Neturiu daugiau ka pasakyti
Neturiu daugiau ka pasakyti
Ta jegelmeisteri angliukai jaunimas labai megsta kazkodel. Nors jie tokie gerikai, kad man juokas net ima. As kai matau kiek jie isgeria, ateje I svecius, tai taip ir norisi pasakyti, kad mes mergos, budamos ju metu, trigubai daugiau isgerdavom , nei jie
As jau du trilitrekus pasiruosiau. Viename darysiu vyšnių likeri, kitame - juoduju serbentu.
fb yra grupe samagonciki , tai jie is visokio briedo moka bet ka padaryt. pvz arbatinuke verda samagona😂 o receptu ten kiek . as isejau is ten ,nes bebunant gali apsinest 😂😂😂
As jau du trilitrekus pasiruosiau. Viename darysiu vyšnių likeri, kitame - juoduju serbentu. </p></div></blockquote><p>fb yra grupe samagonciki , tai jie is visokio briedo moka bet ka padaryt. pvz arbatinuke verda samagona😂 o receptu ten kiek . as isejau is ten ,nes bebunant gali apsinest 😂😂😂</p>
Reiktų užiti ten, pasiviekavinti
duša znajet lučše
Tai žinoma. Reikėjo gi vyrui priminti, kad su ragana gyvena
Su oru pas mus tas pats. Šuo nesupranta kas darosi, nuliūsta kad taip šalta Jaučia gyvūnai, kad anksčiau būdavo gražesni pavasariai, jau kiek po gamtą trankydavomės.
Uošvija skiepijasi, uošvio giminaitė juos prikalbėjo. Nors pati po to atkentėjo po skiepo. Matysim kaip čia bus... Tėvų draugų dalis susiskiepijo, tai pasisekė jiems kol kas, nieko.
Su oru pas mus tas pats. Šuo nesupranta kas darosi, nuliūsta kad taip šalta Jaučia gyvūnai, kad anksčiau būdavo gražesni pavasariai, jau kiek po gamtą trankydavomės.
Uošvija skiepijasi, uošvio giminaitė juos prikalbėjo. Nors pati po to atkentėjo po skiepo. Matysim kaip čia bus... Tėvų draugų dalis susiskiepijo, tai pasisekė jiems kol kas, nieko.
as tai nepamenu tokios saltos geguzes. Jau irmaudydavomes cia , budavo silta labai, budavo daznai silciau nei birzeli. O lir Lietuvoje atsimenu net iki 20 ir daugiau jau silumos budavo... Tikria klimatas keiciasi ir neaisku i koka puse...
Mano teta viena irgi su pfizer susiskiepyjo ir ten jos sunus su zmona, irgi normaliai, bet rase kazkur, kad dalis vakcinu placebas , tai gal del to
Na kas naujesnio? Pas mus vel atsalo siek tiek, atrodo saulyte silta, nu bet vejas ledinis Ar sventet Valpurgijos nakti?
Baigiu supavydet tau ,atrandi visas sventines naktis .
ir man tada pavydėk
o geriausia tai prisidėk prie pagonių, čia falo simbolika labai vertinama
Kaip primena vieną veikėją sm