QUOTE(Monteverte @ 2021 05 08, 10:04)
ką žiūrėjai? maniškis tai laukė šią savaitę filmų su Tomu Cruzu. Tai jau žiūrėjo apsipatenkinęs. O man tas vyras kažkoks antiseksualus. Primena gal kokį žiurkėną
Aš energetiškai geriau padirbėjau. Dieve kiek įdomybių. Paaiškėjo kiek mes energijų visur išbarstom ir net neįsivaizduojam
Žinai, amžius daro savo. Anksčiau vargšytė nieko nebijojo. Net kalnuose eidavo kai drėgna. Chatoje sušildavo ir toliau varydavo. Aš tada rankų pirštus nušalau, o jai nieko. Žiema jai irgi nieko buvo. O dabar pasidarė kaip vyro močiutė. Sako: o kam gyventi, jei malonumų neturėti? Nebemalonu lietus taip išeina
ai as turkiskus ziuriu serialus, iseina po 1 serija per savaite
Patinka man jie labai, tokie daug apmastymu , psichologijos, parodo zmones is ivairiausiu pusiu, kaip jei veikia gyvenime, kaip stresinese situacijose, kaip isgyvena ir kokie tampa iveikia ar neiveikia sunkumus, kas ta skaistybe, tyrumas, kiek pagundu gyvenime kas tikra meile , kaip isnaudoja vieni kitus ir moters, vyro roles gyvenime, kaip itakoja mus tevai, namai, kur uzaugam, baimes musu, norai t.t. Ir vaizdai, spalvos, kostiumai susderinti, priderinta net aplinka, peizazai, vienu zodizu mano akim ir sielai, ir portui svente
toks net psichoterapinis poveikis, permaistai savo gyvenima..
nezinau paziurejus man turkisku, vsisikai nebesiziuri amerikietiski...pabandau viena kita paziureti ir nebeuzkabina...