Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Tu geriau pasiaiskink pasiaiskink apie savo klyno roplius.

Atsakyti

Tu geriau pasiaiskink pasiaiskink apie savo klyno roplius.

Atsakyti

Siaip jei skaitant tavo zinute, tai tu kazkaip surisi laime su svoriu, nes pirma apie tai rasai.

Tai drasiai galiu teigti kad tu nesi laiminga del savo prakaituotu lasininiu riekiu.

Atsakyti
Ramiai...be nervų... mes gi nekaltai diskutuojame...
Tai nenoresi atsiverti kas tokio nutiko tavo...paauglysteje, kas priverte I tavo kuna tave pazvelgti kitaip?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 10:01)
<p>Siaip jei skaitant tavo zinute, tai tu kazkaip surisi laime su svoriu, nes pirma apie tai rasai.</p><p>Tai drasiai galiu teigti kad tu nesi laiminga del savo prakaituotu lasininiu riekiu.</p><p></p>

Pas jus teletabes labai gyva amnezija biggrin.gif
Dabar nueik I dienos pradzia ir perskaityk savo pirmą postą man.
Atsakyti

Kur tu diskusija matai? Taves p* zdavojimas nera diskusija. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 10:03)
<p>Kur tu diskusija matai? Taves p* zdavojimas nera diskusija. </p>

Nesuk temos kita linkme. Geriau papasakok kaip tu ziuri I save, stovedama pries veidrodi. Ka ten matai?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 01, 23:58)
Aš čia ateisiu kada norėsiu, tu pilnatine nuopisa. Nesinervink tu taip, ir taip proto ne prūdai, o dar kai taip draskaisi, nu tikrai ne į sveikatą tau console.gif
Papildyta:

Už ką turėčiau tavęs atsiprašyti, proto ligone? Aš nekalta, kad tave kažkas taip siaubingai sutraumavo😱

Būtinai pascrollinsiu, pilnatine šiukšle. Visi iki vieno postai yra tavo, tas pats ligotas rašymo braižas. O dabar gal jau pyzdink pas savo dvarniašką ir nepamiršk lovoj pririšt😱

Aš suprantu, tu desperatiškai bandai išsigint savo vaikystės ligų, savo poelgių, bet juk ir pati supranti, kad ničniekas tavim čia netiki. Kaip tau pačiai su savim, žinant, kokia esi apgailėtina apsimelavus į kampą įvaryta nuopisa? Vargšių vargšė tu😄

tai gal tu už mane sporto temose žinutes tada rašei?
ant tiek nesveika būti. Tokių dar paieškoti reikia? Kaip vienas ir tas pats žmogus gali būti ir sportininkas ir ligonis? biggrin.gif
Atsakyti

Nu. Parasiau storas sikinzarnis prabudo. 

Bet uztat iskart sia fraze prisitaikei sau🤣 ir pradejai rasyti apie laime🤣.

Nu tai reiskia nesi laiminga jei taip rasai. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 09:03)
<p>Oo, pasirodo mizne nuo kudikystes astma sirgo, o dar tyciojosi is mano sunaus, kuris irgi ja sirgo.</p><p>Bet tai galvoju kokioj aplinkoj monteverte augo ir kokie  asocialai ar debilai tevai, kad vaika nuo astmos  antibais sert, del myzimo gydytojams nerodyt.</p><p></p><p>O tai ko mizne nenori su savo drauge Given gyvai susitikt? 🤣</p>

ir tave debile kviečiu į sporto temutes. Galim ten ir ringą suorganizuoti biggrin.gif
dar mažai karmos gavai? dar norisi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 06 02, 10:07)
<p>Nu. Parasiau storas sikinzarnis prabudo. </p><p>Bet uztat iskart sia fraze prisitaikei sau🤣 ir pradejai rasyti apie laime🤣.</p><p>Nu tai reiskia nesi laiminga jei taip rasai. </p>

As analizuoju tave, siandien turiu laiko 4u.gif . Tavo pirmas sakinys pasako viska apie tavo siandienos psichinę būseną. Tu gi neatejai su sakiniu 'kokia aiandien grazi diena'.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 02, 11:03)
Ramiai...be nervų... mes gi nekaltai diskutuojame...
Tai nenoresi atsiverti kas tokio nutiko tavo...paauglysteje, kas priverte I tavo kuna tave pazvelgti kitaip?

rašė, kad labai ją įžeidinėjo berniukai, strašydla laikė. Bet ar galima juos kaltinti? Berniukai tiesiog nujautė, kad ne tik jos išorė, bet ir vidus supuvęs. Tiesiog statė ją į jos vietą smile.gif
Atsakyti

Mizne, kokios sporto temos, pati susirasei cia ka norejai ir bandai kazka itikint🤣. Kokia tu " sportinyke" jau buvo aisku kai rasei jog sportuodama neprakaituoji visai🤣. O kur dar prigavau apie baseina, nes astmatikei tokiai kaip tu anais laikais gydytojas nerasytu sveikatos pazymos baseinui lankyti, nes chloras kenkia. 

Melage apsimelavus iki negaliu, todel ir su Given bijai susutikt, nes realybe kitokia.

Atsakyti