QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 12:03)
o as kada sakiau, kad as uz kazka geresne? jus cia tik geresnes uz mane jauciates Nors as nesu garantuota, kad as butent tave maciau, ka as zinau, kas ten per mergina buvo, tikriausiai ne tu
draskausi? paparsciausiai melas juokingai atrodo ir tiek, bet jei kazkas del to geriau jauciais , tai nejau uzdrausiu. Tai cia tu irgi dabar draskaisi ir del ko?
Kas durnele ir kodel? tau keturiolikines durneles? taip apie savo dukra mastai?
kaip ir bobute mano, kad vaikai glusi....keistas jusu poziuris i savo vaikus..
kaip vietiniai issireiskimai pvz pedutes risasi su sovietmecui? tipo pas jus kaime niekaip nieko nevadinot ne pagal bendrine kalba?
Tai tame ir esme, kad nemacius ir sneku beleka, o ne realiai apie tavo vyra, tame ir esme
O ta kalba apie tavo maza vyra isejo gi is taves pacios. Tu gi tas klabas apie vyrus ir pradejai, ne as
Kai nusistebejai, kad as uz vyra silpnesne ir jo tikrai nepakelciau, sakei ar jis koks srekas, kad nepakeltum, na tai ir padariau prielaida, kad jis pas tave maziukas, jei is vis tokios mintys kyla...
Man nekiltu nuostaba, kai moteris sakytu, kad savo vyro nepakeltu
Pati prisisneki, pati nebeatsimeni, kaltini kitus paskui
O dabar dar juokingiau man atrodai su visais savo gasdinimais, mintyse taip ir paisosi, du mazi gnomukai supyke, kumscius suspaude eina mustis
seniau maniau, kad tu cia siaip lazdavojiesi, dabar supratau, kad tu realiai buka ir liudna pasidare, paliksiu as tave ramybei, o tai sazine graus... nepyk labai....
draskausi? paparsciausiai melas juokingai atrodo ir tiek, bet jei kazkas del to geriau jauciais , tai nejau uzdrausiu. Tai cia tu irgi dabar draskaisi ir del ko?
Kas durnele ir kodel? tau keturiolikines durneles? taip apie savo dukra mastai?
kaip ir bobute mano, kad vaikai glusi....keistas jusu poziuris i savo vaikus..
kaip vietiniai issireiskimai pvz pedutes risasi su sovietmecui? tipo pas jus kaime niekaip nieko nevadinot ne pagal bendrine kalba?
Tai tame ir esme, kad nemacius ir sneku beleka, o ne realiai apie tavo vyra, tame ir esme
O ta kalba apie tavo maza vyra isejo gi is taves pacios. Tu gi tas klabas apie vyrus ir pradejai, ne as
Kai nusistebejai, kad as uz vyra silpnesne ir jo tikrai nepakelciau, sakei ar jis koks srekas, kad nepakeltum, na tai ir padariau prielaida, kad jis pas tave maziukas, jei is vis tokios mintys kyla...
Man nekiltu nuostaba, kai moteris sakytu, kad savo vyro nepakeltu
Pati prisisneki, pati nebeatsimeni, kaltini kitus paskui
O dabar dar juokingiau man atrodai su visais savo gasdinimais, mintyse taip ir paisosi, du mazi gnomukai supyke, kumscius suspaude eina mustis
seniau maniau, kad tu cia siaip lazdavojiesi, dabar supratau, kad tu realiai buka ir liudna pasidare, paliksiu as tave ramybei, o tai sazine graus... nepyk labai....
Nesakei? O kaip suprast tai, kad mes nugriūtumėm iš pavydo, pamačiusios tavo slyvanosį šreką, tavo atlyginimą ir namus? Čia kas, ne pagyros ir bandymas pavaidint, kokia tu ale krūtesnė už visas kitas?😂
Kurioj vietoj ji pamelavo? Kad tavo diedas negražus? Bet jis ne tai kad negražus, jis baisuoklis😱 o dar žinant, kad mėgėjas lakt, tai išvis neįsivaizduoju, kokiu žemo lygio skuduru reikia būt, kad su tokiu gyvent ir verst vaikus matyt girtą tėvą😱
Pacituok, kur aš taip rašiau, šiukšle
Nes tik sovietinės fosilijos kaip tu pėdkelnes vadina pėdutėmis.
Apie perkeltinę prasmę esi ką nors girdėjus, adapte? Dlia osobo tupych: "Neturiu nė kapeikos (visai neturiu pinigų). Nė kapeikos nevertas (labai prastas, netikęs)"
Tu kalbi apie mano vyrą, nors jo nematei, tai argi tu ne debilė? Viena šizofrenikė prisispango, kita šizoftenikė atkartojo🤣
Debile, eik skaityk dar kartą, kas parašyta🤣 kokia ligone reikia būt ir ką vartot, kad šitaip makufely susišviestų? Aišku, tu neatitempsi nei vienos nuorodos į mano postą, kur aš taip ale sakiau🤣
Tu žiūrėk kramtyk ką kalbi, nes kai vieną dieną susitiksim, kur tada dingsi? Beje, ką pasakytų tavo diedas, jei sužinotų, ko apie jį esi prirašius forume?
Nepyk tu taip, aš juk nekalta, kad tavo diefas baisus kaip atominis karas+alkoholikas. Kodėl turėčiau sakyti kitaip, jei taip nėra? Paliksi ramybėj, sakai? Ilgam? Ir kur aš tau girdėjau?🤣
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 12:46)
jus cia labai susidomejot mano vyru, jus rasot, as atsakau ir tiek. Man is vis tai tuscia diskutuoti apie vyru isvaizda, ne uz tai yapc vyrai vertinami
Davai kelk foto, visos pamatys, padarysim balsavimą gražus ar baisus, gal naktį ramiau miegosi, širdelA taip neskaudės, kad tavo gražOlį išpeikė🤣
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 01, 14:33)
ne tu šiukšlė nebūtais dalykais mane kaltinanti skaityk sporto temas, viską rasi nuokvaka tu nelaiminga. Kodėl kitose temose randi ką nori?
Papildyta:
mano, todėl jos ir pavydi
tai joms svarbu fiziškai nemušti, o nejaučia kiek psichologinio smurto varo. Geriau vaikui ausį nusukt vieną kartą per savaitę, jei labai neklauso nei kasdienis psichologinis smurtas
Papildyta:
mano, todėl jos ir pavydi
tai joms svarbu fiziškai nemušti, o nejaučia kiek psichologinio smurto varo. Geriau vaikui ausį nusukt vieną kartą per savaitę, jei labai neklauso nei kasdienis psichologinis smurtas
Aik tu, ką tu sakai? Ok, pati prisiprašei, šiukšle tu patologine😂
Sportininkė atsirado blt🤣
O kaip su tavo kompleksais, psichinėm traumom? Pavydim?
Kaip gerai, kad tu negali pastot, nes rėktum ant savo vaiko ir trankytum jį lygiai taip pat, kaip rėki ir trankai savo dvorterjerą, psichine
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 01, 14:48)
Babunia vienintwle is visu sedi ant benefitų, nes jos vyras yra tik padienis darbininkas - vienas niekaip neislaikytu trijų gerklių.
Todel keiskit temą.
Todel keiskit temą.
Oho, kada spėjai susipažint su mano vyru?🤣 Gal pasipasakok apie savo beegzistuojantį aukštąjį ir kodėl iki šiol taip ir nesusiradai gerai apmokamo darbo? Ar bent jau tokio, kurio nereikėtų keikt. Nepajėgi esi susirast?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 14:54)
daug kartu, rimtai? kiek tas daug? ir tikrai pati pradedu apie tai sneketi? siaip nei is sio nei is to sakau labas rytas, mano vyras labai grazus kada sakiau, kad kitos moterys pavydi? jei pagiria tau jau pavydai vaidenasi?
o siaip fainai vasara pas mus pagaliau atsilo...
o siaip fainai vasara pas mus pagaliau atsilo...
Aha, taip prieina ir iš lempos sako: blio, karpa, koks tavo diedas gražus🤩 Bet juk tu ir pati žinai, kad tai viso labo tavo svajonė😂
Atšilo, o tu, sutre, vistiek iš forumo neišlendi. Ko neini daržų ravėt?