Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 18, 22:52)
Mes bet kokiu atveju eisim i isankstines penCijas,ne tos sveikatos esam, kad dirbtume iki grabo lentos,  dar reikia anuliuoti mokejimus privaciai-  neapsimoka, galvojau, kad daugiau bus, o prisitaupiau priedo tik 43 svarus  per mokejima  biggrin.gif O dabar, jei jos vistiek nepasiimsiu iki 67, tai kam man jai taupyti dar? Neapsimoka mesti pinigus I bala.

as tai niekur irgi pirvaciai nemoku del pensiju,kai tiek ta amziu tolina tolina is vis nelabai ju tikiuosi, jei bus bus gerai, nebus reik susikurt gyvenima, kad jos nebutu butinos...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 18, 22:42)
oi senatvej, tai gali is vis keliauti kur nori, pagyventi ir sen ir ten, kai jau nepriristas prie darbo, vaiku mokyklu ir t.t.

Reikia issirinkti tinkama darba... Skambina bosas: Kurioje dabar esi valstybeje...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 19, 10:32)
Reikia issirinkti tinkama darba... Skambina bosas: Kurioje dabar esi valstybeje...

Nu.. taip nenoreciau. Viena yra darbas, kita - poilsis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 19, 11:32)

Tai, manau, ir issirinkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 11:41)
Nu.. taip nenoreciau. Viena yra darbas, kita - poilsis.

Man sunku atskirti darba nuo poilsio
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 19, 11:04)
Man sunku atskirti darba nuo poilsio

Tai tau bus kajukt , kai busi pensininkas. Neturesi kur saves deti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 19, 12:08)
Tai tau bus kajukt , kai busi pensininkas. Neturesi kur saves deti.

gali imti kitus mokyti, kad ir per youtube. Tada yra motyvacija keltis, tvarkytis ir t.t.
Atsakyti
O tai kaip Azijoje, ku rnera jokiu pensiju, dirba sau zmones, kiek gali dirbti , o ka darysi, manau ir pas mus taip laukia, nes neliks pakankamai jaunimo...nebent priemigruos is tos pacios Azijos ir Afrikos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 19, 15:50)
Idomu, kaip sios tolerantiskosios reaguoja i akivaizdu zmogaus zeminima del jo saves suvokimo? ar tylesit burnas uzraukusios, nes tai bobute, juk jusu "drauge" ?
Dabar proga kaip tik parodyti realioje gyvenimo situacijoje, savas vertybes.

Prakalbo supista homofobė🥴
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 19, 16:25)
As nesijauciu izeistas nei trupucio..
Bet zmogus budamas Airijoje turetuu galvot, ka raso... Tur but dar neturi pilietybes, tai gali susidirbtii gyvenima salyje, kur nesamoningai griezti istatymai. Ir kur teisesauga su malonumu parodytu, kad dirba ant imigrantes...

Bet esme kitur...
Esme, kad kai kurios galvoja, kad siukslyne su degradasi gali islaikyti kurlturinga diskusiju kampeli. Turetu atsiriboti nuo kai kuriu zmoniu, kurie jau nelabai orientuojasi, nenori ramiai diskutuot o eina kazkur ir provokuoja.
Na bus visos temos - gatviniu dergimasis... Kam to reikia?

Uoj, jau drebuuuu😱

Bet juk tu ir pats supranti, kad esi vienišas, niekam nereikalingas šiukšlė. Skaičiau fb postą, kad kažkoks išsigimėlis nepraleido per gatvę einančios anties su ančiukais, išlipo iš savo griuvenos ir sutrypė ančiukus savo purvinais čebatais. Ten buvai tu?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 19, 16:49)
Kuo pati skiriesi nuo gatvines?
Turesi uzdeti ignora visur, nes nera galimybes uzsideti ignora vienoje temoje o eiti rietis i kitas.
Cia va ir planas.
O kai teletabes uzsides ignorus kitiems, tai dings ir problema.

Eik vadovaut savo protiškai neįgaliai bobai, anoji dar tavęs klauso, kai per galvą užmeti, čia tu menkas viršinykas, susitaikyk su tuo
Papildyta:
Kur tavo tolerancija, dvokianti šiukšle?
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 19, 17:14)
Cia irgi nebloga isviete.

Turesit visos uzsideti ignora, nes viskas vyks sioje temoje. Kitos temos nebus naudojamos. tai gatvine arba tures baigti tustintis arba cia bus isviete.

Primenu, kad si tema atskirta buvo del kur kas nekaltesniu dalyku. Ir tai buvo puiku.
Bet jums teks pasirinkti. Arba kazkaip paaiskinti gatvinei ir kai kurioms kitomas, kad gal reikia valdytis.
Arba turesit uzdeti ignora gatvinei, nes jums atsibos skaityti jos pacios slykstyniu ir retransliuojamu.

Jei pasiulymu nera, tai liekam prie sio plano

Nepavadovausi, tranny.🖕 Eisiu kur norėsiu, komentuosiu kur norėsiu, dašus tau pagaliau?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 19, 17:37)
Tu rimtai silpnaprote...
Nesupratai plano.
Niekur jau neisi, nes viskas vyks va cia...
Tai turesi nustot arba tave toleruojancios tures skaityt tavo meshla arba tau irgi uzdes ignora.

Viskas vyks VA ČIA. Kas jau kas, bet tu man tikrai nepaaiškinsi ką daryt, vištgaidi. Ot pagąsdino🤣🤣🤣
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 19, 17:52)
SIulau diskutuoti tik teletabiu temoje.
Bus kur kas idomiau.
teletabes tures uzdeti ignora ir toms teletabems kurios transliuos meshla.
Visai bus idomu...
O kas kur kitur rasoma galima ir ignoruoti. Kad ir cia

Skirtingai nei tu, apipešiotas gaideli, aš forumo taip žiauriai nesureikšminu, todėl man yra giliai pajebat, kas ką skaitys ar kals ignorą. Ir kol tu manysi, kad gali man paaiškinti, kur ir ką rašyti, tol aš rašysiu. Eik pagiedok🐓
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 19, 17:56)
Taip jums priseis uzdeti ignora visoms kurios dalyvauja razborkese iskaitant savas teletabes, kurios retransliuos meshla.

Manau montekrista suprato ideja, bet kol gatvines bobutes nesutvarkysit, tai nieko nebus...

As manau, kad geriau viskas tegu buna kaip anksciau... SI tema be sakysim problematisku zmoniu, galit ramiai bendrauti paprastomis temomis...
Bet turite ikalbet kai kurias savo kolegas elgtis adekvaciai.

Oi, negaliu🤣🤣🤣 Kaip tu vargsti, nabagas. Bet juk niekas nepasikeis, aš vistiek čia ateisiu ir teve nervinsiu
Atsakyti