomuc ir muzne del to spygavo daugiausia.😃</p>
mes ne tokios debilės kaip tu, kad eitume į tą sušiktą naują versiją. Tu ir sėdėk toje baltoje palatoje. Mes tiesiog čia neberašysime to kas tave sudomintų. Galėsi ir toliau kaip papūga senus reikalus kartoti. Būsi kaip tavo mamelė, atsiminsi viską tik iš praeities
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 10:17)
<p>Sikinzarni, o kodel as tureciau ateiti i jusu pilnatiniu tema su saules sviesa? Isedet visa foruma, mergos apsisaugojo nuo jusu, o dabar mano reikalas tampyti jus ar ne.</p><p>Mizne gi spiege kad irgi tema uzsirakinsit. Tai kada? Nes ziuriu Idomuc ir muzne del to spygavo daugiausia.😃</p>
Na gerai ..paziurekime kaip dieną pradejai kitoje temoje.
Kad nelabai tas tavo pirmas postas trykšta pozityvu, kaip galima butu pastebeti. Cia tavo tokia pastovi būsena?
O apie teletabiu uzdara tema tu man gali nerasyti. Jus teletabes ten buvot istremtos, buvot priverstos iseiti, kad cia nesivadalotumet su savo zero lygio vidiniais pasauliais. Jus ten ir likit, man net minties nebuvo eiti skaitineti ten. As dziaugiuosi, kad pavyko dauguma is jusu ismezti is viešo forumo - maziau rietyniu.
Bet tai kaip didelis tavo noras nematyti klausimų
Per daug sunkūs jie? Nezinai kaip atsakyti?
Papildyta:
As jau rasiau, kad tu nemoki palaikyti diskusijos. Paprasciqusiai tau tai neduota. Tavo smegenys taip neveikia.
Per daug sunkūs jie? Nezinai kaip atsakyti?
Papildyta:
As jau rasiau, kad tu nemoki palaikyti diskusijos. Paprasciqusiai tau tai neduota. Tavo smegenys taip neveikia.
Mizne, kokius tu man cia savo 2011 metus delioji? Susikisk i subine savo rasliava, patalogine melage esi, parodyk man zmogu, kuris tavim tiketu. Net tavo drauges tau netiki, tik i akis to nepasakys aisku.
Jau kiek melavai apie savo amziu, jauninais cia, lyginais su is Sviesos ir mylimuke.
Triochala nupezusi esi ir tiek.