Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 14, 12:39)
o kodel as tureciau negaleti atsakyti?  blink.gif kas cia uzdraude kas ar ka su tavom sneketis? lotuliukas.gif ar tau su mumis? ar ateini cia prasai ir nori, kad tau niekas neatsakinetu? keistuole  biggrin.gif

Na nezinau cia ne as taip sugalvojau biggrin.gif  o tai ko uzejai? ko neidomesnese veiklose?  bigsmile.gif

Matai, tu gąsdini, kad ateisi pas "teletabes", tik niekas tavęs nebijo, būūū tease.gif esi attention whore ir džiaugiesi belekokiu dėmesiu😂 vargše tu vargše. Negana to, esi apsišikus melagė, aišku nepacituosi, kurioj vietoj moonte sakė, kad "ale nesilankau forume" "ale dėl kačiūūūko"?😂
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 14, 13:04)
Mhhh...siandien pas ja irgi labai idomi veikla paplepejimuose  biggrin.gif

Sakai, įdomesnė nei tavoji kasdieninė?😂
Atsakyti
Bet tai kokia nuostabi pas moteri veikla biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 14, 14:14)
Bet tai kokia nuostabi pas moteri veikla  biggrin.gif  biggrin.gif

Palaikau tau kompaniją šiandie🥰 Kiek gali čia viena per dienas stengtis?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 14, 13:10)
Matai, tu gąsdini, kad ateisi pas "teletabes", tik niekas tavęs nebijo, būūū tease.gif esi attention whore ir džiaugiesi belekokiu dėmesiu😂 vargše tu vargše. Negana to, esi apsišikus melagė, aišku nepacituosi, kurioj vietoj moonte sakė, kad "ale nesilankau forume" "ale dėl kačiūūūko"?😂
Papildyta:

Sakai, įdomesnė nei tavoji kasdieninė?😂

blyn, sneka ta kuri isirioglino i musu tema ir prasosi demesio lotuliukas.gif
jau pacitavau mirksiukas.gif ka dabar pasakysi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 14, 15:09)
blyn, sneka ta kuri isirioglino i musu tema ir prasosi demesio lotuliukas.gif
jau pacitavau  mirksiukas.gif ka dabar pasakysi?

"Jūsų temą", oi negaliu🤣

Davai padaryk screen recording ir įkelk bigsmile.gif

Kelk visą pokalbį, padla.
Papildyta:
Tai bus screen recording? Likusi pokalbio dalis? Sakai žinai mano fb, atsiųsk, laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 14, 15:52)
"Jūsų temą", oi negaliu🤣

Davai padaryk screen recording ir įkelk bigsmile.gif

Kelk visą pokalbį, padla.
Papildyta:
Tai bus screen recording? Likusi pokalbio dalis? Sakai žinai mano fb, atsiųsk, laukiu bigsmile.gif

Nu taip ci agi jus pacios taip bnsuprendet isdidziai isejot, skaet nebegrisit ir vel ci akaip cia lotuliukas.gif negali be musu ar ne su visom savo idomiom veiklom...hihihi.gif
Ko tu ta pati per dvi temas sneki?
tau kas cia morcius koks ar kas? ne, nebus likusio pokalbio dalies. mirksiukas.gif liksi nesuzinojusi,kas ka apie tave masto daugiau, nei ikeliau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 13, 20:03)
namas, didžiulis. Iš pradžių alytuką turėjo, o vėliau didžiulį pasistatė

Tai tarybu valdzia pastate ar patys? Jei patys pastitate salta vonia, tai ga tarybiniu statybininku kaltinti nereiketu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 14, 17:25)
Nu taip ci agi jus pacios taip bnsuprendet isdidziai isejot, skaet nebegrisit ir vel ci akaip cia lotuliukas.gif negali be musu ar ne su visom savo idomiom veiklom...hihihi.gif
Ko tu ta pati per dvi temas sneki?
tau kas cia morcius koks ar kas? ne, nebus likusio pokalbio dalies.  mirksiukas.gif liksi nesuzinojusi,kas ka apie tave masto daugiau, nei ikeliau. mirksiukas.gif

Sakai, pasielgėm grynai kaip tu, kai pažadėjai nebegrįžt į forumą, bet vistiek sugrįžai?🤣 Negana to, vis kalbini "teletabes", minavoji, be jų gyventi negali❤ Oi, kaip tau užstrigo mano įdomios veiklos, bemaž taip pat, kaip ir moontės brangus kilimas, dabar kiekvienam poste karksėsi😂

Tai nebus, nes nėra? Tik tiek įstengei sufabrikuot? Nu va, kaip čia taip?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 14, 18:37)
Sakai, pasielgėm grynai kaip tu, kai pažadėjai nebegrįžt į forumą, bet vistiek sugrįžai?🤣 Negana to, vis kalbini "teletabes", minavoji, be jų gyventi negali❤ Oi, kaip tau užstrigo mano įdomios veiklos, bemaž taip pat, kaip ir moontės brangus kilimas, dabar kiekvienam poste karksėsi😂

Tai nebus, nes nėra? Tik tiek įstengei sufabrikuot? Nu va, kaip čia taip?

4u.gif 4u.gif 4u.gif susirask tu gera psichologa pas tave anger management issues unsure.gif
tau jis nuo pat pradziu ir uztrigo,ne man , asjau seniai ji pamirsau, o va tu vis prisimeni, pavydi biski jai?

tai, kad jau patikejai, nieko man nebereikia daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 14, 19:57)
4u.gif  4u.gif  4u.gif susirask tu gera psichologa pas tave anger management issues unsure.gif
tau jis nuo pat pradziu ir uztrigo,ne man , asjau seniai ji pamirsau, o va tu vis prisimeni, pavydi biski jai?

tai, kad jau patikejai, nieko man nebereikia daryti mirksiukas.gif

Taigi sakei jau eini🤣 taip ir maniau, kad grįši, neiškęsi. Priklausomybė baisus dalykas

Tai kaip ten yra, fotoshopo skillsai? Ar paint?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 14, 17:39)
Tai tarybu valdzia pastate ar patys? Jei patys pastitate salta vonia, tai ga tarybiniu statybininku kaltinti nereiketu?

Pats, su pagalba. Uošvis labai nagingas yra, viską moka. Net siūti bigsmile.gif
Taigi sakiau, kad patys mažai ten maudėsi. Dėl vaizdo tik. Jie pirties pastate daugiau.
Papildyta:
Dieve dieve, žmogui rimtai pagalbos reikia.
Atsakyti

Dabar nemazai kam pagalbos reikia ,ypac jei yra kazkokiu uztemimu galvoje.pvz kaip ta sesele is siauliu ...  .Ant tiek reikia sulyst i darba kad reikia zudytis ,aiskiai buvo beda glavoje. 

Atsakyti