Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 18, 20:33)

Ziuriu Europa visapusiskai isikvepia vertybiskai, moraliskai, kurybiskai...gal del to ir Afrikos motyvai atsiranda ....

Tu labai teisi. As jau buvau pagalvojus, kad Afrikos mada ateina jau. Vienoje visuomenineje grupeje pradesime mokinti (ir patys mokintis biggrin.gif ) Afrikos virtuvę, kitoje - muziką. Buvau pagalvojus ar tik ir vel ne nauja banga. Nors pas mus grafysteje biggrin.gif jau kelinti metai visokie tokie renginiqi vyksta. Buvau afrikieciu saviveikliniame spektaklyje, na tai kaip danguje, taip ir ant zemes biggrin.gif saviveikla ir yra saviveikla.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 18, 20:55)
ne, aš muzikoje gaudausi, tai žinau smile.gif
tokia muzika nesiskaito repas. Va pažiūrėk ką oficialiai rašo  Post-hardcore, nu metal, alternative rock

Tai negali rasyti, kad repas, nes dar rasizmu apkaltins... Tai sugalvoja nauju pavadinimu...

Nu kosmaras.

Norvegai kur kas geresnes grupes nepraleido

https://www.youtube....h?v=YgcGN_oc93I

Papildyta:
Ar svedai nepraleido
https://www.youtube....h?v=j7Det1nz-5k
Cia siais metais
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 18, 21:54)
Tu labai teisi. As jau buvau pagalvojus, kad Afrikos mada ateina jau. Vienoje visuomenineje grupeje pradesime mokinti (ir patys mokintis  biggrin.gif ) Afrikos virtuvę, kitoje - muziką. Buvau pagalvojus ar tik  ir vel ne nauja banga. Nors pas mus  grafysteje  biggrin.gif  jau kelinti metai visokie tokie renginiqi vyksta. Buvau afrikieciu saviveikliniame spektaklyje, na tai kaip danguje, taip ir ant zemes  biggrin.gif saviveikla ir yra saviveikla.

jo , ju daugiau ir jie tokie gyvybingi...Su viena bendravau moterim, sako Europoje gerai cia pragyvenimo lygis , patogumai ir t.t. bet sako kai gristu i Afrika, ten zmones atrodo laimingesni, ramesni, maziau stresuoja, nors kartais ir valgyti neturi ka...

ai, man eurovizijos dainos primine si kart kazkokia uzklasine veikla, nu tipo kaip kokiu viduriniu rungtynes, mokiniai sukure dainas ir sou... na kazkoks toks lygis... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 gegužės 2021 - 21:08
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 18, 21:05)
jo , ju daugiau ir jie tokie gyvybingi...su viena bendravau moterim, sako Europoje gerai ten pragyvenimo lygis , patogumai ir t.t. bet sako kai gristu i Afrika, ten zmones atrodo laimingesni, ramesni, maziau stresuoja, nors kartais ir valgyti neturi ka...

ai, man eurovizijos dainos primine si kart kazkokia uzklasine veikla, nu tipo kaip kokiu viduriniu rungtynes, mokiniai sukure dainas ir sou... na kazkoks toks lygis... biggrin.gif

As ta maciau Indijoje. Ir Ispanijoje man patiko tas laisvumas, vietiniai gyventojqi su mqnimi kalbedavo, kaip su vietine biggrin.gif biggrin.gif - ispaniškqi, o as gracias, no komprendo :biggrin.gif , del to ir vaziuosim ten gyventi
As gyvenime labai daug juokiuosi, sypsausi. Lietuvoje jauciyosi nejaukiai, kai visur matau surugusius veidus tiek jqunu, tiek senu. Man labai šalta Lietuvoje, ne fiziskai, bet psichologiskai, tik draugai dar kazkiwk taiso padeti, o seip - baisumq.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 gegužės 2021 - 21:18
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 18, 22:07)
As ta maciau Indijoje. Ir Ispanijoje, del to ir vaziuosim ten gyventi

Man tai airiai visai patinka, jie daug labiau atsipute nei lietuviai biggrin.gif As jau is cia vargu ar kur vaziuosiu, na nezinau, aisku, senatveje gal kas pasikeis, bet dabar tai dziaugiuosi cia viskuo, atmosfera, ramybe, gamta, net ir klimatu, jauciu Ispanijos karscio jau nepatemciau, nebent kur siaurineje dalyje biggrin.gif O ir nauja kalba tingeciau mokytis. Pakeliausiu gal senatveje nebent, jei bus noras...

o tu nebijai palikti draugu, pazystamu rato, zinomos aplinkos?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 18, 21:12)
o tu nebijai palikti draugu, pazystamu rato, zinomos aplinkos?

Ne, nebijau. Kiek dabar vazineja is visu šalių pas mane jie, tiek ir paskui vazines. Manau dar dazniau biggrin.gif biggrin.gif
Net is Indijos buvo atvykę biggrin.gif ot vargo tuejau su indisku maistu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 gegužės 2021 - 21:17
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 18, 22:14)
Ne, nebijau. Kiek dabar vazineja is visu šalių pas mane jie, tiek ir paskui vazines. Manau dar dazniau  biggrin.gif  biggrin.gif

oi nu tai jo, jei i Ispanija isikelsi, atsiras net seniai nezinomi ir pamirsti giminaiciai lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai visgi ne taip lengva kurti naujus rysius, uztrunka metu metus, per diena nepasidaro...
Mes cia dabar turim toki patogu, faina bendravimo rata zmoniu, kazkaip nebesinori vel is naujo kurti. Lietuvoje kur pasiliko drauges , bendraujam internetu, ar kai as griztu, pas mane tai neatskrenda, nes brangu, na gal kada, kai baigsis karantinai, bet tai kiek ten priskraidysi, norisi gi zmogisko bendravimo dazniau, nei karta i metus...
Manes vaikai klause neseniai kur noreciau gyventi, jei galeciau rinktis bet ka, na ir zinok nezinau jauciu cia kur gyvenu biggrin.gif Jau matyt atsikeliavau, viena mano drauge nuo 20 tame pat bute gyvena, o mes kiek kraustemes jau ir nebesuskaiciuosiu....gal po kokiu 10 m jau vel uzsinoresiu ko nors nauja, kas ten zino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 18, 21:21)
oi nu tai jo, jei i Ispanija isikelsi, atsiras net seniai nezinomi ir pamirsti giminaiciai lotuliukas.gif
O jei rimtai, tai visgi ne taip lengva kurti naujus rysius, uztrunka metu metus, per diena nepasidaro...
Mes cia dabar turim toki patogu, faina bendravimo rata zmoniu, kazkaip nebesinori vel is naujo kurti. Lietuvoje kur pasiliko drauges , bendraujam internetu, ar kai as griztu, pas mane tai neatskrenda, nes brangu, na gal kada, kai baigsis karantinai, bet tai kiek ten priskraidysi, norisi gi zmogisko bendravimo dazniau, nei karta i metus...
Manes vaikai klause neseniai kur noreciau gyventi, jei galeciau rinktis bet ka, na ir zinok nezinau jauciu cia kur gyvenu  biggrin.gif Jau matyt atsikeliavau, viena mano drauge nuo 20 tame pat bute gyvena, o mes kiek kraustemes jau ir nebesuskaiciuosiu....gal po kokiu 10 m jau vel uzsinoresiu ko nors nauja, kas ten zino  biggrin.gif

Jo biggrin.gif zinom šitai, kad atsiras daug norinciu nachaliava paatostogauti biggrin.gif

Niekada neturejqu problemu greitai susipazinti ir uzmegsti bendravima. Sitai manes negasdina.
Tai mes irgi tik ant senatves, kad kaulu nelauzytu saltis ir drėgmė biggrin.gif. Kol kas ir cia gerai, kur gyvenam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 gegužės 2021 - 21:30
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 18, 22:29)
Jo  biggrin.gif  zinom šitai, kad atsiras daug norinciu nachaliava paatostogauti  biggrin.gif

Niekada neturejqu problemu greitai susipazinti ir uzmegsti bendravima. Sitai manes negasdina.
Tai mes irgi tik ant senatves, kad kaulu nelauzytu saltis ir drėgmė biggrin.gif. Kol kas ir cia gerai, kur gyvenam.

oi senatvej, tai gali is vis keliauti kur nori, pagyventi ir sen ir ten, kai jau nepriristas prie darbo, vaiku mokyklu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 18, 21:42)
oi senatvej, tai gali is vis keliauti kur nori, pagyventi ir sen ir ten, kai jau nepriristas prie darbo, vaiku mokyklu ir t.t.

Mes bet kokiu atveju eisim i isankstines penCijas,ne tos sveikatos esam, kad dirbtume iki grabo lentos, dar reikia anuliuoti mokejimus privaciai- neapsimoka, galvojau, kad daugiau bus, o prisitaupiau priedo tik 43 svarus per mokejima biggrin.gif O dabar, jei jos vistiek nepasiimsiu iki 67, tai kam man jai taupyti dar? Neapsimoka mesti pinigus I bala.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 gegužės 2021 - 21:55
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 18, 21:33)
oi nezinau del tos eurovizijos, po siek tiek persiklausiau visu dainu, na man asmeniskai nieko gero taip visiskai nieko, kad jauciu nebuvo dar taip blogai. tokios visiskai neisimenancios dainos, kaip spurgos iskeptos pakeles kioskelyje...
Lietuviai siame fone gana normaliai atrodo, nors man niekas is ju pasirodymo nepatinka, tas lindimas visiem LGBT  i sikna jau vimdo.. o cia tas uztrauktukas kelniu turejo atsitraukti ar taip netycia gavosi?  unsure.gif pernai ju daina man daug labiau patiko.
Ukrainieciai gana orginalus, idomiai nuskambejo panasus i lietuviskus zodzius sejau sejau kanapele smile.gif Taip norim nuo slavu atsiriboti, bet vis tiek turim tas pacias saknis, net kalbos panasios smile.gif
Suomiu dainos motyvai man jau kazkur labai girdeti, bet labiausiai liudina tekstas apie savizudybe, tarsi skatinimas, kazkaip neskaniai...
Ziuriu Europa visapusiskai isikvepia vertybiskai, moraliskai, kurybiskai...gal del to ir Afrikos motyvai atsiranda ....

taip. Iš esmės vakaras tragiškas ir su garso transliacija kažkas ne taip. Nors vizijos temoje pusę per pusę žmonės rašė dėl garso. Gal gerai tiems, kas teliko manjakai, daug žiūri, turi kažkokius navarotnus. Bet tais metais, kai pvz. Švedijoj vykdavo konkursai ar net Izraelyje, tai geras garsas būdavo, namai drebėdavo, energija pulsuodavo. O šiais metais iš nyderlandų niūruma šia prasme. Priedainiai turi garsėti, o jie juos pritildydavo.
Ne, suomiai kaip tik nenori būti paralyžiuoti, kad ir kaip blogai šiame gyvenime būtų mirksiukas.gif
https://wiwibloggs.c...on-2021/261976/
čia kaip suprantu ne anapus juodas gyvenimas, o būtent čia. Ir gerai ant freakų užvaro biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 18, 22:00)
Tai negali rasyti, kad repas, nes dar rasizmu apkaltins... Tai sugalvoja nauju pavadinimu...
Nu kosmaras.
Norvegai kur kas geresnes grupes nepraleido
https://www.youtube....h?v=YgcGN_oc93I

Papildyta:
Ar svedai nepraleido
https://www.youtube....h?v=j7Det1nz-5k
Cia siais metais

tai gal tokia strategija buvo, kad su sutrikimais žmogų praleisti. Bet šiaip gi jis daug pažinčių turi tas Tix. Iš kitos pusės ar jis vienas nervingas? Kone visi ten tokie. Rumunė, slovėnė, Roopas.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 18, 22:05)
jo , ju daugiau ir jie tokie gyvybingi...Su viena bendravau moterim, sako Europoje gerai cia pragyvenimo lygis , patogumai ir t.t. bet sako kai gristu i Afrika, ten zmones atrodo laimingesni, ramesni, maziau stresuoja, nors kartais ir valgyti neturi ka...

tą patį ir ukrainiečiai apie mus sako. Nemokam mes šiauriečiai linksmintis, zanūdos esam smile.gif
Atsakyti
pasiskaičiau apie ką prancūzės daina. Nu toks šūdas. O klipe dar bando vos ne kažkokią istorinę tremtį vaizduoti su traukiniu ir juodais dvasėnais. O dainuoja apie save kaip nori, kad mes jos klausytume ir mylėtume kaip savus biggrin.gif tfu biggrin.gif
Atsakyti