Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 31, 22:35)
pilnai issilaikyciau  mirksiukas.gif Kodel turetu moketi? kodel tu apie kitas seimas pagal save sprendi nuolat, tu kitokiu gyvenimo modeliu nesi maciusi, tik bedarbe, kaip tu moteris ir diedas neuzdirbantis ant nuosavo namo? As net likusi viena su vaikais negauciau jokios paramos, nes mano atlyginimas pakankamas. mirksiukas.gif

Išsilaikytum iš savo kelių kapeikų? Tik ninada lia lia😂 Pati rašei, kad uždirbi nedaug, o išlaiko šeimą diedas. Tai ką čia bandai apgaut, pašalpine valkata?😂 O dar kai diedas chronia, tai išvis jums nekažką, alkoholis Airijoj juk brangus, nebent pigiausią myžalą iš lidlo perka😆
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 31, 23:43)
Išsilaikytum iš savo kelių kapeikų? Tik ninada lia lia😂 Pati rašei, kad uždirbi nedaug, o išlaiko šeimą diedas. Tai ką čia bandai apgaut, pašalpine valkata?😂 O dar kai diedas chronia, tai išvis jums nekažką, alkoholis Airijoj juk brangus, nebent pigiausią myžalą iš lidlo perka😆

bubulencija is keliu kartu tau daiena info? taip pries kelis metus as nedaug uzdirbau, pries dar kelis is vis nieko neuzdirbau,kai studijavau, su patirtim atlyginimas auga zinok, na jei dirbtum ir tu tai zinotum mirksiukas.gif

nezinau kainu alkoholio, nes pas mus niekas jo neperka, tu matau gerai apsisvietusi mirksiukas.gif

kapeikos tau dar vis? sovietmeti uztrigus? biggrin.gif cia net is minimumo imanoma isislaikyti, o minimuma gauni tik pirmus metus darbe ir tai ne kiekvienam, dauguma is kart daugiau moka, pradek dirbti ir pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 gegužės 2021 - 22:59
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 31, 12:32)
. Kaip ir del mano isvaizdos ar as prasiau taves kokiu komentaru? Viena kai mes cia spilkiuojames apie nei karto nematytus zmones , kai suprantam, kad tai nerimta, kita kai isikisa tokios "visazines" kaip tu, vsika maciusios, viska galincios ivertinti  biggrin.gif

O kas tau leido mano išvaizdą komentuoti? Ar aš prašiau tavęs kokių komentarų? Ot šlykštynė, elgiesi lygiai kaip Aimėja, tai neturi teisės dabar ant jos varyt.

Jeigu tau prigimtinis grožis taip nesvarbus, tai ko tiek draskaisi už savo vyrą? Ir tau gražus, ir kitoms gražus, net giria visos biggrin.gif ot durnelė. Kaip kokia keturiolikinė.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 31, 23:56)
bubulencija is keliu kartu tau daiena info? taip pries kelis metus as nedaug uzdirbau, pries dar kelis is vis nieko neuzdirbau,kai studijavau, su patirtim atlyginimas auga zinok, na jei dirbtum ir tu tai zinotum  mirksiukas.gif

nezinau kainu alkoholio, nes pas mus niekas jo neperka, tu matau gerai apsisvietusi  mirksiukas.gif

kapeikos tau dar vis? sovietmeti uztrigus?  biggrin.gif cia net is minimumo imanoma isislaikyti, o minimuma gauni tik pirmus metus darbe ir tai ne kiekvienam, dauguma is kart daugiau moka, pradek dirbti ir pamatysi  mirksiukas.gif

Ką tu čia bandai įrodyt, pašalpine valkata? Tipo daug uždirbi neišlįsdama iš forumo?🤣 Oi kaip tau drasko subinę, kad nesugebi normaliai uždirbt ir kaip tau rūpi prieš forumo nickus pavaidint😂 Mažiau forume sėdėk, eik dirbt, nuopisa arba bent jau mėšlidę savo išsikuopk, jei normalaus darbo nerandi, sutre

Bet tu labai gerai žinai, kada atsidaro barai sakai, chronia laukia nesulaukia, kada vėl galės į barus maut, pailsėt nuo tavęs, kaip po senovei😁 kai perkasi vodkę, tavęs leidimo neklausia? Nu aišku, kam klaust, juk ne tu jam ant vodkės uždirbi😂

Pėdutės vis dar? SovietmetY užstrigus?
Kokiam darbe, pašalpine valkata tu?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 06 01, 08:43)
O kas tau leido mano išvaizdą komentuoti? Ar aš prašiau tavęs kokių komentarų? Ot šlykštynė, elgiesi lygiai kaip Aimėja, tai neturi teisės dabar ant jos varyt.

Jeigu tau prigimtinis grožis taip nesvarbus, tai ko tiek draskaisi už savo vyrą? Ir tau gražus, ir kitoms gražus, net giria visos biggrin.gif ot durnelė. Kaip kokia keturiolikinė.

Tai ir mano vyro išvaizdą komentuoja, nors jo net mačius nėra, kašaloto kliedesių prisiklausius.

Kuo baisesnis, tuo labiau draskosi. Jos diedas alkoholikas, o tai labai matosi ant snukio
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 06 01, 08:43)

o as kada sakiau, kad as uz kazka geresne? jus cia tik geresnes uz mane jauciates biggrin.gif Nors as nesu garantuota, kad as butent tave maciau, ka as zinau, kas ten per mergina buvo, tikriausiai ne tu biggrin.gif

draskausi? lotuliukas.gif paparsciausiai melas juokingai atrodo ir tiek, bet jei kazkas del to geriau jauciais , tai nejau uzdrausiu. Tai cia tu irgi dabar draskaisi ir del ko?
Kas durnele ir kodel? tau keturiolikines durneles? taip apie savo dukra mastai?

kaip ir bobute mano, kad vaikai glusi....keistas jusu poziuris i savo vaikus...
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 06 01, 10:58)
Ką tu čia bandai įrodyt, pašalpine valkata? Tipo daug uždirbi neišlįsdama iš forumo?🤣 Oi kaip tau drasko subinę, kad nesugebi normaliai uždirbt ir kaip tau rūpi prieš forumo nickus pavaidint😂 Mažiau forume sėdėk, eik dirbt, nuopisa arba bent jau mėšlidę savo išsikuopk, jei normalaus darbo nerandi, sutre

Bet tu labai gerai žinai, kada atsidaro barai sakai, chronia laukia nesulaukia, kada vėl galės į barus maut, pailsėt nuo tavęs, kaip po senovei😁 kai perkasi vodkę, tavęs leidimo neklausia? Nu aišku, kam klaust, juk ne tu jam ant vodkės uždirbi😂

Pėdutės vis dar? SovietmetY užstrigus?
Kokiam darbe, pašalpine valkata tu?
Papildyta:

Tai ir mano vyro išvaizdą komentuoja, nors jo net mačius nėra, kašaloto kliedesių prisiklausius.

Kuo baisesnis, tuo labiau draskosi. Jos diedas alkoholikas, o tai labai matosi ant snukio

kaip vietiniai issireiskimai pvz pedutes risasi su sovietmecui? doh.gif tipo pas jus kaime niekaip nieko nevadinot ne pagal bendrine kalba? lotuliukas.gif

Tai tame ir esme, kad nemacius ir sneku beleka, o ne realiai apie tavo vyra, tame ir esme biggrin.gif

O ta kalba apie tavo maza vyra isejo gi is taves pacios. Tu gi tas klabas apie vyrus ir pradejai, ne as lotuliukas.gif
Kai nusistebejai, kad as uz vyra silpnesne ir jo tikrai nepakelciau, sakei ar jis koks srekas, kad nepakeltum, na tai ir padariau prielaida, kad jis pas tave maziukas, jei is vis tokios mintys kyla...
Man nekiltu nuostaba, kai moteris sakytu, kad savo vyro nepakeltu biggrin.gif
Pati prisisneki, pati nebeatsimeni, kaltini kitus paskui biggrin.gif
O dabar dar juokingiau man atrodai su visais savo gasdinimais, mintyse taip ir paisosi, du mazi gnomukai supyke, kumscius suspaude eina mustis lotuliukas.gif

seniau maniau, kad tu cia siaip lazdavojiesi, dabar supratau, kad tu realiai buka ir liudna pasidare, paliksiu as tave ramybei, o tai sazine graus... 4u.gif nepyk labai....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 12:03)
o as kada sakiau, kad as uz kazka geresne? jus cia tik geresnes uz mane jauciates  biggrin.gif Nors as nesu garantuota, kad as butent tave maciau, ka as zinau, kas ten per mergina buvo, tikriausiai ne tu  biggrin.gif

draskausi? lotuliukas.gif paparsciausiai melas juokingai atrodo ir tiek, bet jei kazkas del to geriau jauciais , tai nejau uzdrausiu. Tai cia tu irgi dabar draskaisi ir del ko?
Kas durnele ir kodel? tau keturiolikines durneles? taip apie savo dukra mastai?

kaip ir bobute mano, kad vaikai glusi....keistas jusu poziuris i savo vaikus...
Papildyta:

kaip vietiniai issireiskimai  pvz pedutes risasi su sovietmecui? doh.gif tipo pas jus kaime niekaip nieko nevadinot ne pagal bendrine kalba? lotuliukas.gif

Tai tame ir esme, kad nemacius ir sneku beleka, o ne realiai apie tavo vyra, tame ir esme biggrin.gif

O ta kalba apie tavo maza vyra isejo gi is taves pacios. Tu gi tas klabas apie vyrus ir pradejai, ne as lotuliukas.gif
Kai nusistebejai, kad as uz vyra silpnesne ir jo tikrai nepakelciau, sakei ar jis koks srekas, kad nepakeltum, na tai ir padariau prielaida, kad jis pas tave maziukas, jei is vis tokios mintys kyla...
Man nekiltu nuostaba, kai moteris sakytu, kad savo vyro nepakeltu  biggrin.gif
Pati prisisneki, pati nebeatsimeni, kaltini kitus paskui  biggrin.gif
O dabar dar juokingiau man atrodai su visais savo gasdinimais, mintyse taip ir paisosi, du mazi gnomukai supyke, kumscius suspaude eina mustis lotuliukas.gif

seniau maniau, kad tu cia siaip lazdavojiesi, dabar supratau, kad tu realiai buka ir liudna pasidare, paliksiu as tave ramybei, o tai sazine graus... 4u.gif nepyk labai....

Taip, draskaisi. Maivaisi kaip mažvaikė dėl to savo vyro. Nes pati žinai, kad jis ne kažką biggrin.gif
Ak, jau dabar nesi tikra, ar mane matei? Bet Montevertė pasakė, kad ten aš ir komentavai mane, o ne kažką. Tai kam komentuoji, aš prašiau tavo komentarų? Bukė kaip reta esi 4u.gif Siunti, kad Aimėja tiesą rašo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 06 01, 12:29)
Taip, draskaisi. Maivaisi kaip mažvaikė dėl to savo vyro. Nes pati žinai, kad jis ne kažką biggrin.gif
Ak, jau dabar nesi tikra, ar mane matei? Bet Montevertė pasakė, kad ten aš ir komentavai mane, o ne kažką. Tai kam komentuoji, aš prašiau tavo komentarų? Bukė kaip reta esi  4u.gif  Siunti, kad Aimėja tiesą rašo  biggrin.gif

maivausi? hmm nuo kada tiesos sakymas ya maivymasis? dar karta man tai nera zmogaus privalumas, maivytis galima, kai giriesi uz poelgius, o ne uz prigimtine isvaizda ir juo labiau net ne uz savo, koks mano indelis, kad vyro tevai pagimde grazu vaika? doh.gif biggrin.gif

na taip sake Monteverte, bet tai as nesu 100 proc garantuota, kad tai tu, viena nuotrauka man is tiesu nieko nesako, as berods ir tada rasiau, jei tai tu, tai grazi moteris ir tiek, cia irgi maiviausi, kai apie tave rasiau, kad grazi? lotuliukas.gif

na ne nesiuntu, nei del melo, nei del tiesos, forumuose, siek tiek per stipri emocija, del gnomiuku maisto lotuliukas.gif paprasciausiai tiesos neneigiu, o mela paneigiu, jus cia labai susidomejot mano vyru, jus rasot, as atsakau ir tiek. Man is vis tai tuscia diskutuoti apie vyru isvaizda, ne uz tai yapc vyrai vertinami biggrin.gif

bet man idomu kitkas jusu zinutese, labai isryskejo, kad jus negerbiat vaiku...ir kad labai domites svetimais vyrais unsure.gif tai teisybe rase Burba, kad su vedusiais prasidedavai?
Atsakyti

Pas kuria didesni tie papai ?😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 12:46)
maivausi? hmm nuo kada tiesos sakymas ya maivymasis? dar karta man tai nera zmogaus privalumas, maivytis galima, kai giriesi uz poelgius, o ne uz prigimtine isvaizda ir juo labiau net ne uz savo, koks mano indelis, kad vyro tevai pagimde grazu vaika?  doh.gif  biggrin.gif

na taip sake Monteverte, bet tai as nesu 100 proc garantuota, kad tai tu, viena nuotrauka man is tiesu nieko nesako, as berods ir tada rasiau, jei tai tu, tai grazi moteris ir tiek, cia irgi maiviausi, kai apie tave rasiau, kad grazi? lotuliukas.gif

na ne nesiuntu, nei del melo, nei del tiesos, forumuose, siek tiek per stipri emocija, del gnomiuku maisto lotuliukas.gif paprasciausiai tiesos neneigiu, o mela paneigiu, jus cia labai susidomejot mano vyru, jus rasot, as atsakau ir tiek. Man is vis tai tuscia diskutuoti apie vyru isvaizda, ne uz tai yapc vyrai vertinami  biggrin.gif

bet man idomu kitkas jusu zinutese, labai isryskejo, kad jus negerbiat vaiku...ir kad labai domites svetimais vyrais  unsure.gif tai teisybe rase Burba, kad su vedusiais prasidedavai?

Nusukinėji kalbą jau? biggrin.gif daug kartų esi čia gyrusis, koks tavo vyras gražus. Ir net kad svetimos moterys giria, pavydi, vaje lotuliukas.gif Dabar jau žodžių iš dainos neišmesi, nerašytum kas tau nesvarbu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 31, 21:20)
Tai sirgai ar nesirgai astma, šiukšle tu apsimelavus? Taip ar ne?😀

ne smile.gif tu šiukšlė nebūtais dalykais mane kaltinanti ax.gif skaityk sporto temas, viską rasi nuokvaka tu nelaiminga. Kodėl kitose temose randi ką nori?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 06 01, 13:42)
<p>Pas kuria didesni tie papai ?😂😂😂</p>

mano, todėl jos ir pavydi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 01, 12:46)
bet man idomu kitkas jusu zinutese, labai isryskejo, kad jus negerbiat vaiku...ir kad labai domites svetimais vyrais  unsure.gif tai teisybe rase Burba, kad su vedusiais prasidedavai?

tai joms svarbu fiziškai nemušti, o nejaučia kiek psichologinio smurto varo. Geriau vaikui ausį nusukt vieną kartą per savaitę, jei labai neklauso nei kasdienis psichologinis smurtas
Atsakyti
Nelabai suprantu kam xia tos kvailos kalbos. Baisesnio vyro, kaip Mylimukės Mario turbut nebuvo ir nebus. Babunia vienintwle is visu sedi ant benefitų, nes jos vyras yra tik padienis darbininkas - vienas niekaip neislaikytu trijų gerklių.

Todel keiskit temą.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 06 01, 14:07)
Nusukinėji kalbą jau? biggrin.gif daug kartų esi čia gyrusis, koks tavo vyras gražus. Ir net kad svetimos moterys giria, pavydi, vaje lotuliukas.gif Dabar jau žodžių iš dainos neišmesi, nerašytum kas tau nesvarbu biggrin.gif biggrin.gif

daug kartu, rimtai? kiek tas daug? ir tikrai pati pradedu apie tai sneketi? siaip nei is sio nei is to sakau labas rytas, mano vyras labai grazus lotuliukas.gif kada sakiau, kad kitos moterys pavydi? jei pagiria tau jau pavydai vaidenasi? blink.gif
Nu taip zinoma man svarbu , kad man mano vyras grazu, bet tai tikrai ne esminis kriterijus biggrin.gif Man dar svarbiau, kad nemeluotu apie mano artimus zmones. Sakinys, man tavo vyras negrazus man priimtinas, tai ka ji parase, ne. mirksiukas.gif

tai kaip tu grazi ar ne? tave ten maciau ar ne tave? ar mano skoniu nepasitiki? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 01, 14:48)
Nelabai suprantu kam xia tos kvailos kalbos. Baisesnio vyro, kaip Mylimukės Mario turbut nebuvo ir nebus. Babunia vienintwle is visu sedi ant benefitų, nes jos vyras yra tik padienis darbininkas - vienas niekaip neislaikytu trijų gerklių.

Todel keiskit temą.

biggrin.gif atejo ir sudejo visus taskus ant i biggrin.gif

keiciam tema, tai kurios papai didziausi lotuliukas.gif tikrai ne mano lotuliukas.gif

o siaip fainai vasara pas mus pagaliau atsilo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 birželio 2021 - 13:54