QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 13, 12:41)
Kokios bacilos? Tai gal ten isviete o ne tuoletas?
Del tu svetainiu, tai mano nuomone reikia namuose turet kelias svetaines... Bent jau dvi. O jei daugiau zmoniu tai gal ir tris...
Viena is ju gali buti su virtuve...
Dabar zmones istisai neverda... Labai epizodiska... Aisku jei kokia seno tipo seima, kur verdamos saltienos, konservuojama daug asmenu. Tai ten virtuve turi buti atskirai
Del tu svetainiu, tai mano nuomone reikia namuose turet kelias svetaines... Bent jau dvi. O jei daugiau zmoniu tai gal ir tris...
Viena is ju gali buti su virtuve...
Dabar zmones istisai neverda... Labai epizodiska... Aisku jei kokia seno tipo seima, kur verdamos saltienos, konservuojama daug asmenu. Tai ten virtuve turi buti atskirai
na taip tualete labai daug bacilu, kiekviena kart kai nueini i tualeta, nuleidi vandeni, jos pasklinda po visa patalpa , del to ir sako daznai keisti dantu sepetukus, nes pasiensa tom bacilom Del to ir sako pagal feng shui , kad lalikyti dangti nuleista, o realiai del bacilu
Na nezinau , dauguma verda kas diena, kelis kartus, tikrai mazuma maitinasi tik out kazkur. Tokiem tai is vis uztenka gal tosterio ir arbatinuko ir kokiso m ikrobanges arba jei gyvena vienas zmogus, gal zinoma maziua gaminsis Ypac per karantina visi puole kepti ir virti Bet taip smagu, kai virtuve didele. O svetaines man pilnai vienos uztenka, kam tu n svetainiu? svarbu kiemas yra, kur galima pasedeti smagiai, lauza susikurti