QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 19, 18:10)
As ne del darkymosi, daug kas cia pasidarko karts nuo karto. As konkreciai del netradiciniu orientaciju zmoniu izeidinejimo ir zeminimo.
Jei cia butu Fb ar twiteris ji butu uzluokuota bent menesiui uz tai, bet sis forumas tampa labai jau zemo lygio pamazu, bet desningai. Kazin kiek temps su visom tokiom patyciom? Gal rimtai epolicijai reiktu pranesti, bet koki perspejima gal gautu forumo savininkai, gal kokius moderatorius vel ivestu.
Jei cia butu Fb ar twiteris ji butu uzluokuota bent menesiui uz tai, bet sis forumas tampa labai jau zemo lygio pamazu, bet desningai. Kazin kiek temps su visom tokiom patyciom? Gal rimtai epolicijai reiktu pranesti, bet koki perspejima gal gautu forumo savininkai, gal kokius moderatorius vel ivestu.
Alio, savartyno šiukšle, ar ne tu vadini gėjus iškrypėliais, ligoniais? Čia kas, ne įžeidinėjimas, žeminimas? Patylėtum tu, atmata
Tai jau buvai užblokuota fb už savo kliedesius, kad taip gerai žinai?🤣 Nesistebiu, kiek čia esi prirašius, tas pats ir fb🤣
Bėk pranešk epolicijai, ateis moderatoriai, tave su išsigimėliu ono pirmu taikymu iš čia išmes už antivalstybines kalbas, kas jau vieną kartą nutiko😁
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 19, 18:12)
Matot... Jei jus uzblokuosit gatvine bobute, tai problemos ir neliks... Nes ji cia nepostins... Nes jos niekas neskaitys...
Kol kas jus ja palaikote, o tai nera sazininga...
Todel turesit pasirinkti. Jei nebendrausit su besiriejanciais tai tikrai maloniai visi palaikys jusu svaria nuo meshlo vieta.
O jei gatvine jums OK, tada teks murdytis jos meshle
Kol kas jus ja palaikote, o tai nera sazininga...
Todel turesit pasirinkti. Jei nebendrausit su besiriejanciais tai tikrai maloniai visi palaikys jusu svaria nuo meshlo vieta.
O jei gatvine jums OK, tada teks murdytis jos meshle
O tu, vištgaidi, bestalkindamas "teletabių" temą nepastebėjai, kad aš ten nieko nekomentuoju?🤣 Ar tu, senas gaidy su papais, rimtai galvoji, kad man rūpi? Niekas man nesutrukdys ateit čia ir tave apšikt. Pats prisiknisai, dabar turėkis, šūdo gabale
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 19, 18:15)
Del inetrneto kol kas nera tokiu istatymu, kad baustu, neseniai viena ivede, bet i ji niekaip netilptu sis atvejis. daugiau atsakomybes yra perkelta patiem socialiniem tinklam. O sis forumas kaip ir paliktas likimo valiai, matyt niekas rimtia juo neuzsieme.
As tai puikiai suprantu, tu ne paauglys ir jau seniai stora oda uzsiauginai, bet tai neleidzia zmonem vis tiek dergtis ir butent ta pati turejau omenyje
tu personu, kurias jus proteguojat ir naudojat kaip kovinius sunis, tai dabar neverkit
As tai puikiai suprantu, tu ne paauglys ir jau seniai stora oda uzsiauginai, bet tai neleidzia zmonem vis tiek dergtis ir butent ta pati turejau omenyje
tu personu, kurias jus proteguojat ir naudojat kaip kovinius sunis, tai dabar neverkit
Jei užsiimtų, tavęs čia seniai nebebūtų, sąvartyno šiukšle😀
O tau kas leidžia dergtis, šiukšle? Ar jau pamiršai, ką kalbėjai apie gėjus?
Kartoji savo šeimininkės kliedesius?😂
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 19, 18:20)
o kodle turetumet, taigi jusu draugytes, tai aiskinsimes visi
Idomucia pasiule logiska iseiti, kitui budu nera.
man asmeniskai galit lysti, kur norit, cia jus atisiskyret tipo kulturingai bendrauti, bet kol leisit tokius kovinius sunis triesti po kitas temas, tai ir cia jum nebus ramybes, deja, veiksmas, pasekme.
Tikiuosi nakvisa savo sutvele susitavrkys ir ramiai cia sau gyvensit
Idomucia pasiule logiska iseiti, kitui budu nera.
man asmeniskai galit lysti, kur norit, cia jus atisiskyret tipo kulturingai bendrauti, bet kol leisit tokius kovinius sunis triesti po kitas temas, tai ir cia jum nebus ramybes, deja, veiksmas, pasekme.
Tikiuosi nakvisa savo sutvele susitavrkys ir ramiai cia sau gyvensit
Neturėsi tu ramybės, šiukšle. Ar apsidairai per petį, kai iškiši savo riebų snukį iš sąvartyno?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 19, 18:27)
As asmeniskai tai palaikau zmones, kurie elgesi teisingai ir nepalaiku tu, kurie elgesi bjauriai, visai nepriklausomai nuo jusypsenos dydzio, akiu spalvos, su kuo jie seksu uzsiima ar kaip save isivaizduoja sioje zemeje.
Papildyta:
Tu cia apie save, kai man saugotis gatvese sake, nes tu primusi mane ar nezinau ka tu ten savo sugedusioj fantazijoj mastai
is vis bobute, jei rimtai tau viskas su galva gerai?
butent ir ka atejo isejo, ar ka sakem cia. Na bet bobutes darkymasis jau perzenge visas ribas....
Papildyta:
Tu cia apie save, kai man saugotis gatvese sake, nes tu primusi mane ar nezinau ka tu ten savo sugedusioj fantazijoj mastai
is vis bobute, jei rimtai tau viskas su galva gerai?
butent ir ka atejo isejo, ar ka sakem cia. Na bet bobutes darkymasis jau perzenge visas ribas....
Aik tu sau, nu ką tu sakai?😱 Tai ne tu vadini gėjus iškrypėliais?
Tai tu saugokis, saugokis, nes nu maža ką
Tai sakai, man būtų sunku pas tave atvažiuot? Max valanda kelio. Naktį sapnavai, kad tave mušu? Pridėjai į triusikus, ar ne?
Hm.. palyginus su tavim, net labai gerai😁
Aik tu? Čia tik pradžia, žinok.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 19, 18:41)
Kitu temu skaityti daugiau neverta.. Nori ka parasyt - cia parasys. O tada normalios moterys nuspres ka uzblokuot... Kai kiur shika, tai jos "nesupranta"
As jau neziuriu kitu temu.
Papildyta:
Gaatveine ziuriu vargsta kitose temose... Gal atsiprasineja... Nezinau, manes tai neliecia. Uzteks ir cia
As jau neziuriu kitu temu.
Papildyta:
Gaatveine ziuriu vargsta kitose temose... Gal atsiprasineja... Nezinau, manes tai neliecia. Uzteks ir cia
Juk jau skaitot abu su karpa
Pasvajok, vištgaidi😂