Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 31, 12:41)
Kooookia pasiteisinimų paklodė😂 Apvarei mano vyrą"🤣 Oh well, net zoosodo beždžionė šiek tiek gražesnė už tavo pijoką, tai ką dabar, aimėja turėjo tavo slyvanosį gnomiką gražuoliu pavadint, nepasakyt tiesos?😂

Bobute tu savo gnomiko su mano Sreku nemaisyk mirksiukas.gif tu ten savo vyra kilnoji ne as lotuliukas.gif
O apvarymas ir yra butent rasymas, tai ka ji raso. Ne esme ar jai tas kazkoks nepazystamas zmogus grazus ar ne, bet kam apie tai rasyti cia siame forume ir butent taip kaip ji parase?
Aplamai man toks elgesys, cia varyti apie zmoniu isvaizda, nerandu lietuvisku zodziu toks мелкое и жалкое ....kaip tai is vis su kuo surista, zmogus pasidaro protingesnis/kvailesnis, blogesnis/geresnis ar kas? bet tokie zmones, kurie sitaip kalba man tokie gnomikai tikraja ta zodzio prasme, net jei jus grauzOles pasaulines, bet pabendravus su jumis jusu tas grozis tampa nieko vertu...
O jei mano mintyse isdestytose tau vaidenasi pasiteisinimai, tai esi dar kvailesne, nei maniau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 gegužės 2021 - 12:00
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 31, 12:41)
Kooookia pasiteisinimų paklodė😂 Apvarei mano vyrą"🤣 Oh well, net zoosodo beždžionė šiek tiek gražesnė už tavo pijoką, tai ką dabar, aimėja turėjo tavo slyvanosį gnomiką gražuoliu pavadint, nepasakyt tiesos?😂

iš Teletabių (iš geriausiųjų biggrin.gif ) išmoko. Ten gi viena grasinosi teisman paduoti už šeimos apvarymą internete biggrin.gif Tai tada tylėjai susišikusi ir nevarei ant teletabės. Nu ir bailė biggrin.gif
Atsakyti
Mano tai ne gnomikas, tai tavo prasigėręs šreko išvaizdos slyvanosis gnomikas🤣 Suskaudo tau subinę, kad tavo gražOOOlį išpeikė, kuris tik tau, normalaus vyro net nečiupinėjusiai, gražus🤣
Širinskienė su slyvanosiu gnomiku, pora kaip tvora😂

Jauti, šiukšle, kaip pati save apvarei? Tai tuuuu ir ne kas kitas, tyčiojiesi iš kitų žmonių išvaizdos, atmata. Tu mano vyro net akyse nemačius ir nepamatysi, o vat aš tavo slyvanosį šreką mačius, tokių "gražOlių" pilni kaimai, gyvenime su tokiu neprasidėčiau😂
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 31, 13:24)
iš Teletabių (iš geriausiųjų biggrin.gif ) išmoko. Ten gi viena grasinosi teisman paduoti už šeimos apvarymą internete biggrin.gif Tai tada tylėjai susišikusi ir nevarei ant teletabės. Nu ir bailė biggrin.gif

O, ligų maišelis ikišo savo durną makufelį😄 Tai kaip ten su ta astma, išsigydei jau? Viskas kaip ir aišku su tavim, ligota nuo vaikystės, pasinešei ant veganizmo, galvojai, kad tau tai padės sveikesne patapt. Tik va, psichinės ligos taip ir nepraėjo, ech..
Pala, ar ne tu iš cambos sūnaus tyčiojais, nes jis astma sirgo?
Papildyta:
P.s. psichine tu adaptuota, aimėja parašė tiesą ir gan taktiškai, o šiukšlė kašalotas prirašė kliedesių, tu su savo traumuotom smegenėlėm nelabai to įkerti, ar ne? Nestebina, juk jau nuo seno forume esi pagarsėjus kaip daužta pilnatinė😄
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 31, 13:36)
Mano tai ne gnomikas, tai tavo prasigėręs šreko išvaizdos slyvanosis gnomikas🤣 Suskaudo tau subinę, kad tavo gražOOOlį išpeikė, kuris tik tau, normalaus vyro net nečiupinėjusiai, gražus🤣
Širinskienė su slyvanosiu gnomiku, pora kaip tvora😂

Jauti, šiukšle, kaip pati save apvarei? Tai tuuuu ir ne kas kitas, tyčiojiesi iš kitų žmonių išvaizdos, atmata. Tu mano vyro net akyse nemačius ir nepamatysi, o vat aš tavo slyvanosį šreką mačius, tokių "gražOlių" pilni kaimai, gyvenime su tokiu neprasidėčiau😂
Papildyta:
P.s. psichine tu adaptuota, aimėja parašė tiesą ir gan taktiškai, o šiukšlė kašalotas prirašė kliedesių, tu su savo traumuotom smegenėlėm nelabai to įkerti, ar ne? Nestebina, juk jau nuo seno forume esi pagarsėjus kaip daužta pilnatinė😄

oo jau dabar mano vyra matei? i svecius buvo atvaziaves? ar aimeja nuotrauka atsiunte? lotuliukas.gif bet ziurek kaip tave domina svetimi vyrai ir daug ju paciupinejusi esi? Saviskis tai kaip suprantu nelabai domina? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 31, 13:36)
O, ligų maišelis ikišo savo durną makufelį😄 Tai kaip ten su ta astma, išsigydei jau? Viskas kaip ir aišku su tavim, ligota nuo vaikystės, pasinešei ant veganizmo, galvojai, kad tau tai padės sveikesne patapt. Tik va, psichinės ligos taip ir nepraėjo, ech..
Pala, ar ne tu iš cambos sūnaus tyčiojais, nes jis astma sirgo?

aik tu, ką tu sakai? tai kodėl iš sporto temų mano žinučių neatitempi? pamatytum ten mano visas 'ligas' biggrin.gif gal dašustų tada debilka, kad 2 skirtingi žmonės buvo?
nenorėk, kad pati atitempčiau, nes išsidurninsi kapitaliai ir tu ir tavo debilka cambalytė biggrin.gif

cambala nuo pat prisijungimo 2012 metais tyčiojasi iš jai nepatikusių narių, sako, kad jie debilai, reiktų galvą pasitikrinti, tuo tarpu paaiškėjo, kad jos mama tokia. Kaip tau tas? Irgi užsimerksi ir tipo to nematysi? Nepasieškosi senų cambos žinučių nuo 2012 kaip ji varo ant žmonių?

tai kaip, su debilkom teletabėm, kurios teismais grasinasi bendrauji? su tom, kurių šeima serga, o iš kitų tyčiojasi irgi bendrauji? kaip ten sako? jei tavo draugai debilai tai gal ir tu tokia? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 31 gegužės 2021 - 13:17
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 31, 13:41)
oo jau dabar mano vyra matei? i svecius buvo atvaziaves? ar aimeja nuotrauka atsiunte? lotuliukas.gif bet ziurek kaip tave domina svetimi vyrai ir daug ju paciupinejusi esi? Saviskis tai kaip suprantu nelabai domina? lotuliukas.gif

Tai gal nori apsikeist, aš paimsiu tavo slyvanosį šreką, tu maniškį, max savaitei bigsmile.gif Bet gal ne, už ką manajam tokia bausmė🤣
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 31, 14:13)
aik tu, ką tu sakai? tai kodėl iš sporto temų mano žinučių neatitempi? pamatytum ten mano visas 'ligas' biggrin.gif gal dašustų tada debilka, kad 2 skirtingi žmonės buvo?
nenorėk, kad pati atitempčiau, nes išsidurninsi kapitaliai ir tu ir tavo debilka cambalytė biggrin.gif

cambala nuo pat prisijungimo 2012 metais tyčiojasi iš jai nepatikusių narių, sako, kad jie debilai, reiktų galvą pasitikrinti, tuo tarpu paaiškėjo, kad jos mama tokia. Kaip tau tas? Irgi užsimerksi ir tipo to nematysi? Nepasieškosi senų cambos žinučių nuo 2012 kaip ji varo ant žmonių?

tai kaip, su debilkom teletabėm, kurios teismais grasinasi bendrauji? su tom, kurių šeima serga, o iš kitų tyčiojasi irgi bendrauji? kaip ten sako? jei tavo draugai debilai tai gal ir tu tokia? biggrin.gif

Tai sakai, nesirgai astma?😀 Davai, tempk😂 tik klausimas, ką tu atitempsi😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 31 gegužės 2021 - 15:50
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 31, 16:49)
Tai gal nori apsikeist, aš paimsiu tavo slyvanosį šreką, tu maniškį, max savaitei bigsmile.gif Bet gal ne, už ką manajam tokia bausmė🤣
Papildyta:

Atsiprašysi tada, jei neteisi ir apvarei mane kaip ligonę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 31, 16:49)
Papildyta:

o dieve, kokios iskreipots fantazijos, kuriu galu man tas tavo vyras? doh.gif bet kad tau vis norisi svetimu, tai ryskiai matosi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 31, 17:58)
Atsiprašysi tada, jei neteisi ir apvarei mane kaip ligonę? ax.gif

Tai sirgai ar nesirgai astma, šiukšle tu apsimelavus? Taip ar ne?😀
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 31, 18:35)
o dieve, kokios iskreipots fantazijos, kuriu galu man tas tavo vyras? doh.gif bet kad tau vis norisi svetimu, tai ryskiai matosi... unsure.gif

Tu taip nepergyvenk, niekas į ta tavo pragertasnukį gnomą nesikėsina, nebijok, niekas nenuknis tau iš panosės vienintelio pajamų šaltinio😄
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 31, 21:20)
Tai sirgai ar nesirgai astma, šiukšle tu apsimelavus? Taip ar ne?😀
Papildyta:

Tu taip nepergyvenk, niekas į ta tavo pragertasnukį gnomą nesikėsina, nebijok, niekas nenuknis tau iš panosės vienintelio pajamų šaltinio😄

labai keistos tavo ne tik fantazijos ir baimes, taigi tave, ne mane vyras islaiko, vel susimaisei apsirukiusi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 31, 21:52)
labai keistos tavo ne tik fantazijos ir baimes, taigi tave, ne mane vyras islaiko, vel susimaisei apsirukiusi?  unsure.gif

Aik tu, ar ir tu, kaip pilnatinė vis pamiršti ko prirašei? Taigi tu iš savo algos niekaip neišsilaikytum pašalpine valkata. Kiek jums moka socialas?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 31, 22:14)
Aik tu, ar ir tu, kaip pilnatinė vis pamiršti ko prirašei? Taigi tu iš savo algos niekaip neišsilaikytum pašalpine valkata. Kiek jums moka socialas?

pilnai issilaikyciau mirksiukas.gif Kodel turetu moketi? kodel tu apie kitas seimas pagal save sprendi nuolat, tu kitokiu gyvenimo modeliu nesi maciusi, tik bedarbe, kaip tu moteris ir diedas neuzdirbantis ant nuosavo namo? As net likusi viena su vaikais negauciau jokios paramos, nes mano atlyginimas pakankamas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 gegužės 2021 - 21:38