Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 26, 22:20)
Zinoma, juk jai varpos labai svarbios. Tik jas visur mato ir cia postina.
Ir kodel toks kvailas zodis "miegojai"?
Ka ten pamiegosi sokiu tuolete

Prakalbo vištgaidis, šlykštus visoms be išimties😄 argi sveiko proto moteris į tave žiūrėtų?
Atsakyti

Nu kodel, zkb? 

Jis mielas sexs ozabocenom vargetom kaip nedap*istai ubuntei, perp*istom montveertem su burba...

Atsakyti

Nu kodel, zkb? 

Jis mielas sexs ozabocenom vargetom kaip nedap*istai ubuntei, perp*istom montveertem su burba...

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 05 26, 23:31)
<p>Nu kodel, zkb? </p><p>Jis mielas sexs ozabocenom vargetom kaip nedap*istai ubuntei, perp*istom montveertem su burba...</p>

Ai nu😄 Sužavėtos, kol neužuodė nuo jo sklindančios smarvės🤢
Atsakyti
Tvarkingų, švarių, mylimų moterų šnekos? Bet kodėl jos tada skamba kaip gatvinių prostitučių? Ne jūs ten Lenkijoje palei kelius stovit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 27, 12:09)
Tvarkingų, švarių, mylimų moterų šnekos? Bet kodėl jos tada skamba kaip gatvinių prostitučių? Ne jūs ten Lenkijoje palei kelius stovit? biggrin.gif

Labai gerai žinai, kaip kalba gatvinės prostitutės, tai garantuotai pati būsi iš jų tarpo?🤭😂 Savo leksikoną pasižiūrėk, susmirdus šiukšle
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 05 26, 21:37)
<p>Bet tai i lutuke nei vienas bernas jaunystej daugiau ir nepaziurejo... Va aimeja dave suprast kad vyras nekazja. Nekazka isvaizdos, geria, grubus buna, geliu nedovanoja, nepadeda...</p>

Aimeja tik pavydi ir tiek. biggrin.gif Zinoma visu skoniai skritingi, bet objektyviai ziurint, vis tiek matai, kad zmogus grazus, gal ne tavo tipo tik. O mano vyras tikrai grazus. Zinoma tai nera kazkoks didelis pliusas vyrui, bet smagu biggrin.gif

Na jei tavo geria, grubus ir nieko nedovanoja, ir tau laikas sustojes niekas nesikeicia, kaip pries 6 m kai tempei visus 4 kampus, tai nemaustyk to standarto ant kitu seimu. Spresk savo problemas , imanoma zinok mirksiukas.gif
Taip, mes turejom bedu seniau, issiaiskinom, susitvarkem, manau, daug kam sunkus periodas kai vaikai gimsta, o ypac, jei tuo pat metu ir prarandi pajams, santaupas ir t.t.
Ne, nesam idealus, susipykstam kartais. Bet jokiu bedu nei del gerimu, nei del grubumo, nei del geliu ar kitu dovanu nebera pas mus, gana neblogai sutariam, abu labiau subrendom, vaikai uzaugo, as ji pradejau geriau suprasti, ir man hormonai gal sugrizo i vieta, visai kitoks gyvenimas dabar mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 26, 22:20)
Zinoma, juk jai varpos labai svarbios. Tik jas visur mato ir cia postina.
Ir kodel toks kvailas zodis "miegojai"?
Ka ten pamiegosi sokiu tuolete

na taip atrodo zemiau tos juostos temos pas ja nepakyla....
biggrin.gif
na jo is tikro kvailas zodis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 gegužės 2021 - 13:07
Varge vargeli, kaip šita pašalpinė valkata neturi su kuo pakalbėt. Kaip tik diena, taip ir pilasi paklodės, matyt iš "gero" gyvenimo😂
Papildyta:
Aimėja pavydi slyvanosio chroniaus🤣🤣🤣 dienos anekdotas🤣
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 27, 13:06)
Aimeja tik pavydi ir tiek. biggrin.gif  Zinoma visu skoniai skritingi, bet objektyviai ziurint, vis tiek matai, kad zmogus grazus, gal ne tavo tipo tik. O mano vyras tikrai grazus. Zinoma tai nera kazkoks didelis pliusas vyrui, bet smagu  biggrin.gif

Žiūrėk, aš galiu būti bjauri, bet jau tikrai nerašysiu ir nemeluosiu apie tave. Kai dalyvės varė, jog tu esi stora, apsileidusi ar panaši į Širinskienę, pasakiau tiesą, kas esi normali moteris ir tikrai net nepanaši į ją. Galėjau visaip tave apvaryti, bet tai būtų netiesa. Aš puikiai suprantu, kad tau tavo vyras gražus, nes tu su juo gyveni. Bet bendrai tavo vyras tikrai nėra gražus ir nepasakok pasakų. Ir tai nepriklauso nuo mano skonio ar dar ko. Kadangi jo čia nėra, aš daugiau nerašysiu apie jį, nes tai nesąžininga. Bet savo nuomonę susidariau. Todėl nejuokink su tuo pavydu. Va ką tu turi puikaus, tai vaikai ir labai gaila, kad tu tiek laiko skiri SM, o ne jiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimejaa: 28 gegužės 2021 - 18:46
Kiekvienai šrekienei savas gnomikas gražus, karpa geriausias to įrodymas😂
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 05 28, 19:45)
Žiūrėk, aš galiu būti bjauri, bet jau tikrai nerašysiu ir nemeluosiu apie tave. Kai dalyvės varė, jog tu esi stora, apsileidusi ar panaši į Širinskienę, pasakiau tiesą, kas esi normali moteris ir tikrai net nepanaši į ją. Galėjau visaip tave apvaryti, bet tai būtų netiesa. Aš puikiai suprantu, kad tau tavo vyras gražus, nes tu su juo gyveni. Bet bendrai tavo vyras tikrai nėra gražus ir nepasakok pasakų. Ir tai nepriklauso nuo mano skonio ar dar ko. Kadangi jo čia nėra, aš daugiau nerašysiu apie jį, nes tai nesąžininga. Bet savo nuomonę susidariau. Todėl nejuokink su tuo pavydu. Va ką tu turi puikaus, tai vaikai ir labai gaila, kad tu tiek laiko skiri SM, o ne jiems.

Tu jau apvarei mano vyra, nors jis is tikro ne prie ko. Kaip ir del mano isvaizdos ar as prasiau taves kokiu komentaru? Viena kai mes cia spilkiuojames apie nei karto nematytus zmones , kai suprantam, kad tai nerimta, kita kai isikisa tokios "visazines" kaip tu, vsika maciusios, viska galincios ivertinti biggrin.gif
Ir ne, mano vyras ne tik man grazus, ne karta per gyvenima man ji gyre, kitos moterys. tongue.gif Nors man asmeniskai, tai nera zmoniu didelis koks nuoplenas, ju prigimtinis grozis. Suprantu, kad zmoniu skoniai skiriasi, bet viena pasakyti man tavo vyras negrazus, kita parasyti tokia zinute, kokia parasei, na matyt tokia natura esi sikti ant kitu zmoniu, net nepazystamu ir tau asmeniskai nieko blogo nepadariusiu.

Ir is vis ka tai reiskia normali moteris, o kas nenormali? Sirinskiene gal nenormali? O gal as labai apsileidusi, ka tu is vis zinai ir keli usenumo metu nuotruaka smatei, zinai kaip dabar atrodau?? Fb pamatei kelias nuotraukas ir nusprendei? lotuliukas.gif Manau, visos cia esam normalios. Kad as ne grazuole seniai ta pasakiau ir man jau seniai del to dzin, sakiau esam su vyru grazi Sreku pora, kam kas nepatinka, gali apeiti dideliais ratais per nx kaimeli mirksiukas.gif

O apie motinyste, auklejima vaiku, tu man paskutinis zmogus, kurios mintys ta tema butu idomios. Man ne autoritetas zmones, kruie pasisako uz fizines bausmes vaikams, prievarta pries juos ir t.t., isivaizduodami, kad tai juos kazkaip aukleja, man tai smurtas pries vaikus ir nesugebejimas aukleti....

Matomai namie visai prastai, kad vis ilendi cia issivemti, nors kaip suprantu skaitai tai nuolat biggrin.gif Bet tai tavo ne mano probelmos. na dziaugiuosi kad as tau pasitarnauju, kaip koks personazas, ant kurio gali tariamai pykti ir isleiti savo tulzi, o tai is vsi susirgtum muset nuo tiek pagiezos sirdyje.
Atsakyti
Kooookia pasiteisinimų paklodė😂 Apvarei mano vyrą"🤣 Oh well, net zoosodo beždžionė šiek tiek gražesnė už tavo pijoką, tai ką dabar, aimėja turėjo tavo slyvanosį gnomiką gražuoliu pavadint, nepasakyt tiesos?😂
Atsakyti