QUOTE(mylimuke! @ 2021 06 01, 08:43)
O kas tau leido mano išvaizdą komentuoti? Ar aš prašiau tavęs kokių komentarų? Ot šlykštynė, elgiesi lygiai kaip Aimėja, tai neturi teisės dabar ant jos varyt.
Jeigu tau prigimtinis grožis taip nesvarbus, tai ko tiek draskaisi už savo vyrą? Ir tau gražus, ir kitoms gražus, net giria visos
ot durnelė. Kaip kokia keturiolikinė.
o as kada sakiau, kad as uz kazka geresne? jus cia tik geresnes uz mane jauciates
Nors as nesu garantuota, kad as butent tave maciau, ka as zinau, kas ten per mergina buvo, tikriausiai ne tu
draskausi?
paparsciausiai melas juokingai atrodo ir tiek, bet jei kazkas del to geriau jauciais , tai nejau uzdrausiu. Tai cia tu irgi dabar draskaisi ir del ko?
Kas durnele ir kodel? tau keturiolikines durneles? taip apie savo dukra mastai?
kaip ir bobute mano, kad vaikai glusi....keistas jusu poziuris i savo vaikus...
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 01, 10:58)
Ką tu čia bandai įrodyt, pašalpine valkata? Tipo daug uždirbi neišlįsdama iš forumo?🤣 Oi kaip tau drasko subinę, kad nesugebi normaliai uždirbt ir kaip tau rūpi prieš forumo nickus pavaidint😂 Mažiau forume sėdėk, eik dirbt, nuopisa arba bent jau mėšlidę savo išsikuopk, jei normalaus darbo nerandi, sutre
Bet tu labai gerai žinai, kada atsidaro barai sakai, chronia laukia nesulaukia, kada vėl galės į barus maut, pailsėt nuo tavęs, kaip po senovei😁 kai perkasi vodkę, tavęs leidimo neklausia? Nu aišku, kam klaust, juk ne tu jam ant vodkės uždirbi😂
Pėdutės vis dar? SovietmetY užstrigus?
Kokiam darbe, pašalpine valkata tu?
Papildyta:
Tai ir mano vyro išvaizdą komentuoja, nors jo net mačius nėra, kašaloto kliedesių prisiklausius.
Kuo baisesnis, tuo labiau draskosi. Jos diedas alkoholikas, o tai labai matosi ant snukio
kaip vietiniai issireiskimai pvz pedutes risasi su sovietmecui?
tipo pas jus kaime niekaip nieko nevadinot ne pagal bendrine kalba?
Tai tame ir esme, kad nemacius ir sneku beleka, o ne realiai apie tavo vyra, tame ir esme
O ta kalba apie tavo maza vyra isejo gi is taves pacios. Tu gi tas klabas apie vyrus ir pradejai, ne as
Kai nusistebejai, kad as uz vyra silpnesne ir jo tikrai nepakelciau, sakei ar jis koks srekas, kad nepakeltum, na tai ir padariau prielaida, kad jis pas tave maziukas, jei is vis tokios mintys kyla...
Man nekiltu nuostaba, kai moteris sakytu, kad savo vyro nepakeltu
Pati prisisneki, pati nebeatsimeni, kaltini kitus paskui
O dabar dar juokingiau man atrodai su visais savo gasdinimais, mintyse taip ir paisosi, du mazi gnomukai supyke, kumscius suspaude eina mustis
seniau maniau, kad tu cia siaip lazdavojiesi, dabar supratau, kad tu realiai buka ir liudna pasidare, paliksiu as tave ramybei, o tai sazine graus...
nepyk labai....