QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 12, 10:50)
Tai nera kvailumas. Tai yra challenge. As megstu tokius dalykus, adrenalino tada gali kabinti kibirais
Ir niekada nebijok apsijuokti, nes jei ir 100% gerai padarysi - atsiras tokiu, kurie is to vistiek juoksis.
Jo is tikro challenge buvo ir nemenkas, dauguma jau phd ir t.t. o as viena tokia su bakalauru, bandau kazka
Bet nieko paruosiau prezentacija, pasnekejau, vienoje vietoje siek tiek susimakalavau, bet nebaisiai
Ismusa tokie dalykai is kompforto zonos, bet kai padarai toks pasitenkinimas savim
dabar kita prezentacija ilgesne ir platesne reiks ruostis kitai savaitei. Gerai, kad bent negyvai, o tai is vis rankos ir kojos drebetu
O va kolega is kitos salies ir neparuose prezentacijos (assistant professor), tik papasakojo, ka jie daro
tai pasijauciau tokia pazangi mokine
dar sudalyvavau kitam seminare apie dignity&respect is tikro patiko, daugiau buvo ne tik kalbos, bet toks workshop, kur skirste vis mus i grupes ir dave uzduotis, idomiai is tikro. Airijoje labai daug skiria demesio i ta pagarba darbe, kulturinga bendravima ir t.t. Moke mus ne tik, kaip paciam buti kulturingam, gerbti kitus, bet ir kaip atstoveti, jei kas elgesi nekulturingai, kaip sneketi, kokius zodzius sakyti, kad nepulti i konflikta.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 12, 09:48)
aš antrą savaitę turiu totaliai kaušę klientę. Vis aiškinu jai tą patį ką ji turi man pristatyti, o ji vėl iš naujo man to paties klausia, nors surašiau viską kuo tiksliausiai jai asmeniškai. Įdomu kuo baigsis. Pastebėjau ilgametę tendenciją, jei žmogus nesupranta kažko iš pirmo karto, na max. iš antro, tai jau prarastas reikalas. Bus probleminis.
Vakar nerealiai gerai vakarą praleidom. Pasinaudojom oru ir lėkėm į gamtą, nelaukdami savaitgalio. Vienas parkas labai gražiai sutvarkytas, atnaujintas. Nuostabu tiesiog.
oi darbas su klientais tai is vis atskira sritis, labai reikia su jais moketi bendrauti, kad ne duok dieve neizeistum, bet ir atstoveti sava pozicija. Restorane budavo vieni klientai, cia dabar buna kiti. Pvz susitariam del projekto, na jie sumoka ten koki tik 100.000, bet dazniausiai nori issireikalauti darbo uz trigubai daugiau
tai viskas turi buti rastiska, parasais, paskui per keikveina susirinkima, rasomos meeting minutes, kad atversti ir parodyti, akd va susitarem tai taip
siaip pirmas darbas, kuriam man issukiu niekad nepritruksta
kazas ale taip ,kiek moka taip ir gauna , nors noretu kad butu kitaip