Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 14, 18:04)
Lietuvoje kaip tik banku mokesciai zveriski, baisu ir prisiminti.

Tai kad dabar moki i men 1.5 eur ir niekas nekainuoja
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 14, 21:17)

nuo kada čia taip? nebent jei algą gauni į tą sąskaitą kaip darbuotojas. O šiaip gi buvo po 7 kažkur padarę a la "planus"
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 14, 20:17)

O kodel moki? As angliskame banke, tai peocentus gaunu, kad pas juos laikau pinigus. Lietuvos bankai kaip paypal biggrin.gif As del to ir anuliqvau lietuvoje savo saskaita uz tą plėšikavimą.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 14, 22:55)
O kodel moki? As angliskame banke, tai peocentus gaunu, kad pas juos laikau pinigus. Lietuvos bankai kaip paypal  biggrin.gif  As del to ir anuliqvau lietuvoje savo saskaita uz tą plėšikavimą.

UK Bankai tai duoda kreditines be mokescio... ir debetines ir uz saskaita moket nereikia...
Ir pavedimai i LT nekainavo, bent nesenai...
Bet visa kita tai TRAGEDIJA.
Visu pirma UK saskaitos ne multivaliutines, toliau ten visokiu nesamoniu privaryta...

Turejau Lloyds TSB, dabar Barclays... Per 15 metu pagerejo...
Bet pradejo plesikaut. Uzsakiau chia su UK kortele per paypal, tai nepraejus 20d. paskaiciavo procentus... Daugiau kreditine nesinaudosiu, tik viesbucius jei reikes
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 14, 23:02)
UK Bankai tai duoda kreditines be mokescio... ir debetines ir uz saskaita moket nereikia...
Ir pavedimai i LT nekainavo, bent nesenai...
Bet visa kita tai TRAGEDIJA.
Visu pirma UK saskaitos ne multivaliutines, toliau ten visokiu nesamoniu privaryta...

Turejau Lloyds TSB, dabar Barclays... Per 15 metu pagerejo...
Bet pradejo plesikaut. Uzsakiau chia su UK kortele per paypal, tai nepraejus 20d. paskaiciavo procentus... Daugiau kreditine nesinaudosiu, tik viesbucius jei reikes

O man daugiau nieko ir nereikia is banko saskaitos - gauti pinigus I saskaita ir juos isleisti biggrin.gif
As neturiu kreditines, moku apsieiti ir be jos.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 15, 11:25)
O man daugiau nieko ir nereikia is banko saskaitos - gauti pinigus I saskaita ir juos isleisti  biggrin.gif 
As neturiu kreditines, moku apsieiti ir be jos.

Neuzsakysi viesbuciu neretai.... Tik tam man reikejo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 15, 10:27)

Teko man viesbucius uzsakineti. Sekmingai tai pavyko ir su debitie padaryti. Bet pagrinde vyras tai daro. Ir isvis - vyras uz viska moka. Man nereikia galvos sukti del nieko.
Matai kas yra, as jau sena moteris, man nereikia kreditines 'for history'. Paskolos tfu tfu tfu nesiruosiu prasyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 balandžio 2021 - 10:42
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 15, 11:27)

nera buve problemu su debitine kortele uz viesbucius uzmoketi, kokioj cia salyje nori tik kreditiniu?

Airijos banke man yra metinis mokestis uz saskaita, bet taip pat uz kiekvein amokejima kortele gaunu pinigus, tai mum padengia ta mokesti ir dar uzdirbam apie 20 e i menesi biggrin.gif Kitam banke dar turiu saskaita, kaip studente atsidarius, tai ten jokiu mokesciu nera.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 15, 11:42)
nera buve problemu su debitine kortele uz viesbucius uzmoketi, kokioj cia salyje nori tik kreditiniu?

Ispanijoje kai kur, ten kur kainos geresnes...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 15, 11:42)

Airijos banke man yra metinis mokestis uz saskaita, bet taip pat uz kiekvein amokejima kortele gaunu pinigus, tai mum padengia ta mokesti ir dar uzdirbam apie 20 e i menesi  biggrin.gif Kitam banke dar turiu saskaita, kaip studente atsidarius, tai ten jokiu mokesciu nera.

nenarvuokit abi su Burbe biggrin.gif pas mus tada ne bankai, o plėšikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 15, 12:39)
nenarvuokit abi su Burbe biggrin.gif pas mus tada ne bankai, o plėšikai biggrin.gif

Ka as ir sakau irnesakyk.gif biggrin.gif

As pamenu soke buvau, kai paskutini kart buvom atsotogose ir dejom vienam zmogui i saskaita pinigus paprase 5 e blink.gif blink.gif blink.gif Buciau zinojusi buciau paparsciausiai pravedusi is savo banko Airijoje, na galvojau gal bus ten 20 c koks. Sako 5 eurai, as tokia, KA???? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 04 15, 12:28)
Ispanijoje kai kur, ten kur kainos geresnes...

prisiminiau, kazkada seniai keliavom per Vokietija , Prancuzija, nepamenu kur tiksliai nakti norejom sustoti pernakvoti, prie duru buvo toks aparatukas susimoketi uz nakvyne, tai jis norejo tik kreditines korteles. Teko eiti i kita salimais viesbuti, moketi brangiau, bet ten buvo gyvas zmogus, tai susimoketi kaip nori galejai.
esam tureje kazkad ir rkreditine, po tos keliones issimeiau sakau, bus patogioau, bet kad brangu ta kreditien, jei isleidi, ten procentai dideli, paskui atsisakem, uztenkam kol kas debitines.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 15, 11:39)

Gerai jau, gerai biggrin.gif
Atsakyti