Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 12:03)
o as kada sakiau, kad as uz kazka geresne? jus cia tik geresnes uz mane jauciates  biggrin.gif Nors as nesu garantuota, kad as butent tave maciau, ka as zinau, kas ten per mergina buvo, tikriausiai ne tu  biggrin.gif

draskausi? lotuliukas.gif paparsciausiai melas juokingai atrodo ir tiek, bet jei kazkas del to geriau jauciais , tai nejau uzdrausiu. Tai cia tu irgi dabar draskaisi ir del ko?
Kas durnele ir kodel? tau keturiolikines durneles? taip apie savo dukra mastai?

kaip ir bobute mano, kad vaikai glusi....keistas jusu poziuris i savo vaikus..

kaip vietiniai issireiskimai  pvz pedutes risasi su sovietmecui? doh.gif tipo pas jus kaime niekaip nieko nevadinot ne pagal bendrine kalba? lotuliukas.gif

Tai tame ir esme, kad nemacius ir sneku beleka, o ne realiai apie tavo vyra, tame ir esme biggrin.gif

O ta kalba apie tavo maza vyra isejo gi is taves pacios. Tu gi tas klabas apie vyrus ir pradejai, ne as lotuliukas.gif
Kai nusistebejai, kad as uz vyra silpnesne ir jo tikrai nepakelciau, sakei ar jis koks srekas, kad nepakeltum, na tai ir padariau prielaida, kad jis pas tave maziukas, jei is vis tokios mintys kyla...
Man nekiltu nuostaba, kai moteris sakytu, kad savo vyro nepakeltu  biggrin.gif
Pati prisisneki, pati nebeatsimeni, kaltini kitus paskui  biggrin.gif
O dabar dar juokingiau man atrodai su visais savo gasdinimais, mintyse taip ir paisosi, du mazi gnomukai supyke, kumscius suspaude eina mustis lotuliukas.gif

seniau maniau, kad tu cia siaip lazdavojiesi, dabar supratau, kad tu realiai buka ir liudna pasidare, paliksiu as tave ramybei, o tai sazine graus... 4u.gif nepyk labai....

Nesakei? O kaip suprast tai, kad mes nugriūtumėm iš pavydo, pamačiusios tavo slyvanosį šreką, tavo atlyginimą ir namus? Čia kas, ne pagyros ir bandymas pavaidint, kokia tu ale krūtesnė už visas kitas?😂

Kurioj vietoj ji pamelavo? Kad tavo diedas negražus? Bet jis ne tai kad negražus, jis baisuoklis😱 o dar žinant, kad mėgėjas lakt, tai išvis neįsivaizduoju, kokiu žemo lygio skuduru reikia būt, kad su tokiu gyvent ir verst vaikus matyt girtą tėvą😱

Pacituok, kur aš taip rašiau, šiukšle

Nes tik sovietinės fosilijos kaip tu pėdkelnes vadina pėdutėmis.
Apie perkeltinę prasmę esi ką nors girdėjus, adapte? Dlia osobo tupych: "Neturiu nė kapeikos (visai neturiu pinigų). Nė kapeikos nevertas (labai prastas, netikęs)"

Tu kalbi apie mano vyrą, nors jo nematei, tai argi tu ne debilė? Viena šizofrenikė prisispango, kita šizoftenikė atkartojo🤣

Debile, eik skaityk dar kartą, kas parašyta🤣 kokia ligone reikia būt ir ką vartot, kad šitaip makufely susišviestų? Aišku, tu neatitempsi nei vienos nuorodos į mano postą, kur aš taip ale sakiau🤣
Tu žiūrėk kramtyk ką kalbi, nes kai vieną dieną susitiksim, kur tada dingsi? Beje, ką pasakytų tavo diedas, jei sužinotų, ko apie jį esi prirašius forume?

Nepyk tu taip, aš juk nekalta, kad tavo diefas baisus kaip atominis karas+alkoholikas. Kodėl turėčiau sakyti kitaip, jei taip nėra? Paliksi ramybėj, sakai? Ilgam? Ir kur aš tau girdėjau?🤣

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 12:46)
jus cia labai susidomejot mano vyru, jus rasot, as atsakau ir tiek. Man is vis tai tuscia diskutuoti apie vyru isvaizda, ne uz tai yapc vyrai vertinami  biggrin.gif

Davai kelk foto, visos pamatys, padarysim balsavimą gražus ar baisus, gal naktį ramiau miegosi, širdelA taip neskaudės, kad tavo gražOlį išpeikė🤣
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 01, 14:33)
ne smile.gif tu šiukšlė nebūtais dalykais mane kaltinanti ax.gif skaityk sporto temas, viską rasi nuokvaka tu nelaiminga. Kodėl kitose temose randi ką nori?
Papildyta:

mano, todėl jos ir pavydi biggrin.gif

tai joms svarbu fiziškai nemušti, o nejaučia kiek psichologinio smurto varo. Geriau vaikui ausį nusukt vieną kartą per savaitę, jei labai neklauso nei kasdienis psichologinis smurtas

Aik tu, ką tu sakai? Ok, pati prisiprašei, šiukšle tu patologine😂
vartotojo įkelta nuotrauka
Sportininkė atsirado blt🤣

O kaip su tavo kompleksais, psichinėm traumom? Pavydim?

Kaip gerai, kad tu negali pastot, nes rėktum ant savo vaiko ir trankytum jį lygiai taip pat, kaip rėki ir trankai savo dvorterjerą, psichine

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 01, 14:48)
Babunia vienintwle is visu sedi ant benefitų, nes jos vyras yra tik padienis darbininkas - vienas niekaip neislaikytu trijų gerklių.

Todel keiskit temą.

Oho, kada spėjai susipažint su mano vyru?🤣 Gal pasipasakok apie savo beegzistuojantį aukštąjį ir kodėl iki šiol taip ir nesusiradai gerai apmokamo darbo? Ar bent jau tokio, kurio nereikėtų keikt. Nepajėgi esi susirast?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 14:54)
daug kartu, rimtai? kiek tas daug? ir tikrai pati pradedu apie tai sneketi? siaip nei is sio nei is to sakau labas rytas, mano vyras labai grazus lotuliukas.gif kada sakiau, kad kitos moterys pavydi? jei pagiria tau jau pavydai vaidenasi?  blink.gif

o siaip fainai vasara pas mus pagaliau atsilo...

Aha, taip prieina ir iš lempos sako: blio, karpa, koks tavo diedas gražus🤩 Bet juk tu ir pati žinai, kad tai viso labo tavo svajonė😂

Atšilo, o tu, sutre, vistiek iš forumo neišlendi. Ko neini daržų ravėt?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 01, 18:01)

tai kad aš anksčiau turėjau šunį, man berods kažkur 8-9 metai buvo, kai įsigijom. Mano draugė vėliau šuniuką įsigijo biggrin.gif Nemaišyk tu mūsų taip smarkiai biggrin.gif

tai sakai neskaitysi sporto temų? biggrin.gif
užuominėlė biggrin.gif
Vicious Vici 2011 07 21, 10:16
Paskelbta: #349
Unregistered

Jei kam įdomu, tai aš anksčiau sportuodavau grupėse. Vaikystėje pradėjau nuo baseino, vėliau šokiai, tada įvairių rūšių aerobiką, o dar vėliau pasibaisėjus kas tei per sportas, pabumbėjus kaip vieni kitus talžo tapau kovinio sporto manjake Susižavėjau imtynėmis, dziudo, kikboksu Dievinu vandens sportą bei laipiojimą 'tarzanijom', kalnais. Šiuo metu pati sportuoju pagal Bodyrock programą. Labai man patinka ir pritinka. Kartais aplenkiu trenerę, kartais atsilieku, varžomės žodžiu

Klausimų dar bus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 15:01)
jo visokiu buna, turejau kvailumo padeti tokiai vienai nesikeiskius, suradau darba, padejau, paskolinom pinigu pradziai gyvenimo, nes buvo like apgauti su keliais eurais, ji paskui vyrui siulesi doh.gif vyras juokavo, sako bent atrodytu zmoniskai, gal dar ir sugundytu  biggrin.gif O i akis man toks dievo angeliukas siustas atrode...

Dabar tu ilgai ir nuobodžiai bandysi įrodyt, kad tavo slyvanoais gnomas jamamas😂 O kodėl tu tokia tikra, kad jis jau nepatvarkė "padoriai atrodančios"? Juk pats tau pasakė, kad susigundytų😱 Tu dėl viso pikto išsitirk nuo lyt plintančių ligų😱
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 01, 18:05)
Tu kalbi apie mano vyrą, nors jo nematei, tai argi tu ne debilė? Viena šizofrenikė prisispango, kita šizoftenikė atkartojo🤣

o tai kodėl tu draugauji su šizofrenikėm? gi cambala pirma taip ėmė daryti, kitų žmonių išvaizdas aptarinėti nemačiusi jų forume. Bet jos elgesys tau tinka? Niekada nieko nesakei, nors skaitei. Gal tu apsispręsk tada kuri čia psichinė, kuri čia sveika, nes tu centrinė ligonė žinok gauniesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 01, 15:09)
Šviesių žmonių akys ir gilioje senatvėje lieka jaunos.

Tavo tai paplaukusios tokios, kaip nebešviežios žuvies maxės vitrinoj
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 15:21)
ka tik po susirinkimo tokio sunkaus, tai smegenis reikia atpalaiduoti... biggrin.gif

Kokio susirinkimo? Sm pilnatinių šiukšlių?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 06 01, 16:30)
Nu va ar nesakiau lotuliukas.gif visos tavo vyro nori, tokio gražuolio šaunuolio lotuliukas.gif

Pameni, kaip ji šokinėjo iš laimės, kai visokie juodžiai jai į až fb rašo😂 Kokia poplintusinė savivertė turi būti, kad tuo girtis
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 01, 18:15)
Pameni, kaip ji šokinėjo iš laimės, kai visokie juodžiai jai į až fb rašo😂 Kokia poplintusinė savivertė turi būti, kad tuo girtis

pameni kaip tu debilė čia atleikei į mūsų temą, iš kurios pati išsinešdinai į kitą, kai ji apie tai parašė? Jei tau taip neįdomu ir px tai ko lėkei komentuoti kaip durnė? paskaitytum ir dėmesio nekreiptum. Negi tu tokia ligota, kad į viską dėmesį kreipį net kas visiškai tavo dėmesio neverta atrodo, nes tai poplintusinis reikalas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 01, 18:06)
tai kad aš anksčiau turėjau šunį, man berods kažkur 8-9 metai buvo, kai įsigijom. Mano draugė vėliau šuniuką įsigijo biggrin.gif Nemaišyk tu mūsų taip smarkiai biggrin.gif

tai sakai neskaitysi sporto temų? biggrin.gif
užuominėlė biggrin.gif
Vicious Vici   2011 07 21, 10:16
Paskelbta: #349
Unregistered

Jei kam įdomu, tai aš anksčiau sportuodavau grupėse. Vaikystėje pradėjau nuo baseino, vėliau šokiai, tada įvairių rūšių aerobiką, o dar vėliau pasibaisėjus kas tei per sportas, pabumbėjus kaip vieni kitus talžo tapau kovinio sporto manjake   Susižavėjau imtynėmis, dziudo, kikboksu   Dievinu vandens sportą bei laipiojimą 'tarzanijom', kalnais. Šiuo metu pati sportuoju pagal Bodyrock programą. Labai man patinka ir pritinka. Kartais aplenkiu trenerę, kartais atsilieku, varžomės žodžiu
Klausimų dar bus? biggrin.gif

Vargetų vargeta tu🤣🤣🤣 Ir ko taip gėdintis, kad vaikystėj buvai ligų maišas? Tėvai tave taip sutraumavo? Juk tu ir pati supranti, kad esi proto ligonis. Bobai ~40, o proto nei už kapeiką. Bandei eiti pas psichologą? Pas psichiatrą, sakei, lankaisi, nepadeda? Fįzinės ligos būtų px, iš to išaugama(dažniausiai), bet pas tave akivaizdi protinė negalia. Ką tu čia bandai įrodyti? Apgailėtina ne tai, kad tu vaikystėj buvai ligota, apgailėtina yra tavo melas, man tavęs iš tiesų darosi gaila, jaučiuosi lyg gulintį spardyčiau. Tau pas galvos daktarą skubiai reikia, gal dar įmanoma tau padėt😱
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 01, 18:09)
o tai kodėl tu draugauji su šizofrenikėm? gi cambala pirma taip ėmė daryti, kitų žmonių išvaizdas aptarinėti nemačiusi jų forume. Bet jos elgesys tau tinka? Niekada nieko nesakei, nors skaitei. Gal tu apsispręsk tada kuri čia psichinė, kuri čia sveika, nes tu centrinė ligonė žinok gauniesi biggrin.gif

Tu gal jau dusk, apsikvailinai per visą pilvą🤣 Vakare dar prascrollinsiu senas temas, gal dar ką įdomaus rasiu, o kol kas bye bye, šizofrenike👋
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 01 birželio 2021 - 17:24
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 01, 18:28)
Vargetų vargeta tu🤣🤣🤣 Ir ko taip gėdintis, kad vaikystėj buvai ligų maišas? Tėvai tave taip sutraumavo? Juk tu ir pati supranti, kad esi proto ligonis. Bobai ~40, o proto nei už kapeiką. Bandei eiti pas psichologą? Pas psichiatrą, sakei, lankaisi, nepadeda? Fįzinės ligos būtų px, iš to išaugama(dažniausiai), bet pas tave akivaizdi protinė negalia. Ką tu čia bandai įrodyti? Apgailėtina ne tai, kad tu vaikystėj buvai ligota, apgailėtina yra tavo melas, man tavęs iš tiesų darosi gaila, jaučiuosi lyg gulintį spardyčiau. Tau pas galvos daktarą skubiai reikia, gal dar įmanoma tau padėt😱
Papildyta:

Tu gal jau dusk, apsikvailinai per visą pilvą🤣 Vakare dar prascrollinsiu senas temas, gal dar ką įdomaus rasiu, o kol kas bye bye, šizofrenike👋

aik tu, ką tu sakai? tai neprisipažinsi kaip susivarei ir neatsiprašysi, debiliuke? biggrin.gif

scrolink scrolink, o kas tau beliko mužike? tik žiūrėk atskirk kur kurios postai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 06 01, 16:30)
Nu va ar nesakiau lotuliukas.gif visos tavo vyro nori, tokio gražuolio šaunuolio lotuliukas.gif

Dar prie progos paklausk zodzio VISOS reiksmes pas montekrista... unsure.gif
viena tavo morales drauge pasisiule, tai jau visos gavosi? doh.gif ar ir tu uzsinorejai? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 01, 18:05)
Nesakei? O kaip suprast tai, kad mes nugriūtumėm iš pavydo, pamačiusios tavo slyvanosį šreką, tavo atlyginimą ir namus? Čia kas, ne pagyros ir bandymas pavaidint, kokia tu ale krūtesnė už visas kitas?😂

Kurioj vietoj ji pamelavo? Kad tavo diedas negražus? Bet jis ne tai kad negražus, jis baisuoklis😱 o dar žinant, kad mėgėjas lakt, tai išvis neįsivaizduoju, kokiu žemo lygio skuduru reikia būt, kad su tokiu gyvent ir verst vaikus matyt girtą tėvą😱

Pacituok, kur aš taip rašiau, šiukšle

Nes tik sovietinės fosilijos kaip tu pėdkelnes vadina pėdutėmis.
Apie perkeltinę prasmę esi ką nors girdėjus, adapte? Dlia osobo tupych: "Neturiu nė kapeikos (visai neturiu pinigų). Nė kapeikos nevertas (labai prastas, netikęs)"

Debile, eik skaityk dar kartą, kas parašyta🤣 kokia ligone reikia būt ir ką vartot, kad šitaip makufely susišviestų? Aišku, tu neatitempsi nei vienos nuorodos į mano postą, kur aš taip ale sakiau🤣
Tu žiūrėk kramtyk ką kalbi, nes kai vieną dieną susitiksim, kur tada dingsi? Beje, ką pasakytų tavo diedas, jei sužinotų, ko apie jį esi prirašius forume?

Nepyk tu taip, aš juk nekalta, kad tavo diefas baisus kaip atominis karas+alkoholikas. Kodėl turėčiau sakyti kitaip, jei taip nėra? Paliksi ramybėj, sakai? Ilgam? Ir kur aš tau girdėjau?🤣
Papildyta:

Davai kelk foto, visos pamatys, padarysim balsavimą gražus ar baisus, gal naktį ramiau miegosi, širdelA taip neskaudės, kad tavo gražOlį išpeikė🤣
Papildyta:

vartotojo įkelta nuotrauka

O kaip su tavo kompleksais, psichinėm traumom? Pavydim?

Kaip gerai, kad tu negali pastot, nes rėktum ant savo vaiko ir trankytum jį lygiai taip pat, kaip rėki ir trankai savo dvorterjerą, psichine
Papildyta:

Oho, kada spėjai susipažint su mano vyru?🤣 Gal pasipasakok apie savo beegzistuojantį aukštąjį ir kodėl iki šiol taip ir nesusiradai gerai apmokamo darbo? Ar bent jau tokio, kurio nereikėtų keikt. Nepajėgi esi susirast?
Papildyta:

Aha, taip prieina ir iš lempos sako: blio, karpa, koks tavo diedas gražus🤩 Bet juk tu ir pati žinai, kad tai viso labo tavo svajonė😂

Atšilo, o tu, sutre, vistiek iš forumo neišlendi. Ko neini daržų ravėt?

nepyk bet tingiu skaityti tavo kliedesius mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 01, 18:18)
pameni kaip tu debilė čia atleikei į mūsų temą, iš kurios pati išsinešdinai į kitą, kai ji apie tai parašė? Jei tau taip neįdomu ir px tai ko lėkei komentuoti kaip durnė? paskaitytum ir dėmesio nekreiptum. Negi tu tokia ligota, kad į viską dėmesį kreipį net kas visiškai tavo dėmesio neverta atrodo, nes tai poplintusinis reikalas? biggrin.gif

Aš čia ateisiu kada norėsiu, tu pilnatine nuopisa. Nesinervink tu taip, ir taip proto ne prūdai, o dar kai taip draskaisi, nu tikrai ne į sveikatą tau console.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 01, 20:36)
aik tu, ką tu sakai? tai neprisipažinsi kaip susivarei ir neatsiprašysi, debiliuke? biggrin.gif

scrolink scrolink, o kas tau beliko mužike? tik žiūrėk atskirk kur kurios postai biggrin.gif

Už ką turėčiau tavęs atsiprašyti, proto ligone? Aš nekalta, kad tave kažkas taip siaubingai sutraumavo😱

Būtinai pascrollinsiu, pilnatine šiukšle. Visi iki vieno postai yra tavo, tas pats ligotas rašymo braižas. O dabar gal jau pyzdink pas savo dvarniašką ir nepamiršk lovoj pririšt😱

Aš suprantu, tu desperatiškai bandai išsigint savo vaikystės ligų, savo poelgių, bet juk ir pati supranti, kad ničniekas tavim čia netiki. Kaip tau pačiai su savim, žinant, kokia esi apgailėtina apsimelavus į kampą įvaryta nuopisa? Vargšių vargšė tu😄
Atsakyti
Vargšės teletabės, sėdincios ant žemiausios laktos biggrin.gif
Niekam jus neidomios uzdaroje temoje, kaip matom. Vargšelės.
Atsakyti

Bobute aiskiai pavydi liutukei 😂😂😂 bent jos rasybai..nori pazemint kad ja dievintu ir ji butu lydere ,kad ja laikytu sekminga ,grazia, sexy .Sexy tai  galvoju pirmiau noretu buti ,nu truksta jo jai. Tas blt orgazmas kaltas iskreipia pririsa prie vyro ,kad gyvent negali be to orgazmo.

Atsakyti