Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 11:46)
ir kad labai domites svetimais vyrais  unsure.gif tai teisybe rase Burba, kad su vedusiais prasidedavai?

Bet kaip niekas nesikeicia pasaulyje...atsimenu moteru kalbas, kai dar vaikas buvau, jog didziausuos k ne tos, kurios issaukianciai atrodo ar issaukianciai elgiasi, o tos...pilkos pelės, apie kurias net nepagalvotum kad jos kazkokiu kudlotu minciu gali tureti.
Koks idomus pasaulis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 14:52)
daug kartu, rimtai? kiek tas daug? ir tikrai pati pradedu apie tai sneketi? siaip nei is sio nei is to sakau labas rytas, mano vyras labai grazus :lol kada sakiau, kad kitos moterys pavydi? jei pagiria tau jau pavydai vaidenasi?  blink.gif
Nu taip zinoma man svarbu , kad man mano vyras grazu, bet tai tikrai ne esminis kriterijus  biggrin.gif Man dar svarebiau, kad nemeluotu apie mano artimus zmones. Sakinys, man tavo vyras negrazus man priimtinas, tai ka ji parase, ne. mirksiukas.gif

tai kaip tu grazi ar ne? tave ten maciau ar ne tave? ar mano skoniu nepasitiki?  biggrin.gif

į dieną po 50 kartų varai, nu tikrai užknisai jau visus biggrin.gif biggrin.gif jinai neskiria daug nuo retai, įdomu ką apie tai žodžių ekspertė Montekrista pasakytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 01, 14:33)

tai joms svarbu fiziškai nemušti, o nejaučia kiek psichologinio smurto varo. Geriau vaikui ausį nusukt vieną kartą per savaitę, jei labai neklauso nei kasdienis psichologinis smurtas

na tikrai nuolat galvoti, kad vaikai kazkokie kvaili, nepilnaverciai labai turetu vaikus smugdyti, ju saviverte...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 01, 14:54)
į dieną po 50 kartų varai, nu tikrai užknisai jau visus biggrin.gif  biggrin.gif jinai neskiria daug nuo retai, įdomu ką apie tai žodžių ekspertė Montekrista pasakytų biggrin.gif

nu, kas diena kaip malda atejusi pirmiausiai sukalbu lotuliukas.gif kas is to grozio kai jau senstam taip ar taip lotuliukas.gif

kai atvaro tokiso aimejos pavaro melu, tai ir paneigiu ir tiek, o jom mazu ritmia koks pavydas ar kas nesuprantu, tokio neadekvataus aiskinimo apie svetimo, nepazystamo vyro isvaizda...
nu nepatiko, nepatiko, dieve, ne eurai esam, kad visiem patiktume, manau svarbiausia kad poroje veinas kitam patinka ir sutinka...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 01, 14:54)
Bet kaip niekas nesikeicia pasaulyje...atsimenu moteru kalbas, kai dar vaikas buvau, jog didziausuos k ne tos, kurios issaukianciai atrodo ar issaukianciai elgiasi, o tos...pilkos pelės, apie kurias net nepagalvotum  kad jos kazkokiu kudlotu minciu gali tureti.
Koks idomus pasaulis.

jo visokiu buna, turejau kvailumo padeti tokiai vienai nesikeiskius, suradau darba, padejau, paskolinom pinigu pradziai gyvenimo, nes buvo like apgauti su keliais eurais, ji paskui vyrui siulesi doh.gif vyras juokavo, sako bent atrodytu zmoniskai, gal dar ir sugundytu biggrin.gif O i akis man toks dievo angeliukas siustas atrode...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 13:58)

kai atvaro tokiso aimejos pavaro melu, tai ir paneigiu ir tiek, o jom mazu ritmia koks pavydas ar kas nesuprantu, tokio neadekvataus aiskinimo apie svetimo, nepazystamo vyro isvaizda...
nu nepatiko,  nepatiko, dieve, ne eurai esam, kad visiem patiktume, manau svarbiausia kad poroje veinas kitam patinka ir sutinka...

Cia paprasciausias bobiškas pavydas. Pavydas, kad tu jam daugiau reiski, nei jos savo vyrams. Jis nenorejo taves prarasti, del to ir mete gerti. O tu paklausk pas jas ką jų vyrai del jų padarė, ar jie savo teukumus apsuko 180 laipsniu kampu.. Manau atsakymas aiskus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 birželio 2021 - 14:04
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 14:58)
kas is to grozio kai jau senstam taip ar taip lotuliukas.gif

jo, mano mama sako kokia neteisybė, visos baisios supanašėja su gražiom į senatvę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 01, 15:01)
jo, mano mama sako kokia neteisybė, visos baisios supanašėja su gražiom į senatvę biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dar blogiau buna, tokia drauge mano labai grazi jauna buvo, o dabar raganeja taip lotuliukas.gif

ai nu is tikro visi zmones grazus, ypac, jei jie geri, gerai elgesi, o kai gyvates, is pradziu jei pamastai, kad grazi, paskui net nemalonu paziureti buna...svarbiausia sveiki butu...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 01, 15:01)
Cia paprasciausias bobiškas pavydas. Pavydas, kad tu jam daugiau reiskiai, nei jos savo vyrams. Jis nenorejo taves prarasti, del to ir mete gert8. O tu paklausk pas jas ką jų vyrai del jų padarė, ar jie savo teukumus apsuko 180 laipsniu kampu.. Manau atsakymas aiskus.

taip. Jos labai išsiduoda dėl to pavydo ir prastų vyrų. Joms nesuvokiama, kaip vyras gali nusileisti, pataikyti moteriai, o ne būti kažkokiu tai egoistu, darančiu ką nori. Joms geras vyras - vyro silpnumo požymis blink.gif Jaučiu bijočiau jų vyrų, ne kas su tokiais. Sąskaitos atskirai, telefonai tik privatūs, neliečiami, daro ką nori namuose, neprisitaiko nė kiek...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 01, 14:01)

Girdejus esu geruli pasakyma, kai kazkokia durnike pradejo amziumi matuotis mol as va jauna, o tu. Tai moteris atsakė - jaunysetė yra gyvenimo trūkumas, kuris greitai praeina. Lietuviskai truputeli prasciau skamba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 01, 14:06)
taip. Jos labai išsiduoda dėl to pavydo ir prastų vyrų. Joms nesuvokiama, kaip vyras gali nusileisti, pataikyti moteriai, o ne būti kažkokiu tai egoistu, darančiu ką nori. Joms geras vyras - vyro silpnumo požymis blink.gif Jaučiu bijočiau jų vyrų, ne kas su tokiais. Sąskaitos atskirai, telefonai tik privatūs, neliečiami, daro ką nori namuose, neprisitaiko nė kiek...

Turetu gerus vyrus - kitaip kalbetu. Dabar gi reikia bent kazkaip pasiteisinti...bent sau.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 14:03)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif dar blogiau buna, tokia drauge mano labai grazi jauna buvo, o dabar raganeja taip lotuliukas.gif

ai nu is tikro visi zmones grazus, ypac, jei jie geri, gerai elgesi, o kai gyvates, is pradziu jei pamastai, kad grazi, paskui net nemalonu paziureti buna...svarbiausia sveiki butu...

Šviesių žmonių akys ir gilioje senatvėje lieka jaunos.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 01, 15:08)
Girdejus  esu geruli pasakyma, kai kazkokia durnike pradejo amziumi matuotis mol as va jauna, o tu. Tai moteris atsakė - jaunysetė yra gyvenimo trūkumas, kuris greitai praeina. Lietuviskai truputeli prasciau skamba  biggrin.gif

Aš anksčiau nemėgau savo gimtadienių. Praktiškai nešvęsdavau. Bet dabar suprantu, kad juk aš visus tuos metus gyvenau. O kažkas nesulaukė: mirė, žuvo... Dabar taip nuvertina tuos senukus, bet jei tik žmogus išlaikęs protą ir bent kiek juda, tai juk privalumas, iškeltom nosim vaikščioti jie turėtų, nes jaunikliai nebūtinai tiek sulauks.
Atsakyti
Vsio, uztenka mamku siandienai, reikia eiti gyvenima gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 01, 15:09)
Girdejus  esu geruli pasakyma, kai kazkokia durnike pradejo amziumi matuotis mol as va jauna, o tu. Tai moteris atsakė - jaunysetė yra gyvenimo trūkumas, kuris greitai praeina. Lietuviskai truputeli prasciau skamba  biggrin.gif

Turetu gerus vyrus - kitaip kalbetu. Dabar gi reikia bent kazkaip pasiteisinti...bent sau.

Šviesių žmonių akys ir gilioje senatvėje lieka jaunos.

man ner kvailesnio dalyko, kaip juoktis, kad kazkas senas, tai privilegija- pasenti, ne visi tai turi...

panasu biggrin.gif

butent ir jie lieka labai garzus, visiskai tam groziui nemaiso rauksles ar susenes kunas. Tas vidinis grozis persisviecia su amziumi....Jauni dauguma grazus...o i senatve jau matai idirbi zmogaus veide, akyse, kaip sakai...O tos tustukes, kurios stato tik uz isores grozi, lieka tokios kaip iskamsos, be turinio i senatve ir desperatiskai bando ta jaunatve issaugoti...visokiais botoksais , fileriais ar kas ten yra siai dienai ir atrodo jau paskui ritmai baisiai...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 06 01, 15:10)
Aš anksčiau nemėgau savo gimtadienių. Praktiškai nešvęsdavau. Bet dabar suprantu, kad juk aš visus tuos metus gyvenau. O kažkas nesulaukė: mirė, žuvo... Dabar taip nuvertina tuos senukus, bet jei tik žmogus išlaikęs protą ir bent kiek juda, tai juk privalumas, iškeltom nosim vaikščioti jie turėtų, nes jaunikliai nebūtinai tiek sulauks.

butent, skaitai mano mintis, dziaugtis reikia kiekveina diena, metais nugyventais..niekad neuspratau tos baimes, kai moteris tipo nesako savo metu, turi ko gedintis, ka pridare per tuos metus? biggrin.gif

as dar siandien prisimenu viena mociute , kai dirbau restorane, negalejau atitraukti akiu, nu toks grozis, gailiuosi, kad nepasakiau jai komplimento... tokia sviesi, atrodo spindetu visa, ir pasipuosusi taip kukliai, bet labai skoningai, nei veina mise jai neprilygtu wub.gif O kaip garzu buna, kai ateidavo senuku poros, daug tokiu is Jav atvykdavo pas mus kaip turistai, taip grazu ziureti, kai per tiek metu supanaseja zmones, vienas kita jaucia jau...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 01, 15:11)
Vsio, uztenka mamku siandienai, reikia eiti gyvenima gyventi  biggrin.gif

jo ir as tuoj einu vaiku parsivest, fainas oras, gal reiks prie juros paskui nulekti. ka tik po susirinkimo tokio sunkaus, tai smegenis reikia atpalaiduoti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 15:01)
jo visokiu buna, turejau kvailumo padeti tokiai vienai nesikeiskius, suradau darba, padejau, paskolinom pinigu pradziai gyvenimo, nes buvo like apgauti su keliais eurais, ji paskui vyrui siulesi doh.gif vyras juokavo, sako bent atrodytu zmoniskai, gal dar ir sugundytu  biggrin.gif O i akis man toks dievo angeliukas siustas atrode...

Nu va ar nesakiau lotuliukas.gif visos tavo vyro nori, tokio gražuolio šaunuolio lotuliukas.gif
Atsakyti