QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 01, 15:09)
Girdejus esu geruli pasakyma, kai kazkokia durnike pradejo amziumi matuotis mol as va jauna, o tu. Tai moteris atsakė - jaunysetė yra gyvenimo trūkumas, kuris greitai praeina. Lietuviskai truputeli prasciau skamba
Turetu gerus vyrus - kitaip kalbetu. Dabar gi reikia bent kazkaip pasiteisinti...bent sau.
Šviesių žmonių akys ir gilioje senatvėje lieka jaunos.
man ner kvailesnio dalyko, kaip juoktis, kad kazkas senas, tai privilegija- pasenti, ne visi tai turi...
panasu
butent ir jie lieka labai garzus, visiskai tam groziui nemaiso rauksles ar susenes kunas. Tas vidinis grozis persisviecia su amziumi....Jauni dauguma grazus...o i senatve jau matai idirbi zmogaus veide, akyse, kaip sakai...O tos tustukes, kurios stato tik uz isores grozi, lieka tokios kaip iskamsos, be turinio i senatve ir desperatiskai bando ta jaunatve issaugoti...visokiais botoksais , fileriais ar kas ten yra siai dienai ir atrodo jau paskui ritmai baisiai...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 01, 15:10)
Aš anksčiau nemėgau savo gimtadienių. Praktiškai nešvęsdavau. Bet dabar suprantu, kad juk aš visus tuos metus gyvenau. O kažkas nesulaukė: mirė, žuvo... Dabar taip nuvertina tuos senukus, bet jei tik žmogus išlaikęs protą ir bent kiek juda, tai juk privalumas, iškeltom nosim vaikščioti jie turėtų, nes jaunikliai nebūtinai tiek sulauks.
butent, skaitai mano mintis, dziaugtis reikia kiekveina diena, metais nugyventais..niekad neuspratau tos baimes, kai moteris tipo nesako savo metu, turi ko gedintis, ka pridare per tuos metus?
as dar siandien prisimenu viena mociute , kai dirbau restorane, negalejau atitraukti akiu, nu toks grozis, gailiuosi, kad nepasakiau jai komplimento... tokia sviesi, atrodo spindetu visa, ir pasipuosusi taip kukliai, bet labai skoningai, nei veina mise jai neprilygtu
O kaip garzu buna, kai ateidavo senuku poros, daug tokiu is Jav atvykdavo pas mus kaip turistai, taip grazu ziureti, kai per tiek metu supanaseja zmones, vienas kita jaucia jau...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 01, 15:11)
Vsio, uztenka mamku siandienai, reikia eiti gyvenima gyventi
jo ir as tuoj einu vaiku parsivest, fainas oras, gal reiks prie juros paskui nulekti. ka tik po susirinkimo tokio sunkaus, tai smegenis reikia atpalaiduoti...