QUOTE(Aimejaa @ 2021 05 28, 19:45)
Žiūrėk, aš galiu būti bjauri, bet jau tikrai nerašysiu ir nemeluosiu apie tave. Kai dalyvės varė, jog tu esi stora, apsileidusi ar panaši į Širinskienę, pasakiau tiesą, kas esi normali moteris ir tikrai net nepanaši į ją. Galėjau visaip tave apvaryti, bet tai būtų netiesa. Aš puikiai suprantu, kad tau tavo vyras gražus, nes tu su juo gyveni. Bet bendrai tavo vyras tikrai nėra gražus ir nepasakok pasakų. Ir tai nepriklauso nuo mano skonio ar dar ko. Kadangi jo čia nėra, aš daugiau nerašysiu apie jį, nes tai nesąžininga. Bet savo nuomonę susidariau. Todėl nejuokink su tuo pavydu. Va ką tu turi puikaus, tai vaikai ir labai gaila, kad tu tiek laiko skiri SM, o ne jiems.
Tu jau apvarei mano vyra, nors jis is tikro ne prie ko. Kaip ir del mano isvaizdos ar as prasiau taves kokiu komentaru? Viena kai mes cia spilkiuojames apie nei karto nematytus zmones , kai suprantam, kad tai nerimta, kita kai isikisa tokios "visazines" kaip tu, vsika maciusios, viska galincios ivertinti
Ir ne, mano vyras ne tik man grazus, ne karta per gyvenima man ji gyre, kitos moterys.
Nors man asmeniskai, tai nera zmoniu didelis koks nuoplenas, ju prigimtinis grozis. Suprantu, kad zmoniu skoniai skiriasi, bet viena pasakyti man tavo vyras negrazus, kita parasyti tokia zinute, kokia parasei, na matyt tokia natura esi sikti ant kitu zmoniu, net nepazystamu ir tau asmeniskai nieko blogo nepadariusiu.
Ir is vis ka tai reiskia normali moteris, o kas nenormali? Sirinskiene gal nenormali? O gal as labai apsileidusi, ka tu is vis zinai ir keli usenumo metu nuotruaka smatei, zinai kaip dabar atrodau?? Fb pamatei kelias nuotraukas ir nusprendei?
Manau, visos cia esam normalios. Kad as ne grazuole seniai ta pasakiau ir man jau seniai del to dzin, sakiau esam su vyru grazi Sreku pora, kam kas nepatinka, gali apeiti dideliais ratais per nx kaimeli
O apie motinyste, auklejima vaiku, tu man paskutinis zmogus, kurios mintys ta tema butu idomios. Man ne autoritetas zmones, kruie pasisako uz fizines bausmes vaikams, prievarta pries juos ir t.t., isivaizduodami, kad tai juos kazkaip aukleja, man tai smurtas pries vaikus ir nesugebejimas aukleti....
Matomai namie visai prastai, kad vis ilendi cia issivemti, nors kaip suprantu skaitai tai nuolat
Bet tai tavo ne mano probelmos. na dziaugiuosi kad as tau pasitarnauju, kaip koks personazas, ant kurio gali tariamai pykti ir isleiti savo tulzi, o tai is vsi susirgtum muset nuo tiek pagiezos sirdyje.