Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 21, 15:55)
na kokia prasme?

Deze nuo kokio bufeto, ant jos uztiesta laikrasciai, ant jo paserviruota atidaryti konservai... Geri, sakysim SAIRA. Granionyje stakany, ir alkoholio butelys

čia kaip Ponas Bynas, kai per Naujaką kaimynus pasikvietė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 21, 18:12)
čia kaip Ponas Bynas, kai per Naujaką kaimynus pasikvietė biggrin.gif

va cia mano serviruotas stalas. Nuotrauka kokiu 1975 metu.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 21, 15:43)
As tai vis neatsisakau minties, kad viena diena issinuomosiu patalpas anglisko tipo Tea Room padaryti. Tik tiek, kad tas nerentabilumas mane vis stabdo. .bet viltis miršta paskutinė   biggrin.gif

fainai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 21, 15:55)
na kokia prasme?
Deze nuo kokio bufeto, ant jos uztiesta laikrasciai, ant jo paserviruota atidaryti konservai... Geri, sakysim SAIRA. Granionyje stakany, ir alkoholio butelys
Pav kelioneje serviravimas. Fotkinta Austrijoje

fui visa vaizda sugadina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 21, 17:24)

fainas buteliukas kefyro biggrin.gif as pries karantina taip piena emiau is ukinko i tokius buteliukus... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 gegužės 2021 - 16:55
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 21, 17:24)

svarbu knyga yr, paštininkė turėtų užskaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 21, 18:30)
svarbu knyga yr, paštininkė turėtų užskaityt biggrin.gif

panasu, kad ji motera tik knyguose ir gyvena, nes visai gyvenime nesigaudo unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 gegužės 2021 - 17:54
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 21, 18:54)
panasu, kad ji motera tik knyguo se ir gyvena, nes visai gyvenime nesigaudo  unsure.gif

Panašu, kad tu knygos jau dešimtmečius nebuvai atsivertus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 20, 23:21)
baisiau kuom, kad kvankos esat tai jum baisu pasidare ?lotuliukas.gif apsvieciau padekotumet, jus kiek metu klastojat dalyksu paie mane pvz ir ka ir po siai dienai neprisipazystat, ka dklastojat, as tai jum tik padariau socialini eksperimenta, kurs pavyko labai geria, O kam dar sis forumas naudingas butu?

tu rimtai manai daug darbo tokia iznute padaryti? lotuliukas.gif Jei buciau piktybine buciau tokiu padariusi, kad po siai dienai nebendrautumet, bet ne toks mano tikslas buvo, tik parodyti jusu kvailuma ir tiek, ne ne tavo siuo atveju, bet kai esat viena uz kit akartu tai galit priimti visos bendrai  biggrin.gif

Kam meluoji? Priešingai, aš nieko neklastoju, visada atitempiu tavo šūdinas CITATAS ir baksnoju tavo marmūzę į jas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 21, 18:54)
panasu, kad ji motera tik knyguose ir gyvena, nes visai gyvenime nesigaudo  unsure.gif

KnygUOse, knygUOse, adaptuota debe
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 21, 16:55)
fainai  wub.gif

Faina, bet pelnas mizernas.
Atsakyti

Aik tu😮 Bet juk gyreisi, kad žiauriai daug uždirbi, sakei, nuvirstumėm tavo algą pamačiusios, taip išeina, eilinį kartą apsimelavai, subinės karpa?

Didžiausias challenge tau būtų išmokt rašyt, tau tiesiog neįveikiamas😱

Svarbu kad tu lietuviu kalbos nepamirsai ..  o ant popos karpa pas tave,o is priekio kaip ?  ar didele ,reiktu istirt nes buna odos vezio pradzia😉

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 05 22, 06:14)

Arbūziuks, kaip jaunos dienos bėga? biggrin.gif
Atsakyti

Ne tas zodis,kaip bega

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 05 24, 12:32)
<p>Ne tas zodis,kaip bega</p>

Oi nygovori biggrin.gif
Atsakyti