Tikrai jau kad...mano vieni pomidoru ir agurku daigai nušalo, likusių dar nesiryžtu išnešti I lauką. Iš 30 saulegražų liko 3, slaksės suėdė
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 21, 13:04)
As uzsiimu statybom. Sutariau del stogo keitimo, derinu priestato projekta. tai jei vasaros nebus - vadinas tokia lemtis
Lietuvoje tikriausiai paparsciau mes kol kas tik tvarkomesliedimus, del renovacijos... tai ne taip gaila, kAd orai tokie, nes jei butu geri, nervinciausi, kad negalim stogo keisti Buvom is pradziu susitare su statybininku del geguzes, nes dazniausiai budavo aptys graziausi orai. bet viskas uzsitese su tais cOvidais ir t.t.
o dabar jau medienos kaina isaugo beveik dvigubai Tai gal kitais metais SIek tike pakris jau.
Mastau eiti i kita darba...bet bijau kai gerai yra baisu kazka keisti, bet jau uzsisedejau savo komforto zonoj, jauciu reikia judeti pirmyn...
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 21, 11:38)
Labas rytas geriem zmonem , kaip nuotaikos? Pas mane visai ne kokios, vasaros panasu pas mus nebus
vejas nusiaube viska vakar, siandien vel lietus, i darza net neina iseiti. Nors bent ridisai ir salotos auga lyg neblogai
Prisipirkau skaniu bandeliu tam liudesiui nestelbti
vejas nusiaube viska vakar, siandien vel lietus, i darza net neina iseiti. Nors bent ridisai ir salotos auga lyg neblogai
Durne tu, ko čia bliauni? Jau kiek metų gyveni Airijoj ir nežinai, kad vasarų čia nebūna?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 21, 14:07)
Mastau eiti i kita darba...bet bijau kai gerai yra baisu kazka keisti, bet jau uzsisedejau savo komforto zonoj, jauciu reikia judeti pirmyn...
Sakai, dingsi iš forumo, 100% atsiduosi feisbukui?
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 21, 13:51)
Tikrai jau kad...mano vieni pomidoru ir agurku daigai nušalo, likusių dar nesiryžtu išnešti I lauką. Iš 30 saulegražų liko 3, slaksės suėdė
Rimtai? As pernai sejau saulegrazas tai gerai augo, kol vetros neuzejo ir visas neisvarte
Siemet nesejau, bet nusipirkau tu zieminui bulviu daigu, prisisodinau is paveiksliuko panaisos i saulegrazas, tai sakau bent naudos bus, nes saulegrazas visas pauskciai islese pernai
QUOTE(mylimuke! @ 2021 05 20, 22:14)
Kur kas baisiau, kai kvanka lutuke klastoja žinutes. Čia jau dugnas. Dėl ko - dėl forumo.
norėjai pasakyti cambala ir susimaišei, vargšelė
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 21, 11:38)
Labas rytas geriem zmonem , kaip nuotaikos? Pas mane visai ne kokios, vasaros panasu pas mus nebus
kažkiek saulės yr, bet vėjas viską gadina
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 21, 14:07)
bijok, kitame gali būti ne taip laisva
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 21, 14:29)
bijok, kitame gali būti ne taip laisva
bet alga daug didesne bus idomiau gal, nes kai laisva, tai darosi ziauriai nuobodu, bandau mokytis kazka, bet vis tiek nesidaro idomiau
pasnekejau su buvusiu kolega, jis isidarbino didelioj kompanijoj pries kokius 2 m, tai sake patenkintas, kad isejo.
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 21, 15:32)
bet alga daug didesne bus idomiau gal, nes kai laisva, tai darosi ziauriai nuobodu, bandau mokytis kazka, bet vis tiek nesidaro idomiau
pasnekejau su buvusiu kolega, jis isidarbino didelioj kompanijoj pries kokius 2 m, tai sake patenkintas, kad isejo.
As tai bijau, kad kitam darbe reiketu dirbti...
Nors kur as isitrindavau, tai nereikedavo.
MB mane istisai terorizuodavo. Kai gyvenom Vokietijoje tai galvojau Olandijoje ieskotis darbo. Tai MB sakydavo. "Tau jau olandai tai tikrai nemokes uz miegojima namuose."
tai ir dirbu ten pat jau 14+ metu
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 21, 14:53)
As tai bijau, kad kitam darbe reiketu dirbti...
MB mane istisai terorizuodavo. Kai gyvenom Vokietijoje tai galvojau Olandijoje ieskotis darbo. Tai MB sakydavo. "Tau jau olandai tai tikrai nemokes uz miegojima namuose."
na mazai dirbti man patinka, bet va atlginiams irgi ne stebuklingas buna, ka dir darbo neperdaugiausiai ir atlyginimai geresni
kazkaip jauciu kad norisi kazkokiu challenge sau , uzsisedejau jau...o dabar kai jau padare beveik visur remote work, tai neproblema rasti, kad ir kituose miestuose....
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 21, 16:43)
As tai vis neatsisakau minties, kad viena diena issinuomosiu patalpas anglisko tipo Tea Room padaryti. Tik tiek, kad tas nerentabilumas mane vis stabdo. .bet viltis miršta paskutinė
na kokia prasme?
Deze nuo kokio bufeto, ant jos uztiesta laikrasciai, ant jo paserviruota atidaryti konservai... Geri, sakysim SAIRA. Granionyje stakany, ir alkoholio butelys
Pav kelioneje serviravimas. Fotkinta Austrijoje
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 21, 14:55)
na kokia prasme?
Deze nuo kokio bufeto, ant jos uztiesta laikrasciai, ant jo paserviruota atidaryti konservai... Geri, sakysim SAIRA. Granionyje stakany, ir alkoholio butelys
Kur keliones, o kir kavines moterims
Vaizdas - pasaka
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 21, 15:27)
na mazai dirbti man patinka, bet va atlginiams irgi ne stebuklingas buna, ka dir darbo neperdaugiausiai ir atlyginimai geresni
kazkaip jauciu kad norisi kazkokiu challenge sau , uzsisedejau jau...o dabar kai jau padare beveik visur remote work, tai neproblema rasti, kad ir kituose miestuose....
Aik tu😮 Bet juk gyreisi, kad žiauriai daug uždirbi, sakei, nuvirstumėm tavo algą pamačiusios, taip išeina, eilinį kartą apsimelavai, subinės karpa?
Didžiausias challenge tau būtų išmokt rašyt, tau tiesiog neįveikiamas😱