QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 17, 09:32)
O kodel dar ateini i lietuviska foruma ? Ten pas tave toks rojus kad net s... neturetum ziuret i LT. As tau viena pasakysiu , koks rojus bebutu bet gimus toj nelaimingoj LT ir niekur tu nedingsi ,tu ten busi emigrante ne tokia kaip vietiniai iki grabo. Taip kad nevaryk ant gimtines kurioj gimei.</p>
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 17, 10:42)
<p>Ok,su kokia negre noretum turet turet palikuoniu . Jei zmogus nera visuomenes dalis(nedalyvauja susiburimuose bendruomeniu, visuomeniniame gyvenime,nedirba kolektyve) jam neturetu but problemu ,,,negras (e) rusas,lenkas .
Bet bendruomene(banda) ji priims kaip negra,rusa,lenka tik tiek . Raut viska gli tik vietinis ciabuvis kuris dalyvauja nuo gimimo bendruomeneje.</p>
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 17, 17:25)
Nesu juodas. zinau seima na sakykim vienisa mama kuri turi nuo turko vaika ,
kaip galvoji jam mokykloj lengva?
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 04 18, 08:43)
<p>Va butent kad LT . Ir ne viena yra gryzusi ir parsivezusi toki <strong>zmogu </strong>,o ka tas mazas ir kaltas?
Bet bendruomene toki atstumia ir atstums </p>
Lyg nebuvo taisykles registruojantis i foruma, kad turi zavets Lietuvos santvarka, rezimu ar turi joje gyventi ir t.t. Tokiem patriotams yra atskira tema, gal ten rasi bendraminciu?
Lietuvoje yra labai daug geru zmoniu, deja, aferistai valdzioje ir valdo, ir kuria istatymus, kad butu paranku aferistam, tame tarpe bankam, darbdaviam ir t.t. savivaliauti. Nera jokios benduromenes, ka mini, yra atskiri individai, norintys perlipti per galva, apipisti vieni kitus, net valstybinese kontorse. Yra atskiri bandymai nedideli , kurti tas bendruomenes.
Skirtingai nuo Lietuvos, as cia niekad nesijauciau diskriminuojama, nei kaip uzsieniete, nei kaip moteris, nei del amziaus, nei del isvaizdos. Priimant i darbus darbdaviai domisi iskirtinai mano profesine patirtim, ne seimynine padetim, groziu, ar metais, ne vaikais, kaip Lietuvoje.
Mano vaikai laimei, mokosi mokyklose su daugiau kaip 20 kitu tautybiu vaiku ir jiem visiskai dzin tos tautybes. I zmogu cia ziurima, kaip i zmogu pirmiausia, kaip jis gyvena, ka dirba, ar saziningas zmogus, o ne pagal tautybe. Na zinoma visur bus naciuku ir rasistu, bet asmeniskai man su tokiais neteko susidurti.
Ir tai, ka cia pats surasie, tai tik patvirtina mano zodzius, va del tokios atmosferos nesinori gyventi Lietuvoje.
Papildyta:
QUOTE(DijaDeima @ 2021 04 17, 12:04)
Airijoj taip pat nesamones 6eu mokestis kas menesi padare...nezinau kaip kituose bankuose,bet draugai minejo,kad tas pats ssss....nemaunau,kad vienam banke tik uzdetu mokescius ,visur tas pats,kitaip visi pabegtu.anksciau dar buvo jei 3000 laikai,nieko neskaiciavo,dabar jau pakeite.(tik rozinej Airijoj,tai mokesciu jokiu nera)kreditine uz metus 30eu mokestis,neskaitant % jei dar naudosi.
Siuo metu LT banke mazesni mokesciai man.
Keista, man, kad tu vis Airijoje, seniai tavo vietoje buciau i Lietuva isvykus, taip tau cia negerai, vis skundiesi ir skundiesi...
Jei paskai, a , pasakyk ir b.
Kaip suprantu tavo bankas permanent tsb, taip ten kaip ir sakiau yra menesinis mokestis, tik ko nutyli, kad uz kiekviena transakcija kortele gauni i saskaita 10c, plius porcenta nuo direct debitu? mes per menesi susirenkam virs 20e, minus tie 6e, vis tiek lieka dar apie 15e daznai ir daugiau saskaitoje ir niekas daugiau nekainuoja.
Galima nemokamu rasti , jei sitai nenkina pvz KBC, arba basic jeigu acc atsidarai, bet kuriam banke, ten papildomos salygos, irgi nemokamai visiskai.
kam tos kreditines? Aisku, jos kainuos, nes tai kreditas banke, nejau nori uz dyka toki tureti.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 18, 16:09)
As irgi girdejus, kad maisytas kraujas yra gerai. O ir lietuviai nera is graziuju, ka jau cia bemaeluoti
. Lietuviai nera gražių zmoniu tauta. Tik tiek gerai, kad grazesni, nei vokieciai
vokietkos kokios baisios, tai net nupurto
sako, daug graziu moteru vakaruose sudegino, nuzude inkvizicija viduramziais..Laimei pas mus dar ir Rusijoje to nebuvo... Lietuves gal ne pacios graziausios pasaulyje, bet tikrai gana grazios moterys, harmoningos, normaliu figuru, na, aisku, ne visos, be tikrai labai daug
O genu pasimaisymai, atisinaujinimai tik i sveikata visiem. Laimei lietuviu tikrai gana maisyti tie genai , del geografines padietes ir is rytu ir is vakaru maisemes